bozma moralini iş için telefonda söleselerdi keşke cv için diye herşeyde bi hayır vardır. hamile olsan bence pozitif çıkardı stresten oldu sanırımmmbozma keyfiniiii
Canım her işte bir hayır vardır..O yüzden ikisi için de sabırlı ol ve stres yapma kendi kendine diyorum
canım zor bi gün yaşamışsın allahım yardımcın olsun
canım ben de 1 yaşına bastığı gün diyete başldım ve hala emziriyorum.
sonuçları güzel olmuş güle güle kullan yeniimaj iyidir...
ben de emziriyorum ve içiyorum hiç bir sorun omaz.ben de kimyonla içiyodum önceden süt artırıyo.sonra alerji oldum kaşın kaşıınnnn öldüm.
hoşgeldinnn
geçmiş olsnnnn
rakibem nasılsın ben de sen de görünmüyoruz hiç görüşemedik.ne yaptın ne alemdesin.ben bu hafta veremicem heralde.
canım hiç vaktim olmadı dünden beri yazamadım.sıkma caını bitanem strestendir yaaa.iş için de hakkında hayırlısı olsun üzülme.bi kapı kapanır diğeri açılır canım.hakkında hayırlısıı:90:
Senacım sıkma canını yaa hayırlısı olsun bencede hamıle deılsındır içime doğmuyo
teşekkür ederim
aynı ton olması zaten çok zor.muhakak değişir her boyamada. benim sarıydı saçlarım busefer tarçın bakır yaptım.baya bi köklü değişiklik oldu çok yadırgamadım ama sanırım yine sarıya dönerim gibime geliyo
çok ayıp etmiş görevli kişiler.insan baştan der sorun var bu yüzden çağırıyoz diyeneyse canım üzme kendini eninde sonunda olacaktır emin ol.rabbim bi kapıyı kaparsa ötekini açar iyi kullarına sen yeterki moralini bozma umutlarını yitirme
daha yeni ve güzel imajlar sizin başınıza inşallah
selam kızlar
kaç gündür giremedim.ay erken kalkınca acip enerjik ve mutlu oluyorum.
dün 3 mil yürüdüm.
bugun henuyz spor yapmadım.
azcık kılo versem şımarıyorum.
acilen kendıme gelmem lazım.
hepinizi öpüyorum çıtır olmaya aday yol arkadaşlarımgreen hoşgeldin canım sayfalar yine sayende ilerlemeye başlamış sen yoken bayrağını tuttum baya
senam hastaymışsın geçmiş olsun balım
seherim fıstığım görüşemedık baya bı ya özledım
aslım nete gıriyomusun nerdesın rakibem
geçmiş olsun arkadaşım her işte bir hayır vardır ama densizlik etmişler boşverazimli bir insansın hayırlısı olsun
Canım arkadaşlarım desteqiniz için çok teşekkür ederim ama iyi deqilim gerginim kusuruma bakmazsanız hemen yatıcam yarın kursum var akşama kadar yokum merak etmeyin akşam girerim hala reql olamadım kafayı yicemm..üzme canını canım benim vardır bundada bir hayır ALLAH gönlüne göre verir inşallah geçmiş olsun bu arada da
arkadaşlar merhaba bende zayıflamak güzelleşmek istiyorum ama ne zaman rejim yada diyet yapsam diet bittikten sonra kendimi yemekten alamıyorum yani kaş yapayım derken göz çıkarıyorum siz ne yapıyorsunuz zayıflamak için
hoşgeldin cnm çizelgeni yaparmısın saonrsaında arkadaşlar yardımcı olsun bu akşamlık beni maruz görün.
hayırlı geceler arkadaşlar gidiyorum