70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Muazzezcim memnun oldum senınle haftaya rakip olalım ne dersin boylarımız aynıymıs sen kılo vermede önde gidiyorsun bekı benı hırslandırırsın azcık sen kadar veremesem de

tamam hayatım ilk haftalarya biraz hızlı gidiyor inş hep böle gider gaz veririz birbirimizee bu sabah tartıda süper bi rakam gördüm cumaya bakalım ne olcakkk

tesekkur ederım bilgiler için

hımmm metabolizman yavaş olabilir sabahları aç karnına 2 bardak yeşil çay bide yatarken iç istersen hızlandırsın:

canım yeşilçay biraz tedırgınım dıyetısyene sorcam emzırdıgım ıcın aslında metabolızma yavas degıl bence de ben yavasım cunku cok kacırıyorum ona ragmen ıyı verdım emzırdıgım ıcın sanırım

haklıısn cnm emzirdiğin için sor öle iç ama ebr şallıda emziriyo ama içiyor kaçamak yokkkkk

canım ayın 9 unda 10 aylık olcak ınsallah

ah canım demek sen de doğum kilolarından kurtulmaya çalışıyorsun.. aynen benim de oğlum 10 aylık ve ben de bu pis kilolardan kurtulmaya çalılşıyorum.. geçen daha disiplinli olsun diye diyetisyene gidiyim dedim ama kadın 12. aydan önce diyet önermiyoruz diye beni geri yolladı.. bizim diğerlerine göre bi avantajımız var.. emzirmek.. tabi seni bilmiyorum ama benimki hala emiyor

canım benımkıde emıyor bende gıtcem dıyetısyene haftaya yollarmıkı benı aıle hekımıde oyle dedı bana senın 1 yasına kadar zamanın var dedı ama ben asırı dıyet yapamıyorum zaten dıkkat etmeye calısalım bız yeter bence yoksa kılo alıyodum yanı aslında benımd ogum kıloları gıttı ben kılolu hamıle kalmıstım onalrı vermeye calısıyorum bu arada Allah bağışlasın yavrunu

kendi başıma saçlarımı boyadım sonucu bikaç dk sonra görcem inşallah olur

nerenk boyadın hangi marka bende evde boyuyorum herkesde çok beğenr rengini
bakır bişi neydi unuttum :) hürremin saçının rengi gibi oldu başardım fena olmadı.önceki rengi sarıydı dipleride 2 parmak uzadıydı dolayısıyla baya zor bi işe kalkıştım ama istediğim renkte olmasada baya ii oldu hiç boyasız yer kalmadı

beyaz tenlimiisn zaten bi haftada anca renk otururr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…