70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

balık olabılır evet eşime söyleyim de eve giderken alalım
fırına atarsın sebzeli falan oğluşunada yedirirsin onun içinde süper olur.
ben şimdi çıkıyorum kocişimle kahvaltı yapcam bikaç saat içinde geri dönerim

fırına atarsın sebzeli falan oğluşunada yedirirsin onun içinde süper olur.
ben şimdi çıkıyorum kocişimle kahvaltı yapcam bikaç saat içinde geri dönerim

afıyet olsun bu arada ayy bende dün aksam zaten hamur ısı yedım kaynanamda kalanınıda yanımıza aldık sabah yıne yedım ama mıdemı mahvettı kalanını söyleyim eşim evdeyken yesin bitirir zaten

dene dene mağzalara git pantolon dene koy koy suyundanda koy koy

yorum ıcın tesekkurler onerebılecegın besınler varmı sebze yemeklerı le pek aram yok ama zor yıyorum yanı

canım şuan 73-74 kılo cıkıyorum hep boyum da 1,65 dogru dıyorsun bu kılo ıle hamıle kalırsam zaten kesın 90 olurum sonra nasıl verırım

canım bencede kilo verebiliyosan iyi olur hamılelıkten önce ben veremedim ama saglıklı beslendıgım ıcın yırttım yani 70 kıloyla hamıle kaldım 84-85 gibi doguma girdim dogumdan sonra 76-77 fılan geldım sonra 3 kılo kendı gıttı 73 te takılı kaldım son zamanlarda baktım 75 e tırmanıyorum dur demek lazım dedim ve su an 71 kg yim boyum 1.70
hamileyken ilk zamanlarda canım bısey ıstemedıgı ıcın cok fazla meyve yedım sonra vıtamın verdıelr ıstahımı actı baktım cok kılo almaya basadım vıtamını 2-3 gund ebır aldım ama kan ılacımı aksatmadım.süt,yoğurt sebze et herseyden yedim ama abur cubur fazla yeme birde balık cok onemlı bebısın beyın gelısımı ıcn cok sevmedıgım halde oglus ıcın yedım ve alıstım bende balığa bırde cevız canım oğlum 3800 gr 52 cm dogdu normal dogum yaptım sanada hayırlısıyla saglıklı bır bebiş versin Rabbim inşallah

günaydın hanımlar
kahvaltımı daha yeni yaptım bugün öğlene kadar evdeyim

dün ki menüm

kahvaltı
2 dilim kızarmış ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
1 küçük domates
3 lokma örgü peynir
şekersiz çay

arada tek şekerli nescafe

öğlen 4 yk pilav
fırında köfte patates

arada limonlu yeşil çay

akşam hellimli salata

bu saate kadar süper gittim
akşam çaya arkadaşlar geldi ellerinde yaş pastayla 1 dilim ondan yedim :78:

hellimli salata bende çok severim epeydir yapmıyodum aklıma getirdin arkadaşlara söle pasta cısss getirmesinlerr

hellimli salata bende çok severim epeydir yapmıyodum aklıma getirdin arkadaşlara söle pasta cısss getirmesinlerr

aynen bende bayılırım
kaç gündür salata salata diye aşerdim resmen
pazar günü dışarda yedim ama güzael değildi
nihayet dün yaptım da yedim afiyetle

evde olmayınca pasta börek aklıma gelmiyo ama biri getirince dayanamıyorum ben yaa
gelenlere söylüyorum da hep bişi getirmeyin eşiminde benim de hiç ihtiyacımız yok diye ama çok etkili olamıyorum sanırım

inadına getiriler aman ye ne olcak bi kereden diyeee bunlar hep aynı

canım nasıl yapıyosun salatayı neler koyuyosun içine birde hellim cok yaglı bır peynir kızartıp mı koyuyosun

afıyet olsun bu arada ayy bende dün aksam zaten hamur ısı yedım kaynanamda kalanınıda yanımıza aldık sabah yıne yedım ama mıdemı mahvettı kalanını söyleyim eşim evdeyken yesin bitirir zaten
mahveder tabi yeme sen öyle şeyler
dene dene mağzalara git pantolon dene koy koy suyundanda koy koy
yok daha denemem artık.belki yaza denerim belki çoh hoşuma giden bişi olursa

sebze yemeğini bende çok sevmem.ekşi tadları severim bu yüzden son zamanlarda bol limonlu bamya portakallı kereviz yine bol limonlu pırasa favorilerim

evet oğluş tavuk ve balığa bayılıyo klasık erkek olcak işte etsever
maşallah yesin yesin

canım nasıl yapıyosun salatayı neler koyuyosun içine birde hellim cok yaglı bır peynir kızartıp mı koyuyosun

canım ben aysbergi çok severim orta boy bi tanesinin yarısını koyuyorum
küçük kokteyl domates salatalık biber bazende mısır koyuyorum az bişey
peynirleri de kızartıyorum dediğin gibi
çok iri doğramıyorum ama o zaman pişmemiş gibi oluyo
üzerine de nar ekşisi biraz zeytin yağı ve tuz koyuyorum
nar ekşisi için şunu söyleyeyim aktardan almaya dkkat edin markettekiler nar ekşisi sosu onların içinde glikoz oluyo
benim kullandığım antakyadan geldi ev yapımı

ooo süper canım çekti bend een kısa zamanda yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…