oldukça beyaz ve soluk tenliyim.vakat dehşet güzel boyamışım kendime hayranlığım arttı.nazar falan değecek soranlara söylemim baribeyaz tenlimiisnzaten bi haftada anca renk otururr
oldukça beyaz ve soluk tenliyim.vakat dehşet güzel boyamışım kendime hayranlığım arttı.nazar falan değecek soranlara söylemim bari
he valla öyle.şimdi üşenmesem kestirmeye gidicem.kaşı biyerlerini kendine nazar değdircennn kız
merhaba bayanlar artık kilo vermenin vaktinin geldiğini düşünüyorum tabi eşimin o itiraflarınında etkisi yok değil ama bi türlü diyet yapmaya başlayamıyorum nerden başlayacağımı bilemiyorum..
kendimi anlatmakla başlayım size 23 yaşındayım 77 kiloyum 1.65 boyum çok çirkin bi kilom yok sadece vasen ve göbek kısmım genişliyor. 8 aylık evliyim düğünümde de aynı kiloydum ama tartıda almamış görünsem de kendimde zorlanmalar hissediyorum resmen nefesim tıkanıyor.
aslında daha öncelerde de çok fazla kilo alıp verdim rahatta veriyorum dikkat etsem ama iş ev temposuna alışamadığımdan hep ağır atıştırmalık ekmek araları sandviçler hayatımda.. bana yol gösterirseniz sevinirim...
he valla öyle.şimdi üşenmesem kestirmeye gidicem.
merhaba bayanlar artık kilo vermenin vaktinin geldiğini düşünüyorum tabi eşimin o itiraflarınında etkisi yok değil ama bi türlü diyet yapmaya başlayamıyorum nerden başlayacağımı bilemiyorum..
kendimi anlatmakla başlayım size 23 yaşındayım 77 kiloyum 1.65 boyum çok çirkin bi kilom yok sadece vasen ve göbek kısmım genişliyor. 8 aylık evliyim düğünümde de aynı kiloydum ama tartıda almamış görünsem de kendimde zorlanmalar hissediyorum resmen nefesim tıkanıyor.
aslında daha öncelerde de çok fazla kilo alıp verdim rahatta veriyorum dikkat etsem ama iş ev temposuna alışamadığımdan hep ağır atıştırmalık ekmek araları sandviçler hayatımda.. bana yol gösterirseniz sevinirim...
merhaba kızlar...
bugünkü menüm
sabah kepek ekmek arası beyaz peynirli yağsız tost
bir bardak süt
ara
bir elma
öğlen
bir bardak ayran
sebzeli-tavuklu güveç bir porsiyon
2 dilim kepek ekmeği
ara
3 light bisküvi
akşam
bir bardak ayran
1 dilim kepek ekmeği
2 yk bulgur pilavı
yarım porsiyon güveç
yatmadan önce
bir bardak süt
karışık meyve tabağı (hepsinden az az tabi)
bugün 30 dakika tempolu yürüdüm
ay heyecanlıyım bakalım cuma günü işler ne olacak.. yalnız benim adet düzenim çok değişti şimdi belli belirsiz kanamalarım geliyor.. inşallah kilo almamışımdır
epeyce kısa yaptım.iktisatlı kadın bi başka canım.5 lira boya 8 lira kesim.13 liraya yenilendim.kuaförde yapsam hepsini en az 35 lira vercektimo renge bence çok kısa kestirmerenk kendini göstermez
epeyce kısa yaptım.iktisatlı kadın bi başka canım.5 lira boya 8 lira kesim.13 liraya yenilendim.kuaförde yapsam hepsini en az 35 lira vercektim
kesim kendin mi yaptın dicem 8 lira nerden çıktıarkadaşınamı kestirdin
geçmiş olsun.umarım en kısa zamanda toparlarsın.Kızlar dün akşamdan beri çok rahatsızım ama yinede zor da olsa bugün diyetimi bozmadım şimdiye kadar ama spor yapacak halim yok dün akşam ateşim çok çıktı 38.5 bugün geceye göre daha iyiyim ama
hoşgeldin cnm bu topiğin başında kilo çizgelsi nasıl yapıldığını anlatıyor ordan kilo çizelgeni yap sonra günlük ne yediğini menü olarak yaz kaptanımız sena ve biz sana yardımcı olurz
merhaba canım senı dıger topıkden tanıyorum
sende benım gıbı bebıs ısteyenlersın sanırım ama gelmedı bızde kılo verelım demı ama
cnm malesef bulamadım. hangi sayfada çizelge??
evet cnm hem kilolar gitsin istiyorum hemde bebişle dolsun göbeğim istiyorum... ama bu aylarda pek hevesim kalmadı madem öyle kendimide saldım kocamda isyanlarda o zaman kilolar gitsin önce sonrada sağlıklı bi anne olmaya çalışıyım diyorum... bakalım hayırlısı...
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy...
işte burda canım kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?