ekim sonundan beri verdim
iyivermişsin canım senin yaptığın farklı bişey varmı spor yapıyormusun ne yapıyorsun banada söyle
mrbb..bende kilo vermek istıorm ya..böle kilo verenleri okuyunca gaza geliyorum ama sonuc deişmioo naptın nasıl verdn sen
ben hiç çikolata yemiyorum bugün sabah 2 dilim kepek ekmeyi bide menemen yedim bide akşama doğru misafir geldi diye mecbur pirinç pilavı ve yeşil fasulye yaptım ondan 2şer kaşık yedim kaç kaloridirki dünde 1 sandviç yemiştim çok mu yemişim 2 gündür rejimdeyimde
tatlıcıklarım
az az sık sık yiyiyorum ara öğün yapıyorum bol su içiyorum canım bişey çekerse öğlen yemeğinde az porsiyon yiyiyorum ekmeği sadece sabah oda iki dilim yiyiyorumakşam işten gelincede 60 dk tempolu yürüyorum 20 dk kemer 5-10 dk eliptik bisiklet çalışıyorum(eve aldım aletleri )en geç 6 da akşam yiyiyorum spor sonrasıda yatmaya yakın bir meve ve bir bardak süt içiyom hepsi bu :78:
haddim değil ama hakkatten bişey yememişsin içerik olarak besleyici ve tok tutucu ama sebze et ve meyve yokbir süre sonra iflas edersin direncin düşer
iyivermişsin canım senin yaptığın farklı bişey varmı spor yapıyormusun ne yapıyorsun banada söyle
mrbb..bende kilo vermek istıorm ya..böle kilo verenleri okuyunca gaza geliyorum ama sonuc deişmioo naptın nasıl verdn sen
of ben spor yapamıyorum yürüyüş yapacak yer yok ve evdeyim çalışmıyorum
sana tavsiye ablanı dinlersen sabahları tv 8de ebru şallıyla plates yap heralde saat 10 da galiba bide mekik falan çek ama plates çok güzel sıkılaştırıyor ve zinde tutuyor ben 65 e indiğim andan itibaren bigün yürüyüş bigün plates yapıcamki ben çalışıyorum akşam 5.30 da evdeyim sen şanslısın zaman sorunun yok ben bölümleri pc ye indirdim 65 te başlıyorum haberin olsun
haklısın tatlım normalde aksam yemeklerini ii yemeğe calısıorm ama bugun böle oldu..normalde sebze yemeği filan yapıyordum öğrenci olunca eve kacta gelcen belli olmuo(gec gelince yemek yemeyeyim dedim...
bende deniyim inş. işe yarar ben de haftanın 2 günü evde yokkum onun dışında yapsam işe yarar sanırım
tatlıcım tabiki yardımcı olucaz nedemekbize takıl kilo çizelgeni yap yediklerini akşam olunca buraya yazki doğrularını yanlışlarını hep beraber düzeltelim az az sık sık yemek bol su vede pasifte olsa spor sonra gitsin kilolar hadi bakalım iş başına
yaa bu çizelge nasıl yapılıyo :97: anlatrmsn cnm
olur cnm yapman gerekenleri alıntıları yazdıktan sonra maddde madde yazıcam uygularsan kilo verirsin..selam tickerinize baktım da bayağı kilo vermişsiniz benimde acil zayıflamam lazım yoksa yumurtalıklarımda kistler oluşuyor nasıl zayıfladığınızı kısaca anlata bilirmisiniz?
hayatım çok geçmiş olsun Rabbim en acilinden şifalar ersin kıss 11.5 kilo nedirki vermiş say burda kolay veriliyor tek derdin bu olsuncanım benim böbrek rahatsızlığım doğuştan piyelonefrit denen bir hastalık zaten onun yüzünden 29 yaşından beri 10 yıldır tansiyon ilacı alıyorum ama dediğin gibi kilo gidince tansiyon kontrolümde kolay oldu eskisi gibi çok yükselmiyor vücut hafifleyince yediklerimde azalınca iyi oldu zaten 10 yıldır tuzu hayatımdan çıkarmıştım şimdide spor ve diyete başlayalı şekeride kestim şekeri meyveden ve sütlü tatlıdan alıyorum zaten hamurişi çukulata çerez sevmiyorum yılda anca 2 veya 3 kez anca yerim canım çekecekte ...
bide ben bu kiloyu tam geçen sene bu zamanlar almaya başladım ondan önce enfazla kışın 65 yazın 60 oluyordum kilo artışımın sebebide rahimde 7 tane 6 cm. büyüklüğünde miyom vardı marttan ekim 2010 a kadar depresyon ilacıyla beraber hormon ilacı kullanınca 86 yı gördüm ekim sonu iki ilacımda kesilince kilo vermeye başladım ve bende ipin ucundan tutunca bu noktaya geldim ama daha 11.5 kilo var hayırlısı
Canım hiç olurmu öyle şey ben bukadra kiloyu spor yapmadan verdim baharda başlıcam yürüyüşlere kesinlikle veriliyor yeterki istikrarlı ol menülerini paylaş eksikleirni söyleyelim ondan spnra burda kilo vermek oldukça keyifli oluyoreskisinden daha fazla su içiyorum spor yapmadan zayıflanmaz değilmibide eğer yaptıklarım doğruysa 1 haftada bi kaç kilo vermemmi gerekiyor bu durum bebeğimin olmasınıda etkiliyormuş
tabiki var canım aramıza hoşgeldinSelam.. Yer var mıı aranıza ?
Canım benim Allah büyük herşeyin en iyisini ve en doqru zamanını o bilir bak ben 7 seneden sonra 7 aylık dünyaya gelmişim ve o zamanlar 7 aylıklar yaşamıyormuş beşik bile almamış babanem bana ölücem diye ama bak yaşıyorumof ben bebiş istiyorum hemen zayıflamam lazım haftada 1 kg verirse ben 4 ay beklemem lazım
Canlarim sizin icin bir sey buldum kullananlarin yorumlarini okuyunca ikna oldum acikcasi yine bu sitede farkli bri bolumde acmislar paylasayim dedim kullanan kiz 5 kilo vermis bir haftada spor ve diet takviyeli sonucta bizde dietimizi sporumuzu yapiyoruz degilmi..bu karisimida icmekte fayda var diye dusunuyorum..Ayrica oda herseyi yapmasina ragmen vucutu kilo vermekte direniyorumus..Metobolizmayi acici bir su bide dogal.. formul
arkadaslar bu iksir suan burada cok tutuluyor ve kapis kapis satiliyor...:enbuyukkk:
10 günde 5 kilo verdiriyormus yan etkisiz zararsiz tamamen dogal ve yag yakici bitkisel bir karisim....:1shok:
Malzemeler1 bardak icin ölcü )
15 ml ENGINAR SUYU
15 ml ISIRGAN SUYU
50 ml PATATES SUYU
60 ml DOMATES SUYU
(domates suyu icemeyenler icin havuc-elma-mango karisik meyve suyu)
bunlari karistirip sabah ve aksam yemekten yarim saat önce iciyorsunuz...normal sporunuza devam ve beslenmenize dikkat ediyorsunuz ve insallah kilolara veda ediyoruz..:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?