70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünlük mesaimi burda bırakıyorum.yarın görüşmek üzere sağlıcakla kalın :92::92:

kızlar bel ölçünüzü göbek deliğiniz hemen üstünden mi ölçüyosunuz

aaaa yani göbek deliğinden 4-5 parmak yukarısı gibi tamam cnm

kıkırdak dediği yanlardaki kemik sanırım nettede o şekilde ölçüm yapın diyorr.leğen kemiğin en üst noktası başlangıç kabul edilir diyor

HAY AĞZINI ÖPİYİM ORASINI DİYORUM TABİKİ BİZİM için önemli ölçüm yeride orası zaten karın boşluğunda kemiğin ne işi var zaten canım benim öldürdün gülmekten beni zaten kılavuzu karga olanı burnu ....kurtulmazmış
şaka yaptım kız kızma hemencik uydu ama ne yalan söyliyim kılavuzcum takılıyorum bak ciddiye alma emi
hadi ii geceler:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:

hayırlısı olsun canım inşallah işe alınırsın

çıldıracam tek kelimeyle ev savaş alanı gibi şuankide güzelde merkeze biraz uzak dieçıktık şimdiki bundan daha güzel tabi

şimdi stresten versende anlamazsın.dikkat et kendini kasıp bu bahar arifesinde iş telaşında hasta olma.az az sık sık yemeye çalış direncini kaynetme.nezaman yerleşirsin ozaman düzenli diyetine devam edersin
benmkan şekeri alt seviyede zaten çok direnç kaybım oluyo sadece şekeri meyveden sağlıyorum bu aarlar sıklaştı meyve yemem mecburenn cumartesi tam taşıcaz evi 1 hafta içinde yerleşirim inşallah

aloooo burdamısın cnm sen menünün sırasımı ayoll

he valla bi dakka ben muhabbetin ortasina menu yazmisim kendime bunu bir gorev belirledigim icin gun atlamamaya calisiyorum zaar

ya moralim bozuldu hamile olmayi beklerken regl oldugum icin bugun daglara vurucam kendimi bide sabah sabah sevimsiz bir yuzle karsilastim oh suyundanda koy oldu yani

efkarliyim efkardayim

canım herhalde bugün senin için güzel bi gün olacak.. baksana önce ehliyet şimdi iş başvurusu...ooooo zaten zayıflayıp çıtır olma yolunda hızla ilerliyorsun.. yakında bana piyango çıktı dersen şaşırmam

maaşallah

günaydın yine herzamanki gibi uyandım burdayım ve kahvaltı henüz yapmadım.bi ihtimal 1 saat sonra kocişimle beraber kahvaltı yapcaz kahvaltıdan önce dün aldığım pantolonu tekrar denemek istiyorum ama yerimden kalkmayada hiç halim yok bide aç karnına nekadar karnımı içeri çekmem gerekiyo onu test etmek istiyorum

canım bende arkadasın dedıgı gıbı dınledım degrler degısmıs bayanlarda sınır 80 mıs o da kıkırdak deıl de kalca kemıgının baslangıcından olcecek yanı su düşük bel pantalonlar gıbım bence oyle ölçülmesinin nedeni de son yıllarda bayanlarda o bolgedeki(simit denilen) yağların artmasından dolayıdır ee tabı bel daha ınce oluyo yoksa bence bu ölçüm belinki deıl saglık acısıdan onu baz alıyorlar
bu arada gecen haftada benı hemsıre ölçtü dediğin gibi hemen kaburgamın altından ve bıraz sıktı bile 78 dedı belıme

günaydın :92: du ben üşenmim şu pantolonu denim kocişim uyanmadan sabah sabah napıyon demesin

oldu mu pantolon????

günaydın kızlar herkese
oldu oldu.dün zar zor giydimdi alırken ama yemek yedikten sonra almıştık.bide aç karnına deneyeyim dedim.bu sefer daha rahat oldu az karnımı içeri çekmem gerekti ama giydikçe açacak bi pantolon bu yüzden sorun yok.ama kocişe yakalandım napıyon dedi değiştirecenmi bende yok dedim.dün alırken denediğimin dikişinde sorun buldu kociş değiştirdik yenisini aldık.dedim bunu denememiştimya bi bakim dedim bide paçası toplanabiliyo orda bakmadım bi bakim nasıl oluyo diye kıvırdım

kızlar herkese gunaydınlar

bılıyorsunuz ben dun katıldım aranıza dun aksamkı gecmısı okudum
kaptan sena nın sanırım hamılelık suphesı var test yapıp haber verecek merakla beklıyorum
kaptan sena cızelge yap demıssın ama benım bebıs ıcın cızelgem var ben bebiş istiyorum o yuzden ha bu ay oldu ha bu ay olacak dıye kendımı koyvermıstım sımdı kılo vermeye calısıyorum ama aynı zamanda bebek calısmalarına da devam edecegım
benım dunku menumu soylıyım

sabah
1 bardak k-fleaks +süt

ara
2 kuru kayısı

öğlen
2 kaşık kısır
yarım çorba
az türlü

ara
beyaz leblebi

akşam
yarım tabak ıspanak
2 adet çiğ köfte
1 dilim ekmek

kızlar bugunle yarını ıyı gecırmezsem cumaya kılo veremıycem gıbı yıne cookk dıkkat etmem lazım evde yıne yemek yok ve esım aksam ıse gıtcek o kısa zamanda ne yapıcam bılmem

hoşgeldin aramıza kilo çizelgeni yaparsan yorum yapmamız başarını gözlemlememiz daha kolay olur.ama sonuçta bu konuda seni zorlayamayız senin için kilo vermek önemlide olsa esas hedefin daha öncelikli inşallah rahat hamile kalacağın kilolara inip sağlıklı bi hamilelik dönemi geçirirsin.günlük menün fena sayılmaz.ama anneliğede hazırlandığın için vucudunu şimdiden hazırlaman lazım bu yüzden besleyici değeri yüksek kalorisi düşük şeylerle beslenmeye çalışmanı tavsiye ederim

kızlar bugunle yarını ıyı gecırmezsem cumaya kılo veremıycem gıbı yıne cookk dıkkat etmem lazım evde yıne yemek yok ve esım aksam ıse gıtcek o kısa zamanda ne yapıcam bılmem

önceden karar vermek lazım.bizde dün balık yicektik güya ben okadar acıktımki balık alıp pişirebilecek kadar dayanamıyacağımı anlayınca dışarda 1,5 lahmacunla günü atlattım.istersen sende balık al giderken balık pişirirsin hem sağlıklı hem hafif.ekmek yemez bol salatayla işi kurtarırsın

oy oy oy çok sevindim olduğuna.. zaten maşallaha hedefine de baya az kalımış

balık olabılır evet eşime söyleyim de eve giderken alalım

canım menün gayet güzel bence. rabbim en yakın zamanda bebiş versin hayırlısı ile inş..ama sana tavsiyem mümkün olduğunca zayfla öyle hamile kal.. ben 64le hamile kalmıştım.. tabi gebelikteki kilo alımı da önemli.. eğer tombiş bir anne olursan yok gebelik şekeri yok tansiyon felanpeşini bırakmaz seni bir hayli üzer ve yorar.. ben görmedim ama şimdi kaç kilosun boyun felan kaç???

oy oy oy çok sevindim olduğuna.. zaten maşallaha hedefine de baya az kalımış
ilk diyete başladığımda bu kiloya tekrar geri dönebileceğimi tahmin bile edemiyordum.hedefe hemen ulaşma isteğim vardı herkes gibi.çok şükür ilk başlar çok zor olsada bugün bu hale geldim.dün 38 beden pantolona zor da olsa girdim.klasik takıntılar vardırya 38 beden giymek 55 kilo olmak gibi belki giydiğim pantolon 40 bedendir ama 38 yazıyoya o beni motive ediyo.yoksa bu kiloda 38 bedene rahat girmem zor.malum modelden modele değişebiliyo kalıplar.ha tabi şöyle bi ayrıntı var pantolon spor bi model normalde bol durması gerekiyo bende tayt gibi durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…