70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Daima bu kadar azimli olmanı ve de yaza incecik girmeni diliyorum canım

tatlım teşekkür ederimde bazen pil bitiyor yaşım size göre baya var yüksek tansiyon ilacı alıyorum 10 yıldır birde böbrek hastasıyım:122:yani anlıyacağın mecburiyetten dikkat ediyorum keşke daha önce başlasaydım daha az yıpranırdı vücudumama zararın neresinden dönsek kardır değilmi

akaşm dışarı çıktık ben o kadar kuru fasulye pilav yaptım eşim dışarda yemesin diye dışarda yemeğe gittik yemicem diyince kızdı yedim yediklerimi söyleyemem bileeeee amanınnnn bu hafta ççok dikkatli olmam lazımmm

kaçamaklar aldı başını gitti bu akşam :26:

arkadaşlar merhaba

ben artık cok fazla giremiyorum kusura bakmayın diyet filanda yalan oldu benim,9 ay sonra başlarım artık ama sizi hep takip edicem vakit buldukca da yazarım zaten,bebeğimden de haberdar ederim sizi
kocaman öptüm hepinizi,
senacım kusura bakma,topiği mecburi olarak aksatıyorum:26:

bari ekmek yemeseydin be cnm..

bitanem senendine ve bebişimize iyi bak yeter bulantıların falan olur canım sen burayı düşünme kendini ne zaman iyi hissedersen biz burdayız dualarımız seninle cnm

üzülme tatlım olur böyle vakalar türk polisi yakalaripe baktımda bence olabilir işe yarar gibi görünüyor

hayırlı olsun arkadaşımönemli olan bebşin ve senin sağlığıngörüşmek üzere biz burdayız herzaman

Canım zararın neresinden dönsen kardır tabii ki ama bence yaş sorun değil yani geç kalmış da sayılmazsınAma keşke sağlığını etkilemeden başlasaydın diye düşündüm sadece...Ayrıca zaten yolun zor kısmını atlatmışsın biraz daha dişini sıkarsan sağlığına da kavuşursun gibime geliyor Fazla kilolar tansiyonu tetikliyor falan ya olumlu yönde değişimi sen de kendinde farkedersin zaten...
Azar azar da olsa gitsin tüm fazla kilolar

hiç unutmuyorum kii.zaten kastığım için devamlı yiyesim geliyor.bu hafta söz senacım menülerin miktarı da azalacak kilo veremiyorum yaaaa
sudemcim nerelerdesin bitanem msnyede bişey yazmamışsın
o hafta sonu şehir dışındyım demişti bitanem.

canım iyi haberleini bekliyoruz.AEO

bana yardımcı olacak kimse yokmu ben evlendikten sonra yani 8 ayda 15 kilo aldım şuanda sağlık durumumu etkilemeye başlıcak sizin zayıflamanıza yardımcı bişeyler varsa paylaşırmısınız lütfen

canım benim böbrek rahatsızlığım doğuştan piyelonefrit denen bir hastalık zaten onun yüzünden 29 yaşından beri 10 yıldır tansiyon ilacı alıyorum ama dediğin gibi kilo gidince tansiyon kontrolümde kolay oldu eskisi gibi çok yükselmiyor vücut hafifleyince yediklerimde azalınca iyi oldu zaten 10 yıldır tuzu hayatımdan çıkarmıştım şimdide spor ve diyete başlayalı şekeride kestim şekeri meyveden ve sütlü tatlıdan alıyorum zaten hamurişi çukulata çerez sevmiyorum yılda anca 2 veya 3 kez anca yerim canım çekecekte ...
bide ben bu kiloyu tam geçen sene bu zamanlar almaya başladım ondan önce enfazla kışın 65 yazın 60 oluyordum kilo artışımın sebebide rahimde 7 tane 6 cm. büyüklüğünde miyom vardı marttan ekim 2010 a kadar depresyon ilacıyla beraber hormon ilacı kullanınca 86 yı gördüm ekim sonu iki ilacımda kesilince kilo vermeye başladım ve bende ipin ucundan tutunca bu noktaya geldim ama daha 11.5 kilo var hayırlısı

Son düzenleme:
bana yardımcı olacak kimse yokmu ben evlendikten sonra yani 8 ayda 15 kilo aldım şuanda sağlık durumumu etkilemeye başlıcak sizin zayıflamanıza yardımcı bişeyler varsa paylaşırmısınız lütfen

cnm hoşgeldin günlük menülerini yaz kapatnımız sena seni haftaya lsteye alır her cuma kilo bildirimi yapıyoruz

tatlıcım tabiki yardımcı olucaz nedemekbize takıl kilo çizelgeni yap yediklerini akşam olunca buraya yazki doğrularını yanlışlarını hep beraber düzeltelim az az sık sık yemek bol su vede pasifte olsa spor sonra gitsin kilolar hadi bakalım iş başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…