70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok sağol umarım geçer çok kötüyüm
bende yılbaşından sonra hasta oldumdu hayatımda öyle bişi yaşamadım.sürekli ateşim çıkıp iniyodu sürekli eklem ağrısı vs yaşıyodum.başkada bişi yoktu.ne grip ne başka bişi.10 gün sürdü sonra gribe çevirdiydi inşallah seninki böyle ağır bişi değildir.

sabah canım sıkıldı eski bi gömleğim vardı onu giyinecektim göğüs kısmı kastı biraz moralim bozuldu benimde
bugün ki menümü yazayım
bişeyi yanlış yapıyorum ama ne çünkü bu yemeye vermem lazım sanki

kahvaltı yarım bazlama arasına biraz peynirle tost yaptım
1 bardak şekersiz çay
arada 1 yeşil çay bol limonlu
öğlen 4 yk zeytinyağlı yeşil fasulye
1 dilim ekmek

arada 1 elma yarım çay bardağı süt

akşam çorba nohut
yada nohut pilav hagisini canım isterse
yatmadan da ya meyveyerim yada süt içer yatarım heralde

bulgura yüklenmişsin amaaa akşam hafif olmuş güzel. canım da bulg pilavı çekti öle bi yazmışsınki:))

ohhh güle güle kullan

dua et uyu canım içini ferah tut düşündüğün gibi olmayacak ve yarın bi iş kadını olarak aramıza döneceksin

kolay gelsin cnm..
bugün pantolon alması gereken bendimm :84::84::84:
teşekkürler cnm..

hoşgeldin cnm..
cnm kaptanım gelmiş ne oldu iş hamile durumu keyfin nasıl günün nasıl geçti

:26:

epeyce kısa yaptım.iktisatlı kadın bi başka canım.5 lira boya 8 lira kesim.13 liraya yenilendim.kuaförde yapsam hepsini en az 35 lira vercektim

Tebrik ediyorum seni canım iyi etmişsin güle güle kullan yenilenmiş saçlarınıZaten kuaför boyayınca da farklı bişey olmuyor...Gerçi biz annemin saçının rengini boyayarak açmak için 6 ay kadar uğraştık her seferinde azcık daha açık renk olsun vs. diye annem geçenlerde bi gitti kuaföre aynı renge boyayın demiş en az 4 ton koyusuna boyamışlar bi daha da kuaförde boyatmam diyor

Slm kızlarr..
sabah iş görüşmesine babamla gittik cvmin kaybolduqunu yenilemek için çaqırıldıqımı öqrendim ve hayellerim suya düştü birde cv doldurtan kişi demezmi lise mezunu olmayanlar işe alınmıyor ben liseyi dışardan okuyorum kızlar bi moralim bozuldu hüsran içinde eve geldik cv için tekrar görüşmeye çaqrıcaklarmış madem lise mazunu olmak şart beni neden çaqrıcaksınız kardeşim tekrar tekrar üzmek içinmi tanıdık doktor var bakalım yapabilirse yapıcak ama bnm ümidim kalmadı dönerken babamı eve yollayıp eczaneden test aldım gelir gelmez yaptım çizgi ne c de çıktı nede t de ikisinin ortasında çıktı bide sinirlerimi bu ikiye katladı ALLAHIM SABIR VERRRRRR...

bozma moralini iş için telefonda söleselerdi keşke cv için diye herşeyde bi hayır vardır. hamile olsan bence pozitif çıkardı stresten oldu sanırımmm bozma keyfiniiii

Canım her işte bir hayır vardır..O yüzden ikisi için de sabırlı ol ve stres yapma kendi kendine diyorum

Slm kızlar bugünki menüm sabah yarim simit peynir 4zeytin çay
Ara portakal
Öğle ıspanak yemeği yoğurt
Ara nane limon yanında 4çubuk kraker
Akşam 2kaçak dolma yoğurt salata
Akşam belki meyve yerim 2lt su kaçmak yok kaçı simiti kaçamak saymazsanız
Spor yok çünki hastalıktan yattığım yerden kalkamıyorum bile

canım zor bi gün yaşamışsın allahım yardımcın olsun

canım ben de 1 yaşına bastığı gün diyete başldım ve hala emziriyorum.
kendi başıma saçlarımı boyadım sonucu bikaç dk sonra görcem inşallah olur
sonuçları güzel olmuş güle güle kullan yeniimaj iyidir...
bilmem cnm ama ben sabah proğramını izliyorum bahsediyo hep emzirdiğini yeşil çayına kimyon falan kouyodu gaz yapmasın bebeğe diye
ben de emziriyorum ve içiyorum hiç bir sorun omaz.ben de kimyonla içiyodum önceden süt artırıyo.sonra alerji oldum kaşın kaşıınnnn öldüm.
hoşgeldinnn
Kızlar dün akşamdan beri çok rahatsızım ama yinede zor da olsa bugün diyetimi bozmadım şimdiye kadar ama spor yapacak halim yok dün akşam ateşim çok çıktı 38.5 bugün geceye göre daha iyiyim ama
geçmiş olsnnnn
bulgura yüklenmişsin amaaa akşam hafif olmuş güzel. canım da bulg pilavı çekti öle bi yazmışsınki:))
rakibem nasılsın ben de sen de görünmüyoruz hiç görüşemedik.ne yaptın ne alemdesin.ben bu hafta veremicem heralde.

canım hiç vaktim olmadı dünden beri yazamadım.sıkma caını bitanem strestendir yaaa.iş için de hakkında hayırlısı olsun üzülme.bi kapı kapanır diğeri açılır canım.hakkında hayırlısıı:90:

sağolasın canım seninkiniş de allah bağışlasın.. bende öyle aşırı bi diyet içinde değilim ama almayayım bari derken vermeye başladım.. hergün en az 30-40 dakika yürüyorum tam oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…