merhabalar,
ben yeni üye oldum,yarışmaya katılmak istedim cuma zayıflama yarışında yer yokmuş.beklemeye aldılar.sizin yarışmanıza katılmam mümkün mü?Şu anda 78.5kg yim ve hedefim 66kg.Çok ciddi bir motivasyona ihtiyacım var.çünkü çok yoruldum bu işten.geçen sene 8 ayda 88kg'den 76.5kg 'ye inebildim ve tabiiki şımarıp 80'e çıktım.yardım !!!!!
herkese iyi geceler.
şaşırtıcı bi gün bu saatte kahvaltı yapacam şaşır sena
aha bi itirefte bulunacağım akşam dışarı dolaşmaya çıkmıştık.birden burnuma fındık kokusu geldi fındık aşerdim resmen.dayanamadım ve 100 gr aldım.eşim ben ve bi arkadaşımız 3 kişi yedik ama fazlasını kesin ben yedim. yani anlayacağınız dün 50 gram kadar yaklaşık 3-4 avuç fındık yemiş oldumhem pişmanım hem değilim yemesem iyi olurdu özelliklede o saatte.akşam 8 falandı çünkü.epeybi yürüdük ama anca 2 fındık yakabilmişimdir neyse olur böyle kaçamaklar.hedefe az kaldı az bi yol dinlenim sizi beklim
kızlar merhabaaaaa
menümü yazayım hemen
sabahve öğlen beraber:
3 dilim kızartma makinesinde kızarmış ekmek üstü bir dilim peynir
5 tane zeytin
söğüş domates
iki çatal sucuklu yumurta
ara:
soda
akşam:
bir porsiyon kıymalı pırasa
bir kase yoğurt
iki çatal dünden kalan kısır
ara:
bir kupa şekersiz nescafe
gün boyu 2 lt. su
SPOR:
62 dk. 7.0 da yürüyüş, 20 dk. kemer, 6 dk. zorda eliptik bisiklet, 50 tane mekik
nasılım ama
kolay gelsin fıstıkımmmmsena abla ya benim net yine gitti hemde taşınma telaşı falan var ben bir müddet giremiycem idare ediver artık,tekrar ne zaman girebilirim bilmiyorum ,,evi 2 güne kadar taşıycaz nasip olursa biraz düzene girene kadar kendinize ii bakın ben gelirim tekrar sizi özliycem...
kızlar kendize ii bkın kaçamaksız bol kilo vermeler görüşmek üzere byeee:79::79::79:
ben de 73 kiloydum. kilo vermem yavaşladığı için 3 gün ara verdim ve deli gibi, yedim 75 oldum. yarın diyete tekrar başlıyorum. ilk hedefim 70, sonra 65 son olarakta 58. yarından itibaren ben de burayı takip ediyoruuumm ve sık sıkta yazıcam :):)
Canım seni tebrik ediyorum evi resmen spor salonuna çevirmişsinkoşu bandı, eliptik bisiklet, masaj kemeri Allah bilir mekik aleti de vardır Hemencecik gitsin kilolarrrrrrrrrrrrr
alah kavustursun cnim memleket neresi uzakmiki sende gidersin....bu sabah annemle babamı uqurladık arkadaşlar moralim bozuk üzgünüm sanki hiç ısınamıyorum elim ayaqım buz gibi zor geldi onlardan ayrılmak
belki kilo bildirimide yapamam iice taşınana kadar çünkü annemin evinden yazıyorum şimdi cuma günleri gelebilirsemki bu biraz imkansız çünkü biraz yol uzak çocuklarla falan gelemeyebilirim oyüzden mazur görün teşekkürler şimdiden:79::79:
kızlar bişeyi merak ettim cehaletime verin:78:
dikkat ettim çoğunuz iki üç kişinin yorumunu tek seferde bir başlıkta toplayıp alt alta yorumluyorsunuz nasıl yapıyonuz banada söylesenize noooolur:84::84:
canım yorumların altında alıntı yap varya onun yanında bi işaret var ona tıkla.tik oluşucak.istediğin kişileriişaretle en son konuya cevap ver de.oldu bitti.
yok kız sadece koşu bandıyla bisiklet varonlarda salonun ortasında kazulet gibi
mekik aletim yok onuda istersem adam beni napar bilmembu şeye benzedi,çamaşır ve bulaşık makinesi varken biz hatunlara hep erkeklerin -sanki işi sizmi yapıyorsunuzda yoruluyorsunuz- demelerine benzedi
masaj kemeride bisikletin yanında hediye geldi motorlu olanlardan değil,önden cırtlı yapışıyor spora başlamadan belimin istediğim yerine sarıp öyle başlıyom sadece terletiyor o bölgeyi
Benim de aklıma getirdin kemerimi takiim bari dedim gerçi işe yarıyo mu yaramıyo mu anlamıyorum ama titresin bakalım birazcık:27 :
Bu sırada tebrikler canım baya bi kilo vermişsin...Başarının sırrını bizimle paylaşır mısın:26:
tamam cnm izinli sayarız kolay gelsin cnmsena abla ya benim net yine gitti hemde taşınma telaşı falan var ben bir müddet giremiycem idare ediver artık,tekrar ne zaman girebilirim bilmiyorum ,,evi 2 güne kadar taşıycaz nasip olursa biraz düzene girene kadar kendinize ii bakın ben gelirim tekrar sizi özliycem...
kızlar kendize ii bkın kaçamaksız bol kilo vermeler görüşmek üzere byeee:79::79::79:
kıss fıstık menün süperde bu diyet kahvaltı ne oluyor açalım biraz :26:kızlar menüm
sabah
herzaman ki diyet kahvaltı
ara
kuru incir 2 ceviz
öğlen
fırında mantar içi kaşarlı olduğu için artı bişey yemedim
söğüş salata
ara
1 armut
akşam
4 yk kuru fasulye
yoğurt
su yeşil çay devam
teşekkür ederim cnm amin inşallahhhCanım Allah kavuştursun...İnşallah en ksıa zamanda tekrar bir araya gelirsiniz
aminn canım inşallah şimdiden özledimmmallah kavuştursun tez zamanda inşallah tatlımcımböyle ayrılıklar güzel ve özlem dolu ayrılıklar allah beterinden saklasın canım öpüyom fıstık
hafta sonu bundan iyisi can saqlıqıkızlar merhabaaaaa
menümü yazayım hemen
sabahve öğlen beraber:
3 dilim kızartma makinesinde kızarmış ekmek üstü bir dilim peynir
5 tane zeytin
söğüş domates
iki çatal sucuklu yumurta
ara:
soda
akşam:
bir porsiyon kıymalı pırasa
bir kase yoğurt
iki çatal dünden kalan kısır
ara:
bir kupa şekersiz nescafe
gün boyu 2 lt. su
SPOR:
62 dk. 7.0 da yürüyüş, 20 dk. kemer, 6 dk. zorda eliptik bisiklet, 50 tane mekik
nasılım ama
hoşgeldin cnm kilo çizelgeni yaparmısın lütfen..ben de 73 kiloydum. kilo vermem yavaşladığı için 3 gün ara verdim ve deli gibi, yedim 75 oldum. yarın diyete tekrar başlıyorum. ilk hedefim 70, sonra 65 son olarakta 58. yarından itibaren ben de burayı takip ediyoruuumm ve sık sıkta yazıcam :):)
amin canım memleket safranbolu yazın gideriz inşallahalah kavustursun cnim memleket neresi uzakmiki sende gidersin....
canim yeni evin sans getirir insalah....
söylersem kaç para vericennkızlar bişeyi merak ettim cehaletime verin:78:
dikkat ettim çoğunuz iki üç kişinin yorumunu tek seferde bir başlıkta toplayıp alt alta yorumluyorsunuz nasıl yapıyonuz banada söylesenize noooolur:84::84:
maşallah sebze yemeqinin içinde yok yokslm kizlar bende menumu yazayim
sabah sutlu kahve
kavalti
mantarli yumurta
1/2 kk beyaz peynir
1 zeytin
2 dilim t b ekmegi
salatalik domates kirmizi biber salatasi
1 cay
ara 1 elma
aksam
bir tabak zebze yemegi (patlican dmates, mantar yesil kirmizi biber,brokoli,patetes, kusbasi et zeytinyagi ile yaptim)
4 yk pilav
yatana kadar 2 litre su ve form cay
kızlar yine ipin ucu kaçtı.bu gün sormayın bana .yarın güzel menülerle karşınızdayım bekleyin beni anacımmm:90:
göstergelisinide yeni duydum kızallah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın o nasılkine
canım titretenlerden değil düz bir parça içi meşin gibi dışı bez bir tarafında cırt var üst üste getirip cırtlıyon çok düz basit bişey ama sardığın yeri streç gibi terletip şekle sokuyor gibi ben faydasını gördüm belim inceldi
başarı denemez daha ama bayağı yol katettimbikere akşam yemeğini nerdeyse hiç olacak kadar azalttım
suyu çoğalttım en az 2 litre
ara öğün yaptım üç tane
sabah kahvaltısı öğlen yemeği
bide canımın çektiği şeyi öğlen yemeğinde az porsiyon olarak yiyiyorum böylece kendimi motive ediyorum
birde spor aletlerimi aldım her akşam iş dönüşü çocukların yemeğini verdikten sonra ben doğru koşu bandına(zaten salonda herşey hem çocuklarla sohbet ediyorum hem haber ve dizi izliyorum sıkılmıyorum)
7.0 da 60 dk. yürüyorum
20 dakika koşu bandının tırtır kemerini yapıyorum (bu arada cırtlı kemer belimde sarılı spor sonuna kadar)sonrada 5 yada 10 dk. zorda eliptik bisiklete geçiyorum bugünde mekik çekmeye başladım 50 tane yaptım bukadar başka bişey yok canımcım
hepsiburda comda var bakın kızlar kaç kalori yaktığını kaç gram verdiğini söylüyor kullanıcılarıda memnun
tamam cnm izinli sayarız kolay gelsin cnm
kıss fıstık menün süperde bu diyet kahvaltı ne oluyor açalım biraz :26:
teşekkür ederim cnm amin inşallahhh
aminn canım inşallah şimdiden özledimmm
hafta sonu bundan iyisi can saqlıqı
hoşgeldin cnm kilo çizelgeni yaparmısın lütfen..
amin canım memleket safranbolu yazın gideriz inşallah
söylersem kaç para vericenn
maşallah sebze yemeqinin içinde yok yok
seherrr bu hafta listenin en sonuda sen vardı unutmaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?