70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende ewleneli 5 ay oldu ve tam 9 kilo aldım.. 66 dan 75 kiloya cıktımmm
5 aydır ewdeydim we işe yeni basladım.. hayırlısıyla bende zayıflicam..
nolur kızlar zayıflayanlar su işin püf noktalarını da yazsınlar :)

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
hep beraber bu işi başarıcaz ve sağlıklı bir vücuda sahip olarak eşlerimizin ve çocuklarımızın sevdiklerimizin başında gururla bulunucaz:79::79::79:hepinizi öpüyorum

sporumu yaptım geldim
uzun süre yapamadım ama olsun oturmaktan iyidir dimi

tatlımcım ben bugün sporumu atladım ama onun yerine işten gelince evi sildim süpürdüm toz aldımhamaratlığım tuttugerçi yarına misafirim var,gündüz ancak çocukların dersi,yiyecek hazırlıycam derken koşturmacayla geçecekayyyyyyyyyy yazarken bunaldımneyse öptüm canım

teşekür ederim cnm.. beden kitle indeksimeme bakılınca öle görünmüorum çünkü ben armut tibi vücuttayım tüm kilo basenlerimde o yüzünden 44beden giyorum malesef.. amacım onları vermek ve etek giyebilmek.. yarından itibaren başlıorum yazıcağım umarım hepimiz en kısa zamanda istediğimiz kiloya kavuşuruz..:)

ince hesaplara dalmışın uyumana bak sen sabah sendeyiz haaa light bi kahvaltı istiyom açım malum

kızlarr kilo bildirimiii oleyyyy

başlangıç 71.3 kg

geçen hafta 68.0kg

bu hafta 66.4kg

giden 1.6kg

toplamda giden4.9kg

hedef... 60 kg

aaaaçok mutluyum kızlarrrrrr

çok memnun oldum tatlım darısı başımıza çok azimlisin tebriklerkocaman öpücükler

Son düzenleme:
saol cnm inş hep böle gider yağdan gitsinnn memlekette mayısta düğün var gidince incecik görsünlerrr

çok şekersin yaaabende yaza memlekete gittiğimde annemi şaşırtmak istiyorumbu ilaçtan dolayı kilo aldığım zaman annem çok üzülmüştüçünkü annemle aynı kiloyduk 60 kg.:44:kadın hala aynı kilo ben maşallah neyse inşallah yaza kadar (hedefim haziran başı yada en geç ortası)60 olmayı hedefliyorum ama 64 olabilirdenasıl hedef şaşırtıyorumben varyaaaaaa

cnm şey sorcam ben o kadar kilo verdim bel çevrem az gidiyo ama ağdan veriyorum benim legen kemiklerim geniş ondan olabiilirmi fışkırın yağ yok çünkü

cnm şey sorcam ben o kadar kilo verdim bel çevrem az gidiyo ama ağdan veriyorum benim legen kemiklerim geniş ondan olabiilirmi fışkırın yağ yok çünkü

iki sebebi olabilir
1-bel çevrendeki azda olsa olan yağ yerleşiktir zor erir
2-bki ne göre yağ oranın düşüktür belden olanı yakmışsındır şu an sıkılaşıyorsundur
bence başka mantığı yok:44:

hıımm saol cnm sıkılaşsın hatta sıkılsın gitsinnn

inşallah tatluuummmmgitsin vede birdahada gelmesinben çıkıyorum güzelim yarına görüşmek üzere:89::89::89::89::89::89:öpüyorum iyi geceler herkese:92:

Canım ben de benim gibi biri daha var mı diye aranıyodum Benim de basenlerim çok ya hatta üst bacaklarım da bi acayip...Yani ütülü pantolon giyemiyorum çünkü bacaklarımın üst kısmında pantolon üstümde tayt gibi duruyo sinir oluyorumSende de öyle bi sorun var mı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…