70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anaaaaaaaaaaa kimsecikler yokmuş bugün.
uzun zaman sonra bugün ilk kez yürüyüş yaptım.takriben 40 dk kadar ama tempolu değildi.sabah 1 bardak süt içtim.sonra yürüyüş yaptım sonra simitle öğlen kahvaltısı yaptım.1 büyük tulumba tatlısı yedim.akşamda bitiremediğim simidimin son parçasını yedim

menüm:

sabah: 1yum,peynir,zeytin,1ceviz,3çay kş. bal ,yarım muz

ara: yarım elma,az leblebi

öğle: 1kase çorba,yoğurt,4-5 kaşık haşlama makarna

ara: yarım elma

akşam: 5-6 kş sebze yemeği,yoğurt,1dl ekmek

ara:meyve

hee kıı göremedik uzun zamandır ben bayağı yoğundum bu hafta.zaten kilo da veremedim.maşallah sen gayet güzel vermişin tebrik edrrim tatlım.bu hafta bekle beni anacııımmm yetişicem sanaa:89:

bekliyom olmaz ama bölee hızlan rakibemm no kaçamakk:)

yaklaşık bir ay öncesinde aranızdaydım ama sonra maalesef buraya devam edemedim her neyse ben 13 yaşında 1.69 -1.70 boylarında 78 kiloydum ramazan bayramının ilk günü , baryamın ilk günü hayatımdan ekmegi çıkardım gram ekmek almadım agzıma tatlı falanda pek yemedim yaklaşık 3 ayda 72'ye düştüm sonra sömestırda evde oturmaktan gene 75.6'ya çıktım ama bu 3 kilomu son 1 ayda aldıgım için çabuk veririm diye düşünüyorum pazartesinden itibarren günde en az 3 litre su içtim ve yediklerime dikkat ettim ama tartılmamıştım bugün 75.6 çıktım 2 ay sonra kuzenimin dügünü var o zamana kazar 65 olmam lazım en azından 70 lerden düşmem lazım her gün buraya yedikleirmi yazacagım ve kaç kalori olduklarını
bugünkü;
2011-03-05 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kurabiye 25 GRAM 109.25
[2] Zeytinyağlı Pırasa 1 PORSİYON 225
[3] İncir (kuru) 10 gr 5.9
[4] Fındık 5 GRAM 32.5
[5] Patates (haşlanmış) 2 ADET 200
[6] Kıvırcık Salata 1 PORSİYON 84
[7] Zeytin (Siyah) 4 GRAM 8.28
[8] Tere 10 GRAM 1.1
[9] Maydanoz 10 gr 4
[10] Domates 1 ADET 14
[11] Beyaz Peynir 8 GRAM 20
Toplam : 704.03 kal.

ayrıca pazartesinden itibaren haftada 3 gün 3 saat spor salonuna yazılıyorum içinde yüzme fitness pilates var düzenli olarak yapacagım inşallah desteklerinizlie

bekliyom olmaz ama bölee hızlan rakibemm no kaçamakk:)
inş canımm.menüm:
sabah:
1 yumurtanın beyzı
3 ince ve küçük dilim patates kızartması
peynir
2 zeytin
siyah ve yeşil çay
ara:
5 fındık 1 ceviz
öğle:
bir tabaktan az karnıbahar yemeği
yoğurt
ara:
marul
akşam:
ızgara et az
yeşillik
2 litre su

selam kızlar
bugünkü menümü yazayım
sabah:geç kalktığım için yok(ilk defa oluyor bu arada)
ara:bir bardak kocaman suuuuuu
öğlen:1 porsiyon tavuk haşlama,az porsiyon pirinç pilavı,az porsiyon patlıcan köz salata(mavzana derler ya)
ara:iki bardak ıhlamur
akşammisafirim vardı)iki kş.kısır,1 kş.rus salatası,1 küçük sigara böreği(fırında),1 bardak şekersiz çay
ara:limonlu soda 1 şişe
yalnız kızlar akşam yemeğini normalde azalttığım için şu anda yediklerim çok geldi,çatlıyacağım
eskiden olsa o tabak 3 kere dolardı banamısın demezdimneyse nasıl menü...kaçamak var ama ucundan accık:86:
yarın dengeliycem söz
buarada gün boyu 2 lt. su içtim

menün güzel olmuş arkadaşım
dengeli bir gün olmuş tebrikler

4 Mart Cuma Yarışma Sonuçları

1.barkinim......68..........66.4..........1.600qr
2.green4........65..........63.6..........1.400qr
3.esraersoy....75..........73.7..........1.300qr
4.nidah..........67.8.......66.8...........1000qr
5.dunedain.....78.6.......77.6...........1000qr
6.triendy21.....74.7.......73.8...........900qr
7.jasminnnn....76.3.......75.4..........900qr
8.arcak81.......71..........70.3..........700qr
9.nigdelim......74.9.......74.2..........700qr
10.erginsena..69.6.......69.............600qr
11.fangolino...75.9.......75.3..........600qr
12.durusuuuu..75.9.......75.4.........500qr
13.chukuleta...66.2.......65.8.........400qr
14.KILAVUZ....71.9.......71.5..........400qr
15.sudem34...73.2.......73.1..........100qr
16.aysebahar..69.3......69.2..........100qr
17.fdm...........72.........71.9..........100qr
18.alaca.........72.7......72.7...........0qr
19.SemPatiK...78.4.......78.4..........0qr
20.shryvz........70.2......70.4...........+200qr

Hulk arkadaşımız izinli
mektupp arkadaşımız izinli
onlymine arkadaşımız izinli
seker_portakali arkadaşımız bildirim yaparak haftaya listeye girmeye hak kazanmıştır
Kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ediyor başarılarının önümüzdeki haftada devam etmesini diliyorum
Kilo veremeyen arkadaşlarımıza 150 mekik ceza veriyorum
Haftaya daha güzel bir listeyle daha güzel kiloların verildiqini görmek dileqiylee
KAPTAN SENAAA[/TABLE]

Son düzenleme:

ellerine sağlık kaptanım
bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve devam diyorumböyle gidersek bayağı gaza gelicem adımı görünce bi tuhaf oldumilk defa bir gruba üye olduğum için garipsedim vede gururlandıminş.haftaya daha üst sıralarda olurum

rica ederim cnm ya sabahtan beri kaç defa liste hazırladım ama ypıştırırken srun çıkıyor istediğim gibi olmadı bu haftalık böyle idare edelim kızlar hafta önceki listeyle devam ederiz başım aqrıdı yapamayınca..

ellerin dert görmesin canım
teşekkürler:79:

Bütün kilo veren arkadaşları tebrik ediyorumVeremeyenler de daha fazla hırs yapmalı ama nasıl olsa hepimiz sonuca ulaşıcaz

Ellerine sağlık kaptanım güzel olmuş liste Umarım azmimizle haftaya daha da güzel kilo veririz...Gerçi ben bu hafta pek kilo veremedim ama

eline sağlık kaptancım listede başta kendimi görmek çok mutlu etti inş hepimizin kiloları gitcek

kızlar bugün yoğundum anca şimdi geldim herkes gitmişş yarın görüşmek üzereeee kilo veren herkesi tebrik ediyorumm daha da istekle hepimiz devam edelimmm

kilolara hucummmm bugün annem teyzem kardeşim göbeğin nerde dediler bi mutlu oldum teyzem içine çekiyon kesin dedi baktıki gerçekten gitmiş göbek gaza geldiler yemek az yediler yulaf falan aldılar ha ha ha ha

merhabalar,
ben yeni üye oldum,yarışmaya katılmak istedim cuma zayıflama yarışında yer yokmuş.beklemeye aldılar.sizin yarışmanıza katılmam mümkün mü?Şu anda 78.5kg yim ve hedefim 66kg.Çok ciddi bir motivasyona ihtiyacım var.çünkü çok yoruldum bu işten.geçen sene 8 ayda 88kg'den 76.5kg 'ye inebildim ve tabiiki şımarıp 80'e çıktım.yardım !!!!!
herkese iyi geceler.

iyi geceler kızlar ben bugünkü menümü yazayım ilk günüm 12de uyandğm için kahvaltı öğlen aynı
uyanır uyanmaz 1 bardak ballı sirkeli suyumu içtim
2 dilim kaşar
2 dilimm krempeynirli kepekekmek
2 dilim salam ve 2 yumurtalık omlet
ara öğün
1 kase yağlı yogurt
akşam
1 porsiyon tavuk ızgara
2 kaşık pilav
2 kaşık salata
1 kase çorba
1 adet sosis kaçamağı:)
gece
1 kase yoğurt
1 adet portakal

ilk günüm böyle geçti umarım yanlış başlamamışımdır:)

ayy cok tesekkur ederimm iii bir liste olmus himm simdi bak iii birseyler yapiyorum gibi geldi tek basina olmuymus...

cok saol bebisim ugrasmissin zahmet vermissin bizim icin cok duygulandim

bende 75 kloyum ama ne yaparsam yapayım zayıflayamıyorum banada yardımcı olun
hoşgeldin.eşbetteki yardımımızı esirgemeyiz senden.sen bire günlük öğün ve aktivitelerini söyle biz sana ne yanlışlar yaptığını neler yapman gerektiği konusunda önerilerde bulunalım

eline sağlık senacım.yorduk seni ama emeğine değdi.

nasıl bi göbekti o bende merak ettim bak şimdi hemen farkettiler.mesela bende şey oluyo annem görüyo çok zayıfsın kızım diyo ama popon hala yerinde diyo yani zayıfsın ama bşyerin eksilmedi diyolar bana

hoşgeldin motivasyon cennetine düşmüş bulunmaktasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…