katılıyorum ne kadar erken midene bişeyler sokarsan o kadar cok calısır metabolizman ben 8 de yaptım bugun kahvaltımı mesela
eşim işe giderken uyanıyorum 7.30 yatakda keyif yapınca 9 gibi yapıyorum bii hazırlasa ne iyi olcak kahvaltı hazırlmayı sevmiyorummm
orası öyle tabi ama işte herzaman olmuyo.katılıyorum ne kadar erken midene bişeyler sokarsan o kadar cok calısır metabolizman ben 8 de yaptım bugun kahvaltımı mesela
benim kociş öğlen gittiği için bende o kalkınca kalkmış oluyorum mantık olarakeşim işe giderken uyanıyorum 7.30 yatakda keyif yapınca 9 gibi yapıyorum bii hazırlasa ne iyi olcak kahvaltı hazırlmayı sevmiyorummm
birilerine hazırlamayı yedirmeyi çok seviyorum.ama kendime o özeni göstermiyorum.ayy ben yemek yapmayı ve hazırlamayı cok severım ama mutfagı toplamayı sevmem
bende tam tersi yemek beceremiyorum hamur işlerinde kahretsin iyiyimEski işimin mesai saatleri daha rahattı ve o zaman oğluş yoktu sürekli değişik yemeklerde nerdim netten bulur saatlerce ugrasırdım ama hamur işi beceremiyorum pek
ayy ben yemek yapmayı ve hazırlamayı cok severım ama mutfagı toplamayı sevmem
yemek yapmayı bende severim ama uykudan uyanınca hemen kahvaltı zor geliyo zayıflamak için hemen hazırlıyorummmm
yemek yapmayı bende severim ama uykudan uyanınca hemen kahvaltı zor geliyo zayıflamak için hemen hazırlıyorummmm
o baya çokmuş yalovada 30 tl özel hastane sen nerde çalışıyosun kikızlar hem tavsıyeler almak hemde yag su kas oranım ölçülsün diye dıyetısyene gıdıcektım heralde nasip olmuycak bana nereye el atsam boşa cıktı.bi hastanede haftasonu yok dıgerının ınternet sıtesınde var yazıyodu aradım daha acılmamıs 1 aya kadar acılcakmıs bir diğerinde de ssk karsılamıyomus cts var ama tamamen özel 216 TL mişkaldım öyle yani
216 mı nesi özel bununkızlar hem tavsıyeler almak hemde yag su kas oranım ölçülsün diye dıyetısyene gıdıcektım heralde nasip olmuycak bana nereye el atsam boşa cıktı.bi hastanede haftasonu yok dıgerının ınternet sıtesınde var yazıyodu aradım daha acılmamıs 1 aya kadar acılcakmıs bir diğerinde de ssk karsılamıyomus cts var ama tamamen özel 216 TL mişkaldım öyle yani
baya iyiymiş en azından profesyonel bi yardım için senede bikaç kere gidilebilir.sürekli olmasına bile gerek yoko baya çokmuş yalovada 30 tl özel hastane sen nerde çalışıyosun ki
o baya çokmuş yalovada 30 tl özel hastane sen nerde çalışıyosun ki
neyseki kendi kendimin diyetisyenliğini yapıyorum kendimden başkasına hesabını vermiyorum rahatım
hoşbuldukouwww yeşoşta yeşoşşş hoşgelmişseen loo incelmişseen tatüllerde afferüüün
ben mountainmist bu ara kim bu bana sulanan deme
ne demek canımm ben de çok panik olurdum gecikince.teşekküler cnm Desteqin için çok teşekkürler öpüyorum tatlımı
canım ben de sabahları kullanıyorum bazenn ama.kızlar bu hafta 2 hafta 2 öğün nesfit yada k flakes denicem yiyn varmı aranızda
bu gün herkes kurabiye yemiş yaff ben deeeyaa bende bugun yedım kurabıye 2 tane 400 gr mı zannetmıyorum ya sen adet olacagın ıcın şişkinlik vardır canım tamam etki ederde o kadar deıl benceeee .desemde inanma yarın görcem bakalım bende:18:
valla bende anlamadım bu ara wc sorunum var akşam eşime bağırsak çalıştırıcı şurup aldırcam yoksa şiş kalcam yemem kurabiye bidaha
kızlar hem tavsıyeler almak hemde yag su kas oranım ölçülsün diye dıyetısyene gıdıcektım heralde nasip olmuycak bana nereye el atsam boşa cıktı.bi hastanede haftasonu yok dıgerının ınternet sıtesınde var yazıyodu aradım daha acılmamıs 1 aya kadar acılcakmıs bir diğerinde de ssk karsılamıyomus cts var ama tamamen özel 216 TL mişkaldım öyle yani
hoşbuldukkahretsin işte cazibeme kapılan herkes geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?