70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bozma moralini iş için telefonda söleselerdi keşke cv için diye herşeyde bi hayır vardır. hamile olsan bence pozitif çıkardı stresten oldu sanırımmm bozma keyfiniiii

Canım her işte bir hayır vardır..O yüzden ikisi için de sabırlı ol ve stres yapma kendi kendine diyorum

canım zor bi gün yaşamışsın allahım yardımcın olsun

Senacım sıkma canını yaa hayırlısı olsun bencede hamıle deılsındır içime doğmuyo

geçmiş olsun arkadaşım her işte bir hayır vardır ama densizlik etmişler boşverazimli bir insansın hayırlısı olsun

üzme canını canım benim vardır bundada bir hayır ALLAH gönlüne göre verir inşallah geçmiş olsun bu arada da
Canım arkadaşlarım desteqiniz için çok teşekkür ederim ama iyi deqilim gerginim kusuruma bakmazsanız hemen yatıcam yarın kursum var akşama kadar yokum merak etmeyin akşam girerim hala reql olamadım kafayı yicemm..

hoşgeldin cnm çizelgeni yaparmısın saonrsaında arkadaşlar yardımcı olsun bu akşamlık beni maruz görün.

hayırlı geceler arkadaşlar gidiyorum

canım bu kadar kafana takarsın olamazsın bak ben de böyleydim istemezken ve 10 gün geciktiğim olurdu.sırf stresten yani.hayırlısı tatlım benim vardır herşeyde bir hayır.:90:

fırında nasıl yapıyon be kuşum :26:ben edirne ipsaladayım sen nerdesin merak ettimde:44:

yalova da yaşıyorum aslında yakınız 2 kabak dere otu soğan bi yumurta 2 kaşık un kabartma tozu karıştırıp borcama döküyorum börek gibi oluyo kalorisi az ama yarın yapınca mutfak tarımda bakıyım 100 gr kaç dilim olucak

teşekkürler canım kilo çizelgesi yapıcam bende başlayayım bakalım sonuc ne olacak

Yorumlarınızı yorulmadan tek tek okudum ve çok fena gaza geldim...umarım bende başarabilirim..koşu bandım yok şuan ama az önce zayıflama kemeri siparişi verdim umarım işe yarar..
sizi izlemeye devam edicem hepimize başarılar..

kizlar selam, nasilsiniz gorusmeyeli, ben cok yorgunum, kac gundur dogru durust giremedim, geceleri yazilari okuyabildim, kayda deger birsey yapadigim icin yazmadim, sporumu yapamadim, temizlik yaptim tum gun evin icinde ugrastim,lahana suyu icmeye devam ettim, temizligim bitti yarindan itibaren siki yonetim yapacagim kendime, bakalim bir ayda kadar verebilecegim, kendinize iyi bakin yarin yine yazarim....

klavuzcum sen ne kadar zamanda verdin bu kilolari, masallah, hem is hem ev, hem cocuk, bu arada birde 1 bucuk saat spor, tebrik ediyorum seni....

gunaydin kizlar

ablam evlenecek nisanin 1 de acil kilo verislerimi hizlandirdim cunku bir siyah elbisem vardi 40 beden ona girmem lazimdi aksam bir deneyeyim dedim icine oldum bu kadar sevindiremezdi heralde beni
birde regl donemi bayanlarin vucudunda ortalama 2 kilo oynarki bende simdi o donemdeyim.
kilo gunlugumu hala tutuyorum excelde
dunku menunde
sabah 1 kase k flakes + su
1 lt su

oglen
1 kase tavuk suyu corba
Az et
1 lt su

1 adet armut

aksam
Tutsulenmis tavuk salata
3 dev bardak Ice tea ictim valla

Dondurma

Güanydın canlarımm 1-2 gündür stresim sizede yansıdı kusuruma bakmayın hala reql yok bugn kendimi çok halsiz ve b,tkin olarak buldum kalktıqımda malesef kursa gitmek zorundayım canlarım lütfen kaçamak yapmayalım yarın bildirim günü unutmayın bildirimlerimizi bnm özelime yapıcak ve sıralamayıda unutmayalım farklı bir çizelge yapıcam bu bildirimlerle..
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
giden/gelen
toplamda giden
hedef...
öpüyorum hepnizi tekrar söylüyorum kaçamak yapmayalım ve suyu bol içelim kızlar..

günaydınnn bizim için erkenden kalkıp hemen yazmış yerim seni ama ben dün iki kurabiye yedim ve tartıda gördüm offf uyuz oldummmmmm:26:

gunaydın herkese;

benim dunku menum

sabah
1 bardak k-fleaks

ara
kuru kayısı

öğlen
tavuk saksuka
corba
salata
4 yk pılav

ara
kuru kayısı leblebı

aksam
ızgara tavuklu salata bol yogurtladım 1 tatlı kasıgı mayonez attım
sonra uyuya kalmısım sofrayı topladıktan sonra ara ogun yıyemeden yattım

gun boyunca a 1,5 lıtre su ıctım

kız senı sevmeyen ölsün hehe boşver ya hastane kaybeder senın gııbi yeteneklı bı hatunu onlar üüzlsün sen niye üzülüyon allah allah.rahat ol.Rabbım bır çıkış yolu verecektir.

]kız şaka maka 3. yolda mı yoksa bak seni hep 3 çocuklu aklıma gelıyodum tatlım moğlanla kızı maşşallah büyütmüşsün zaten maşş enerjıksınde sen daha ne çocuklar büyütürsün bak annem beni 44 yaşındayken doğurmuş kötü mü etmiş.

tamam canım özeline atarız ...

kızlar bu hafta 2 hafta 2 öğün nesfit yada k flakes denicem yiyn varmıaranızda
canım ben kellogs yıyorum ama düzenli değil kahvaltı hazırlamaya vaktım yoksa acelem varsa felan.bide çok tatlı oluyo onlar ya tok tuttuğu kadar da insanın yiyesi geliyo bu sabah yoğurtlu çikotopluyla kahvaltı yaptım.ama ben çocukların yediğinden aldığım için daha bi tatlı.ya bide benım gözüm aç vay onu yedım tok tutar dıye motıve olmuyom tam yıne canım başka şeyler yemek istiyo aç olmasam da

günaydın uzun zamandan sonra ilk kez uyanır uyanmaz kahvaltı yaptım.sena beni tebrik etsin uzun zaman sonra dün bi negronun 3 te 2 sini yedim pişmanım evet ama yapacak bişi yok bi paket yiyeceğime bi bisküviyi bile tam bitirmemem büyük başarı benim adıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…