70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hepinizin gunu aydin olsun citir kizlar bende giyinip cikacam hava burda cok guze,l bu kis ck soguktu yeni yeni isiniyor bahar geldi galiba buraya guzel havaya hasret kalmistik hepinizi optum oglenden snra gorusuruz....
günaydın orası neresi öyle günlük güneşlik.dışarıyı evin içinden tahmin edebiliyorum şuan.evin içi bile şuan buz gibi

gunaydin canim ben yurt disindayim firansa benim icin ilk defa bu kis uzun ve kotu gecti ama yavas yavas isiniyor sicaklik 13- 15 dereceyeyi bulacakmis bugun oglum rahatsiz oldugu icin onu gezdirecem diye seviniyom yarim saat sonra cikacam......oley

gunaydin canim ben yurt disindayim firansa benim icin ilk defa bu kis uzun ve kotu gecti ama yavas yavas isiniyor sicaklik 13- 15 dereceyeyi bulacakmis bugun oglum rahatsiz oldugu icin onu gezdirecem diye seviniyom yarim saat sonra cikacam......oley
soğukları buraya yolladınız siz güneşli günlere merhaba dediniz demek bende son 1 ayda 4 mevsimi yaşadım resmen.ailemin yanına giderken burda kar yağıyodu orda rüzgar çoktu sonra güneş açtı bahar geldi.sonra yağmurlar eve geldim sonbahar ve şimdi tekrar kış kar
havanın kötü olması en çok çocukları etkiliyor.zaten dışarı çıkma gibi bir lüksleri yok bşde üzerine kötü havalar eve tıkılıp kalıyolar bu yüzdende sürekli hasta oluyolar inşallah havalar güzel devam ederde sık sık sışarı çıkma imkanı bulursunuz

günaydın arcakım oğlun uyandı üstünü çıkarırken oynuyoz şimdi

günaydın ismimi yazabilirsin senin yöntemle geçmişi okuyodumd agörmedim am avazgectim cok yazmıslar fazla uyumamıs bugun

kızlar asumanzeynep ablam olur kendileri oda diyet topiğine dadandı sayemde

Kızlar yaa ben bugun tartıda 600 gr fazla cıktım:84: dün cok yorulmusuım yemek yedıkten kısa süre sonra yattım ondan mı acaba yoksa haftasonundan beri kaçamağım yok denecek kadar az bu hafta cuma hüsran yaşamak istemiyorummmm:84:

günaydın arcakım oğlun uyandı üstünü çıkarırken oynuyoz şimdi

günaydın ismimi yazabilirsin senin yöntemle geçmişi okuyodumd agörmedim am avazgectim cok yazmıslar fazla uyumamıs bugun

aha ailecek burdasınız hoşgeldi aramıza asuman

böyle kötü sonuçlarla karşılaşmamak adına arada tartılmasan daha iyi olur canım.ay bugün çok yedim kesin kilo aldım bi bakim diyip saatte bi tartılmayın.günlük 1 kiloluk oynama herzaman olur.bu yüzden hayattı düzenli yaşamak gibi kilo takibinşde düzenli yapmak lazım.cuma günü tartıl sadece hatta bazı yavaş kilo verenler motivasyon açısından 15 günde bile tartılıyolar.
bende akşam acayip tatlı yedim ve bende psikolojik olarak kaçyüz gram aldım diye düşünmekteyim şuan ama bi kerelik kaçamaktan dolayı 300-500 gram alınmaz öyle hemen korkma kaçamaklar üst üste gelip depoyu doldurmadıktan sonra normal yağ yakımın herzaman devam eder.böyle şeylere takılma düzenli beslenmeye devam et

ayy Yeşimcim ne bileyim sabahtan aksama kadar kılo oynuyo bılıyorum 2 kıloya kadar ac -tok farkı ama ben haftada 2 kere fılan tartılıyorum bırı boyle cumadan 2-3 gün önce hani eger durum kötüyse toparlayım diye aslında anlamadım neden cok ınatcı bu kılolar gıtmıs gıbı görünsede tam terketmeıd demekkı beni

hepinizin gunu aydin olsun citir kizlar bende giyinip cikacam hava burda cok guze,l bu kis ck soguktu yeni yeni isiniyor bahar geldi galiba buraya guzel havaya hasret kalmistik hepinizi optum oglenden snra gorusuruz....
gunaydın

günaydın orası neresi öyle günlük güneşlik.dışarıyı evin içinden tahmin edebiliyorum şuan.evin içi bile şuan buz gibi
bencede

ohh ohh ne güzel bacı bacı

Birde ben sabah aceleyle ayaküstü 1 küçük kase sütlü nesfit yedim 6 kasık fılanla yaptım.kahvaltım oyanı ara öğünümde bişey getiremedim evdeki meyveler cortlamış.simit aldım yarısını yesem nolur ara öğün olarak .birde böyle dememın sebebi eger yemezsem yani sabah öğle süper gidiyo ama aksama krız yasıyorum saldırma olayım olmasın sabahtan kendımı doyurayım aksama salata corba sebze yemegı yıycem ne dersiniz

Kızlar günaydın hepimizin kadınlar günü kutlu olsun . Ben şu anda işteyim çok fazla giremiyorum yeniyim biliyorsunuz kaptanımız çizelge yapın diyor nasıl yapacağım nerede anlatılıyor yada biriniz hayrına bana yapabilirmisiniz kilo 78 hedef 60
Bugünkü menüm
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
çay

Ara
2 adet mavi yeşil bisküvi

Öğle
Yogurt ve 2 d. ekmek (İşyerinde başka birşey yok maalesef)

Ara
1 elma

Akşam

6 kaşık pırasa yemeği
2 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek

Gün boyu 2 lt su 2 fincan ligt nescafe (ligtı nasılsa artık)

canım sen evinde anne bir eş ve günün büyük bir bölümünüde işine ayıran bi kadınsın.büyüme ve gelişme çağında küçüçük sana muhtaç bi yavrun var.dolayısıyla düzenli olarak bişeyleri yapabilmen elbetteki çok güç.bize göre fazla enerji ihtiyacı hissediyorsun ki bu çok normal.sana daha öncede önerdiğim şeyi tekrarlamak istiyorum.öğünlerini az az sık sık şekilde yapmaya çalış.şimdi yarım simidini ye.öğlen toplamda yediğin 2 çorba kasesini geçmeyecek kadar dilediğin yemekten ye.sonra yarım simidinle tekrar ara yaparak akşam hafif yemeklerle yine 2 kaseyi geçmeyecek bi öğün yap.canım aşırı tatlı istediğinde kendinle konuş ve arzu tercihlerin şunlar bunlar bitanesini şukadar yiyeceksin diyerek yiyeceğin şeyi tabağına al.tatlı yiyeceğin zaman yanında muhakkak şekersiz sıcak bi sıvı tüket. küçük lokmaları ağzında gezdir tüm tat damağına yayılsınçbi kerede hüpletirsen ne karnın ne gözün doyar unutma şimdilik vereceğim tavsiyeler bunlar canım.kilo aldım verdim psikolojisinden çık artık.hem o kötü olan ilk baştaki fazlalıkları verdin bi şekilde yeme düzeni kurdun kendine.şimdi yavaş yavaş zaten kilo vereceksin bu dözeni bozmadıkça.hem daha yolumuza yeni başladık.1 ay sonra tekrar gel görcem ölççem seni üçreti muhasebeye öde çıkarken

canım ben yapıyorum istersen

ben sana yollıyımbekle

Son düzenleme:
kahvaltıya zeytin peynir ve herhangi bi çiğ sebze eklersen çok daha güzel olcak her öğün fazlasıyla ekmek tüketiyosun eğer ekmeksiz olmaz diyosan en azından akşam yemeğinde kesmeye çalış.onun dışında başlangıç haftan için hiç fena sayılmaz
çizelge diyet grupları başlığında en baştaki sabit başlıklarda anlatılıyor.ordan çok kolay bi şekilde yapabilirsin canım.

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wgEQbZP/weight.png

al canım bunu profilini düzenledeki çizelge yerine kopyala yapıştır

günaydın kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr

8 mart kadınlar günümüz hepimiz için kutlu olsun çok mutlu ve güzel birgün geçirmenizi diliyorum

benide eşyalarla boğuşuk bir gün bekliyor ne kadınlar günü beeeeee

eee nasılsınız yakın geleğin çıtır hatunları:87::87::87::87:

beni sormayın ben heç ei değilemmmm

şaka şaka allaha şükür yeni evimize taşınıyoruz bugün hava güzel biraz inşallah böyle devam ederde yarın birgün gideriz bu dağınıklıktan kurtuluruz

bu arada sena abla benim eşyalar toplandı ama çocukların eşyası ve mutfak eşyam kople duruyo bugün halladecem daha sıkıntı yok yani o konudaaaa lazım olanlar ortada

Son düzenleme:

saol canım desteğin için tavsiyelerine uyucam

iyi ye baklım nasılsa sen yediqinde kilo alan ben deqilim
oqluşunla bu güzel havanın tadını çıkarın cnm iyi gezmeler

asumanzeynep hoşgeldin cnm
Canım menün hiç olmamış akşama kadar her öqünde 2 dilim ekmeqin var 6 dilim ediyor ve ayrıca yine unlu qıdalardan bisküi ile ara öqün yapmışsın pırasa yoqurt ve yumurtanının dışında son derece saqlıksız bir menü olmuş sen green4 e bakma o her menüyü beqenir kendi yer yer kilo almaz herkesi kendi gibi sanıyor kanalın delisi o sakın aldanıyım deme
yuhhh artık yeşim kıza akşama kadar simit yedir sonrada 1 ay sonra gel ölçecem de çok mükemmel tavsiyelerin var cnm tebrikler
ehh yeşim bu menüyüde beqendin ya
çok sevindim cnm biran önce taşın ve yerleş üstünden yükü kalkar hiç olmazsa rahatlarsın taşınma bahanesiylede bahar temizliqin ortadan çıkar kolay gelsin tatlımaa

günaydınn çıtırlar bugün süper bi günnn

kadınlar gününüz kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ve kar yağdııı bembeyazzzzzz ama benim alışveriş yapmam lazımmmm niden nidennn

öğretmenliğe tekrar başlıyorummmm bugün sabah aradılar kadınlar günündeeee oğlumla aynı sınıfta olcam muhteşem iş çıkışıda spor salonuna gitcem bekle beniiii güzel günlerrrr geceleri görüşürüz artıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…