70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnnn kızlarrrr:79::79:
sabah bi baktım netim gelmişşşşşşşş çok sevindim
valla ben bayağı bi izindeyim kızlar sağolsena abla ,ben menü paylaşımı yapamam ama cumaları annemlere gidebilirsem kilomu yazarım listeden çıkmıyım çünkü çok yoğunum ev harabeye döndü heryer kutu
bitek mutfak eşyalarım toplancak kaldı hadi kızlaaarrrr yardıma gelsenize offf aşkolsun
neyse şuan biraz mola verdimde sizle azcık sohbet ediyim dedim ay 3 günde özlemişim sizi yaaawwww

keşke gelsek de yardım edebilsek.. galiba ev taşıyosunuz biz de inşallah yazın sonlarına doğru kendi evimize geçicez.. insan çok yoruluyordur eminim. ama canım bence senin için harika bi fırsat yediklerine dikkat edersen bu tempo ile harika kilo verebilirsin

günaydın hanımlar
güzel bi hafta olur inşallah

günaydın canım sana daaa

ay canım çok sevindim sizede inşallah arkadaşların dediği gibi bir sonraki taşınmamızda kendi evimize çıkarız bizde ammmmiiiiiiiiin
bu arada yediklerime bugünden itibaren tekrar dikkat edicem hafta sonu biraz kaçırdım ve düzensiz oldu hele birde regl haftam karnım çok ağrıyo birde başlasa şu adetim daha gelmedi rahatlıycam birkaç aydır ayın 10unda geliyodu ama şubat 28 çekti acaba kaçında başlar hesaplayamadım ama çok ağrıyo karnım sanırım spiralden ötürü yoksa hiç ağrım olmazdı benim neyse bu hafta acayip dikkat edicem kaçamak yapmıycam dün yeterince yaptım offf ama birde çok su içicem vericem kilocuklarıııı,ya bide pek eşya kaldıramıycam ona üzülüyorum kuyruk acım dahada büyüyo ilaçlar hiç işe yaramadı yaaw napıcam bilmem hiç rahat oturamıyorummm

tamam senacım....of ya yine izleyemiyorum kanal dyi.. lütfen önemli yerleri paylaşın
Canım benim söylediklerimi söyledi yani yasak bişey yemek istediğinizde onun yerine listenizdek başka bir ürünü çıkarın dedi yani mesela çikolata yicekseniz ogünkü eknek hakkınızdan vazgeçmeniz gerekiyor dedi birde asla çikolatanının tamamını yemeyin ucundan tadın ve yavaş yavaş tadını çıkara çıkara yiyin dedi böylelikle bütün bit çikolatayı yemiş tadı alırmışız pastayala örnek verdi bir küçük pasta 10 dilim ekmeqe eşdeqermiş tühh proqramdan önce 1 dilim pasta yemiştimmm :84::84::84:
günaydın millet herkese selamlar
kahvaltım marul ve sütlü müsli
günaydın kanka nerelerdesin cnm sennn
günaydın cnm hg walla bzi yardıma gelirsek yaım saatte evi taşır yarım saattede yeni eve yerleştirir 1 saatte olayı bitiririz
günaydın hanımlar
güzel bi hafta olur inşallah

günaydın cnm ne güzell dilekler böylee inşallah güzel bir hafta geçiririz her açıdann

günaydın cnm hg walla bzi yardıma gelirsek yaım saatte evi taşır yarım saattede yeni eve yerleştirir 1 saatte olayı bitiririz

yaaa gelin çabuk madem öyle çok ii olur ay yaaa hadiiiii bir saat sonra yeni evimizde ben size çay ikram ederim şekersizzz

2 dk yok oldum dolmuş buraları.trendy kolay gelsin canım en kısa zamnada yerleşirsin inşallah.bizde kısmet olur çayını içmeye geliriz.
bende yeni kahvaltı yapıyorum herzamanki gibi uyandıktan 2 saat sonra sena yine kulağımı çekecek ama yapacak bişi yok anca kendime geliyorum

öyle bedava çay yok cnm önce kızın evini taşıyıp yerleştiricez şekersiz çayı hakedip öyle içicez

canım hafta sonu şehır dışındaydım
öpüyorum

merhaba sıze ulasmaya calısıyorum bana ozelden maıl adresınızı gonderebılır mısınız ben ozel msg atamıyorum henuz.cok tesekkurler

öyle bedava çay yok cnm önce kızın evini taşıyıp yerleştiricez şekersiz çayı hakedip öyle içicez

evet yok öyle beleşe çay haketmeden içmek olurmu kız vermem eğer yardım etmiyceksen çayları sen yap kuyuver bizde yorgunluğumuzu giderelim

Son düzenleme:
evet yok ölyle beleşe çay haketmeden içmek olurmu kız vermem eğer yardım etmiyceksen çayları sen yap kuyuver bizde yorgunluğumuzu giderelim

kısss o tembeldirr :76::76: sabah kalkıyoda kahvaltı hazırlamaya üşeniyor kahvaltı hazırlayıp yiyene kadar öqlen oluyor onun için sabah ve öqlen öqünü birleşiyor yani kısaca yeşim yerinden kalkıp hayatta sana yardım edemez onu ancak anası adam ederr

regl oldum tansiyonum falan düştü evet günlerdir az yiyodum üzülmedim bu kçamağaaa

kızlar 2 hafta önce benide alın aranıza diye yazmıştım ama birdaha yazamadım çünkü diyetisyene gidemedim. Her gün menümü yazmam gerekiyormu. Ben 6 ay önce doğum yaptım 18 kg fazlam var süt vermiyorum artık. Masa başı çalıştığım için hareketsiz bir hayatım var maalesef.
78 kiloyum hedefim 60.
Bu günkü menüm
Sabah
1 kk ligt peynir
2 dilim kepek ekmek
1 yumurta
çay

Öğle
Domates çorba
Yoğurt
2 dilim k ekmek

Akşam
Kuru fasulye
salata

Ara öğünlerde sadece liğt bisküvi yiyebilirim
Birde günde 2 fincan nescafe maalesef vazgeçemiyorum
Tabi 2 lt su

sizler tecrübelisiniz nasıl menüm?

evet yok öyle beleşe çay haketmeden içmek olurmu kız vermem eğer yardım etmiyceksen çayları sen yap kuyuver bizde yorgunluğumuzu giderelim
ah ah gerçekte böyle bişi yapabilme olanağımız olsa keşke

doğruyu söylemek gerekirse üşengecimdir ama iş yapmaya başladımmıydı 5 kişi toplansa benim yaptığım işi yapamaz eşim pc başındayken bende akşam yemeğini hazırladım evin bi kısmını süpürdüm ki şuan ara verdim dinleniyorum.ve kahvaltımdan kalan peynirleri çayımla beraber hüpletiyorum bayılıyorum 3 saate kahvaltı yapmaya.

regl oldum tansiyonum falan düştü evet günlerdir az yiyodum üzülmedim bu kçamağaaa
son pişmanlık fayda etmez demiş atalarımız ama üzülme bukadar günün mükafatı yediklerin hem regli oldun fazlasıyla eritir yakarsın o yediklerni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…