Canım ben de benim gibi biri daha var mı diye aranıyodumBenim de basenlerim çok ya hatta üst bacaklarım da bi acayip...Yani ütülü pantolon giyemiyorum çünkü bacaklarımın üst kısmında pantolon üstümde tayt gibi duruyo sinir oluyorum Sende de öyle bi sorun var mı:26:
var canm bol paça kot pantolon giyorum hep..:) yapışıyo ust bacaklarıma tayt dar pantolon vs giyemiorum selülitlerim belli oluo altından etek zaten yalan oluyo çok rahatsız edici... zamanıında çok spor yaptım gitmediler bakalım yine şansımı denicem.. bnmkiler genetik zaten pek bişey işlemez umarım seninkiler rahat gider...:2:
bende kilo çizelgesi yaptım ama oldu mu
slm arzu ,ya ne guzel bır fıkır.bende karar verdım boyle bır hedef belırlemeye.benımde kızımın dogumgunu 8 mayıs:)su an 75 4 um.69 olmayı hedeflıyorum.bakalım oluruz ıns...Kızlar bi hesap yaptım 9 Mayıs(oğluşumun ilk doğumgünü) için hedef koydum ya kendıme haftalıkne kadar verirsemulasabılırım dıye 9 hafta varsaydım her hafta700gr verirsem 9hafta da 6.3kgyapıyor cok zorgörünmüyor:97:hatta 3 hafta600gr da verebılırım yani ama tabi belliolmaz belkı bı hafta hıc veremembıhaftadaha cokverırım ama bunu hesaplamamıyı oldu dengelerımenazından kendımıher hafta karsılastırmayaparak
onuda yaptığım zamanlar oldu olmadı değil.ama abartmayalım canım tencere dediğim 3 lü küçük takımlar oluyoya onun en küçüğüAaa sen tenceremi kullanıyosun yemek yaparkenKAZANla yapsana sana ancak yeterrrrrr
ben 3 aya yakın bi sürede bukadar kilo verdim.biraz metabolizmam hızlı bi dönem baya hasta oldum onunda etkisi var.ama o dönemden sonra büyük bi kısmını verdim.tahminin 7-8 kiloluk kısmı hastalık döneminden sonra verdim.genel olarak abur cubur yemek dışında normal yemeğe çok düşgün değilim.tamamen tatlı ve abur cuburu hayatımdan çıkardım.geç vakit yemiyorum.gün içinde yediklerimi diğer öğünde dengeleyecek şekilde yiyorum.az az sık sık yiyorum öğünlerimide en fazla bi kaseyi dolduracak kadar yemeye çalışıyorum.yani midemi küçültmeye çalışıyorum.doymadığım oluyo tabiki ama kendime telkinlerde bulunuyorum.bidahaki öğünümde devam ederim yarın yerim gibi kendi kendimi kandırıyorum saf kanıyodaCanim sen 14.4 kiloyu ne kadar zamanda verdin, benimde baslangic 78 hedef 60 ama simdilik hedefi 68 tutum, ne yapsam ne etsem aca haftada 700-800 gr anca veriyorum, merak ettim sen kadar zamanda verdin....
ilaçın yan etkisi varmı bu konuda hiç bilgim yok.ama kayısıda iyi çözüm.yatmadan önce kayısıyı suya koy biraz beklesin yatmadan önce suyunu iç kayısıyı ye sabaha bişin kalmazyaaa ben emzirdiğimi hatıladımsanırım içemem o ilacı demi? ben nasıl aşıcam bu meseleyi yaaa
belki bukadar sık girmem nete ama yinede burda olururummerak etmeyinYeşim kız sen hakkaten venüslüsün anladım yarım tencere bulgur pilavı haa 1kocatabak neyine yetmedi sen ya hepya hiç mantıgındasın yeme olayında çözdüm ben
birde bende diycektimhedefine azkaldı ulasınca ayrılcanmı aramızdandıye ıyı düşünmüssün gitmebiyereki verdiğin emekler boşagitmesin :13:
yaa oğlusumazönce laptobumun space tuşunu kopardıtaktımamaoynuyoolmadı tabieskisigibiyazamıyommmm
hoşgeldin.daha birşey kaçırmadın bizde yeni başladıkselam :) ben de aranıza yeni katıldım 72 kiloyum umarım 60 kiloya düşebilirim çok mu geç kaldım acaba aranıza katılmakta herkez çoktan başlamış çok şey kaçırmışım...
gunaydin hanimlar
sabah sabah boynum tutulmus bir sekilde uyandim simdi robocop gibi geziyorum...uykumda varr uyumak istiyorum
geçmiş olsun çok kötü bişi bu boyun tutulması arada banada oluyo.yumuşatıcı bişiler sürüp sıcak havlu sarmaktan başka bi çözümü yok gibigunaydin hanimlar
sabah sabah boynum tutulmus bir sekilde uyandim simdi robocop gibi geziyorum...uykumda varr uyumak istiyorum
günaydın.burda gayet kasvetli ve soğuk bi hava hakim.heberlerde söylenen soğuk hava buralara çoktan geldigünaydın canım geçmiş olsun.sıcak tut ya da krem sür kas gevşetici geçer.
herkese günayyydddınnnn.yeni güzel güneşli bir gün.hava çok güzelll.
olmaz olmazgunaydın herkese hayırlı hafta sonları;
benim dunku menum
sabah
1 bardak k-fleaks
ara
yarım poğaca yedim yarım ama:26:
öğlen
1 adet hasanpaşa köftesi
1 kepek ekmeği
1 ayran
ara
yarım poğacanın devamı:26:
aksam
ızgara tavuklu salata bol yogurtladım bır buyuk bardak su
bu arada hafta sonu canım cog kofte cektı onu yıyecegım aksam ama oglen cok hafıf gecırecegım olur mu oyle baktımda kalorusıne 230 kalorıymıs bır porsıyon sonucta 1600 kalorı asmadıkca problem olmaz demı???
peki neler yaptınız 15 kilo vermek için bu arada teşekkür ederim hoş bulduk
selam :) ben de aranıza yeni katıldım 72 kiloyum umarım 60 kiloya düşebilirim çok mu geç kaldım acaba aranıza katılmakta herkez çoktan başlamış çok şey kaçırmışım...
bende ewleneli 5 ay oldu ve tam 9 kilo aldım.. 66 dan 75 kiloya cıktımmm
5 aydır ewdeydim we işe yeni basladım.. hayırlısıyla bende zayıflicam..
nolur kızlar zayıflayanlar su işin püf noktalarını da yazsınlar :)
valla bende okurken yoruldumtatlımcım ben bugün sporumu atladım ama onun yerine işten gelince evi sildim süpürdüm toz aldımhamaratlığım tuttu gerçi yarına misafirim var,gündüz ancak çocukların dersi,yiyecek hazırlıycam derken koşturmacayla geçecek ayyyyyyyyyy yazarken bunaldım neyse öptüm canım
benim o kadar yoktur heralde spor salonu 10 da kapanacaktı ancak 30 dk yürüdüm 5 dk da eliptik bisiklet m ne var ya ondan yapabildim2 mıl
yaptım geldım
gunaydın herkese hayırlı hafta sonları;
benim dunku menum
sabah
1 bardak k-fleaks
ara
yarım poğaca yedim yarım ama:26:
öğlen
1 adet hasanpaşa köftesi
1 kepek ekmeği
1 ayran
ara
yarım poğacanın devamı:26:
aksam
ızgara tavuklu salata bol yogurtladım bır buyuk bardak su
bu arada hafta sonu canım cog kofte cektı onu yıyecegım aksam ama oglen cok hafıf gecırecegım olur mu oyle baktımda kalorusıne 230 kalorıymıs bır porsıyon sonucta 1600 kalorı asmadıkca problem olmaz demı???
günaydın kızlar
yeni gelenler hoşgeldinizzzz
seherr rakibemm görüşemiyoz huhuu:)??
geçmiş olsun çok kötü bişi bu boyun tutulması arada banada oluyo.yumuşatıcı bişiler sürüp sıcak havlu sarmaktan başka bi çözümü yok gibi
günaydın.burda gayet kasvetli ve soğuk bi hava hakim.heberlerde söylenen soğuk hava buralara çoktan geldi
günaydın canım geçmiş olsun.sıcak tut ya da krem sür kas gevşetici geçer.
herkese günayyydddınnnn.yeni güzel güneşli bir gün.hava çok güzelll.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?