- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
cnm hoşgeldin günlük menülerini yaz kapatnımız sena seni haftaya lsteye alır her cuma kilo bildirimi yapıyoruz
2 gündür başladım sabah öyle abarmadan normal yiyiyorum tıka basa olmamak şartıyla akşam 6 dan sonra hiç nişey yemiyorum akşam yemeği yemiyorum bitki çayı içiyorum şekersiz
canım benim böbrek rahatsızlığım doğuştan piyelonefrit denen bir hastalık zaten onun yüzünden 29 yaşından beri 10 yıldır tansiyon ilacı alıyorum ama dediğin gibi kilo gidince tansiyon kontrolümde kolay oldu eskisi gibi çok yükselmiyor vücut hafifleyince yediklerimde azalınca iyi oldu zaten 10 yıldır tuzu hayatımdan çıkarmıştım şimdide spor ve diyete başlayalı şekeride kestim şekeri meyveden ve sütlü tatlıdan alıyorum zaten hamurişi çukulata çerez sevmiyorum yılda anca 2 veya 3 kez anca yerim canım çekecekte ...
bide ben bu kiloyu tam geçen sene bu zamanlar almaya başladım ondan önce enfazla kışın 65 yazın 60 oluyordum kilo artışımın sebebide rahimde 7 tane 6 cm. büyüklüğünde miyom vardı marttan ekim 2010 a kadar depresyon ilacıyla beraber hormon ilacı kullanınca 86 yı gördüm ekim sonu iki ilacımda kesilince kilo vermeye başladım ve bende ipin ucundan tutunca bu noktaya geldim ama daha 11.5 kilo var hayırlısı
tatlıcım tabiki yardımcı olucaz nedemekbize takıl kilo çizelgeni yap yediklerini akşam olunca buraya yazki doğrularını yanlışlarını hep beraber düzeltelim az az sık sık yemek bol su vede pasifte olsa spor sonra gitsin kilolar hadi bakalım iş başına
akşam yemeği yemeden olur mu azda olsa salata çorba yani hafif yemen daha sağlıklı olur
ya bide şekersiz beşi biryede çayı varya funda biberiye mate kekik bişey daha vardı ama unuttum şekersiz günde 3 bardak içiyorum aşırı idrara çıkıyorum acaba yağlarımı eritiyormudur:78::78:
zaten yağlar idrarla atılıyo ama bitki çayıyla olmaz 2-2.5 litre su içmen gerekir
eskisinden daha fazla su içiyorum spor yapmadan zayıflanmaz değilmibide eğer yaptıklarım doğruysa 1 haftada bi kaç kilo vermemmi gerekiyor bu durum bebeğimin olmasınıda etkiliyormuş
spor yapmak daha etkili tabiki evde mekik filan çekebilirsin herkesin bünyesi değişiyor haftada 1 kilo iyidir ama burda görürsün kimisi 500-600-900 gr verende oluyor
of ben bebiş istiyorum hemen zayıflamam lazım haftada 1 kg verirse ben 4 ay beklemem lazım
kızlar bugun yediklerim :))
1 yumurta 80kal
1 kibrit kutusu peynir 50kal
1 biber 2kal
1 bardak nescafe 3 ü 1 arada 78kal
1 tane 10gr çikolatalı gofret 57kal
1 yemek kaşığı kuru üzüm 19kal
1 activia kayısılı yoğurt 104kal
100gr domates 22kal
100gr salatalık 15kal
5-6 türk lokumu 60kal
toplam :487 kal sanırım bugun hiç bişe yememişim :)) yatana kadar biras daha bişelr yiyeyim bare :))
ben 60 tım 8 ayda 75 oldum
beni gözönüne alırsak çok değilmişhep beraber vercez inş.
kızlar bugun yediklerim :))
1 yumurta 80kal
1 kibrit kutusu peynir 50kal
1 biber 2kal
1 bardak nescafe 3 ü 1 arada 78kal
1 tane 10gr çikolatalı gofret 57kal
1 yemek kaşığı kuru üzüm 19kal
1 activia kayısılı yoğurt 104kal
100gr domates 22kal
100gr salatalık 15kal
5-6 türk lokumu 60kal
toplam :487 kal sanırım bugun hiç bişe yememişim :)) yatana kadar biras daha bişelr yiyeyim bare :))
sen kaç ayda verdin gineiyi vermişsin
ekim sonundan beri verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?