70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyivermişsin canım senin yaptığın farklı bişey varmı spor yapıyormusun ne yapıyorsun banada söyle

mrbb..bende kilo vermek istıorm ya..böle kilo verenleri okuyunca gaza geliyorum ama sonuc deişmioo naptın nasıl verdn sen

tatlıcıklarım
az az sık sık yiyiyorum ara öğün yapıyorum bol su içiyorum canım bişey çekerse öğlen yemeğinde az porsiyon yiyiyorum ekmeği sadece sabah oda iki dilim yiyiyorumakşam işten gelincede 60 dk tempolu yürüyorum 20 dk kemer 5-10 dk eliptik bisiklet çalışıyorum(eve aldım aletleri)en geç 6 da akşam yiyiyorum spor sonrasıda yatmaya yakın bir meve ve bir bardak süt içiyom hepsi bu:78:

canım 2 dilim ekmek yaklasık 120 kal
menemen 1 porsiyon 170kal
taze fasulyenın bir porsiyonu 200 kal 2 yemek kasığı yediğine göre 50 kal filandır
2 yemek kaşıgı pilav 80kal bunlar bugunku yediklerın cnm toplam 420kal sadece bunları yedi isen az yemişsin cnm biraz daha yemen lazım yatana kadar.... sandvic te buyuklugune göre degişir :))

of ben spor yapamıyorum yürüyüş yapacak yer yok ve evdeyim çalışmıyorum

haddim değil ama hakkatten bişey yememişsin içerik olarak besleyici ve tok tutucu ama sebze et ve meyve yok bir süre sonra iflas edersin direncin düşer

haklısın tatlım normalde aksam yemeklerini ii yemeğe calısıorm ama bugun böle oldu..normalde sebze yemeği filan yapıyordum öğrenci olunca eve kacta gelcen belli olmuo (gec gelince yemek yemeyeyim dedim...

iyivermişsin canım senin yaptığın farklı bişey varmı spor yapıyormusun ne yapıyorsun banada söyle

mrbb..bende kilo vermek istıorm ya..böle kilo verenleri okuyunca gaza geliyorum ama sonuc deişmioo naptın nasıl verdn sen

of ben spor yapamıyorum yürüyüş yapacak yer yok ve evdeyim çalışmıyorum

sana tavsiye ablanı dinlersen sabahları tv 8de ebru şallıyla plates yap heralde saat 10 da galiba bide mekik falan çek ama plates çok güzel sıkılaştırıyor ve zinde tutuyor ben 65 e indiğim andan itibaren bigün yürüyüş bigün plates yapıcamki ben çalışıyorum akşam 5.30 da evdeyim sen şanslısın zaman sorunun yok ben bölümleri pc ye indirdim 65 te başlıyorum haberin olsun

bende deniyim inş. işe yarar ben de haftanın 2 günü evde yokkum onun dışında yapsam işe yarar sanırım

haklısın tatlım normalde aksam yemeklerini ii yemeğe calısıorm ama bugun böle oldu..normalde sebze yemeği filan yapıyordum öğrenci olunca eve kacta gelcen belli olmuo (gec gelince yemek yemeyeyim dedim...

bugünlük affedildin öptümşaka şaka hadi bakalım vercez kiloları

bende deniyim inş. işe yarar ben de haftanın 2 günü evde yokkum onun dışında yapsam işe yarar sanırım

hemde çok yarıyor ben eskiden yapıyordum göbüşüm baklava dilimi olmuştu ve kiloyuda veriyorsun yeterki azimli ol

yaa bu çizelge nasıl yapılıyo :97: anlatrmsn cnm

yaa bu çizelge nasıl yapılıyo :97: anlatrmsn cnm

sitenin enbaşında yeri var ama tickerFactory.com weight diye bir site var ordan hazırlıyorsun sonra en sonda alttaki ilk kutucuktaki ikinci adresi http den png. da dahil kopyalayıp profilinde çizelge kısmına yapıştırıp kaydediyorsun ben epey uğraşmıştım ikinci gün anca oda kocam yapmıştı

:116:ben yatıyorum yarın yeni hafta ve iş çok olacak öpüldünüz

herkese teşekür ederim aranıza aldığınız için.inşallah bu işi bu son 4 ay içinde noktalayacağım sizin de yardımınızla.benim diyet 1300-1400 kal. arası birşey tabii uygulayabilirsem.bugün;
sbh:2dm ekmk;60 gr peynir;1 yum.;çay
akşam:balık çorbası(2 kase);kçk. tbk. kereviz yemeği
aralarda 2 dlm ekm;1 dlm kek(sıvı yağlı yapmıştım);bir parça peynir;2ad.ceviz;1 avuç fındık;sütlü kahve
unuttuğum varmı bilemiyorum malum pazar ve dışarıda yağmur var.

ben herzaman giremiyebilirim(akşamları hariç).şu çizelgeyide yaptım ama yapıştıramadım.sonra tekrar deneyeceğim.

selam kızlar bende yatmadan yediklerimi yazayım:) sabah 2de kahvaltı ettiğim için öğlen kahvaltı bi arada
kahvaltım:
1 domatez 1salata 3dilim beyaz ekmek 1 poğça 5dilim salam( fazla oldu sanki ama tutamadım...)
2 dilim kaşar 2kk peynir
1kaşık bal 1 kaşık krempeyniri
ara öğün:
1muz ve 1avuç zeviz
akşam:
1,5 porsiyon balık
yarmşar tabak yeşil salata ve patates salatası

açıkçası yanlışmı gidiyorum bilmiyourm kızlar çünkü ben doymayan bi insan olarak rejime başladım bukadar aza düşürmem bile bnm için çok ii. sizin listelerinize bakınca çok fazla yemişim diorum ama az gelio sadece kndimi düşüününce.. ay bilemedim..

dunku menum
sabah
1 adet ayran
1 adet diet biskuvi
yesil cay
1 lt su

oglen
roka domates salatalik maydonoz ince durum ekmegi ile sebze durum
1 lt su

aksam
200 gr izgara et
Patates puresi
Bol salata
Yogurtlu semiz otu

yanliz bunlari yedikten yarim saat sonra bisey dokundu bana istifra ettim..ee midede bisey kalmadi sonra bende tekrar cilekli bir kase yogurtla diet sekerli sahlep ictim..

Slm fıstıklarımm günaydınnn hani yaa kar mar diyolardı burda hava güllük gülistanlık bende kr topu oynucam diye eldivenlerimi hazırlamıştımmm :84::84: yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

selam tickerinize baktım da bayağı kilo vermişsiniz benimde acil zayıflamam lazım yoksa yumurtalıklarımda kistler oluşuyor nasıl zayıfladığınızı kısaca anlata bilirmisiniz?
olur cnm yapman gerekenleri alıntıları yazdıktan sonra maddde madde yazıcam uygularsan kilo verirsin..

hayatım çok geçmiş olsun Rabbim en acilinden şifalar ersin kıss 11.5 kilo nedirki vermiş say burda kolay veriliyor tek derdin bu olsun

eskisinden daha fazla su içiyorum spor yapmadan zayıflanmaz değilmibide eğer yaptıklarım doğruysa 1 haftada bi kaç kilo vermemmi gerekiyor bu durum bebeğimin olmasınıda etkiliyormuş
Canım hiç olurmu öyle şey ben bukadra kiloyu spor yapmadan verdim baharda başlıcam yürüyüşlere kesinlikle veriliyor yeterki istikrarlı ol menülerini paylaş eksikleirni söyleyelim ondan spnra burda kilo vermek oldukça keyifli oluyor

Selam.. Yer var mıı aranıza ?
tabiki var canım aramıza hoşgeldin

of ben bebiş istiyorum hemen zayıflamam lazım haftada 1 kg verirse ben 4 ay beklemem lazım
Canım benim Allah büyük herşeyin en iyisini ve en doqru zamanını o bilir bak ben 7 seneden sonra 7 aylık dünyaya gelmişim ve o zamanlar 7 aylıklar yaşamıyormuş beşik bile almamış babanem bana ölücem diye ama bak yaşıyorum tevekkül ediceksin cnm O heşeyi bilendir zamanı gelince dakkada olur hiç kafanı yorma kasma kendini rahat ol psikolojik olarakta hamile kalamayabilirsin relax bitanem..

Canlarim sizin icin bir sey buldum kullananlarin yorumlarini okuyunca ikna oldum acikcasi yine bu sitede farkli bri bolumde acmislar paylasayim dedim kullanan kiz 5 kilo vermis bir haftada spor ve diet takviyeli sonucta bizde dietimizi sporumuzu yapiyoruz degilmi..bu karisimida icmekte fayda var diye dusunuyorum..Ayrica oda herseyi yapmasina ragmen vucutu kilo vermekte direniyorumus..Metobolizmayi acici bir su bide dogal.. formul

arkadaslar bu iksir suan burada cok tutuluyor ve kapis kapis satiliyor...:enbuyukkk:

10 günde 5 kilo verdiriyormus yan etkisiz zararsiz tamamen dogal ve yag yakici bitkisel bir karisim....:1shok:

Malzemeler1 bardak icin ölcü )

15 ml ENGINAR SUYU

15 ml ISIRGAN SUYU

50 ml PATATES SUYU

60 ml DOMATES SUYU

(domates suyu icemeyenler icin havuc-elma-mango karisik meyve suyu)

bunlari karistirip sabah ve aksam yemekten yarim saat önce iciyorsunuz...normal sporunuza devam ve beslenmenize dikkat ediyorsunuz ve insallah kilolara veda ediyoruz..:enbuyukkk:

isirgan otu kaynatilip blendredan gecirilebilirmis digerlerini suyu cig olacakmis..Turkiyede aktarlarda satiliyormus ben buradada bakicam bulabilirmiyim diye...denemeye deger diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…