evet cnm barkın adım muazzez:13:
ooo süper canım çekti bend een kısa zamanda yapmalıyım
Muazzezcim memnun oldum senınle haftaya rakip olalım ne dersin boylarımız aynıymıs sen kılo vermede önde gidiyorsun bekı benı hırslandırırsın azcık sen kadar veremesem de
tamam hayatım ilk haftalarya biraz hızlı gidiyor inş hep böle gider gaz veririz birbirimizee bu sabah tartıda süper bi rakam gördüm cumaya bakalım ne olcakkk
canım bencede kilo verebiliyosan iyi olur hamılelıkten önce ben veremedim ama saglıklı beslendıgım ıcın yırttım yani 70 kıloyla hamıle kaldım 84-85 gibi doguma girdim dogumdan sonra 76-77 fılan geldım sonra 3 kılo kendı gıttı 73 te takılı kaldım son zamanlarda baktım 75 e tırmanıyorum dur demek lazım dedim ve su an 71 kg yim boyum 1.70
hamileyken ilk zamanlarda canım bısey ıstemedıgı ıcın cok fazla meyve yedım sonra vıtamın verdıelr ıstahımı actı baktım cok kılo almaya basadım vıtamını 2-3 gund ebır aldım ama kan ılacımı aksatmadım.süt,yoğurt sebze et herseyden yedim ama abur cubur fazla yeme birde balık cok onemlı bebısın beyın gelısımı ıcn cok sevmedıgım halde oglus ıcın yedım ve alıstım bende balığa bırde cevız canım oğlum 3800 gr 52 cm dogdunormal dogum yaptım sanada hayırlısıyla saglıklı bır bebiş versin Rabbim inşallah
ooo maşallah ben de öyle süper rakam görmek istiyommmm:84::84::84:
cnm 3 kiloyu ne kadar zamanda verdin ben ayın 15 inde başladım
ohoo 1 ayda canım 1 haftasında hıc veremedım kılo bakalım bu hafta ne olacak
hımmm metabolizman yavaş olabilir sabahları aç karnına 2 bardak yeşil çay bide yatarken iç istersen hızlandırsın:
canım yeşilçay biraz tedırgınım dıyetısyene sorcam emzırdıgım ıcın aslında metabolızma yavas degıl bence de ben yavasımcunku cok kacırıyorum ona ragmen ıyı verdım emzırdıgım ıcın sanırım
canım ayın 9 unda 10 aylık olcak ınsallah
haklıısn cnm emzirdiğin için sor öle iç ama ebr şallıda emziriyo ama içiyor kaçamak yokkkkk
ah canım demek sen de doğum kilolarından kurtulmaya çalışıyorsun.. aynen benim de oğlum 10 aylık ve ben de bu pis kilolardan kurtulmaya çalılşıyorum.. geçen daha disiplinli olsun diye diyetisyene gidiyim dedim ama kadın 12. aydan önce diyet önermiyoruz diye beni geri yolladı.. bizim diğerlerine göre bi avantajımız var.. emzirmek.. tabi seni bilmiyorum ama benimki hala emiyor
kızlar akşama kabak dolması var bi tane yesem bişey olmaz değilmi salataylaa
kendi başıma saçlarımı boyadımsonucu bikaç dk sonra görcem inşallah olur
canım bildiğim kadar ile o emzirmiyo hemen mama vermiş diye duymuştum
bakır bişi neydi unuttum :) hürremin saçının rengi gibi oldunerenk boyadın hangi marka bende evde boyuyorum herkesde çok beğenr rengini
bakır bişi neydi unuttum :) hürremin saçının rengi gibi oldubaşardım fena olmadı.önceki rengi sarıydı dipleride 2 parmak uzadıydı dolayısıyla baya zor bi işe kalkıştım ama istediğim renkte olmasada baya ii oldu hiç boyasız yer kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?