- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
günaydınnnn kızlarrrr:79::79:
sabah bi baktım netim gelmişşşşşşşş çok sevindim
valla ben bayağı bi izindeyim kızlar sağolsena abla ,ben menü paylaşımı yapamam ama cumaları annemlere gidebilirsem kilomu yazarım listeden çıkmıyım çünkü çok yoğunum ev harabeye döndü heryer kutu
bitek mutfak eşyalarım toplancak kaldı hadi kızlaaarrrr yardıma gelsenize offf aşkolsun
neyse şuan biraz mola verdimde sizle azcık sohbet ediyim dedim ay 3 günde özlemişim sizi yaaawwww
günaydın hanımlar
güzel bi hafta olur inşallah
keşke gelsek de yardım edebilsek.. galiba ev taşıyosunuz biz de inşallah yazın sonlarına doğru kendi evimize geçicez.. insan çok yoruluyordur eminim. ama canım bence senin için harika bi fırsat yediklerine dikkat edersen bu tempo ile harika kilo verebilirsin
günaydın canım sana daaa
Canım benim söylediklerimi söyledi yani yasak bişey yemek istediğinizde onun yerine listenizdek başka bir ürünü çıkarın dedi yani mesela çikolata yicekseniz ogünkü eknek hakkınızdan vazgeçmeniz gerekiyor dedi birde asla çikolatanının tamamını yemeyin ucundan tadın ve yavaş yavaş tadını çıkara çıkara yiyin dedi böylelikle bütün bit çikolatayı yemiş tadı alırmışız pastayala örnek verdi bir küçük pasta 10 dilim ekmeqe eşdeqermiştamam senacım....of ya yine izleyemiyorum kanal dyi.. lütfen önemli yerleri paylaşın
günaydın kanka nerelerdesin cnm sennngünaydın millet herkese selamlar
kahvaltım marul ve sütlü müsli
günaydın cnm hg walla bzi yardıma gelirsek yaım saatte evi taşır yarım saattede yeni eve yerleştirir 1 saatte olayı bitiririzgünaydınnnn kızlarrrr:79::79:
sabah bi baktım netim gelmişşşşşşşş çok sevindim
valla ben bayağı bi izindeyim kızlar sağolsena abla ,ben menü paylaşımı yapamam ama cumaları annemlere gidebilirsem kilomu yazarım listeden çıkmıyım çünkü çok yoğunum ev harabeye döndü heryer kutu
bitek mutfak eşyalarım toplancak kaldı hadi kızlaaarrrr yardıma gelsenize offf aşkolsun
neyse şuan biraz mola verdimde sizle azcık sohbet ediyim dedim ay 3 günde özlemişim sizi yaaawwww
günaydın hanımlar
güzel bi hafta olur inşallah
Hepinize günaydııın
kahvaltım bi dilim ekmek (kepek) dometes salatalık peynir ve zeytin tabi hepsi kararında
aaa bilmiyodum bundan sonra kullanmamCanım kepek ekmeqi kullanmıyoruz kansızlık yapıyor tam tahıllı tam buqday yada çavdar ekmeqi kullanmalısın..
2 dk yok oldum dolmuş buraları.trendy kolay gelsin canım en kısa zamnada yerleşirsin inşallah.bizde kısmet olur çayını içmeye geliriz.
bende yeni kahvaltı yapıyorum herzamanki gibi uyandıktan 2 saat sonrasena yine kulağımı çekecek ama yapacak bişi yok anca kendime geliyorum
canım hafta sonu şehır dışındaydımCanım benim söylediklerimi söyledi yani yasak bişey yemek istediğinizde onun yerine listenizdek başka bir ürünü çıkarın dedi yani mesela çikolata yicekseniz ogünkü eknek hakkınızdan vazgeçmeniz gerekiyor dedi birde asla çikolatanının tamamını yemeyin ucundan tadın ve yavaş yavaş tadını çıkara çıkara yiyin dedi böylelikle bütün bit çikolatayı yemiş tadı alırmışız pastayala örnek verdi bir küçük pasta 10 dilim ekmeqe eşdeqermiştühh proqramdan önce 1 dilim pasta yemiştimmm :84::84::84:
günaydın kanka nerelerdesin cnm sennn
günaydın cnm hg walla bzi yardıma gelirsek yaım saatte evi taşır yarım saattede yeni eve yerleştirir 1 saatte olayı bitiririz
günaydın cnm ne güzell dilekler böylee inşallah güzel bir hafta geçiririz her açıdann
canım hafta sonu şehır dışındaydım
öpüyorum
2 dk yok oldum dolmuş buraları.trendy kolay gelsin canım en kısa zamnada yerleşirsin inşallah.bizde kısmet olur çayını içmeye geliriz.
bende yeni kahvaltı yapıyorum herzamanki gibi uyandıktan 2 saat sonrasena yine kulağımı çekecek ama yapacak bişi yok anca kendime geliyorum
öyle bedava çay yok cnm önce kızın evini taşıyıp yerleştiricez şekersiz çayı hakedip öyle içicez
evet yok ölyle beleşe çay haketmeden içmek olurmu kız vermem eğer yardım etmiyceksen çayları sen yap kuyuver bizde yorgunluğumuzu giderelim
merhaba sıze ulasmaya calısıyorum bana ozelden maıl adresınızı gonderebılır mısınız ben ozel msg atamıyorum henuz.cok tesekkurler
saolasın.akşam 1 saatten fazla bi yürüyüş yaptım herhalde hepsini atmışımdır
hoşgeldin aramıza.3 günde çok cozutursan 2 kilo oynaması çok normal.şişirmişsin kendini dolayısıyla 2 kiloluk bi rafk olmuş.diyete başladığın bu hafta tartıda baya bi kilo kaybı göreceksindir üzülme.zararın neresinden dönersen kardır. biz şimdi zararlarımızı saymaya kalksak ohooooşebnem ferah ne demiş.sil baştan başlamak lazım bazen
geçmiş olsun.bukadar negatif durma göre kendini düzene sokmayı başarman gerçekten takdire layık.kilolarını veridkçe daha sağlıklı günler yaşamaya başlarsın inşallah
ben sana demiştimbu durumda yapacağın en akıllıca tercih lahmacun ben 1,5 lahmacunla olayı kurtarıyorum sende öyle yap bidahakine kısıtlama kendini.diğer fastfood tarzı şeyleri yersen onlar iştahını açar frenleyemezsin kendini.hem çok üzülme zaten günlerdir doğru düzgün bişi yiyemiyodun bukadra sefada ahkkın olsun.
aha hamilemi var aramızdatebrik ederiyorum tüm gelişmelerden bizi haberdar et olurmu.hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın tez zamanda inşallah.
ah ah gerçekte böyle bişi yapabilme olanağımız olsa keşkeevet yok öyle beleşe çay haketmeden içmek olurmu kız vermem eğer yardım etmiyceksen çayları sen yap kuyuver bizde yorgunluğumuzu giderelim
doğruyu söylemek gerekirse üşengecimdir ama iş yapmaya başladımmıydı 5 kişi toplansa benim yaptığım işi yapamazkısss o tembeldirr :76::76: sabah kalkıyoda kahvaltı hazırlamaya üşeniyorkahvaltı hazırlayıp yiyene kadar öqlen oluyor onun için sabah ve öqlen öqünü birleşiyor yani kısaca yeşim yerinden kalkıp hayatta sana yardım edemez onu ancak anası adam ederr
son pişmanlık fayda etmez demiş atalarımızregl oldum tansiyonum falan düştü evet günlerdir az yiyodum üzülmedim bu kçamağaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?