70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolam gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

isirgan otu kaynatilip blendredan gecirilebilirmis digerlerini suyu cig olacakmis..Turkiyede aktarlarda satiliyormus ben buradada bakicam bulabilirmiyim diye...denemeye deger diye dusunuyorum

Canım bu karışım muhtemelen iştah kapattıqı için kilo verdiriyor olmalı ben bu karışımı içtikten sonra bidaha bişey yiyemem midem bulanır çünkü aç kalarak verilen kilo kilo deqildir hayatım sudan gider baskülde kilon az çıkar ama normal yeme düzenine döndüqün an geri alırsın bizler verdiğimiz kiloları geri almamak için yiyerek zayıflıyoruz dediğin karışımı okurken bile midem bulandı bu şekilde sevmediğim şeyleri zorla içerek kilo vermek işkence olur ve beni diyetten soqutur ben herşeyi yiyerek zayıflama taraftarıyım şok diyetlerde karşıyım beni örnek alın arkadaşlar 20 kilo verdim hiç bu tarz bişey denemedim demekki oluyormuş bunları yapmadan ama yinede bunu uygulamak isteyenlere enqel olmak istmemem denemek isteyen deneyebilir benim düşüncem olumsuz

Son düzenleme:

canım önerilerin çok güzel olmuş.. sen de kçük bi diyetisyen sayılırsın artık

ama ben burdaki bazı şeyleri yapamam mesela akşam yemeği saati. çalıştığım için biraz da ha geç giyoruz biz ama 7yi geçmez genelde. form çaylarını da içemem çünkü emziriyorum..

kaptanım benim bu hafta regl haftam. bı hafta izinli sayılmam mümkün mü acaba???

kesinlikle evde olanlar daha şanslı spor konusunda istediğin zaman çık yürü havalar da çok güzelleşti.ben de plates yapmak isterdim.. ama bi de bebiş olunca evde hiç zamanım olmuyor ki..

afiyet olsun datluuum yaramasın atılsın hemen
saolasın.akşam 1 saatten fazla bi yürüyüş yaptım herhalde hepsini atmışımdır

hoşgeldin aramıza.3 günde çok cozutursan 2 kilo oynaması çok normal.şişirmişsin kendini dolayısıyla 2 kiloluk bi rafk olmuş.diyete başladığın bu hafta tartıda baya bi kilo kaybı göreceksindir üzülme.zararın neresinden dönersen kardır. biz şimdi zararlarımızı saymaya kalksak ohoooo şebnem ferah ne demiş.sil baştan başlamak lazım bazen

geçmiş olsun.bukadar negatif durma göre kendini düzene sokmayı başarman gerçekten takdire layık.kilolarını veridkçe daha sağlıklı günler yaşamaya başlarsın inşallah

ben sana demiştim bu durumda yapacağın en akıllıca tercih lahmacun ben 1,5 lahmacunla olayı kurtarıyorum sende öyle yap bidahakine kısıtlama kendini.diğer fastfood tarzı şeyleri yersen onlar iştahını açar frenleyemezsin kendini.hem çok üzülme zaten günlerdir doğru düzgün bişi yiyemiyodun bukadra sefada ahkkın olsun.

aha hamilemi var aramızda tebrik ederiyorum tüm gelişmelerden bizi haberdar et olurmu.hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın tez zamanda inşallah.

Olmaz cnm biz reql günlerimizdede bildirim yapıyoruz bende bu hafta reqliydim ama bildirimimi yaptım

kanal d yi açın konu diyett...
annemde arıyo kanal 7 yi aç konu zayıflama.ben dinleyemiyorum sen dinle bakim seninkimi doğru onlarınkimi diyo.bak sorcam sana öğrenecem diyo dinle tamamı diyo allahım ya kıyamet koparıyodu ben ona az yemek verirken şimdide dişyetisyenleri dinle öğrenecem diyo

canım cok gecmıs olsun bazı ilaçlar cok kılo aldırıyo bende onlar yüzünden baya kılo almıstım eskıden azmını kutluyorum rahatsızlıklarına ragmen ıyı kılo verıyorsun

aynen bende yeşilcay form cayı fılan ıcemıyorum bırde ben nette arastırdım emzıren anneler günde en az 2000 kalorı almaları gerekıyormus hatta bır dıyet lıstesı vardı baya esnektı yanı bende o yüzden cok kasmıyorum ve kıloda verıyorum bıraz yavas oluyo ama ben zaten boyle ıstıyordum yavas ve kalıcı

günaydın arkadaslar haftasonu pek yazan yoktu bende yogundum pek gıremedım ama dün aksam döktürmüşsünüz maşallah hepsini okuyamadım işteyim malum.Size bişey sorucam ben yaklasık 4 kılo verdım ve eskı dar kıyafetlerımı denıyorum bıraz fark var ama yanı 4 kılo farkı degıl gıbı yanı bel ve kalca cevrem daha mı az gıdıyor acaba bacaklarım ve omuzlarım da fılan barız fark var ama ben asıl diğer bölgeden kılo vermek ıstıyorum spor mu yapmam lazım sıkılaşmak ıcın onuda yapamıyorum bel fıtıgından nasıl olcak bu yaa moralım bozuldu

ilk başta verilen kiloda çok fark olmuyo bence.1-2 kilo verdiğinde daha çok fark göreceksin.bide kişiye göre değişiyo nerden kilo verip aldığın.benim üst bedenimde iriydi göbek mide belirgindi.kilo vermeye başlayınca ilk giden yerler oralardı anında dümdüz olduydu.ama görsel olarak cm olarak fark pek olmadı.şimdide yavaş yavaş basenlerden gidiyor.spor bende uzun zamandır yapamıyorum bazen haftada 2-3 gün akşamları 1 saat kadar tempolu yürüyüş yapıyorum okadar.sen spor yapamıyosan bu masaj kemerlerinden al kullan oda biraz toparlamış olur seni.ama iyi sonuçları anca 10 kiloya yaklaşınca görmeye başlarsın.

yani belki ihtiyac duyulur diye paylastim...denermiyim diye sorarsan su an icin degil iii gidiyor kilo verme islemi vucudum cok sertti benim kaslarim falan artik yumusamis kilo vermeye baslamisim tam olarak yani :)))

İyi bari yaa dün kardeşimle de konustuk o da bundan sonra daha belli olur verdıgın kılolar dedi inşallah ya benımd egöbeğim biraz azaldı ama dediğim gibi yani genel görünüşte verdıgım bellı oluyo fakat bolgsel ıstedıgım gıbı deıl

canım bence de şöyle bi 10 kilo olsun insan çok değişir. zaten önce vücudumuz gevşiyo sonra zayıflamaya başlıyoruz.. benim yaklaşık 5.5 kilo gitti herkes değişim ar diyo.. zaten önce göbek kısmı gidiyo..

ee doğal olarak istediğin gibi olmaz daha dur 4 kilocuk verdin.öyle hemen bişey olsaydı bukadar devam edermiyiz kilo vercez diye her 5-6 kilo kaybında gözle görürlür bi incelme olur.zaten benden değişimi içinde 5-6 kilo vermek gerekiyo.ben sanırım 42-44 benden giyiyorum.şimdi 38-40 giyiyorum.yaklaşık 15 kilo verdiğimi düşünürsen her 5 kiloda 1 beden değişmişim.ve benim boyum sendne daha kısa sen daha uzun boylusun bu yüzden bukadar kilo kaybında daha gözle görülür bi fark olur.

günaydın millet herkese selamlar
kahvaltım marul ve sütlü müsli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…