sporumu yaptım geldim
uzun süre yapamadım ama olsun oturmaktan iyidir dimi
2 mılsporumu yaptım geldim
uzun süre yapamadım ama olsun oturmaktan iyidir dimi
Çizelgene bakılırsa durumun vahim değil yani beden kitle indeksin 25'in altında olduğuna göre şişman sınıfına bile girmiyorsunAma madem ki kilo vermek istiyorsun inşallah en kısa zamanda dilediğin
kiloya ulaşırsın canım...Menülerini her gün bizimle paylaşırsan ve kilo durumunu da erginsena arkadaşımıza (yani kaptanımıza) iletirsen haftaya cuma seni de yarışma listesine alır
gözün aydın adamın hızlıca koşsun inşteşekür ederim kızlar sonunda yaptım çizelgemi:) vee yarın başlıorum bende umarım çok uzun süzmez heyecanlıyım:)
Kızlar bi hesap yaptım 9 Mayıs(oğluşumun ilk doğumgünü) için hedef koydum ya kendıme haftalıkne kadar verirsemulasabılırım dıye 9 hafta varsaydım her hafta700gr verirsem 9hafta da 6.3kgyapıyor cok zorgörünmüyor:97:hatta 3 hafta600gr da verebılırım yani ama tabi belliolmaz belkı bı hafta hıc veremembıhaftadaha cokverırım ama bunu hesaplamamıyı oldu dengelerımenazından kendımıher hafta karsılastırmayaparak
kızlarr kilo bildirimiii oleyyyy
başlangıç 71.3 kg
geçen hafta 68.0kg
bu hafta 66.4kg
giden 1.6kg
toplamda giden4.9kg
hedef... 60 kg
aaaaçok mutluyum kızlarrrrrr
çok memnun oldum tatlım darısı başımıza çok azimlisin tebriklerkocaman öpücükler
heeyy ben yeni geldim bu çizelgeyi nasıl yapıyosunuz ???
hoşgeldin cnm topiğin ilk sayfasında anlatıyo bizde ordan yaptık
saol cnm inş hep böle gider yağdan gitsinnn memlekette mayısta düğün var gidince incecik görsünlerrr
heeyy ben yeni geldim bu çizelgeyi nasıl yapıyosunuz ???
çok şekersin yaaabende yaza memlekete gittiğimde annemi şaşırtmak istiyorum bu ilaçtan dolayı kilo aldığım zaman annem çok üzülmüştü çünkü annemle aynı kiloyduk 60 kg.:44:kadın hala aynı kilo ben maşallah neyse inşallah yaza kadar (hedefim haziran başı yada en geç ortası)60 olmayı hedefliyorum ama 64 olabilirde nasıl hedef şaşırtıyorum ben varyaaaaaa
cnm şey sorcam ben o kadar kilo verdim bel çevrem az gidiyo ama ağdan veriyorum benim legen kemiklerim geniş ondan olabiilirmi fışkırın yağ yok çünkü
iki sebebi olabilir
1-bel çevrendeki azda olsa olan yağ yerleşiktir zor erir
2-bki ne göre yağ oranın düşüktür belden olanı yakmışsındır şu an sıkılaşıyorsundur
bence başka mantığı yok:44:
gözün aydın adamın hızlıca koşsun inş
hıımm saol cnm sıkılaşsın hatta sıkılsın gitsinnn
teşekür ederim cnm.. beden kitle indeksimeme bakılınca öle görünmüorum çünkü ben armut tibi vücuttayım tüm kilo basenlerimde o yüzünden 44beden giyorum malesef.. amacım onları vermek ve etek giyebilmek.. yarından itibaren başlıorum yazıcağım umarım hepimiz en kısa zamanda istediğimiz kiloya kavuşuruz..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?