70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm hoşgeldin günlük menülerini yaz kapatnımız sena seni haftaya lsteye alır her cuma kilo bildirimi yapıyoruz

2 gündür başladım sabah öyle abarmadan normal yiyiyorum tıka basa olmamak şartıyla akşam 6 dan sonra hiç nişey yemiyorum akşam yemeği yemiyorum bitki çayı içiyorum şekersiz

Oooo sen zaten bütün kalorili gıdaları kesmişsin canım kilo vermemen imkansız bu durumdaDiğerleri neyse de ben çikolatayı bırakamam herhalde ya onu çok seviyorumGerçi 2 aydır sadece 1 kere yedim ama...

ay inş. gider yaa spor yapamıyorum tek başıma bi gün yapsam ertesi gün yapamıyorum

akşam yemeği yemeden olur mu azda olsa salata çorba yani hafif yemen daha sağlıklı olur

ya bide şekersiz beşi biryede çayı varya funda biberiye mate kekik bişey daha vardı ama unuttum şekersiz günde 3 bardak içiyorum aşırı idrara çıkıyorum acaba yağlarımı eritiyormudur:78::78:

ya bide şekersiz beşi biryede çayı varya funda biberiye mate kekik bişey daha vardı ama unuttum şekersiz günde 3 bardak içiyorum aşırı idrara çıkıyorum acaba yağlarımı eritiyormudur:78::78:

zaten yağlar idrarla atılıyo ama bitki çayıyla olmaz 2-2.5 litre su içmen gerekir

zaten yağlar idrarla atılıyo ama bitki çayıyla olmaz 2-2.5 litre su içmen gerekir

eskisinden daha fazla su içiyorum spor yapmadan zayıflanmaz değilmibide eğer yaptıklarım doğruysa 1 haftada bi kaç kilo vermemmi gerekiyor bu durum bebeğimin olmasınıda etkiliyormuş

eskisinden daha fazla su içiyorum spor yapmadan zayıflanmaz değilmibide eğer yaptıklarım doğruysa 1 haftada bi kaç kilo vermemmi gerekiyor bu durum bebeğimin olmasınıda etkiliyormuş

spor yapmak daha etkili tabiki evde mekik filan çekebilirsin herkesin bünyesi değişiyor haftada 1 kilo iyidir ama burda görürsün kimisi 500-600-900 gr verende oluyor

spor yapmak daha etkili tabiki evde mekik filan çekebilirsin herkesin bünyesi değişiyor haftada 1 kilo iyidir ama burda görürsün kimisi 500-600-900 gr verende oluyor

of ben bebiş istiyorum hemen zayıflamam lazım haftada 1 kg verirse ben 4 ay beklemem lazım

kızlar bugun yediklerim :))

1 yumurta 80kal
1 kibrit kutusu peynir 50kal
1 biber 2kal
1 bardak nescafe 3 ü 1 arada 78kal
1 tane 10gr çikolatalı gofret 57kal
1 yemek kaşığı kuru üzüm 19kal
1 activia kayısılı yoğurt 104kal
100gr domates 22kal
100gr salatalık 15kal
5-6 türk lokumu 60kal

toplam :487 kal sanırım bugun hiç bişe yememişim :)) yatana kadar biras daha bişelr yiyeyim bare :))

ben hiç çikolata yemiyorum bugün sabah 2 dilim kepek ekmeyi bide menemen yedim bide akşama doğru misafir geldi diye mecbur pirinç pilavı ve yeşil fasulye yaptım ondan 2şer kaşık yedim kaç kaloridirki dünde 1 sandviç yemiştim çok mu yemişim 2 gündür rejimdeyimde

haddim değil ama hakkatten bişey yememişsin içerik olarak besleyici ve tok tutucu ama sebze et ve meyve yok bir süre sonra iflas edersin direncin düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…