70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şaşırtıcı bi gün bu saatte kahvaltı yapacam şaşır sena
aha bi itirefte bulunacağım akşam dışarı dolaşmaya çıkmıştık.birden burnuma fındık kokusu geldi fındık aşerdim resmen.dayanamadım ve 100 gr aldım.eşim ben ve bi arkadaşımız 3 kişi yedik ama fazlasını kesin ben yedim. yani anlayacağınız dün 50 gram kadar yaklaşık 3-4 avuç fındık yemiş oldum hem pişmanım hem değilim yemesem iyi olurdu özelliklede o saatte.akşam 8 falandı çünkü.epeybi yürüdük ama anca 2 fındık yakabilmişimdir neyse olur böyle kaçamaklar.hedefe az kaldı az bi yol dinlenim sizi beklim

günaydın kızlarrr sabah sabah snirilerim bozuldu dün hazırladıqım tabloyu buraya yapıştıramadım diye sabah erkenden kalkıp tekrar yaptım nedense bütün dosyalar yapışıyor ama liste yapışmıyor deli oldumm yaaa :84: yeşim lisyeti sana msnden atsam sen yapıştırabilirmisin yoksa herşeyi beceremediğin gibi bunudamı beceremezsin

Son düzenleme:

leğen kemiğim pörtlemiş ananem adama yazık batacak kemik diyo popo zor erir bende de popo cm cm gidiyo

kızlar bende aranıza yeni katıldım 70 kiloyum hedefim 50 olmak bunu başarabilmek için kalori sayım diyeti yapıorm gunluk 800kal fln almayı planlıyorum sizce iimi? ayrıca gunde 3 saat spor merkezine gidiyorum...

kızlar bende aranıza yeni katıldım 70 kiloyum hedefim 50 olmak bunu başarabilmek için kalori sayım diyeti yapıorm gunluk 800kal fln almayı planlıyorum sizce iimi? ayrıca gunde 3 saat spor merkezine gidiyorum...

hoşgeldin cnm çizelgeni yanlış yapmışsın 800 kalori çok az bunları hesaplarsan vücut alışır ve kilo vermen durur bence herşeyden az az yemelisin..

bu sabah annemle babamı uqurladık arkadaşlar moralim bozuk üzgünüm sanki hiç ısınamıyorum elim ayaqım buz gibi zor geldi onlardan ayrılmak

hoşgeldin canım katıl tabi biize.günlük menülerini yaz.cumları bildirim yap.1 hafta menünü paylaşırsan ve cuma bildirim yaparsan haftaya listeye girersin.
canım emeine sağlık.her ne kadar liste sonu olsammda.üzme kendini bu hafta bööle olsun.
leğen kemiğim pörtlemiş ananem adama yazık batacak kemik diyo popo zor erir bende de popo cm cm gidiyo

hoşgeldinnn canım 800 cal çok az.
bu sabah annemle babamı uqurladık arkadaşlar moralim bozuk üzgünüm sanki hiç ısınamıyorum elim ayaqım buz gibi zor geldi onlardan ayrılmak

Allah kavuştursun canım.

cnm ya ben aslında çok kilo vermedim ama nerdeyse cumadan bu yana iştah gitti zorla yemek yiyorum kahvaltıyı zorla yedim sırf metabolizma çalışsın diye sendede oldumu böle
evet cnm zaman zaman oluyor bende sen gibi öqün atlamamak için yiyorum böyle durumlarda suyu bol iç cnm..
teşekkür ederim cnm..

800 kal çok az demişsiniz ama sanırım bnm midem küçük çünkü bunlar beni doyuruyor :44: napsam ki? bu arada aranızda yarışmadan bahseden arkadaşlar olmus nasıl bi yarısma bu? bende katılabilir miyim? neler yapmam gerekir?

yolla bakarım halletmeye çalışırım ama şuan vaktim yok.barkinimin vakti varsa isterse o yapsın.ben ancak yarına yapabilirim

bende eriyecek tek popo kaldığından artık cm mi erir mm mi erir bilmem keyfi bilir artık

hoşgeldin.günlük öğününü takip etmek adına kalori hesabı yardımcı oluyor ama bence kalorilerle uğraşma ihtiyacın olan besinleri kafi miktarda tüketmeyi dene.

ni demek ni demek denerim becerirsem yaparımmm

cnm sen bu hafta boyunca menülerini yaz daha sonra cuma günü kilo bildirimi yaparsın kaptanımız haftaya seni listeye alır her cuma tartılıyoruz kilo bildirimi var 800 kalori gerçekten az ama metabolizman hızlnması lazım bol su iç

kızlar atlama ipi alcam göstergeliler varmış kaç kalori yaktığını kaç gram verdiğini gösteren kullanan var mı

kızlar atlama ipi alcam göstergeliler varmış kaç kalori yaktığını kaç gram verdiğini gösteren kullanan var mı

bende bir hevesle gidip tranbolin aldim bildigin evde zipliyordum baya kilo vermeme yardim etmisti.vucudundaki tum kaslari calistirdigi icin cabuk kilo veriyormussun...atlama ipide bir secenek olmassa hulahoop cevir

he simdi tranbolin niye calismiyorsun diye sorarsan uyumaya vakit zor buluyorum

o zaman ben alıyım ipi hopla zıpla gitsin kilolarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…