70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

seninde kutlu olsun canim yaa bana istanbul cok soguk dedilerya ben anlamadim simdi bende normalde istanbulda yasiyordum ay sonuda 1 haftaligina tekrar gelicem bende kara kara simdi kazak falan nerde bulucam diye dusunuyordum...hicte sevmem sogugu

Canım cumartesiden itibaren havalar ısınacakmış dert etme sen şimdi nerdesin cnm artık istde yaşamıyormusun..

Daha önce diyetisyene gideceğimi yazmıştım gecikmelide olsa gittim ama tavsiyeler üzerine gittiğim diyetisyen öyle moralimi bozduki anlatamam. Hedefim 60 kilo dediğimde mümkün değil 65 olursanız çok iyi dedi. Yaşım 38 ve ben hamilelik öncesi 60 kiloydum yani sadece 1 yıldır kilolarım var. Bu ikinci çocuğum. Yaşım itibariyle ve 2 hamilelik nedniyle 60 kiloya düşemezmişim başlamadan hüsran. Deneyimli arkadaşlar sizce veremezmiyim eskisi gibi olamazmıyım ? Şimdi çok kararsızım devam etsemmi diyetisyene bilemiyorum?

Canım kalori olarak deqerler normal görünsede bu şekilde yiyerek kilo veremezsin kuru üzüm lokum eticin dondurma nescafe bunlar hep yasaklı ve şekerli ürünler kalori deqerleri düşük olsada karbonları ve gi deqerleri çok fazla sabah yediqin poça evde yapıldıysa sorun yok ama dışardan aldıysan inanlımaz kilo yapıyor bunlara dikkat et cnm olurmu

Canım cumartesiden itibaren havalar ısınacakmış dert etme sen şimdi nerdesin cnm artık istde yaşamıyormusun..

yok ben 2 senedir Dubiade yasiyorum...ablam evlenecek bir haftaligina gelicem onu dert ediyorum korkuyorum usutup hasta olursam halim nice olur.calisiyorum bide santiyede etkilemesinden korkuyorum...sumuklu sumuklu is yapilmiyor

he burada havayi gorseniz inanamazsiniz suan cayir cayir yaniyor cok sicak dayanamdim arada klima aciyorum...evde kisin bile tarzan gibi gezdim valla

haklısın cnm zor bi durum çocuklarla ama düşün tertemiz yeni eve geçicen rahat etcen onun hayalini kurr

kız böyle menümü olur sabah öğle akşam belli değil aralar belli değil yokk yok çok işin var senin

hem böyle kalori hesabıyla biyere varamasın kendin üzülürsün valla az az sık sık ve sağlıklı şeyler ye kaçamak yapma tatlılardan uzak dur yasaklı ürün yeme yanarsın valla

Bu yazın beni şimdiden çok motive etti, ekibimizin başı beni böyle yönlendirsin ben daha ne isteyim... Kilolar gidecek bu sefer azimliyim:) İyi ki varsınız siz olmadan yapamam...

Yarencim bak ben daha önce karbonhidrat topiqindeydim orda selin diye bir ablam vardı bnm yaşım 36 selinde 38-39 yaşlarındaydı ve 4 ayda tam 26 kilo verdi öncesindede kilo vermek için herşeyi yapmış ama başaramamış diyetisyenleri kötülemek istemiyorum ama hepsi para tuzaqı senin oraya tekrar tekrar gitmeni saqlamak için durmadan liste deqiştirirler ve o listeleri bir görün içinde yok yok kısa vadede zayıflatmazlar nedeni sizin saqlıqınızı düşünmeleri deqil sürekli onlara gitmenizi saqlamaktır dün kanal d ye çıkan doktor hn aşırı kilolu bir beyi 1 ayda 16 kilo zayıflatmış yani bu şu demek doqru beslendikten sonra ayda 1 kilo vermiş 10 kilo vermiş önemli deqil önemli olan saqlıklı beslenip doqru gıdaları yemek bak cnmbnm yaşımda sana çok yakın ve bnmde 2 çocuqum var 90la başladım haziranın 14ünde şimdi 69um ve bayramdan sonra 3 ay diyetime ara verdiqim halde 69um demekki devam etseydim şimdi 60larda olacaktım hiç moralini bozma canım azmin elinden bişey kaçmaz hayatım ben seninde bu işi başaracaqından eminim

hem böyle kalori hesabıyla biyere varamasın kendin üzülürsün valla az az sık sık ve sağlıklı şeyler ye kaçamak yapma tatlılardan uzak dur yasaklı ürün yeme yanarsın valla

ufff yhaa yarı öğrenci yarı öğretmen olunca böle sorun oluyor işte... zaman sorunu yiyecek sorunu çok oluyor napcam ben bilemiyorum yhaaa:44: yardımlarınız devamını beklıyorum inş. yardımlarınız sayesinde nasıl yemek yemem gerektiğini öğrencem inş:26:

kız böyle menümü olur sabah öğle akşam belli değil aralar belli değil yokk yok çok işin var senin

aralara boşluk koymustum yazarken ama bi daha ki sefere daha acık yazarım menulerimi ara öğun çok yapamıyorum ama şimdi ay basındayım düzenli alışveriş yaparsam bu sorunu cözebilirim belki diye düşünüyorum

20 kilo vermiş biri olarak önerilerini kesinlikle göz önünde bulunduracağım canım çok teşekkür ederim...benmde amacım 20 kilo :26: nasıl gidecek bilmiyorum ama hazirana kadar gitmesi gerekiyor :44:

pes etmek yok canım.sen stres yapıyosun çok biraz kendini üzmemeye çalış.yaşamında olumsuz olan şeyler moralman seni tüketiyo buda sende kendini korumaya geçmişsin.biraz relaks ol hayata sevgi ve umutla bak hiçbişey için kendini üzme bak nasıl hızla kilo vereceksin

hiç güleceğim yoktu ya.daha ne istiyosun diyetisyen sana gayet olumlu yaklaşmış hedef küçültmüş.öncelikle buna üzülmen değil sevinmen lazım.hem rakamsal olarak kiloya takılmamanı tavsiye ederim.öncelik kilo vermedeki amacımız sağlıklı ve enerjik olmak bunu unutma.ve diyetisyenin sna uygun gördüğü diyeti kendi yaşam tarzına uyarla ve uygulamaya geç.öncelikle yakın hedeflere vardıktan sonra uzak hedeflere taarruza geçersin.eskisinden dahada iyi olursun ama önce yakın hedefe doğru sağlıkla ilerleyelim değilmi

cnm bozma moralini diyetisyen en başta motivasyon etmeli psikolog gibi olmalı burda yeni sayılırım eskilerden bu kiloları verenler var sadece sabırlı olmak önemli pes etmemek burda herkes destek birbirine diyetisyenine tabiki gidebilirsin vucudun kastan sudan kilo vermesin yağ kaybı çok önemli bence göster o diyetisyene 60 olunabileceğini ama zamana ihtiyaç var

barkinimm tebrik edemedim seni alıntı yapamamışım ya bu msjda bi eksik var diyom bi türlü bulamıyorum ne seni görünce anımsadım işe tekrar başlayacak olmana çok sevindim herşey dilediğin gibi olur inşallah

niye olamıycakmışsın ne saçma ya bakma sen onlara onların motive etmesi gereken yerde moral bozuyorlar sena ablanın dediği gibi para tuzağı hepsi boşver üzülme verirsin fıstık gibide olursun bu arada isim ne acep ona göre hitab edelim
canım biraz kendinden bahsedermisin yaşın falan

Greencim iyi ki varsın ipin ucunu koparmadan yine aranıza döndüm...:)
işte geldim burdayım canım pes etmek yok en en kötü en cıs kiloları verdin sıkma kendini.bundan sonra hepbirlikte birbirimize destek olarak adım adımda olsa ilerlicez

Bu yazın beni şimdiden çok motive etti, ekibimizin başı beni böyle yönlendirsin ben daha ne isteyim... Kilolar gidecek bu sefer azimliyim:) İyi ki varsınız siz olmadan yapamam...

sende iyiki varsın cnm biz kocaman bir aileyiz ne burayı ne birbirimizi bırakmak yok 50li kilolara bile insek yine burda olucaz bırakmıcaz inşallah
kızlar bnm gitme vaktim geldi misafirliqe giderken çantama bikaç tane birki çayı atıyorum gittiqim yerde siyah çay içip kendimi zehirlemiyorum bari faydalı bişeyler içelimde bize faydası olsun akşama koçişle sinemaya gidicez bilet bulabirsek sonrasında burdayım kızlar hade görüşürüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…