merak ettim hemen bakıcamda tam isim neydi araması kolay olsun:13:
Daima bu kadar azimli olmanı ve de yaza incecik girmeni diliyorum canım
atlama ipi diye bakmıştım ben cnm bak sende bi almak stiyorum
1 dilim ekmek peynir yada yumurta domates biber zeytin salatalık maydanoz vs
akaşm dışarı çıktık ben o kadar kuru fasulye pilav yaptım eşim dışarda yemesin diye dışarda yemeğe gittik yemicem diyince kızdı yedim yediklerimi söyleyemem bileeeee amanınnnn bu hafta ççok dikkatli olmam lazımmm
kaçamaklar aldı başını gitti bu akşam:26:
arkadaşlar merhaba
ben artık cok fazla giremiyorum kusura bakmayındiyet filanda yalan oldu benim,9 ay sonra başlarım artık ama sizi hep takip edicem vakit buldukca da yazarım zaten,bebeğimden de haberdar ederim sizi
kocaman öptüm hepinizi,
senacım kusura bakma,topiği mecburi olarak aksatıyorum:26:
sudemcim nerelerdesin bitanem msnyede bişey yazmamışsın
akaşm dışarı çıktık ben o kadar kuru fasulye pilav yaptım eşim dışarda yemesin diye dışarda yemeğe gittik yemicem diyince kızdı yedim yediklerimi söyleyemem bileeeee amanınnnn bu hafta ççok dikkatli olmam lazımmm
kaçamaklar aldı başını gitti bu akşam:26:
arkadaşlar merhaba
ben artık cok fazla giremiyorum kusura bakmayındiyet filanda yalan oldu benim,9 ay sonra başlarım artık ama sizi hep takip edicem vakit buldukca da yazarım zaten,bebeğimden de haberdar ederim sizi
kocaman öptüm hepinizi,
tatlım teşekkür ederimde bazen pil bitiyor yaşım size göre baya var yüksek tansiyon ilacı alıyorum 10 yıldır birde böbrek hastasıyım:122:yani anlıyacağın mecburiyetten dikkat ediyorum keşke daha önce başlasaydım daha az yıpranırdı vücudumama zararın neresinden dönsek kardır değilmi
hiç unutmuyorum kii.zaten kastığım için devamlı yiyesim geliyor.bu hafta söz senacım menülerin miktarı da azalacak kilo veremiyorum yaaaatamam cnm izinli sayarız kolay gelsin cnm
kıss fıstık menün süperde bu diyet kahvaltı ne oluyor açalım biraz :26:
teşekkür ederim cnm amin inşallahhh
aminn canım inşallah şimdiden özledimmm
hafta sonu bundan iyisi can saqlıqı
hoşgeldin cnm kilo çizelgeni yaparmısın lütfen..
amin canım memleket safranbolu yazın gideriz inşallah
söylersem kaç para vericenn
maşallah sebze yemeqinin içinde yok yok
seherrr bu hafta listenin en sonuda sen vardı unutmaa
o hafta sonu şehir dışındyım demişti bitanem.sudemcim nerelerdesin bitanem msnyede bişey yazmamışsın
arkadaşlar merhaba
kocaman öptüm hepinizi,
bari ekmek yemeseydin be cnm..
üzülme tatlım olur böyle vakalar türk polisi yakalaripe baktımda bence olabilir işe yarar gibi görünüyor
canım benim böbrek rahatsızlığım doğuştan piyelonefrit denen bir hastalık zaten onun yüzünden 29 yaşından beri 10 yıldır tansiyon ilacı alıyorum ama dediğin gibi kilo gidince tansiyon kontrolümde kolay oldu eskisi gibi çok yükselmiyor vücut hafifleyince yediklerimde azalınca iyi oldu zaten 10 yıldır tuzu hayatımdan çıkarmıştım şimdide spor ve diyete başlayalı şekeride kestim şekeri meyveden ve sütlü tatlıdan alıyorum zaten hamurişi çukulata çerez sevmiyorum yılda anca 2 veya 3 kez anca yerim canım çekecekte ...Canım zararın neresinden dönsen kardır tabii ki ama bence yaş sorun değil yani geç kalmış da sayılmazsınAma keşke sağlığını etkilemeden başlasaydın diye düşündüm sadece...Ayrıca zaten yolun zor kısmını atlatmışsın biraz daha dişini sıkarsan sağlığına da kavuşursun gibime geliyor Fazla kilolar tansiyonu tetikliyor falan ya olumlu yönde değişimi sen de kendinde farkedersin zaten...
Azar azar da olsa gitsin tüm fazla kilolar
bana yardımcı olacak kimse yokmu ben evlendikten sonra yani 8 ayda 15 kilo aldım şuanda sağlık durumumu etkilemeye başlıcak sizin zayıflamanıza yardımcı bişeyler varsa paylaşırmısınız lütfen
bana yardımcı olacak kimse yokmu ben evlendikten sonra yani 8 ayda 15 kilo aldım şuanda sağlık durumumu etkilemeye başlıcak sizin zayıflamanıza yardımcı bişeyler varsa paylaşırmısınız lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?