70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar menüm

sabah
standart kahvaltı peynir yerine yumurta

ara
3 gün kurusu

öğlen
2 kepçe çorba
3 kaşık yoğurt
domates biber

ara
armut
1 ceviz

akşam
kabak dolması 1 tane
söğüş salata

gece
elma sanırım değişebilirde

merhaba bayanlar artık kilo vermenin vaktinin geldiğini düşünüyorum tabi eşimin o itiraflarınında etkisi yok değil ama bi türlü diyet yapmaya başlayamıyorum nerden başlayacağımı bilemiyorum..
kendimi anlatmakla başlayım size 23 yaşındayım 77 kiloyum 1.65 boyum çok çirkin bi kilom yok sadece vasen ve göbek kısmım genişliyor. 8 aylık evliyim düğünümde de aynı kiloydum ama tartıda almamış görünsem de kendimde zorlanmalar hissediyorum resmen nefesim tıkanıyor.
aslında daha öncelerde de çok fazla kilo alıp verdim rahatta veriyorum dikkat etsem ama iş ev temposuna alışamadığımdan hep ağır atıştırmalık ekmek araları sandviçler hayatımda.. bana yol gösterirseniz sevinirim...

hoşgeldin cnm bu topiğin başında kilo çizgelsi nasıl yapıldığını anlatıyor ordan kilo çizelgeni yap sonra günlük ne yediğini menü olarak yaz kaptanımız sena ve biz sana yardımcı olurz

merhaba kızlar...

bugünkü menüm

sabah kepek ekmek arası beyaz peynirli yağsız tost
bir bardak süt

ara
bir elma

öğlen
bir bardak ayran
sebzeli-tavuklu güveç bir porsiyon
2 dilim kepek ekmeği

ara
3 light bisküvi

akşam
bir bardak ayran
1 dilim kepek ekmeği
2 yk bulgur pilavı
yarım porsiyon güveç

yatmadan önce
bir bardak süt
karışık meyve tabağı (hepsinden az az tabi)

bugün 30 dakika tempolu yürüdüm

ay heyecanlıyım bakalım cuma günü işler ne olacak.. yalnız benim adet düzenim çok değişti şimdi belli belirsiz kanamalarım geliyor.. inşallah kilo almamışımdır

merhaba canım senı dıger topıkden tanıyorum
sende benım gıbı bebıs ısteyenlersın sanırım ama gelmedı bızde kılo verelım demı ama

cnm ekmeğe çok yüklenmişsin arada diyet bisküvi akşam bulgur pilavı akşam tercih etmesen hemde bulgur pilavı olmazz

kesim kendin mi yaptın dicem 8 lira nerden çıktı arkadaşınamı kestirdin

boyayı kendim yaptım canım.4 küsüre aldım daha doğrusu 2 kutusu 9 küsürdü migrosta.işte 1 kutu 5 lira civarı tutmuş oldu.3 aydır kestirmedimdi modeli bozulmuştu.2 dk kuaföre gittim kestirdim ona 8 lira verdim.toplamda 13 liraya yenilenmiş oldum.1 saat sonra kocişim gelcek bakalım onun yorumları ne olcak.

Kızlar dün akşamdan beri çok rahatsızım ama yinede zor da olsa bugün diyetimi bozmadım şimdiye kadar ama spor yapacak halim yok dün akşam ateşim çok çıktı 38.5 bugün geceye göre daha iyiyim ama

Kızlar dün akşamdan beri çok rahatsızım ama yinede zor da olsa bugün diyetimi bozmadım şimdiye kadar ama spor yapacak halim yok dün akşam ateşim çok çıktı 38.5 bugün geceye göre daha iyiyim ama
geçmiş olsun.umarım en kısa zamanda toparlarsın.

02.03.2011
Bugünkü menüm

Sabah kahvaltısı
3çatal patates kızartması
3 zeytin
2 kk peynir
Yeşil salata
1 bardak çay

ARA:98:

1havuç
1elma
Ve 1bardak süt içtim

Öğlen

1 bardak hazır kıtırlı domates çorbası içtim(hazır yapılıyoya bardakta şıp diye ondan)
(Biberli soğanlı domatesli) Bulgur pilavı yedim 1 tabak dolusu nefissti çok güzel yaparım ellerime sağlık valla

Ara bol bol su içtim 1.5 litre falan

AKŞAM

Mercimek çorbası ve salata+yoğurt

Yatana kadar toplamda tam 3ltre su içicem yihuuuu bugünüde böyle atlattık
Kaçamaksız

Son düzenleme:
bugün öğlen civarı bi tartılim dedim ve daha hiç kilo verememiş görünüyodum ama ama okadarda dikkatliyim bugün giydiğim kotta sanki sıkıydı.normalde bol geliyodu reglim bitti gibi halamı şişim ama olmamam lazım acım büyük cuma günü tartımla barışmak kaynaşmak kucaklaşmak istiyorum

hoşgeldin cnm bu topiğin başında kilo çizgelsi nasıl yapıldığını anlatıyor ordan kilo çizelgeni yap sonra günlük ne yediğini menü olarak yaz kaptanımız sena ve biz sana yardımcı olurz

cnm malesef bulamadım. hangi sayfada çizelge??

merhaba canım senı dıger topıkden tanıyorum
sende benım gıbı bebıs ısteyenlersın sanırım ama gelmedı bızde kılo verelım demı ama

evet cnm hem kilolar gitsin istiyorum hemde bebişle dolsun göbeğim istiyorum... ama bu aylarda pek hevesim kalmadı madem öyle kendimide saldım kocamda isyanlarda o zaman kilolar gitsin önce sonrada sağlıklı bi anne olmaya çalışıyım diyorum... bakalım hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…