hoşgeldin.eşbetteki yardımımızı esirgemeyiz senden.sen bire günlük öğün ve aktivitelerini söyle biz sana ne yanlışlar yaptığını neler yapman gerektiği konusunda önerilerde bulunalım
eline sağlık senacım.yorduk seni ama emeğine değdi.
nasıl bi göbekti obende merak ettim bak şimdi hemen farkettiler.mesela bende şey oluyo annem görüyo çok zayıfsın kızım diyo ama popon hala yerinde diyo yani zayıfsın ama bşyerin eksilmedi diyolar bana
hoşgeldin motivasyon cennetine düşmüş bulunmaktasın.
leğen kemiğim pörtlemiş ananem adama yazık batacak kemik diyo popo zor erir bende de popo cm cm gidiyo
kızlar bende aranıza yeni katıldım 70 kiloyum hedefim 50 olmak bunu başarabilmek için kalori sayım diyeti yapıorm gunluk 800kal fln almayı planlıyorum sizce iimi? ayrıca gunde 3 saat spor merkezine gidiyorum...
bu sabah annemle babamı uqurladık arkadaşlar moralim bozuk üzgünüm sanki hiç ısınamıyorum elim ayaqım buz gibi zor geldi onlardan ayrılmak
hoşgeldin canım katıl tabi biize.günlük menülerini yaz.cumları bildirim yap.1 hafta menünü paylaşırsan ve cuma bildirim yaparsan haftaya listeye girersin.merhabalar,
ben yeni üye oldum,yarışmaya katılmak istedim cuma zayıflama yarışında yer yokmuş.beklemeye aldılar.sizin yarışmanıza katılmam mümkün mü?Şu anda 78.5kg yim ve hedefim 66kg.Çok ciddi bir motivasyona ihtiyacım var.çünkü çok yoruldum bu işten.geçen sene 8 ayda 88kg'den 76.5kg 'ye inebildim ve tabiiki şımarıp 80'e çıktım.yardım !!!!!
herkese iyi geceler.
canım emeine sağlık.her ne kadar liste sonu olsammda.üzme kendini bu hafta bööle olsun.günaydın kızlarrrsabah sabah snirilerim bozuldu dün hazırladıqım tabloyu buraya yapıştıramadım diye sabah erkenden kalkıp tekrar yaptım nedense bütün dosyalar yapışıyor ama liste yapışmıyor deli oldumm yaaa :84: yeşim lisyeti sana msnden atsam sen yapıştırabilirmisin yoksa herşeyi beceremediğin gibi bunudamı beceremezsin
leğen kemiğim pörtlemiş ananem adama yazık batacak kemik diyo popo zor erir bende de popo cm cm gidiyo
hoşgeldinnn canım 800 cal çok az.kızlar bende aranıza yeni katıldım 70 kiloyum hedefim 50 olmak bunu başarabilmek için kalori sayım diyeti yapıorm gunluk 800kal fln almayı planlıyorum sizce iimi? ayrıca gunde 3 saat spor merkezine gidiyorum...
bu sabah annemle babamı uqurladık arkadaşlar moralim bozuk üzgünüm sanki hiç ısınamıyorum elim ayaqım buz gibi zor geldi onlardan ayrılmak
evet cnm zaman zaman oluyor bende sen gibi öqün atlamamak için yiyorum böyle durumlarda suyu bol iç cnm..cnm ya ben aslında çok kilo vermedim ama nerdeyse cumadan bu yana iştah gitti zorla yemek yiyorum kahvaltıyı zorla yedim sırf metabolizma çalışsın diye sendede oldumu böle
teşekkür ederim cnm..hoşgeldin canım katıl tabi biize.günlük menülerini yaz.cumları bildirim yap.1 hafta menünü paylaşırsan ve cuma bildirim yaparsan haftaya listeye girersin.
canım emeine sağlık.her ne kadar liste sonu olsammda.üzme kendini bu hafta bööle olsun.
hoşgeldinnn canım 800 cal çok az.
Allah kavuştursun canım.
evet cnm zaman zaman oluyor bende sen gibi öqün atlamamak için yiyorum böyle durumlarda suyu bol iç cnm..
teşekkür ederim cnm..
yolla bakarım halletmeye çalışırım ama şuan vaktim yok.barkinimin vakti varsa isterse o yapsın.ben ancak yarına yapabilirimgünaydın kızlarrrsabah sabah snirilerim bozuldu dün hazırladıqım tabloyu buraya yapıştıramadım diye sabah erkenden kalkıp tekrar yaptım nedense bütün dosyalar yapışıyor ama liste yapışmıyor deli oldumm yaaa :84: yeşim lisyeti sana msnden atsam sen yapıştırabilirmisin yoksa herşeyi beceremediğin gibi bunudamı beceremezsin
bende eriyecek tek popo kaldığından artık cm mi erir mm mi erir bilmem keyfi bilir artıkleğen kemiğim pörtlemiş ananem adama yazık batacak kemik diyo popo zor erir bende de popo cm cm gidiyo
hoşgeldin.günlük öğününü takip etmek adına kalori hesabı yardımcı oluyor ama bence kalorilerle uğraşma ihtiyacın olan besinleri kafi miktarda tüketmeyi dene.kızlar bende aranıza yeni katıldım 70 kiloyum hedefim 50 olmak bunu başarabilmek için kalori sayım diyeti yapıorm gunluk 800kal fln almayı planlıyorum sizce iimi? ayrıca gunde 3 saat spor merkezine gidiyorum...
yolla bakarım halletmeye çalışırım ama şuan vaktim yok.barkinimin vakti varsa isterse o yapsın.ben ancak yarına yapabilirim
bende eriyecek tek popo kaldığından artık cm mi erir mm mi erir bilmem keyfi bilir artık
hoşgeldin.günlük öğününü takip etmek adına kalori hesabı yardımcı oluyor ama bence kalorilerle uğraşma ihtiyacın olan besinleri kafi miktarda tüketmeyi dene.
800 kal çok az demişsiniz ama sanırım bnm midem küçük çünkü bunlar beni doyuruyor :44: napsam ki? bu arada aranızda yarışmadan bahseden arkadaşlar olmus nasıl bi yarısma bu? bende katılabilir miyim? neler yapmam gerekir?
kızlar atlama ipi alcam göstergeliler varmış kaç kalori yaktığını kaç gram verdiğini gösteren kullanan var mı
bende bir hevesle gidip tranbolin aldim bildigin evde zipliyordum baya kilo vermeme yardim etmisti.vucudundaki tum kaslari calistirdigi icin cabuk kilo veriyormussun...atlama ipide bir secenek olmassa hulahoop cevir
he simdi tranbolin niye calismiyorsun diye sorarsan uyumaya vakit zor buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?