canım ben kellogs yıyorum ama düzenli değil kahvaltı hazırlamaya vaktım yoksa acelem varsa felan.bide çok tatlı oluyo onlar ya tok tuttuğu kadar da insanın yiyesi geliyo bu sabah yoğurtlu çikotopluyla kahvaltı yaptım.ama ben çocukların yediğinden aldığım için daha bi tatlı.ya bide benım gözüm aç vay onu yedım tok tutar dıye motıve olmuyom tam yıne canım başka şeyler yemek istiyo aç olmasam da
ben yıyorum canm fakat sadece sabahları yıyorum 2 ogun hıc yapmadım
bu arada ben masaj aletı sıparısı verdım bu dıyetı yaparken masaj yapacagım belkı kalın bacaklarım ıncelır:26:
günaydınuzun zamandan sonra ilk kez uyanır uyanmaz kahvaltı yaptım.sena beni tebrik etsin uzun zaman sonra dün bi negronun 3 te 2 sini yedim pişmanım evet ama yapacak bişi yok bi paket yiyeceğime bi bisküviyi bile tam bitirmemem büyük başarı benim adıma
kaçamak hakkımı izmirde kullandım.aslında akşam yine yemezdim ama tansiyonum düşer gibi oluyo o yüzden yedim.az az yiyorumya ister istemez direncim azalıyor.şifa niyetineydi yani kaçamak değil.yoksa benim kaçamaklarım 1 paket üzerinden değil bi koli üzerinden olur.günaydın yeşim onu kaçamaktan mı sayıyosun bende paketin 3 te 2 simi acaba dedimbirde kız eski performansı göremiyorum ssenden ama topicte kımse olmuyo bazen ondan heralde
Muazzez senle haftaya rakibiz ya benımde evde yarım paket var nesfit ama ben 2 gün yerim 2 öğün yiyemem canım o bana yetmez
kaçamak hakkımı izmirde kullandım.aslında akşam yine yemezdim ama tansiyonum düşer gibi oluyo o yüzden yedim.az az yiyorumya ister istemez direncim azalıyor.şifa niyetineydi yani kaçak değil.yoksa benim kaçamaklarım 1 paket üzerinden değil bi koli üzerinden olur.
2 kurabiyenin ne suçu var canım.hem kurabiyeyi yedikten sonra tartılırsan tabi tartıda farkeder.gün içinde aldığın herşeyi gösterir.o senin dönemsel şişkinliğin ve gün içindeki yediklerinin ağırlığıdır.sabah aç karnına tartıl gün içinde tartılırsan doğru sonuç alamazsın.dün ağzıma attığım 2 kurabiye bana 400 gram olarak dönmüş delirdim sabah grip olcak gibiyim adet yaklaşıyooo aman kadın olmak ne zor iş :26: bende karar veremedim 2 öğün 2 kase yapıp hızlandırıyım diyorum bendede yarım pake var akşam markete çıkarsam alcamrakibem benim
e hiç kaçamak yapmayan hiç tatlı tüketmeyen biri için bi bisküvinin kaçamak sayılması saçma olmazmısavunmaya bak şifa niyetineymişşş
2 kurabiyenin ne suçu var canım.hem kurabiyeyi yedikten sonra tartılırsan tabi tartıda farkeder.gün içinde aldığın herşeyi gösterir.o senin dönemsel şişkinliğin ve gün içindeki yediklerinin ağırlığıdır.sabah aç karnına tartıl gün içinde tartılırsan doğru sonuç alamazsın.
e hiç kaçamak yapmayan hiç tatlı tüketmeyen biri için bi bisküvinin kaçamak sayılması saçma olmazmıburda kaçamaklarımızı ortaya sermeyelim
hiç 2 kurabiye yemedimdökün saçın ütün kaçamaklar ortayaaa kızlarrr
hiç 2 kurabiye yemedim
düzenli ve dengeli besleniyosun 2 kurabiye diyetini bozmaz merak etmeoy oyyy oyyy ya bi ısırık almıştım yemicem dedim bıraktım sonra içimdeki canavar ye onu dedi yedim bide mutfakta attım ağzıma çok pişmanım çok çok
ay nasıl bir halszliktir bu eyvah hastalık geliyorrrr bi yudum su içesim bile yokkknazar değdi tü tü tü tü bana
hoşgeldin aramıza.hatalarını yazmışsın neden kilo aldığının yada veremediğinin sebepleir ortada.yapacağın tek şey bunlardan uzak durup.gözünün değil karnının doyacağı kadar yemen.merhaba bayanlar artık kilo vermenin vaktinin geldiğini düşünüyorum tabi eşimin o itiraflarınında etkisi yok değil ama bi türlü diyet yapmaya başlayamıyorum nerden başlayacağımı bilemiyorum..
kendimi anlatmakla başlayım size 23 yaşındayım 77 kiloyum 1.65 boyum çok çirkin bi kilom yok sadece vasen ve göbek kısmım genişliyor. 8 aylık evliyim düğünümde de aynı kiloydum ama tartıda almamış görünsem de kendimde zorlanmalar hissediyorum resmen nefesim tıkanıyor.
aslında daha öncelerde de çok fazla kilo alıp verdim rahatta veriyorum dikkat etsem ama iş ev temposuna alışamadığımdan hep ağır atıştırmalık ekmek araları sandviçler hayatımda.. bana yol gösterirseniz sevinirim...
hoşbuldukselam kızlar
kaç gündür giremedim.ay erken kalkınca acip enerjik ve mutlu oluyorum.
dün 3 mil yürüdüm.
bugun henuyz spor yapmadım.
azcık kılo versem şımarıyorum.
acilen kendıme gelmem lazım.
hepinizi öpüyorum çıtır olmaya aday yol arkadaşlarımgreen hoşgeldin canım sayfalar yine sayende ilerlemeye başlamış sen yoken bayrağını tuttum baya
senam hastaymışsın geçmiş olsun balım
seherim fıstığım görüşemedık baya bı ya özledım
aslım nete gıriyomusun nerdesın rakibem
benim uzun yıllardır belime yakındı saçlarım.eşimde ısrarla kısaltmamı istiyodu.bende ısrarla hayır diyosun.sonra ilginçtir bi erkeğe göre uzun kıza göre kısa denebilecek bi saça sahip bi erkek gördüm saçlarına vuruldumayy benımde kaydı sacımın sekli şemali ama bugun buldum kuafor esım bır sor dedi sordum bayan kuaförüymüş(kapalıyım da ben) lojmanın içinde hemde haftasonu kestırırım artık 7 lıraymıs ıns.güzel keserler bende 7 ayı gecti kestireli baya uzadı eşim uzun sevıyo ama saclarım az ucları kötü halletmem lazım.
arkadaşlar merhaba bende zayıflamak güzelleşmek istiyorum ama ne zaman rejim yada diyet yapsam diet bittikten sonra kendimi yemekten alamıyorum yani kaş yapayım derken göz çıkarıyorum siz ne yapıyorsunuz zayıflamak için
önce hatalarını bul neden ben böyleyim diye önce bi kendini tanı.sonrasında olumsuz gördüklerini hayatından tamamen çıkararak yada aza indirgeyerek bizimle yola çıkben ne yapayım diyet için şimdi nerden başlayayım
1 ayımız var önümüzde ve 1 ayda baya bişiler değişir merak etme.önünde seni hırslandıracak bi olay var.bu yüzden kaçamaklardan uzak durup az az sık sık yemeye yapabildiğin kadar spor yaparsan iyi sonuçlar alırsın.diyetinin başlarında olduğunda kilo verme hızın bize göre daha fazla olacaktır.ve dikkat edersen bu önümüzdeki süreçte rahatlıkla 1 beden incelirsingunaydin kizlar
ablam evlenecek nisanin 1 de acil kilo verislerimi hizlandirdim cunku bir siyah elbisem vardi 40 beden ona girmem lazimdi aksam bir deneyeyim dedim icine oldum bu kadar sevindiremezdi heralde beni
birde regl donemi bayanlarin vucudunda ortalama 2 kilo oynarki bende simdi o donemdeyim.
kilo gunlugumu hala tutuyorum excelde
dunku menunde
sabah 1 kase k flakes + su
1 lt su
oglen
1 kase tavuk suyu corba
Az et
1 lt su
1 adet armut
aksam
Tutsulenmis tavuk salata
3 dev bardak Ice tea ictim valla
Dondurma
bahaneler bahanelerslm kizlar bu hafta kendimi iyi hisetmiyom ondan menulerimi bile yazamiyom kuzenin dugunu yaklasti elbise sitresinden saglikli beslenemiyombu hafta kilo vermem yine durdu bakalim yarim arti olarak donmesem su 13 mart ciksin aradan bomba gibi donus yapacam insalah
beslenmeme dikkat etmiyorum bu yüzden spor yapmıyorum diye bahaneler sunarmışım şimdikızlar nette gezinirken şunubuldum sizinle paylaşayım dedim
Spor Yaparken Beslenmenize Dikkat Edin!
Aldığınız kaloriyi azaltmak kilo vermenize sebep olur ancak spor yaparken eforunuzu kaybetmenize neden olur. Özellikle karbonhidratı kesmek, size kas kaybettirir. Alınan kaloriyi aniden düşürmek, vücudu “hayatta kalma” moduna geçirir ve yaktığı enerjiyi azaltarak depolama yoluna götürür.
Vücudunuz yetersiz kaloriyi dengelemek ve kendisine yakıt sağlamak için, kaslara zarar vermeye başlar. Bu durum çok kısa sürede oluşmasa da, vücut dokularında tahribat yaratır. Başladığınız egzersizler, vücudunuza yeterli yakıt vermediğiniz durumda, tam tersine dönüp, uzun vadede kaslarınızın zarar görmesine sebep olur.
Egzersizden 2 saat sonra deponuzu doldurmanız gerekir. Uzmanlar, yakıtı biten kaslara bir an önce yakıt ulaştırmanız gerektiğini söylüyorlar. Deponuzu doldururken karbonhidrattan korkmayın. Glisemik indeksi yüksek besinler, yakıtı biten kaslarınıza hızla karbonhidrat ulaştırır. Bu da hızlı şekilde glikojene dönüşür. Sporcuların glikojen depoları ne kadar fazlaysa, performansları o kadar artar.
Tatlılar ve şekerlemeler yerine muz, çilek, üzüm, bisküvi, taze sıkılmış meyve suları, küçük bir tost gibi besinleri tercih edin. Her gün egzersiz yaparsanız, bu küçük atıştırmalıklar beslenme mönünüzde rahatlıkla yer alabilir. Yapılan araştırmalara göre; vücut ağırlığınızın her kilosu için 1 gram karbonhidrat tüketebilirsiniz.
Boş bir mideyle koşarsanız, daha çok kilo vereceğiniz efsanedir. Aç koşarsanız, kısa süre içinde yorulursunuz. Eğer koşuya başlamadan belli bir süre önce yerseniz, daha çok kalori yakarsınız. Kas geliştirmek, kondisyon, kilo vermek gibi nedenlerle yapılan egzersiz, aç mideyle yapıldığında hedeflere ulaşmayı zorlaştırıyor. Vücut, yeterli enerjiyi bulamadığından kas proteinlerini tüketiyor.
Uzmanlar su alımında, hiponatremi nedeniyle aşırıya kaçılmaması yönünde uyarıda bulunuyorlar. Aşırı su tüketimi kanı seyreltiyor ve kandaki sodyum oranını düşürüyor.
Yeterli oranda yağ almadığınızda vücut mineral ve vitaminlerin emilimini sağlamıyor. Bu da bağışıklık sisteminin çökmesine sebep oluyor. Düzenli egzersiz yapanların günlük kalori miktarının %20’sinin yağlardan elde edilmesi gerekiyor. Haftada bir porsiyon yağlı balık tüketmek ya da günde bir avuç fındık, keten tohumu yemek iyi bir çözüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?