isirgan otu kaynatilip blendredan gecirilebilirmis digerlerini suyu cig olacakmis..Turkiyede aktarlarda satiliyormus ben buradada bakicam bulabilirmiyim diye...denemeye deger diye dusunuyorum
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolam gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA
sana tavsiye ablanı dinlersen sabahları tv 8de ebru şallıyla plates yap heralde saat 10 da galiba bide mekik falan çek ama plates çok güzel sıkılaştırıyor ve zinde tutuyor ben 65 e indiğim andan itibaren bigün yürüyüş bigün plates yapıcamki ben çalışıyorum akşam 5.30 da evdeyim sen şanslısın zaman sorunun yok ben bölümleri pc ye indirdim 65 te başlıyorum haberin olsun
saolasın.akşam 1 saatten fazla bi yürüyüş yaptım herhalde hepsini atmışımdırafiyet olsun datluuum yaramasın atılsın hemen
hoşgeldin aramıza.3 günde çok cozutursan 2 kilo oynaması çok normal.şişirmişsin kendini dolayısıyla 2 kiloluk bi rafk olmuş.diyete başladığın bu hafta tartıda baya bi kilo kaybı göreceksindir üzülme.zararın neresinden dönersen kardır. biz şimdi zararlarımızı saymaya kalksak ohooooben de 73 kiloydum. kilo vermem yavaşladığı için 3 gün ara verdim ve deli gibi, yedim 75 oldum. yarın diyete tekrar başlıyorum. ilk hedefim 70, sonra 65 son olarakta 58. yarından itibaren ben de burayı takip ediyoruuumm ve sık sıkta yazıcam :):)
geçmiş olsun.bukadar negatif durma göre kendini düzene sokmayı başarman gerçekten takdire layık.kilolarını veridkçe daha sağlıklı günler yaşamaya başlarsın inşallahtatlım teşekkür ederimde bazen pil bitiyor yaşım size göre baya var yüksek tansiyon ilacı alıyorum 10 yıldır birde böbrek hastasıyım:122:yani anlıyacağın mecburiyetten dikkat ediyorum keşke daha önce başlasaydım daha az yıpranırdı vücudumama zararın neresinden dönsek kardır değilmi
ben sana demiştimakaşm dışarı çıktık ben o kadar kuru fasulye pilav yaptım eşim dışarda yemesin diye dışarda yemeğe gittik yemicem diyince kızdı yedim yediklerimi söyleyemem bileeeee amanınnnn bu hafta ççok dikkatli olmam lazımmm
kaçamaklar aldı başını gitti bu akşam:26:
aha hamilemi var aramızdaarkadaşlar merhaba
ben artık cok fazla giremiyorum kusura bakmayındiyet filanda yalan oldu benim,9 ay sonra başlarım artık ama sizi hep takip edicem vakit buldukca da yazarım zaten,bebeğimden de haberdar ederim sizi
kocaman öptüm hepinizi,
senacım kusura bakma,topiği mecburi olarak aksatıyorum:26:
canım önerilerin çok güzel olmuş.. sen de kçük bi diyetisyen sayılırsın artık
ama ben burdaki bazı şeyleri yapamam mesela akşam yemeği saati. çalıştığım için biraz da ha geç giyoruz biz ama 7yi geçmez genelde. form çaylarını da içemem çünkü emziriyorum..
kaptanım benim bu hafta regl haftam. bı hafta izinli sayılmam mümkün mü acaba???
çıktım geldimUykucu yeşimmmmmmm :124: koçişinin koynundan kalkamadınmı kısss
çıktım geldimanca geçmişi okudum geldim
aslında erken uyudum sayılır ama dün 2 kere dışarı çıktım ve 2 sindede en az 1 saat yürüdüm.haliyle vucut yorgunGeç kaldın hayatım mesai 8 de başlıyor
annemde arıyo kanal 7 yi aç konu zayıflama.ben dinleyemiyorum sen dinle bakim seninkimi doğru onlarınkimikanal d yi açın konu diyett...
canım cok gecmıs olsun bazı ilaçlar cok kılo aldırıyo bende onlar yüzünden baya kılo almıstım eskıden azmını kutluyorum rahatsızlıklarına ragmen ıyı kılo verıyorsuncanım benim böbrek rahatsızlığım doğuştan piyelonefrit denen bir hastalık zaten onun yüzünden 29 yaşından beri 10 yıldır tansiyon ilacı alıyorum ama dediğin gibi kilo gidince tansiyon kontrolümde kolay oldu eskisi gibi çok yükselmiyor vücut hafifleyince yediklerimde azalınca iyi oldu zaten 10 yıldır tuzu hayatımdan çıkarmıştım şimdide spor ve diyete başlayalı şekeride kestim şekeri meyveden ve sütlü tatlıdan alıyorum zaten hamurişi çukulata çerez sevmiyorum yılda anca 2 veya 3 kez anca yerim canım çekecekte ...
bide ben bu kiloyu tam geçen sene bu zamanlar almaya başladım ondan önce enfazla kışın 65 yazın 60 oluyordum kilo artışımın sebebide rahimde 7 tane 6 cm. büyüklüğünde miyom vardı marttan ekim 2010 a kadar depresyon ilacıyla beraber hormon ilacı kullanınca 86 yı gördüm ekim sonu iki ilacımda kesilince kilo vermeye başladım ve bende ipin ucundan tutunca bu noktaya geldim ama daha 11.5 kilo var hayırlısı
canım önerilerin çok güzel olmuş.. sen de kçük bi diyetisyen sayılırsın artık
ama ben burdaki bazı şeyleri yapamam mesela akşam yemeği saati. çalıştığım için biraz da ha geç giyoruz biz ama 7yi geçmez genelde. form çaylarını da içemem çünkü emziriyorum..
kaptanım benim bu hafta regl haftam. bı hafta izinli sayılmam mümkün mü acaba???
ilk başta verilen kiloda çok fark olmuyo bence.1-2 kilo verdiğinde daha çok fark göreceksin.bide kişiye göre değişiyo nerden kilo verip aldığın.benim üst bedenimde iriydi göbek mide belirgindi.kilo vermeye başlayınca ilk giden yerler oralardı anında dümdüz olduydu.ama görsel olarak cm olarak fark pek olmadı.şimdide yavaş yavaş basenlerden gidiyor.spor bende uzun zamandır yapamıyorum bazen haftada 2-3 gün akşamları 1 saat kadar tempolu yürüyüş yapıyorum okadar.sen spor yapamıyosan bu masaj kemerlerinden al kullan oda biraz toparlamış olur seni.ama iyi sonuçları anca 10 kiloya yaklaşınca görmeye başlarsın.canım cok gecmıs olsun bazı ilaçlar cok kılo aldırıyo bende onlar yüzünden baya kılo almıstım eskıden azmını kutluyorum rahatsızlıklarına ragmen ıyı kılo verıyorsun
aynen bende yeşilcay form cayı fılan ıcemıyorum bırde ben nette arastırdım emzıren anneler günde en az 2000 kalorı almaları gerekıyormus hatta bır dıyet lıstesı vardı baya esnektı yanı bende o yüzden cok kasmıyorum ve kıloda verıyorum bıraz yavas oluyo ama ben zaten boyle ıstıyordum yavas ve kalıcı
günaydın arkadaslar haftasonu pek yazan yoktu bende yogundum pek gıremedım ama dün aksam döktürmüşsünüz maşallah hepsini okuyamadım işteyim malum.Size bişey sorucam ben yaklasık 4 kılo verdım ve eskı dar kıyafetlerımı denıyorum bıraz fark var ama yanı 4 kılo farkı degıl gıbı yanı bel ve kalca cevrem daha mı az gıdıyor acaba bacaklarım ve omuzlarım da fılan barız fark var ama ben asıl diğer bölgeden kılo vermek ıstıyorum spor mu yapmam lazım sıkılaşmak ıcın onuda yapamıyorum bel fıtıgından nasıl olcak bu yaa moralım bozuldu
Canım bu karışım muhtemelen iştah kapattıqı için kilo verdiriyor olmalı ben bu karışımı içtikten sonra bidaha bişey yiyemem midem bulanır çünkü aç kalarak verilen kilo kilo deqildir hayatım sudan gider baskülde kilon az çıkar ama normal yeme düzenine döndüqün an geri alırsın bizler verdiğimiz kiloları geri almamak için yiyerek zayıflıyoruz dediğin karışımı okurken bile midem bulandı bu şekilde sevmediğim şeyleri zorla içerek kilo vermek işkence olur ve beni diyetten soqutur ben herşeyi yiyerek zayıflama taraftarıyım şok diyetlerde karşıyım beni örnek alın arkadaşlar 20 kilo verdim hiç bu tarz bişey denemedim demekki oluyormuş bunları yapmadan ama yinede bunu uygulamak isteyenlere enqel olmak istmemem denemek isteyen deneyebilir benim düşüncem olumsuz
Olmaz cnmbiz reql günlerimizdede bildirim yapıyoruz bende bu hafta reqliydim ama bildirimimi yaptım
ilk başta verilen kiloda çok fark olmuyo bence.1-2 kilo verdiğinde daha çok fark göreceksin.bide kişiye göre değişiyo nerden kilo verip aldığın.benim üst bedenimde iriydi göbek mide belirgindi.kilo vermeye başlayınca ilk giden yerler oralardı anında dümdüz olduydu.ama görsel olarak cm olarak fark pek olmadı.şimdide yavaş yavaş basenlerden gidiyor.spor bende uzun zamandır yapamıyorum bazen haftada 2-3 gün akşamları 1 saat kadar tempolu yürüyüş yapıyorum okadar.sen spor yapamıyosan bu masaj kemerlerinden al kullan oda biraz toparlamış olur seni.ama iyi sonuçları anca 10 kiloya yaklaşınca görmeye başlarsın.
İyi bari yaa dün kardeşimle de konustuk o da bundan sonra daha belli olur verdıgın kılolar dedi inşallah ya benımd egöbeğim biraz azaldı ama dediğim gibi yani genel görünüşte verdıgım bellı oluyo fakat bolgsel ıstedıgım gıbı deıl
ee doğal olarak istediğin gibi olmaz daha dur 4 kilocuk verdin.öyle hemen bişey olsaydı bukadar devam edermiyiz kilo vercez diye
İyi bari yaa dün kardeşimle de konustuk o da bundan sonra daha belli olur verdıgın kılolar dedi inşallah ya benımd egöbeğim biraz azaldı ama dediğim gibi yani genel görünüşte verdıgım bellı oluyo fakat bolgsel ıstedıgım gıbı deıl
aynen bende yeşilcay form cayı fılan ıcemıyorum bırde ben nette arastırdım emzıren anneler günde en az 2000 kalorı almaları gerekıyormus hatta bır dıyet lıstesı vardı baya esnektı yanı bende o yüzden cok kasmıyorum ve kıloda verıyorum bıraz yavas oluyo ama ben zaten boyle ıstıyordum yavas ve kalıcı:21::63: günaydın arkadaslar haftasonu pek yazan yoktu bende yogundum pek gıremedım ama dün aksam döktürmüşsünüz maşallah hepsini okuyamadım işteyim malum.Size bişey sorucam ben yaklasık 4 kılo verdım ve eskı dar kıyafetlerımı denıyorum bıraz fark var ama yanı 4 kılo farkı degıl gıbı yanı bel ve kalca cevrem daha mı az gıdıyor acaba bacaklarım ve omuzlarım da fılan barız fark var ama ben asıl diğer bölgeden kılo vermek ıstıyorum spor mu yapmam lazım sıkılaşmak ıcın onuda yapamıyorum bel fıtıgından nasıl olcak bu yaa moralım bozuldu:14:[/QUOTE .!.:canım emzirmek çok avantajlı bizim için.. ekstradan 500 kalori gidiyo.. ben burdaki arkadaşlarım kadar sıkı yapmasam da gidiyo kilolar. bol suiçiyorum ki sütüm azalmasın.. zaten geçen gün diyetisyen 12. aya kadar diyet vermem diye geri gönderdi beni.
her insanın yapısı farklıdır.. benim de en son kalça tarafım erir. malum aylarca sertleşti zor gider.. dediğin gibi bölgesel incelme hareketleri yapabilirsin.. benim vücudum alınca da verince de orantılı görünümdedir. çok şükür. o yüzden bana sadece yürüyüş yetiyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?