70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ohhh güle güle kullan
teşekkür ederim

aynı ton olması zaten çok zor.muhakak değişir her boyamada. benim sarıydı saçlarım busefer tarçın bakır yaptım.baya bi köklü değişiklik oldu çok yadırgamadım ama sanırım yine sarıya dönerim gibime geliyo

çok ayıp etmiş görevli kişiler.insan baştan der sorun var bu yüzden çağırıyoz diye neyse canım üzme kendini eninde sonunda olacaktır emin ol.rabbim bi kapıyı kaparsa ötekini açar iyi kullarına sen yeterki moralini bozma umutlarını yitirme

daha yeni ve güzel imajlar sizin başınıza inşallah

inş canım bi zayıflayım da.ben de saç bakımı yapıcam en kısa zamanda.

inş canım bi zayıflayım da.ben de saç bakımı yapıcam en kısa zamanda.
ne kaldıki şunun şurasında yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin ben 3 ay olduydu baya şekli şemali kaydıydı saçımın.şimdilik toparlanmış oldu gelecek sezonlarda ne yaparım belli olmaz

selam kızlar
kaç gündür giremedim.ay erken kalkınca acip enerjik ve mutlu oluyorum.
dün 3 mil yürüdüm.
bugun henuyz spor yapmadım.
azcık kılo versem şımarıyorum.
acilen kendıme gelmem lazım.
hepinizi öpüyorum çıtır olmaya aday yol arkadaşlarımgreen hoşgeldin canım sayfalar yine sayende ilerlemeye başlamış sen yoken bayrağını tuttum baya
senam hastaymışsın geçmiş olsun balım
seherim fıstığım görüşemedık baya bı ya özledım
aslım nete gıriyomusun nerdesın rakibem

ne kaldıki şunun şurasında yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin ben 3 ay olduydu baya şekli şemali kaydıydı saçımın.şimdilik toparlanmış oldu gelecek sezonlarda ne yaparım belli olmaz

ayy benımde kaydı sacımın sekli şemali ama bugun buldum kuafor esım bır sor dedi sordum bayan kuaförüymüş(kapalıyım da ben) lojmanın içinde hemde haftasonu kestırırım artık 7 lıraymıs ıns.güzel keserler bende 7 ayı gecti kestireli baya uzadı eşim uzun sevıyo ama saclarım az ucları kötü halletmem lazım.

ayy benımde kaydı sacımın sekli şemali ama bugun buldum kuafor esım bır sor dedi sordum bayan kuaförüymüş(kapalıyım da ben) lojmanın içinde hemde haftasonu kestırırım artık 7 lıraymıs ıns.güzel keserler bende 7 ayı gecti kestireli baya uzadı eşim uzun sevıyo ama saclarım az ucları kötü halletmem lazım

geçmiş olsun arkadaşım her işte bir hayır vardır ama densizlik etmişler boşverazimli bir insansın hayırlısı olsun

hayırlı geceler kızlar
işten geldim yemek yaptım çocuklara yarın için beslenme hazırladım çocuklara ve eşime akşam yemeği hazırlayıp koydum ben spora geçtim 65 dk yürüyüş 30 dk kemer sonra banyo yaptım şimdi işim bitti saçlarımı havluya sardım bitki çayım elimde allaha şükür totom yer gördühemen laptopu aldım hüüremide açtım keyif yapacağım inş.hemen menümü yazayım
sabah:
2 dilim ekmek bir dal kıvırcık 1 dilim domates 1tane sivri biber 8-9 dal maydanoz 1 haşlama yumurta 4-5 zeytin
ara:
yarım kase yoğurt (hararetim vardıda )
öğlen:
mayonezsiz az porsiyon yoğurtlu makarna salatası
ara:
bir portakal şekersiz bir kupa ıhlamur
akşam:
bol kıvırcık salata yedim sirkeli
bir tane küçük biber dolması (etli)
gün boyu 2.5 lt.su ve bol ıhlamur içtim

arkadaşlar merhaba bende zayıflamak güzelleşmek istiyorum ama ne zaman rejim yada diyet yapsam diet bittikten sonra kendimi yemekten alamıyorum yani kaş yapayım derken göz çıkarıyorum siz ne yapıyorsunuz zayıflamak için

2 çocukmu var snde cnm kaç yaşındalar ben tek çocukla zor başa çıkıyom allahtan artık çalışmıyorum

kolay gelsin cnm..
teşekkürler canım
bugün pantolon alması gereken bendimm :84::84::84:

teşekkürler cnm..

hoşgeldin cnm..

:26:

üzme canını canım benim vardır bundada bir hayır ALLAH gönlüne göre verir inşallah geçmiş olsun bu arada da

valla kız bozuldum birazbirdaha yorum yazarsam ne olayım:26:aşkolsun size
neyse hadi barışalım nedersiniz

selma kızlar iyi akşamlar bugünkü menüm
sabah
6 tane zeytin
1 fincan çay
kk kadar beyaz peynir
1 omlet
ara
1 elma
öğle
1 kepçe kuru fasülye
2 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
ara
yarım kase kabak çekirdeği,
3 bardak çay
akşam
1 kase mercimek çorba
2 kaşık prinç pilavı
2 kaşık kuru fasülye
2 bardak ayran
1 tabak salata
gece
1 bardak çay

2 çocukmu var snde cnm kaç yaşındalar ben tek çocukla zor başa çıkıyom allahtan artık çalışmıyorum

canım benim iki oğlum varyerim ben onları allah herkesinkini bağışlasın allah acılarını göstermesinbüyük oğlum 11 yaşında 5. sınıfa gidiyor küçük oğlumda 7 yaşında 1.sınıfa gidiyorarada kafayı yemiyor değilim ama sistemli ve düzenli olunca insan hepsine yetişiyorinş.bende emekliliği iple çekiyorum bazen çok yorgun hissediyorum kendimi

ben ne yapayım diyet için şimdi nerden başlayayım

Canım hoşgeldin aramıza...Öncelikle kendine bizim yaptığımız kilo çizelgelerinden yapmalısın...Motivasyon açısından çok önemli bu...Nasıl yapılacağı anlatılmıştı forumda başlık var kilo çizelgesi ile ilgili ordan bakarak yapabilirsin...

Diyet kısmına gelince standart katı diyetlerden yapmana gerek yok...Herşeyi ölçülü yiyerek kilo verebilirsin...Biz burda her akşam o günkü menülerimizi yazıyoruz ve genellikle kaptanımız sena menüleri yorumluyor...Yanlış yapılan şeylerde birbirimizi uyarıyoruz...

Cumadan cumaya tartılıyoruz ve cumaları da yarışmamız oluyor. Yarışmamıza katılman için de bi hafta menülerini burda paylaşman ve cuma günü kilo bildirimi yapman gerekiyor...Umarım yardımcı olabilmişimdir

maşallah cnm benim oğlum 4 yaşında deliriyorum bazen bende anaokulu yardımcı öğretmenim ama oğluma söz geçiyo kıyamıyom ikinci çocuğu düşünemiyorum helal sana

arkadaşım sen nasıl kilo verdin baya zayıflamışsın

tatlım az az sık sık yedim porsiyonlarımı azalttım suyu çoğalttım ekmeği kestim özelliklede eve yürüme bandı ve eliptik bisiklet aldım iş gelişi hergün önce çocukların yemeğini koyduktan sonra hemen hemen 1.5 saat spor yapıyorum sonrada kilolar gidiyordarısı başına daha 11 kilom var :86:bizi takip et birbirimizi fena gazlıyoruz:79::79::79::80::80::80::80::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…