teşekkür ederimohhh güle güle kullan
aynı ton olması zaten çok zor.muhakak değişir her boyamada. benim sarıydı saçlarım busefer tarçın bakır yaptım.baya bi köklü değişiklik oldu çok yadırgamadım ama sanırım yine sarıya dönerim gibime geliyo
Tebrik ediyorum seni canım iyi etmişsin güle güle kullan yenilenmiş saçlarınıZaten kuaför boyayınca da farklı bişey olmuyor...Gerçi biz annemin saçının rengini boyayarak açmak için 6 ay kadar uğraştık her seferinde azcık daha açık renk olsun vs. diye annem geçenlerde bi gitti kuaföre aynı renge boyayın demiş en az 4 ton koyusuna boyamışlar bi daha da kuaförde boyatmam diyor
çok ayıp etmiş görevli kişiler.insan baştan der sorun var bu yüzden çağırıyoz diyeSlm kızlarr..
sabah iş görüşmesine babamla gittik cvmin kaybolduqunu yenilemek için çaqırıldıqımı öqrendim ve hayellerim suya düştübirde cv doldurtan kişi demezmi lise mezunu olmayanlar işe alınmıyor ben liseyi dışardan okuyorum kızlar bi moralim bozuldu hüsran içinde eve geldik cv için tekrar görüşmeye çaqrıcaklarmış madem lise mazunu olmak şart beni neden çaqrıcaksınız kardeşim tekrar tekrar üzmek içinmi tanıdık doktor var bakalım yapabilirse yapıcak ama bnm ümidim kalmadı dönerken babamı eve yollayıp eczaneden test aldım gelir gelmez yaptım çizgi ne c de çıktı nede t de ikisinin ortasında çıktı bide sinirlerimi bu ikiye katladı ALLAHIM SABIR VERRRRRR...
daha yeni ve güzel imajlar sizin başınıza inşallahcanım ben de 1 yaşına bastığı gün diyete başldım ve hala emziriyorum.
sonuçları güzel olmuş güle güle kullan yeniimaj iyidir...
ben de emziriyorum ve içiyorum hiç bir sorun omaz.ben de kimyonla içiyodum önceden süt artırıyo.sonra alerji oldum kaşın kaşıınnnn öldüm.
hoşgeldinnn
geçmiş olsnnnn
rakibem nasılsın ben de sen de görünmüyoruz hiç görüşemedik.ne yaptın ne alemdesin.ben bu hafta veremicem heralde.
canım hiç vaktim olmadı dünden beri yazamadım.sıkma caını bitanem strestendir yaaa.iş için de hakkında hayırlısı olsun üzülme.bi kapı kapanır diğeri açılır canım.hakkında hayırlısıı:90:
teşekkür ederim
aynı ton olması zaten çok zor.muhakak değişir her boyamada. benim sarıydı saçlarım busefer tarçın bakır yaptım.baya bi köklü değişiklik oldu çok yadırgamadım ama sanırım yine sarıya dönerim gibime geliyo
çok ayıp etmiş görevli kişiler.insan baştan der sorun var bu yüzden çağırıyoz diyeneyse canım üzme kendini eninde sonunda olacaktır emin ol.rabbim bi kapıyı kaparsa ötekini açar iyi kullarına sen yeterki moralini bozma umutlarını yitirme
daha yeni ve güzel imajlar sizin başınıza inşallah
ne kaldıki şunun şurasında yüzdün yüzdün kuyruğuna geldininş canım bi zayıflayım da.ben de saç bakımı yapıcam en kısa zamanda.
ne kaldıki şunun şurasında yüzdün yüzdün kuyruğuna geldinben 3 ay olduydu baya şekli şemali kaydıydı saçımın.şimdilik toparlanmış oldu gelecek sezonlarda ne yaparım belli olmaz
ne kaldıki şunun şurasında yüzdün yüzdün kuyruğuna geldinben 3 ay olduydu baya şekli şemali kaydıydı saçımın.şimdilik toparlanmış oldu gelecek sezonlarda ne yaparım belli olmaz
Slm kızlarr..
sabah iş görüşmesine babamla gittik cvmin kaybolduqunu yenilemek için çaqırıldıqımı öqrendim ve hayellerim suya düştübirde cv doldurtan kişi demezmi lise mezunu olmayanlar işe alınmıyor ben liseyi dışardan okuyorum kızlar bi moralim bozuldu hüsran içinde eve geldik cv için tekrar görüşmeye çaqrıcaklarmış madem lise mazunu olmak şart beni neden çaqrıcaksınız kardeşim tekrar tekrar üzmek içinmi tanıdık doktor var bakalım yapabilirse yapıcak ama bnm ümidim kalmadı dönerken babamı eve yollayıp eczaneden test aldım gelir gelmez yaptım çizgi ne c de çıktı nede t de ikisinin ortasında çıktı bide sinirlerimi bu ikiye katladı ALLAHIM SABIR VERRRRRR...
hayırlı geceler kızlar
işten geldim yemek yaptım çocuklara yarın için beslenme hazırladım çocuklara ve eşime akşam yemeği hazırlayıp koydum ben spora geçtim 65 dk yürüyüş 30 dk kemersonra banyo yaptım şimdi işim bitti saçlarımı havluya sardım bitki çayım elimde allaha şükür totom yer gördü hemen laptopu aldım hüüremide açtım keyif yapacağım inş. hemen menümü yazayım
sabah:
2 dilim ekmek bir dal kıvırcık 1 dilim domates 1tane sivri biber 8-9 dal maydanoz 1 haşlama yumurta 4-5 zeytin
ara:
yarım kase yoğurt (hararetim vardıda)
öğlen:
mayonezsiz az porsiyon yoğurtlu makarna salatası
ara:
bir portakal şekersiz bir kupa ıhlamur
akşam:
bol kıvırcık salata yedim sirkeli
bir tane küçük biber dolması (etli)
gün boyu 2.5 lt.su ve bol ıhlamur içtim
kolay gelsin cnm..
teşekkürler canım
bugün pantolon alması gereken bendimm:84::84::84:
teşekkürler cnm..
hoşgeldin cnm..
:26:
üzme canını canım benim vardır bundada bir hayır ALLAH gönlüne göre verir inşallah geçmiş olsun bu arada daSlm kızlarr..
HAY AĞZINI ÖPİYİM ORASINI DİYORUM TABİKİ BİZİM için önemli ölçüm yeride orası zaten karın boşluğunda kemiğin ne işi var zaten canım benim öldürdün gülmekten beni zaten kılavuzu karga olanı burnu ....kurtulmazmış
şaka yaptım kız kızma hemencik uydu ama ne yalan söyliyim kılavuzcum takılıyorum bak ciddiye alma emi
hadi ii geceler:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
valla kız bozuldum birazbirdaha yorum yazarsam ne olayım:26: aşkolsun size
neyse hadi barışalım nedersiniz
valla kız bozuldum birazbirdaha yorum yazarsam ne olayım:26: aşkolsun size
neyse hadi barışalım nedersiniz
2 çocukmu var snde cnm kaç yaşındalar ben tek çocukla zor başa çıkıyom allahtan artık çalışmıyorum
ben ne yapayım diyet için şimdi nerden başlayayım
canım benim iki oğlum varyerim ben onları allah herkesinkini bağışlasın allah acılarını göstermesin büyük oğlum 11 yaşında 5. sınıfa gidiyor küçük oğlumda 7 yaşında 1.sınıfa gidiyor arada kafayı yemiyor değilim ama sistemli ve düzenli olunca insan hepsine yetişiyor inş.bende emekliliği iple çekiyorum bazen çok yorgun hissediyorum kendimi
arkadaşım sen nasıl kilo verdin baya zayıflamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?