dün ağzıma attığım 2 kurabiye bana 400 gram olarak dönmüş delirdim sabah grip olcak gibiyim adet yaklaşıyooo aman kadın olmak ne zor iş :26: bende karar veremedim 2 öğün 2 kase yapıp hızlandırıyım diyorum bendede yarım pake var akşam markete çıkarsam alcamrakibem benim
yaa bende bugun yedım kurabıye 2 tane 400 gr mı zannetmıyorum ya sen adet olacagın ıcın şişkinlik vardır canım tamam etki ederde o kadar deıl benceeee .desemde inanma yarın görcem bakalım bende:18:
kızlar nette gezinirken şunubuldum sizinle paylaşayım dedim
Spor Yaparken Beslenmenize Dikkat Edin!
Aldığınız kaloriyi azaltmak kilo vermenize sebep olur ancak spor yaparken eforunuzu kaybetmenize neden olur. Özellikle karbonhidratı kesmek, size kas kaybettirir. Alınan kaloriyi aniden düşürmek, vücudu “hayatta kalma” moduna geçirir ve yaktığı enerjiyi azaltarak depolama yoluna götürür.
Vücudunuz yetersiz kaloriyi dengelemek ve kendisine yakıt sağlamak için, kaslara zarar vermeye başlar. Bu durum çok kısa sürede oluşmasa da, vücut dokularında tahribat yaratır. Başladığınız egzersizler, vücudunuza yeterli yakıt vermediğiniz durumda, tam tersine dönüp, uzun vadede kaslarınızın zarar görmesine sebep olur.
Egzersizden 2 saat sonra deponuzu doldurmanız gerekir. Uzmanlar, yakıtı biten kaslara bir an önce yakıt ulaştırmanız gerektiğini söylüyorlar. Deponuzu doldururken karbonhidrattan korkmayın. Glisemik indeksi yüksek besinler, yakıtı biten kaslarınıza hızla karbonhidrat ulaştırır. Bu da hızlı şekilde glikojene dönüşür. Sporcuların glikojen depoları ne kadar fazlaysa, performansları o kadar artar.
Tatlılar ve şekerlemeler yerine muz, çilek, üzüm, bisküvi, taze sıkılmış meyve suları, küçük bir tost gibi besinleri tercih edin. Her gün egzersiz yaparsanız, bu küçük atıştırmalıklar beslenme mönünüzde rahatlıkla yer alabilir. Yapılan araştırmalara göre; vücut ağırlığınızın her kilosu için 1 gram karbonhidrat tüketebilirsiniz.
Boş bir mideyle koşarsanız, daha çok kilo vereceğiniz efsanedir. Aç koşarsanız, kısa süre içinde yorulursunuz. Eğer koşuya başlamadan belli bir süre önce yerseniz, daha çok kalori yakarsınız. Kas geliştirmek, kondisyon, kilo vermek gibi nedenlerle yapılan egzersiz, aç mideyle yapıldığında hedeflere ulaşmayı zorlaştırıyor. Vücut, yeterli enerjiyi bulamadığından kas proteinlerini tüketiyor.
Uzmanlar su alımında, hiponatremi nedeniyle aşırıya kaçılmaması yönünde uyarıda bulunuyorlar. Aşırı su tüketimi kanı seyreltiyor ve kandaki sodyum oranını düşürüyor.
Yeterli oranda yağ almadığınızda vücut mineral ve vitaminlerin emilimini sağlamıyor. Bu da bağışıklık sisteminin çökmesine sebep oluyor. Düzenli egzersiz yapanların günlük kalori miktarının %20’sinin yağlardan elde edilmesi gerekiyor. Haftada bir porsiyon yağlı balık tüketmek ya da günde bir avuç fındık, keten tohumu yemek iyi bir çözüm.
aynen öyle.valla bende spora yapamıyorum
hem üşengeçlikten hemde vaktim olmuyor çoğu zaman
ama dediğin gibi her şeyden azar azar yesek az birazda yürüyüş yada sporla desteklesek kilo falan kalmaz
ama işte sorun şurda yapsak etsek
bağırsak sorunu şişkinlik vs etkiler.bu yüzden düzenli tartılmak lazım.hergün tartılmak bence doğru değil. enaz 3-4 aralıklı tartılmalı insanvalla bende anlamadım bu ara wc sorunum var akşam eşime bağırsak çalıştırıcı şurup aldırcam yoksa şiş kalcam yemem kurabiye bidaha
aynen öyle.
bağırsak sorunu şişkinlik vs etkiler.bu yüzden düzenli tartılmak lazım.hergün tartılmak bence doğru değil. enaz 3-4 aralıklı tartılmalı insan
bendede bağırsak problemi oluyodu bi arkadaşım bitkisel bi ilaç önerdi 1 kere alıyosun gerisini artık anlatmayayım.baya iyi geliyo hemde ayda 1 kere alman yetiyo.bekunis diye bi ilaç 4 lira civarı ucuzda etkilide.ama tek kötü yanı etkisini göstermeye başladığında acayip bi karın ağrısı çekiyosun
gözün aydın canımkızlarrr çok sevdiğim bi kotum var giyemiyodum düğme kapanmıyodu şimdi gittim denedim oy içine girdim düğme rahatça kapandıııı oyyy oyyy çok mutluyum popo da azcık gitse tam olcakkk ay nesfitimi koydum yicem evde light süt olmayınca yarı yarıya sulandır demişti diyetisyen öle yaptım normal süt vardı
gözün aydın canımbendede var öyle bi kot ama denemeye cesaretim yok henüz.bi 2 kilo verirsem ozaman denicem bakalım olurmu bende acayip acıktım bugünya biraz önce eşime puding yaptım.klasik tencere sıyırma olayı yaptım hepi topu 1 kaşık dolusu bile değil ama ne bilim pişmanlığımın büyüklüğü 1 tencere doldurur. onu yemiş olmama değil hala kendimi aç hissetmeme canım sıkılıyo akşama karnıbahar ve bulgur pilavı yapıyorum.birazdan pişicek 2 side saat 3 e kadar dayanırsam 3-4 arası akşam yemeğimi yemek istiyorum yoksa şimdi yersem geç vakit yine çok ac hissedecem kendimi
kendini rahatsız hissediyosan 1 kerede 2 hap al.bikaç saat sonra şiddetli sancı hissedeceksin korkma bana ne oluyo diyebekinus tamam onu alıyım o zaman bende bildiğimiz duphalac şurup aldırcaktımmm saol cnmlahana suyu bende bağırsakları tembelleştirdi bıraktım suyu ama etkisi devam ediyo
duruma göre değişiyo yaptığımda oluyo yapmadığımda.sena hep kızıyo bana geç kahvaltı ediyon diyebi kuru incir at ağzına yada kayısı iyi gelir kan şekerini düzenlerrr akşam yemeğini erken yicen 3-4 olurmu ara öğün yapmıyon mu kızzz
kendini rahatsız hissediyosan 1 kerede 2 hap al.bikaç saat sonra şiddetli sancı hissedeceksin korkma bana ne oluyo diyesonra bi süre wc ile kaynaşıyosun sonra bi daha almana gerek yok.uzun süre düzene sokuyo seni.ben ilk kullandım sanırım aralık sonuydu.sonra bida şubat başı kullandımdı düşün.kullanmasamda olurdu ama kendimi şiş hissettim az bi içim temizlensin diye şeettim
duruma göre değişiyo yaptığımda oluyo yapmadığımda.sena hep kızıyo bana geç kahvaltı ediyon diyeama işte kalkar kalkmaz yapıncada doymuyorum aç hissediyorum kendimi bütün gün. iyi dedin bi parça keçi boynuzum vardı onu yiyim bari.keçi boynuzuda çok iyi iştahını frenliyo tavsiye ederim
sohbete bak topiğin b.........k çıktııııııtamam wc bekle beniiii
uyanma saatim değişiyo benim.üzerinden 1-2 saat geçince yemek yiyorum.biraz kendimi toparlamış oluyorum.diğer türlü doymuyorum nedense.klasik tuhaf özelliklerimden birikeçi boynuzu kemiriyiimmmm acıkıncaaa9-9.30 buluyo kahvaltım benim daha önce diyetisyen 9 da bitirmiş ol diyodu
uyanma saatim değişiyo benim.üzerinden 1-2 saat geçince yemek yiyorum.biraz kendimi toparlamış oluyorum.diğer türlü doymuyorum nedense.klasik tuhaf özelliklerimden biri
ortalama 11-12 arası oluyo kahvaltım.duruma göre 2 civarı yine yiyorum.ve en geç 6 -7 arası akşam yemeği yiyorum.o gün canımın ne istediğine ne yiyeceğime göre değişiyo yeme miktarım ve saatleri
spor kaç saat yapıyorsunuz kızlar?
anam metabolizmanı uyandır erkenden öğlen kahvaltı anca pazar günü olurrrbünyeye bak uyan uyan uyan
henüz yapmaya başlamadım.ara ara yürüyüş yapıyorum oda yarım saat civarı.spor kaç saat yapıyorsunuz kızlar?
aslında pc başında değildim bugün eşim sabah işi vardı o oturuyodu.bende tabi genele göre daha hızlı yemek yedim doyduğumu anladım dolayısıylaanam metabolizmanı uyandır erkenden öğlen kahvaltı anca pazar günü olurrrbünyeye bak uyan uyan uyan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?