70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sena abla ya benim net yine gitti hemde taşınma telaşı falan var ben bir müddet giremiycem idare ediver artık,tekrar ne zaman girebilirim bilmiyorum ,,evi 2 güne kadar taşıycaz nasip olursa biraz düzene girene kadar kendinize ii bakın ben gelirim tekrar sizi özliycem...

kızlar kendize ii bkın kaçamaksız bol kilo vermeler görüşmek üzere byeee:79::79::79:

belki kilo bildirimide yapamam iice taşınana kadar çünkü annemin evinden yazıyorum şimdi cuma günleri gelebilirsemki bu biraz imkansız çünkü biraz yol uzak çocuklarla falan gelemeyebilirim oyüzden mazur görün teşekkürler şimdiden:79::79:

kızlar atlama ipi alcam göstergeliler varmış kaç kalori yaktığını kaç gram verdiğini gösteren kullanan var mı
alt komşu sorunu yoksa istersen gülle bile atabilirsin evde

kazasız belasız sağlıcakla bi çırpıda toplanır yerleşirsin inşallah canım.en kısa zamanda işlerini halletmiş olarak aramıza dönmen dileğiyle...

sorun olmaz komşudan hobbidi hobbidi zıplarım ben artık

sorun olmaz komşudan hobbidi hobbidi zıplarım ben artık
apartmanca zayıflarsınız artık .hatta rahatsız olursa koşu yaparsınız sen önden tam gaz koşarken komşu kovalar
ilgilenenlere duyrulur polariste %50 indirim var.ihtiyacınız varsa ayakkabı çizme vs. bi bakın derim

apartman içi tur yaparız in çık in çık merdivenleri

apartman içi tur yaparız in çık in çık merdivenleri
aslında çok basit bi spor şekli olur ama hangimiz yapıyoruzki.ben 4 . katta oturuyorum asansör yok allahtan.bi yandan kötü bi yandan sevindirici durum bugün 2 saat kadar çarşıda dolaştık eşimle dolaşmaya doyamadım ama ayaklarım yoruldu ben yorulmadım söz verdi akşamda dolaşırız dedi eve gelince tıkabasa yemişim.uzun zamandır normal ekmek yememiştim 2 dilim civarı ekmek yedim.kahvaltılık bişiler yedim çay falan sonrasındada küçük bi kasenin yarısı kadar sütlaç yedim.çok feci şiştim rahatsız oldum akşama artık bişi yiyemeyecek gibiyim

kızlar menüm

sabah
herzaman ki diyet kahvaltı

ara
kuru incir 2 ceviz

öğlen
fırında mantar içi kaşarlı olduğu için artı bişey yemedim
söğüş salata

ara
1 armut

akşam
4 yk kuru fasulye
yoğurt

su yeşil çay devam

ye ye sen bizde akşam çıkcaz dışarı daha doğrusu oğluşumuzu gezdircezz .evden çıkmadan ikisinede yemek yedircem dışarda hamburger filan istemesinler dayanamıyom olan bana oluyo

Son düzenleme:
ye ye sen bizde akşam çıkcaz dışarı daha doğrusu oğluşumuzu gezdircezz .evden çıkmadan ikisinede yemek yedircem dışarda hamburger filan istemesinler dayanamıyom olan bana oluyo
doyur tıka basa ama söylim erkek bünyesi çabuk yakar eğer canları isterse kesin alırlar istediklerini baktın olmuyo dayanamıyon yediğinin yarısını yer gerisini eşine yedirirsin olur biter.ben gözüm kalmasın diye eşime yediriyorum mesela akşam fındıkta gözüm vardı ye ye ben doydum dedim oda epey bi yedi doydum artık dedi geri kalanı bana verdi.bende zaten tetikte bekliyodum keşke 1-2 tane daha yesem diye

yemem o cici şeyleriii ben salatalık havuç kemiririm zayıflayıncada hoşuna gidiyo ne güzel oldun diyeee yiyem yimemmm

Son düzenleme:
yemem o cici şeyleriii ben salatalık havuç kemiririm zayıflayıncada hoşuna gidiyo ne güzel oldun diyeee yiyem yimemmm
ilk başlarda dirençli oluyo insan ben bu ara kendimi dirençsiz gördüm.bugün ekmeği yemem gibi halbuki daha en azından 2 kilo vermek istiyorum.ama aylardır ben hep her hafta 1 kilonun üzerinde kilo veriyorum. böyle olup tekrar hızla geri almakta istemiyorum.bu yüzden kendimi çokta engellememeye çalışıyorum.az kilo verince üzüleceğim bi gerçek ama çok verincede geri alma riski var bu riski göze alamıcam artık

güzelce kilo verip daha sonra almamak önemli almıcaz kızlar giden kilolarııı kilolara hucummm

allah kolaylık versin arkadaşımgüle güle ağız tadıyla ve sağlıkla otur

bu sabah annemle babamı uqurladık arkadaşlar moralim bozuk üzgünüm sanki hiç ısınamıyorum elim ayaqım buz gibi zor geldi onlardan ayrılmak

allah kavuştursun tez zamanda inşallah tatlımcımböyle ayrılıklar güzel ve özlem dolu ayrılıklar allah beterinden saklasın canım öpüyom fıstık

kızlar bende aranıza yeni katıldım 70 kiloyum hedefim 50 olmak bunu başarabilmek için kalori sayım diyeti yapıorm gunluk 800kal fln almayı planlıyorum sizce iimi? ayrıca gunde 3 saat spor merkezine gidiyorum...

hoşgeldin canımda kalorin az geldi bana...herşeyden az az sık sık yersen daha sağlıklı verirsin bencetabikide bol su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…