kızlar bel ölçünüzü göbek deliğiniz hemen üstünden mi ölçüyosunuz
aaaa yani göbek deliğinden 4-5 parmak yukarısı gibi tamam cnm
daha pantolonu alırken kilo almayasın dedi.bende aldırma ozaman dedim daha üzerinden 3 saat geçti yaptığı şeye bak
bel ölçüsü göbek deliğinden bikaç parmak üstten ölçülüyo.göbek altındaki o kemik hizasındanda göbek ölçülür.o zaten 85 çıkacaksa daha çok yolumuz var demektir
kuşum göbek deliğinin bir parmak altında kıkırdak diye bir yer yok kalın bağırsaklar başlıyorkıkırdak doku diye bişey yok orda bize anatomide öyle bişey göstermediler elinle dediğin yeri bir yoklasana karın boşluğu orası tatlımcım
kıkırdak dediği yanlardaki kemik sanırım nettede o şekilde ölçüm yapın diyorr.leğen kemiğin en üst noktası başlangıç kabul edilir diyor
hayırlısı olsun canım inşallah işe alınırsınKızlar ayyy çok heyecanlandım :87: eskiler bilirler nisa hastanesine iş başvurusu yapmıştım ya 3.5 ay önceayy bugün telefon geldi yarın görüşmeye çaqırıyorlarr acaba işemi alacaklar dersiniz ayy kalbim duracak heyecandan şimdi uykuda uyuyamam ben dua edin kızlar nolurrrr işe gireyimmm
çıldıracam tek kelimeyle ev savaş alanı gibiaman düşünme şimdi diyeti falan ev işlerin zaten sana diyet gibi şey spor gibi gelecek üzme canını bizde ev arıyoruz bakalım 4 yada 6. aya kadar yolumuz var inş. ii biyer buluruzda çıkarız ayyy bu ben 3yıllık evliğim 3 yılda 4. ev değişimim valla bidaha taşıncaz buda 5. olcak valla ben ev taşımak için evlenmişim beaaa
yine dikkat ediyorum canım çok zormuş ev taşımak benmde 6. ayım evliliğimin 2. evim olacakk inşallah
aman menüyü boşver canım yaaa bak keyfine tabi okarışıklık içinde nasıl keyif olursa
taşındığınız yer güzelmi bari öncekine göre
benmkan şekeri alt seviyede zaten çok direnç kaybım oluyo sadece şekeri meyveden sağlıyorum bu aarlar sıklaştı meyve yemem mecburenn cumartesi tam taşıcaz evi 1 hafta içinde yerleşirim inşallahşimdi stresten versende anlamazsın.dikkat et kendini kasıp bu bahar arifesinde iş telaşında hasta olma.az az sık sık yemeye çalış direncini kaynetme.nezaman yerleşirsin ozaman düzenli diyetine devam edersin
alooooburdamısın cnm sen menünün sırasımı ayoll
Kızlar ayyy çok heyecanlandım :87: eskiler bilirler nisa hastanesine iş başvurusu yapmıştım ya 3.5 ay önceayy bugün telefon geldi yarın görüşmeye çaqırıyorlarr acaba işemi alacaklar dersiniz ayy kalbim duracak heyecandan şimdi uykuda uyuyamam ben dua edin kızlar nolurrrr işe gireyimmm
hayır tatlım,ben hemşireyim biliyorsun ve bize gelen bakanlık yazısında belin en ince olan kaburga altından yani hemen hemen mide hizasından ölçüm yapın diye yazıyor bizde herkesi öyle ölçüyoruzyani belin en ince yerinden ölçüyoruz o ölçümleride bakanlığa bildirim yapıyoruz,üst sınır 85 cm. umarım yardımcı olmuşumdur
kuşum göbek deliğinin bir parmak altında kıkırdak diye bir yer yok kalın bağırsaklar başlıyorkıkırdak doku diye bişey yok orda bize anatomide öyle bişey göstermediler elinle dediğin yeri bir yoklasana karın boşluğu orası tatlımcım
günaydın :92: du ben üşenmim şu pantolonu denim kocişim uyanmadansabah sabah napıyon demesin
oldu mu pantolon????
günaydın kızlar herkese
hoşgeldin aramızakızlar herkese gunaydınlar
bılıyorsunuz ben dun katıldım aranızadun aksamkı gecmısı okudum
kaptan sena nın sanırım hamılelık suphesı var test yapıp haber verecek merakla beklıyorum
kaptan sena cızelge yap demıssın ama benım bebıs ıcın cızelgem var ben bebiş istiyorum o yuzden ha bu ay oldu ha bu ay olacak dıye kendımı koyvermıstım sımdı kılo vermeye calısıyorum ama aynı zamanda bebek calısmalarına da devam edecegım
benım dunku menumu soylıyım
sabah
1 bardak k-fleaks +süt
ara
2 kuru kayısı
öğlen
2 kaşık kısır
yarım çorba
az türlü
ara
beyaz leblebi
akşam
yarım tabak ıspanak
2 adet çiğ köfte
1 dilim ekmek
kızlar bugunle yarını ıyı gecırmezsem cumaya kılo veremıycem gıbı yıne cookk dıkkat etmem lazım evde yıne yemek yok ve esım aksam ıse gıtcek o kısa zamanda ne yapıcam bılmem
oldu oldu.dün zar zor giydimdi alırken ama yemek yedikten sonra almıştık.bide aç karnına deneyeyim dedim.bu sefer daha rahat oldu az karnımı içeri çekmem gerekti ama giydikçe açacak bi pantolon bu yüzden sorun yok.ama kocişe yakalandım napıyon dedi değiştirecenmi bende yok dedim.dün alırken denediğimin dikişinde sorun buldu kociş değiştirdik yenisini aldık.dedim bunu denememiştimya bi bakim dedim bide paçası toplanabiliyo orda bakmadım bi bakim nasıl oluyo diye kıvırdım
önceden karar vermek lazım.bizde dün balık yicektik güya ben okadar acıktımki balık alıp pişirebilecek kadar dayanamıyacağımı anlayınca dışarda 1,5 lahmacunla günü atlattım.istersen sende balık al giderken balık pişirirsin hem sağlıklı hem hafif.ekmek yemez bol salatayla işi kurtarırsın
kızlar herkese gunaydınlar
bılıyorsunuz ben dun katıldım aranızadun aksamkı gecmısı okudum
kaptan sena nın sanırım hamılelık suphesı var test yapıp haber verecek merakla beklıyorum
kaptan sena cızelge yap demıssın ama benım bebıs ıcın cızelgem var ben bebiş istiyorum o yuzden ha bu ay oldu ha bu ay olacak dıye kendımı koyvermıstım sımdı kılo vermeye calısıyorum ama aynı zamanda bebek calısmalarına da devam edecegım
benım dunku menumu soylıyım
sabah
1 bardak k-fleaks +süt
ara
2 kuru kayısı
öğlen
2 kaşık kısır
yarım çorba
az türlü
ara
beyaz leblebi
akşam
yarım tabak ıspanak
2 adet çiğ köfte
1 dilim ekmek
ilk diyete başladığımda bu kiloya tekrar geri dönebileceğimi tahmin bile edemiyordum.hedefe hemen ulaşma isteğim vardı herkes gibi.çok şükür ilk başlar çok zor olsada bugün bu hale geldim.dün 38 beden pantolona zor da olsa girdim.klasik takıntılar vardırya 38 beden giymek 55 kilo olmak gibioy oy oy çok sevindim olduğuna.. zaten maşallaha hedefine de baya az kalımış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?