fırına atarsın sebzeli falan oğluşunada yedirirsin onun içinde süper olur.balık olabılır evet eşime söyleyim de eve giderken alalım
fırına atarsın sebzeli falan oğluşunada yedirirsin onun içinde süper olur.
ben şimdi çıkıyorum kocişimle kahvaltı yapcam bikaç saat içinde geri dönerim
fırına atarsın sebzeli falan oğluşunada yedirirsin onun içinde süper olur.
ben şimdi çıkıyorum kocişimle kahvaltı yapcam bikaç saat içinde geri dönerim
ilk diyete başladığımda bu kiloya tekrar geri dönebileceğimi tahmin bile edemiyordum.hedefe hemen ulaşma isteğim vardı herkes gibi.çok şükür ilk başlar çok zor olsada bugün bu hale geldim.dün 38 beden pantolona zor da olsa girdim.klasik takıntılar vardırya 38 beden giymek 55 kilo olmak gibibelki giydiğim pantolon 40 bedendir ama 38 yazıyoya o beni motive ediyo.yoksa bu kiloda 38 bedene rahat girmem zor.malum modelden modele değişebiliyo kalıplar.ha tabi şöyle bi ayrıntı var pantolon spor bi model normalde bol durması gerekiyo bende tayt gibi durdu
hoşgeldin aramızakilo çizelgeni yaparsan yorum yapmamız başarını gözlemlememiz daha kolay olur.ama sonuçta bu konuda seni zorlayamayız senin için kilo vermek önemlide olsa esas hedefin daha öncelikli inşallah rahat hamile kalacağın kilolara inip sağlıklı bi hamilelik dönemi geçirirsin.günlük menün fena sayılmaz.ama anneliğede hazırlandığın için vucudunu şimdiden hazırlaman lazım bu yüzden besleyici değeri yüksek kalorisi düşük şeylerle beslenmeye çalışmanı tavsiye ederim
canım menün gayet güzel bence. rabbim en yakın zamanda bebiş versin hayırlısı ile inş..ama sana tavsiyem mümkün olduğunca zayfla öyle hamile kal.. ben 64le hamile kalmıştım.. tabi gebelikteki kilo alımı da önemli.. eğer tombiş bir anne olursan yok gebelik şekeri yok tansiyon felanpeşini bırakmaz seni bir hayli üzer ve yorar.. ben görmedim ama şimdi kaç kilosun boyun felan kaç???
yorum ıcın tesekkurler onerebılecegın besınler varmı sebze yemeklerı le pek aram yok ama zor yıyorum yanı
canım şuan 73-74 kılo cıkıyorum hep boyum da 1,65 dogru dıyorsun bu kılo ıle hamıle kalırsam zaten kesın 90 olurum sonra nasıl verırım
günaydın hanımlar
kahvaltımı daha yeni yaptım bugün öğlene kadar evdeyim
dün ki menüm
kahvaltı
2 dilim kızarmış ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
1 küçük domates
3 lokma örgü peynir
şekersiz çay
arada tek şekerli nescafe
öğlen 4 yk pilav
fırında köfte patates
arada limonlu yeşil çay
akşam hellimli salata
bu saate kadar süper gittim
akşam çaya arkadaşlar geldi ellerinde yaş pastayla 1 dilim ondan yedim :78:
evet oğluş tavuk ve balığa bayılıyo klasık erkek olcak işte etsever
hellimli salata bende çok severim epeydir yapmıyodum aklıma getirdin arkadaşlara söle pasta cısss getirmesinlerr
aynen bende bayılırım
kaç gündür salata salata diye aşerdim resmen
pazar günü dışarda yedim ama güzael değildi
nihayet dün yaptım da yedim afiyetle
evde olmayınca pasta börek aklıma gelmiyo ama biri getirince dayanamıyorum ben yaa
gelenlere söylüyorum da hep bişi getirmeyin eşiminde benim de hiç ihtiyacımız yok diye ama çok etkili olamıyorum sanırım
cnm oğlun kaç aylık
aynen bende bayılırım
kaç gündür salata salata diye aşerdim resmen
pazar günü dışarda yedim ama güzael değildi
nihayet dün yaptım da yedim afiyetle
evde olmayınca pasta börek aklıma gelmiyo ama biri getirince dayanamıyorum ben yaa
gelenlere söylüyorum da hep bişi getirmeyin eşiminde benim de hiç ihtiyacımız yok diye ama çok etkili olamıyorum sanırım
mahveder tabi yeme sen öyle şeylerafıyet olsun bu aradaayy bende dün aksam zaten hamur ısı yedım kaynanamda kalanınıda yanımıza aldık sabah yıne yedım ama mıdemı mahvettı kalanını söyleyim eşim evdeyken yesin bitirir zaten
yok daha denemem artık.belki yaza denerim belki çoh hoşuma giden bişi olursadene dene mağzalara git pantolon dene koy koy suyundanda koy koy
sebze yemeğini bende çok sevmem.ekşi tadları severim bu yüzden son zamanlarda bol limonlu bamya portakallı kereviz yine bol limonlu pırasa favorilerimyorum ıcın tesekkurler onerebılecegın besınler varmı sebze yemeklerı le pek aram yok ama zor yıyorum yanı
canım şuan 73-74 kılo cıkıyorum hep boyum da 1,65 dogru dıyorsun bu kılo ıle hamıle kalırsam zaten kesın 90 olurum sonra nasıl verırım
evet oğluş tavuk ve balığa bayılıyo klasık erkek olcak işte etsever
canım ayın 9 unda 10 aylık olcak ınsallah
maşallah ona benimde 4 yaşında bi oğlum var
canım nasıl yapıyosun salatayı neler koyuyosun içine birde hellim cok yaglı bır peynir kızartıp mı koyuyosun
Allah bağışlasın canım adı Barkın anlaşılan senin adın ne sakıncası yoksa ben Arzu
canım ben aysbergi çok severim orta boy bi tanesinin yarısını koyuyorum
küçük kokteyl domates salatalık biber bazende mısır koyuyorum az bişey
peynirleri de kızartıyorum dediğin gibi
çok iri doğramıyorum ama o zaman pişmemiş gibi oluyo
üzerine de nar ekşisi biraz zeytin yağı ve tuz koyuyorum
nar ekşisi için şunu söyleyeyim aktardan almaya dkkat edin markettekiler nar ekşisi sosu onların içinde glikoz oluyo
benim kullandığım antakyadan geldi ev yapımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?