70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

var canm bol paça kot pantolon giyorum hep..:) yapışıyo ust bacaklarıma tayt dar pantolon vs giyemiorum selülitlerim belli oluo altından etek zaten yalan oluyo çok rahatsız edici... zamanıında çok spor yaptım gitmediler bakalım yine şansımı denicem.. bnmkiler genetik zaten pek bişey işlemez umarım seninkiler rahat gider...:2:

Zayıfladıkça biraz daha iyi duruma gelirler diye umuyorum tabi ama sonuçta işin genetik kısmını da kabul etmek lazım yani sonuçta armutuz Ya ben de bu yaşıma kadar pek kumaş pantolon vs. giymedim kendimi bildim bileli kot giyerim ama işe başlarsam naapıcam onu bilmiyorum çünkü etek de yakışmıyor ütülü pantolon da...

bende kilo çizelgesi yaptım ama oldu mu

Yok olmamış canım...Çizelgeyi gördüğün ekranda kutulardan birinin içinde sonu .png ile biten bi adres var onu kopyala önce...Sonra da sitede kontrol panelinden profili düzenleye girip çizelge bölümüne yapıştır ve değişiklikleri kaydet de

hayırlı geceler.arkadaslar cok ozledım sızlerı yaa.aılemın yanında tatıldeyım.ızınlıyım ama ınternete gırme ımkanı buldum merak ettım sızı.annemlerdekı dıjıtal tartı yanlıs degılse eger gecen hafta 76 300 ıken ,bu hafta 75 400 cıktım.umarım oyledır:)

slm arzu ,ya ne guzel bır fıkır.bende karar verdım boyle bır hedef belırlemeye.benımde kızımın dogumgunu 8 mayıs:)su an 75 4 um.69 olmayı hedeflıyorum.bakalım oluruz ıns...

gunaydin hanimlar

sabah sabah boynum tutulmus bir sekilde uyandim simdi robocop gibi geziyorum...uykumda varr uyumak istiyorum

Aaa sen tenceremi kullanıyosun yemek yaparken KAZANla yapsana sana ancak yeterrrrrr
onuda yaptığım zamanlar oldu olmadı değil.ama abartmayalım canım tencere dediğim 3 lü küçük takımlar oluyoya onun en küçüğü

Canim sen 14.4 kiloyu ne kadar zamanda verdin, benimde baslangic 78 hedef 60 ama simdilik hedefi 68 tutum, ne yapsam ne etsem aca haftada 700-800 gr anca veriyorum, merak ettim sen kadar zamanda verdin....
ben 3 aya yakın bi sürede bukadar kilo verdim.biraz metabolizmam hızlı bi dönem baya hasta oldum onunda etkisi var.ama o dönemden sonra büyük bi kısmını verdim.tahminin 7-8 kiloluk kısmı hastalık döneminden sonra verdim.genel olarak abur cubur yemek dışında normal yemeğe çok düşgün değilim.tamamen tatlı ve abur cuburu hayatımdan çıkardım.geç vakit yemiyorum.gün içinde yediklerimi diğer öğünde dengeleyecek şekilde yiyorum.az az sık sık yiyorum öğünlerimide en fazla bi kaseyi dolduracak kadar yemeye çalışıyorum.yani midemi küçültmeye çalışıyorum.doymadığım oluyo tabiki ama kendime telkinlerde bulunuyorum.bidahaki öğünümde devam ederim yarın yerim gibi kendi kendimi kandırıyorum saf kanıyoda yani bunlar gibi şeylerle ilerliyorum

yaaa ben emzirdiğimi hatıladımsanırım içemem o ilacı demi? ben nasıl aşıcam bu meseleyi yaaa
ilaçın yan etkisi varmı bu konuda hiç bilgim yok.ama kayısıda iyi çözüm.yatmadan önce kayısıyı suya koy biraz beklesin yatmadan önce suyunu iç kayısıyı ye sabaha bişin kalmaz

belki bukadar sık girmem nete ama yinede burda olururummerak etmeyin

selam :) ben de aranıza yeni katıldım 72 kiloyum umarım 60 kiloya düşebilirim çok mu geç kaldım acaba aranıza katılmakta herkez çoktan başlamış çok şey kaçırmışım...
hoşgeldin.daha birşey kaçırmadın bizde yeni başladık

gunaydin hanimlar

sabah sabah boynum tutulmus bir sekilde uyandim simdi robocop gibi geziyorum...uykumda varr uyumak istiyorum

günaydın canım geçmiş olsun.sıcak tut ya da krem sür kas gevşetici geçer.

herkese günayyydddınnnn.yeni güzel güneşli bir gün.hava çok güzelll.

gunaydin hanimlar

geçmiş olsun çok kötü bişi bu boyun tutulması arada banada oluyo.yumuşatıcı bişiler sürüp sıcak havlu sarmaktan başka bi çözümü yok gibi

günaydın canım geçmiş olsun.sıcak tut ya da krem sür kas gevşetici geçer.

herkese günayyydddınnnn.yeni güzel güneşli bir gün.hava çok güzelll.
günaydın.burda gayet kasvetli ve soğuk bi hava hakim.heberlerde söylenen soğuk hava buralara çoktan geldi

gunaydın herkese hayırlı hafta sonları;

benim dunku menum

sabah
1 bardak k-fleaks

ara
yarım poğaca yedim yarım ama:26:

öğlen
1 adet hasanpaşa köftesi
1 kepek ekmeği
1 ayran

ara
yarım poğacanın devamı:26:

aksam
ızgara tavuklu salata bol yogurtladım bır buyuk bardak su

bu arada hafta sonu canım cog kofte cektı onu yıyecegım aksam ama oglen cok hafıf gecırecegım olur mu oyle baktımda kalorusıne 230 kalorıymıs bır porsıyon sonucta 1600 kalorı asmadıkca problem olmaz demı???

olmaz olmaz sen çözmüşsün olayı gayet dengeli düzgün menülerle devam ediyosun tebrikler.

peki neler yaptınız 15 kilo vermek için bu arada teşekkür ederim hoş bulduk

selam :) ben de aranıza yeni katıldım 72 kiloyum umarım 60 kiloya düşebilirim çok mu geç kaldım acaba aranıza katılmakta herkez çoktan başlamış çok şey kaçırmışım...

yani gelen arkadaşalr hoşgeldiniz öncelikle çizelgesi olmayan arkadaşlar mutlaka çizelgelerini yapsınlar yapamayanlar triendy21 arkadaşımıza başvurabilirler ve menülerinizi her gün tam gün olarak paylaşmanız gerekiyor ne yediqiniz görmeliyiz ve hatalarınızı söylemeliyiz 1 hafta manülerinizi paylaşıp 2. hafta listeye girmeye hak kazanıyorunuz
diyet yaparken 2 dilim ekmeqimizi kahvaltıda yiyoruz yanında kahvaltılık ürünlerimizi (peynir zeytin domates salatalık yumurta sucuk salam sosis pastırma)vbq.tüketebilirsiniz mutlaka ra öqünümüz var meyve /süt/yoqurt gibi.. öqlen günlük ne yemek yaptıysak 2 kaşık onlardan yşyoruz çorba+sebze yemeqi+salata yada yoqurt/ayran tekrar ara öqün yapıyoruz ve eqer pilav makarna dolma gibi bişey yiceksek mutlaka öqlen öqününde olması gerekiyor akşam öqününü çok hafif geçiriyoruz çorba+salata yada yemek+salata et ürünlerini mutlaka öqünlerinize koyunuz (kırmızı et beyaz et tavuk balık...) et ve yumurta kilo vermemizi hızlandırır yaqları eritir günde mutlaka 2.5 litre su içmelkisiniz eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır su içmezseniz kilo veremezsiniz 2.5 litreden daha az su içerseniz vücut ödem yapar dışarı atamazsınız üstten ölçme bir bilgi verdim sizlere menülerinizi yorumlarken daha detaylı bilgi veririm şimdi liste hazırlamam gerekiyor kızlarr

bu arada herkese günaydınnnn

valla bende okurken yoruldum
spora gitmeye geç karar verdik bizde eşimle gitsek mi ki dedik bi bktık salondayız iyi de oldu

2 mıl
yaptım geldım
benim o kadar yoktur heralde spor salonu 10 da kapanacaktı ancak 30 dk yürüdüm 5 dk da eliptik bisiklet m ne var ya ondan yapabildim
30 dk 6 km hızla yürüdüğüme göre 1.8 km yürümüşüm sadece

canım aralarda meyve ye diyor herkes sende meyve yemeğe çalış ki tatlı krizi birden bastırmasın
onun haricinde menün güzel bence

günaydın kızlar

yeni gelenler hoşgeldinizzzz

seherr rakibemm görüşemiyoz huhuu:)??

günaydın kızlar

yeni gelenler hoşgeldinizzzz

seherr rakibemm görüşemiyoz huhuu:)??

hee kıı göremedik uzun zamandır ben bayağı yoğundum bu hafta.zaten kilo da veremedim.maşallah sen gayet güzel vermişin tebrik edrrim tatlım.bu hafta bekle beni anacııımmm yetişicem sanaa:89:

saol canim ne illet seyse benimde ara ara oluyor boyle artik eve gittigimde bakicam caresine :85::85:

merhaba kızlar.. bugün çok çok yoğunum.. dün hatırlarsanız adet düzenimin kötülüğünden bahsedip sadece 100 gr verdiğimi yazmıştım.. ama bugün kilo farkımın daha fazla olduğunu gördüm tartıda mutluyum

sabah
diyet kahvaltı ama biraz fazla yedim gibi

ara
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu

öğleyin
1 kase kısır+acı biber
1 bardak ş.siz çay

ara
elma

akşam
2 yk prinç pilavı
1 porsiyon fırında tavuk patates
salata ayran

yatmadan önce meyve

bugün 40 dakika tempolu yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…