70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben şimdi öğleden önceki aramda kurabiye yedim birde öğle yemeğinden sonra saat 1:30 da yedim 1 tane kurabıye cayla ıyı gıttı yoksa ıcemezdım cay onun ıcın ara öğünümde elmam vardı onu yemiycem

katılıyorum ne kadar erken midene bişeyler sokarsan o kadar cok calısır metabolizman ben 8 de yaptım bugun kahvaltımı mesela
orası öyle tabi ama işte herzaman olmuyo.

eşim işe giderken uyanıyorum 7.30 yatakda keyif yapınca 9 gibi yapıyorum bii hazırlasa ne iyi olcak kahvaltı hazırlmayı sevmiyorummm
benim kociş öğlen gittiği için bende o kalkınca kalkmış oluyorum mantık olarak

Eski işimin mesai saatleri daha rahattı ve o zaman oğluş yoktu sürekli değişik yemeklerde nerdim netten bulur saatlerce ugrasırdım ama hamur işi beceremiyorum pek

Eski işimin mesai saatleri daha rahattı ve o zaman oğluş yoktu sürekli değişik yemeklerde nerdim netten bulur saatlerce ugrasırdım ama hamur işi beceremiyorum pek
bende tam tersi yemek beceremiyorum hamur işlerinde kahretsin iyiyim

yemek yapmayı bende severim ama uykudan uyanınca hemen kahvaltı zor geliyo zayıflamak için hemen hazırlıyorummmm

anladım siz biraz gec kalktıgınız ıcın boyle oluyo ben mecburen erken kalkıyorum hem iş olduğu için iş olmasada farketmıyo haftasonuda aynı oğluş saolsın erkenden ayakta

kızlar hem tavsıyeler almak hemde yag su kas oranım ölçülsün diye dıyetısyene gıdıcektım heralde nasip olmuycak bana nereye el atsam boşa cıktı.bi hastanede haftasonu yok dıgerının ınternet sıtesınde var yazıyodu aradım daha acılmamıs 1 aya kadar acılcakmıs bir diğerinde de ssk karsılamıyomus cts var ama tamamen özel 216 TL miş kaldım öyle yani

o baya çokmuş yalovada 30 tl özel hastane sen nerde çalışıyosun ki

216 mı nesi özel bunun bi gidişte 10 kilomu gidiyor acaba

baya iyiymiş en azından profesyonel bi yardım için senede bikaç kere gidilebilir.sürekli olmasına bile gerek yok

canım ben ssklıyımda bu dedıgım hastane karsılamıyomus hepsi özel hastane dedıklerımın zaten daha once gıttıgım var 25 e gıdıyodum sımdı tas catlasa 50 olmustur am aonuda begenmemıstım mecbur kalırsam ona gıdeyım barı hıc yoktan 1 kere gıtcem zaten

neyseki kendi kendimin diyetisyenliğini yapıyorum kendimden başkasına hesabını vermiyorum rahatım

ouwww yeşoşta yeşoşşş hoşgelmişseen loo incelmişseen tatüllerde afferüüün
ben mountainmist bu ara kim bu bana sulanan deme

teşekküler cnm Desteqin için çok teşekkürler öpüyorum tatlımı
ne demek canımm ben de çok panik olurdum gecikince.
kızlar bu hafta 2 hafta 2 öğün nesfit yada k flakes denicem yiyn varmı aranızda
canım ben de sabahları kullanıyorum bazenn ama.
yaa bende bugun yedım kurabıye 2 tane 400 gr mı zannetmıyorum ya sen adet olacagın ıcın şişkinlik vardır canım tamam etki ederde o kadar deıl benceeee .desemde inanma yarın görcem bakalım bende:18:
bu gün herkes kurabiye yemiş yaff ben deee
valla bende anlamadım bu ara wc sorunum var akşam eşime bağırsak çalıştırıcı şurup aldırcam yoksa şiş kalcam yemem kurabiye bidaha

canım ben de 2 gün önce öyleydim.patlıcaktım artık.gün kurusu kayısı yedim çok iyi geldi

yuh artık onun vereceği bilgileri zaten tvde hergün izleyip görüyoruz.. sanki kilolar bi anda gitcek o kadar parayı verince.. boşver canım sen onu yaaa

of of çok yorucu bi gün...kapanı merak ettim dün baya canı sıkkındı inşallah düzelmiştir.

sabah
bir bardak süt+klasik diyet kahvaltı

ara
bir elma

öğleyin
2 yemek kaşığı bulgur pilavı+2 yk yoğurt
3 çatal tavada patates
az beyaz ekmek

ara
2 bisküvi (kaptan yine olmamış dicek ama emzirdiğim için çok acıkıyorum)

akşam
10-20 arası hamsi tava
salata
1 kase çorba
1 bardak meyve suyu

yatmadan önce meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…