geçmiş olsun.umarım en kısa zamanda toparlarsın.
bende yılbaşından sonra hasta oldumdu hayatımda öyle bişi yaşamadım.sürekli ateşim çıkıp iniyodu sürekli eklem ağrısı vs yaşıyodum.başkada bişi yoktu.ne grip ne başka bişi.10 gün sürdü sonra gribe çevirdiydiÇok sağol umarım geçer çok kötüyüm
02.03.2011
Bugünkü menüm
Sabah kahvaltısı
3çatal patates kızartması
3 zeytin
2 kk peynir
Yeşil salata
1 bardak çay
ARA:98:
1havuç
1elma
Ve 1bardak süt içtim
Öğlen
1 bardak hazır kıtırlı domates çorbası içtim(hazır yapılıyoya bardakta şıp diye ondan)
(Biberli soğanlı domatesli) Bulgur pilavı yedim 1 tabak dolusu nefissti çok güzel yaparım ellerime sağlık valla
Ara bol bol su içtim 1.5 litre falan
AKŞAM
Mercimek çorbası ve salata+yoğurt
Yatana kadar toplamda tam 3ltre su içicem yihuuuu bugünüde böyle atlattık
Kaçamaksız
Kızlar dün akşamdan beri çok rahatsızım ama yinede zor da olsa bugün diyetimi bozmadım şimdiye kadar ama spor yapacak halim yok dün akşam ateşim çok çıktı 38.5 bugün geceye göre daha iyiyim ama
boyayı kendim yaptım canım.4 küsüre aldım daha doğrusu 2 kutusu 9 küsürdü migrosta.işte 1 kutu 5 lira civarı tutmuş oldu.3 aydır kestirmedimdi modeli bozulmuştu.2 dk kuaföre gittim kestirdim ona 8 lira verdim.toplamda 13 liraya yenilenmiş oldum.1 saat sonra kocişim gelcek bakalım onun yorumları ne olcak.
cnm tickermı ??? ama sayfanın başındaki çizelge denildi ama ben mi yanlış anladım..[
linkte var cnm ordan gir bak bi
dua et uyu canım içini ferah tut düşündüğün gibi olmayacak ve yarın bi iş kadını olarak aramıza döneceksin
kolay gelsin cnm..yok canım cumartesi taşınacağız ama evin içi içinde dışı dışındaa çok karışık toparlandık sadece kırılacak eşyalarımızı önden götürdük canım ayy birde yerleştirmesi varryemekyapacak şeylerimde çok karıştı bende açkalmamak için meyve fazla oldu o yüzden bu hafta azcık beni idare edin lütfen elimden geleni yine yapacağımm çok düzenli bir diyet olmuyo ama bugünküü menüm tam bir saçmalık oldu zaten
bugün pantolon alması gereken bendimmaferin sanabaktın dayanamıcan git uyu dinlen.nekadar kaçamak yaparsan yap geç saatte yapma.bende 2 hafta önce yiğenlerime çikolata alim diye çıktım evden yalan olmasın 4 tane dido aldım yeni paketlerinden.eve kadar onlara verecem diyerek taşıdım ama sonra ne oldu hepsini ben yedim ama işte öğlen vaktiydi bidaha akşam bişi yemedim ceza olarak
bugün pantolon aldım hiç nefes almadan nekadar durabilirsem okadar süre rahat giyebileceğimhedefim ona rahat girebileceğim kadar zayıflamak artık sonrasında dikkat etmek artık
teşekkürler cnm..hayırlısı olsun canım inşallah işe alınırsın
çıldıracam tek kelimeyle ev savaş alanı gibişuankide güzelde merkeze biraz uzak dieçıktık şimdiki bundan daha güzel tabi
benmkan şekeri alt seviyede zaten çok direnç kaybım oluyo sadece şekeri meyveden sağlıyorum bu aarlar sıklaştı meyve yemem mecburenn cumartesi tam taşıcaz evi 1 hafta içinde yerleşirim inşallah
canım herhalde bugün senin için güzel bi gün olacak.. baksana önce ehliyet şimdi iş başvurusu...ooooo zaten zayıflayıp çıtır olma yolunda hızla ilerliyorsun.. yakında bana piyango çıktı dersen şaşırmam
maaşallah
hoşgeldin cnm..merhaba bayanlar artık kilo vermenin vaktinin geldiğini düşünüyorum tabi eşimin o itiraflarınında etkisi yok değil ama bi türlü diyet yapmaya başlayamıyorum nerden başlayacağımı bilemiyorum..
kendimi anlatmakla başlayım size 23 yaşındayım 77 kiloyum 1.65 boyum çok çirkin bi kilom yok sadece vasen ve göbek kısmım genişliyor. 8 aylık evliyim düğünümde de aynı kiloydum ama tartıda almamış görünsem de kendimde zorlanmalar hissediyorum resmen nefesim tıkanıyor.
aslında daha öncelerde de çok fazla kilo alıp verdim rahatta veriyorum dikkat etsem ama iş ev temposuna alışamadığımdan hep ağır atıştırmalık ekmek araları sandviçler hayatımda.. bana yol gösterirseniz sevinirim...
cnm kaptanım gelmiş ne oldu iş hamile durumu keyfin nasıl günün nasıl geçti
kolay gelsin cnm..
bugün pantolon alması gereken bendimm:84::84::84:
teşekkürler cnm..
hoşgeldin cnm..
:26:
epeyce kısa yaptım.iktisatlı kadın bi başka canım.5 lira boya 8 lira kesim.13 liraya yenilendim.kuaförde yapsam hepsini en az 35 lira vercektim
Slm kızlarr..
sabah iş görüşmesine babamla gittik cvmin kaybolduqunu yenilemek için çaqırıldıqımı öqrendim ve hayellerim suya düştübirde cv doldurtan kişi demezmi lise mezunu olmayanlar işe alınmıyor ben liseyi dışardan okuyorum kızlar bi moralim bozuldu hüsran içinde eve geldik cv için tekrar görüşmeye çaqrıcaklarmış madem lise mazunu olmak şart beni neden çaqrıcaksınız kardeşim tekrar tekrar üzmek içinmi tanıdık doktor var bakalım yapabilirse yapıcak ama bnm ümidim kalmadı dönerken babamı eve yollayıp eczaneden test aldım gelir gelmez yaptım çizgi ne c de çıktı nede t de ikisinin ortasında çıktı bide sinirlerimi bu ikiye katladı ALLAHIM SABIR VERRRRRR...
Slm kızlarr..
sabah iş görüşmesine babamla gittik cvmin kaybolduqunu yenilemek için çaqırıldıqımı öqrendim ve hayellerim suya düştübirde cv doldurtan kişi demezmi lise mezunu olmayanlar işe alınmıyor ben liseyi dışardan okuyorum kızlar bi moralim bozuldu hüsran içinde eve geldik cv için tekrar görüşmeye çaqrıcaklarmış madem lise mazunu olmak şart beni neden çaqrıcaksınız kardeşim tekrar tekrar üzmek içinmi tanıdık doktor var bakalım yapabilirse yapıcak ama bnm ümidim kalmadı dönerken babamı eve yollayıp eczaneden test aldım gelir gelmez yaptım çizgi ne c de çıktı nede t de ikisinin ortasında çıktı bide sinirlerimi bu ikiye katladı ALLAHIM SABIR VERRRRRR...
Slm kızlarr..
canım ben de 1 yaşına bastığı gün diyete başldım ve hala emziriyorum.canım benımkıde emıyor bende gıtcem dıyetısyene haftaya yollarmıkı benı aıle hekımıde oyle dedı bana senın 1 yasına kadar zamanın var dedı ama ben asırı dıyet yapamıyorum zaten dıkkat etmeye calısalım bız yeter bence yoksa kılo alıyodum yanı aslında benımd ogum kıloları gıttı ben kılolu hamıle kalmıstım onalrı vermeye calısıyorum bu arada Allah bağışlasın yavrunu
sonuçları güzel olmuş güle güle kullan yeniimaj iyidir...kendi başıma saçlarımı boyadımsonucu bikaç dk sonra görcem inşallah olur
ben de emziriyorum ve içiyorum hiç bir sorun omaz.ben de kimyonla içiyodum önceden süt artırıyo.sonra alerji oldum kaşın kaşıınnnn öldüm.bilmem cnm ama ben sabah proğramını izliyorum bahsediyo hep emzirdiğini yeşil çayına kimyon falan kouyodu gaz yapmasın bebeğe diye
hoşgeldinnnmerhaba bayanlar artık kilo vermenin vaktinin geldiğini düşünüyorum tabi eşimin o itiraflarınında etkisi yok değil ama bi türlü diyet yapmaya başlayamıyorum nerden başlayacağımı bilemiyorum..
kendimi anlatmakla başlayım size 23 yaşındayım 77 kiloyum 1.65 boyum çok çirkin bi kilom yok sadece vasen ve göbek kısmım genişliyor. 8 aylık evliyim düğünümde de aynı kiloydum ama tartıda almamış görünsem de kendimde zorlanmalar hissediyorum resmen nefesim tıkanıyor.
aslında daha öncelerde de çok fazla kilo alıp verdim rahatta veriyorum dikkat etsem ama iş ev temposuna alışamadığımdan hep ağır atıştırmalık ekmek araları sandviçler hayatımda.. bana yol gösterirseniz sevinirim...
geçmiş olsnnnnKızlar dün akşamdan beri çok rahatsızım ama yinede zor da olsa bugün diyetimi bozmadım şimdiye kadar ama spor yapacak halim yok dün akşam ateşim çok çıktı 38.5 bugün geceye göre daha iyiyim ama
rakibem nasılsın ben de sen de görünmüyoruz hiç görüşemedik.ne yaptın ne alemdesin.ben bu hafta veremicem heralde.bulgura yüklenmişsin amaaa akşam hafif olmuş güzel. canım da bulg pilavı çekti öle bi yazmışsınki:))
Slm kızlarr..
canım benımkıde emıyor bende gıtcem dıyetısyene haftaya yollarmıkı benı aıle hekımıde oyle dedı bana senın 1 yasına kadar zamanın var dedı ama ben asırı dıyet yapamıyorum zaten dıkkat etmeye calısalım bız yeter bence yoksa kılo alıyodum yanı aslında benımd ogum kıloları gıttı ben kılolu hamıle kalmıstım onalrı vermeye calısıyorum bu arada Allah bağışlasın yavrunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?