70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa bende bugun yedım kurabıye 2 tane 400 gr mı zannetmıyorum ya sen adet olacagın ıcın şişkinlik vardır canım tamam etki ederde o kadar deıl benceeee .desemde inanma yarın görcem bakalım bende:18:

yaa bende bugun yedım kurabıye 2 tane 400 gr mı zannetmıyorum ya sen adet olacagın ıcın şişkinlik vardır canım tamam etki ederde o kadar deıl benceeee .desemde inanma yarın görcem bakalım bende:18:

valla bende anlamadım bu ara wc sorunum var akşam eşime bağırsak çalıştırıcı şurup aldırcam yoksa şiş kalcam yemem kurabiye bidaha

süper bir paylaşım olmuşşşşşşş teşekkür cnm

aynen öyle.

valla bende anlamadım bu ara wc sorunum var akşam eşime bağırsak çalıştırıcı şurup aldırcam yoksa şiş kalcam yemem kurabiye bidaha
bağırsak sorunu şişkinlik vs etkiler.bu yüzden düzenli tartılmak lazım.hergün tartılmak bence doğru değil. enaz 3-4 aralıklı tartılmalı insan
bendede bağırsak problemi oluyodu bi arkadaşım bitkisel bi ilaç önerdi 1 kere alıyosun gerisini artık anlatmayayım.baya iyi geliyo hemde ayda 1 kere alman yetiyo.bekunis diye bi ilaç 4 lira civarı ucuzda etkilide.ama tek kötü yanı etkisini göstermeye başladığında acayip bi karın ağrısı çekiyosun

kızlarrr çok sevdiğim bi kotum var giyemiyodum düğme kapanmıyodu şimdi gittim denedim oy içine girdim düğme rahatça kapandıııı oyyy oyyy çok mutluyum popo da azcık gitse tam olcakkk ay nesfitimi koydum yicem evde light süt olmayınca yarı yarıya sulandır demişti diyetisyen öle yaptım normal süt vardı

bekinus tamam onu alıyım o zaman bende bildiğimiz duphalac şurup aldırcaktımmm saol cnm lahana suyu bende bağırsakları tembelleştirdi bıraktım suyu ama etkisi devam ediyo

gözün aydın canım bendede var öyle bi kot ama denemeye cesaretim yok henüz.bi 2 kilo verirsem ozaman denicem bakalım olurmu bende acayip acıktım bugünya biraz önce eşime puding yaptım.klasik tencere sıyırma olayı yaptım hepi topu 1 kaşık dolusu bile değil ama ne bilim pişmanlığımın büyüklüğü 1 tencere doldurur. onu yemiş olmama değil hala kendimi aç hissetmeme canım sıkılıyo akşama karnıbahar ve bulgur pilavı yapıyorum.birazdan pişicek 2 side saat 3 e kadar dayanırsam 3-4 arası akşam yemeğimi yemek istiyorum yoksa şimdi yersem geç vakit yine çok ac hissedecem kendimi

bi kuru incir at ağzına yada kayısı iyi gelir kan şekerini düzenlerrr akşam yemeğini erken yicen 3-4 olurmu ara öğün yapmıyon mu kızzz

bekinus tamam onu alıyım o zaman bende bildiğimiz duphalac şurup aldırcaktımmm saol cnm lahana suyu bende bağırsakları tembelleştirdi bıraktım suyu ama etkisi devam ediyo
kendini rahatsız hissediyosan 1 kerede 2 hap al.bikaç saat sonra şiddetli sancı hissedeceksin korkma bana ne oluyo diye sonra bi süre wc ile kaynaşıyosun sonra bi daha almana gerek yok.uzun süre düzene sokuyo seni.ben ilk kullandım sanırım aralık sonuydu.sonra bida şubat başı kullandımdı düşün.kullanmasamda olurdu ama kendimi şiş hissettim az bi içim temizlensin diye şeettim

bi kuru incir at ağzına yada kayısı iyi gelir kan şekerini düzenlerrr akşam yemeğini erken yicen 3-4 olurmu ara öğün yapmıyon mu kızzz
duruma göre değişiyo yaptığımda oluyo yapmadığımda.sena hep kızıyo bana geç kahvaltı ediyon diye ama işte kalkar kalkmaz yapıncada doymuyorum aç hissediyorum kendimi bütün gün. iyi dedin bi parça keçi boynuzum vardı onu yiyim bari.keçi boynuzuda çok iyi iştahını frenliyo tavsiye ederim

sohbete bak topiğin b.........k çıktıııııı tamam wc bekle beniiii

keçi boynuzu kemiriyiimmmm acıkıncaaa 9-9.30 buluyo kahvaltım benim daha önce diyetisyen 9 da bitirmiş ol diyodu

sohbete bak topiğin b.........k çıktıııııı tamam wc bekle beniiii
biraz öyle oldu.beklesin bencede wc. baya etkili bi ilaç aman allah ne oluyo bana deme.mümkünse evdeyken kullan akşam alırsa yatarken iç sabah ağrıyla uyanırsın zaten.3-4 saat sonra etkisini göstermeye başlıyo çünkü.ona göre ayarla kendini.

keçi boynuzu kemiriyiimmmm acıkıncaaa 9-9.30 buluyo kahvaltım benim daha önce diyetisyen 9 da bitirmiş ol diyodu
uyanma saatim değişiyo benim.üzerinden 1-2 saat geçince yemek yiyorum.biraz kendimi toparlamış oluyorum.diğer türlü doymuyorum nedense.klasik tuhaf özelliklerimden biri
ortalama 11-12 arası oluyo kahvaltım.duruma göre 2 civarı yine yiyorum.ve en geç 6 -7 arası akşam yemeği yiyorum.o gün canımın ne istediğine ne yiyeceğime göre değişiyo yeme miktarım ve saatleri

spor kaç saat yapıyorsunuz kızlar?

anam metabolizmanı uyandır erkenden öğlen kahvaltı anca pazar günü olurrr bünyeye bak uyan uyan uyan

spor kaç saat yapıyorsunuz kızlar?
henüz yapmaya başlamadım.ara ara yürüyüş yapıyorum oda yarım saat civarı.

anam metabolizmanı uyandır erkenden öğlen kahvaltı anca pazar günü olurrr bünyeye bak uyan uyan uyan
aslında pc başında değildim bugün eşim sabah işi vardı o oturuyodu.bende tabi genele göre daha hızlı yemek yedim doyduğumu anladım dolayısıyla bida böyle bi hataya düşmicem şimdi yemekler pişti.bende karnabaharın suyu fazla olmuş onu içiyorum çorba niyetine.zaten resmen çorba gibi yaptım.bol soğan ve havuçlu domatesli biraz oyalanırsam 5 gibide pilavımı yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…