70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin tatlımbende ekim sonu 86 ile başladım şu an 71.5 imumarım sende başarılı olur ve sağlıklı ve incecik olur vede en önemlisi bunu korursun hadi bakalım kolay gelsin

kızlar merhabaaaaa
menümü yazayım hemen
sabahve öğlen beraber:
3 dilim kızartma makinesinde kızarmış ekmek üstü bir dilim peynir
5 tane zeytin
söğüş domates
iki çatal sucuklu yumurta
ara:
soda
akşam:
bir porsiyon kıymalı pırasa
bir kase yoğurt
iki çatal dünden kalan kısır
ara:
bir kupa şekersiz nescafe
gün boyu 2 lt. su
SPOR:
62 dk. 7.0 da yürüyüş, 20 dk. kemer, 6 dk. zorda eliptik bisiklet, 50 tane mekik
nasılım ama

afiyet olsun datluuum yaramasın atılsın hemen

ben de 73 kiloydum. kilo vermem yavaşladığı için 3 gün ara verdim ve deli gibi, yedim 75 oldum. yarın diyete tekrar başlıyorum. ilk hedefim 70, sonra 65 son olarakta 58. yarından itibaren ben de burayı takip ediyoruuumm ve sık sıkta yazıcam :):)

Canım seni tebrik ediyorum evi resmen spor salonuna çevirmişsin koşu bandı, eliptik bisiklet, masaj kemeriAllah bilir mekik aleti de vardırHemencecik gitsin kilolarrrrrrrrrrrrr

kolay gelsin fıstıkımmmm

hoşgeldin canım.günlük menülerini paylaş.cuma günü bildirim yap haftaya listeye girmeye hak kazanırsın.kaptanımız sena.bi deee kilo çizelgesi yap tatlımmotive ediyor.

Canım seni tebrik ediyorum evi resmen spor salonuna çevirmişsin koşu bandı, eliptik bisiklet, masaj kemeriAllah bilir mekik aleti de vardırHemencecik gitsin kilolarrrrrrrrrrrrr

yok kız sadece koşu bandıyla bisiklet varonlarda salonun ortasında kazulet gibi
mekik aletim yok onuda istersem adam beni napar bilmembu şeye benzedi,çamaşır ve bulaşık makinesi varken biz hatunlara hep erkeklerin -sanki işi sizmi yapıyorsunuzda yoruluyorsunuz- demelerine benzedi
masaj kemeride bisikletin yanında hediye geldi motorlu olanlardan değil,önden cırtlı yapışıyor spora başlamadan belimin istediğim yerine sarıp öyle başlıyom sadece terletiyor o bölgeyi

Son düzenleme:
bu sabah annemle babamı uqurladık arkadaşlar moralim bozuk üzgünüm sanki hiç ısınamıyorum elim ayaqım buz gibi zor geldi onlardan ayrılmak
alah kavustursun cnim memleket neresi uzakmiki sende gidersin....

canim yeni evin sans getirir insalah....

kızlar bişeyi merak ettim cehaletime verin:78:
dikkat ettim çoğunuz iki üç kişinin yorumunu tek seferde bir başlıkta toplayıp alt alta yorumluyorsunuz nasıl yapıyonuz banada söylesenize noooolur:84::84:

slm kizlar bende menumu yazayim
sabah sutlu kahve
kavalti
mantarli yumurta
1/2 kk beyaz peynir
1 zeytin
2 dilim t b ekmegi
salatalik domates kirmizi biber salatasi
1 cay

ara 1 elma

aksam
bir tabak zebze yemegi (patlican dmates, mantar yesil kirmizi biber,brokoli,patetes, kusbasi et zeytinyagi ile yaptim)
4 yk pilav
yatana kadar 2 litre su ve form cay

dikkat ettim çoğunuz iki üç kişinin yorumunu tek seferde bir başlıkta toplayıp alt alta yorumluyorsunuz nasıl yapıyonuz banada söylesenize noooolur:84::84:

canım yorumların altında alıntı yap varya onun yanında bi işaret var ona tıkla.tik oluşucak.istediğin kişileriişaretle en son konuya cevap ver de.oldu bitti.

kızlar yine ipin ucu kaçtı.bu gün sormayın bana.yarın güzel menülerle karşınızdayım bekleyin beni anacımmm:90:

canım yorumların altında alıntı yap varya onun yanında bi işaret var ona tıkla.tik oluşucak.istediğin kişileriişaretle en son konuya cevap ver de.oldu bitti.

çok sağol tatlımcım öpüyorumarada kaçamak oluyor yarın telafi edersin vamarada bendede oluyor ama sonraki gün yada öğün dengelemeye çalışıyorumbide hafta içi daha düzenli ve dikkatli gidiyorum ben seni bilemem kuşum:90::89:

Benim de aklıma getirdin kemerimi takiim bari dedim gerçi işe yarıyo mu yaramıyo mu anlamıyorum ama titresin bakalım birazcık:27 :

Bu sırada tebrikler canım baya bi kilo vermişsin...Başarının sırrını bizimle paylaşır mısın:26:

canım titretenlerden değil düz bir parça içi meşin gibi dışı bez bir tarafında cırt var üst üste getirip cırtlıyon çok düz basit bişey ama sardığın yeri streç gibi terletip şekle sokuyor gibi ben faydasını gördüm belim inceldi
başarı denemez daha ama bayağı yol katettimbikere akşam yemeğini nerdeyse hiç olacak kadar azalttım
suyu çoğalttım en az 2 litre
ara öğün yaptım üç tane
sabah kahvaltısı öğlen yemeği
bide canımın çektiği şeyi öğlen yemeğinde az porsiyon olarak yiyiyorum böylece kendimi motive ediyorum
birde spor aletlerimi aldım her akşam iş dönüşü çocukların yemeğini verdikten sonra ben doğru koşu bandına(zaten salonda herşey hem çocuklarla sohbet ediyorum hem haber ve dizi izliyorum sıkılmıyorum)
7.0 da 60 dk. yürüyorum
20 dakika koşu bandının tırtır kemerini yapıyorum (bu arada cırtlı kemer belimde sarılı spor sonuna kadar)sonrada 5 yada 10 dk. zorda eliptik bisiklete geçiyorum bugünde mekik çekmeye başladım 50 tane yaptım bukadar başka bişey yok canımcım

tamam cnm izinli sayarız kolay gelsin cnm

kıss fıstık menün süperde bu diyet kahvaltı ne oluyor açalım biraz :26:
Canım Allah kavuştursun...İnşallah en ksıa zamanda tekrar bir araya gelirsiniz
teşekkür ederim cnm amin inşallahhh

allah kavuştursun tez zamanda inşallah tatlımcımböyle ayrılıklar güzel ve özlem dolu ayrılıklar allah beterinden saklasın canım öpüyom fıstık
aminn canım inşallah şimdiden özledimmm

hafta sonu bundan iyisi can saqlıqı

hoşgeldin cnm kilo çizelgeni yaparmısın lütfen..
alah kavustursun cnim memleket neresi uzakmiki sende gidersin....

canim yeni evin sans getirir insalah....
amin canım memleket safranbolu yazın gideriz inşallah

söylersem kaç para vericenn

maşallah sebze yemeqinin içinde yok yok
kızlar yine ipin ucu kaçtı.bu gün sormayın bana.yarın güzel menülerle karşınızdayım bekleyin beni anacımmm:90:

seherrr bu hafta listenin en sonuda sen vardı unutmaa

Daima bu kadar azimli olmanı ve de yaza incecik girmeni diliyorum canım

1 dilim ekmek peynir yada yumurta domates biber zeytin salatalık maydanoz vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…