seninde kutlu olsun canim yaa bana istanbul cok soguk dedilerya ben anlamadim simdi bende normalde istanbulda yasiyordum ay sonuda 1 haftaligina tekrar gelicem bende kara kara simdi kazak falan nerde bulucam diye dusunuyordum...hicte sevmem sogugu
kızlar dün menumu yazamadın nette sorun vardı bugun yazıyorum...
sabah :
1 poğaça :180kal
1 fincan neskafe: 80kal
1 tabak salata 50kal
1 activia çilekli yoğurt 104kal
5-6 lokum 50kal
1 adet eti cin 60kal
1 yemek kaşığı kuru üzüm 25kal
2 yemek kaşığı pilav 160kal
1 tavuk şiş 150kal
1/4 porsiyon salata 15kal
1 porsiyon dondurma 278kal
toplam : 1152kal
yorumlarınızı beklıyorum:44:
Canım cumartesiden itibaren havalar ısınacakmış dert etme sen şimdi nerdesin cnm artık istde yaşamıyormusun..
haklısın cnm zor bi durum çocuklarla ama düşün tertemiz yeni eve geçicen rahat etcen onun hayalini kurr
kızlar dün menumu yazamadın nette sorun vardı bugun yazıyorum...
sabah :
1 poğaça :180kal
1 fincan neskafe: 80kal
1 tabak salata 50kal
1 activia çilekli yoğurt 104kal
5-6 lokum 50kal
1 adet eti cin 60kal
1 yemek kaşığı kuru üzüm 25kal
2 yemek kaşığı pilav 160kal
1 tavuk şiş 150kal
1/4 porsiyon salata 15kal
1 porsiyon dondurma 278kal
toplam : 1152kal
yorumlarınızı beklıyorum:44:
Canım bak ben okadar kilo verdim şunu bilir şunu söylerim bu kilolar tek başına gerçekten çok zor veriliyor ben buraya takılmasam cuma günleri bilirim yapma zorunluluqu olmasa bende gevşerim özellikle nasıl beslenmemiz gerektiqini öqreninceye kadar birbirimizin desteqine ihtiyacımız var kopma burdan menülerini paylaş önerilerimizi kulak arkası etme haftalık bildirimlerini mutlaka yap yoksa 2 hafta listeye grmek için beklersin bu hafta sana tolerans tanıyalım ekleyelim listeye ama tekrar kopma kendini bırakma bizler hanımlar olarak azimli varlıklarız istersek yaparız bunu hepimiz biliyoruz kolay deqil tabiki ama zorda deqil sistemi rayına oturtunca yeminle çorap söküqü gibi geliyor gerisi sende başaracaksın bizden ne eksiqin var biraz önce lc waikikiye uqradım çok deqil bikaç ay önce aynı yerde bana göre ne var diye bakınırken şimdi ben beqenmiyorum ve hepsinin içine çok rahat girebiliyorum ve yine geçen yıl bu zamanalar 90 kiloydum diyet yapmak aklımdan bile geçmezdi defalarca denedim olmadı artık denemek istemiyordum birgün buraya rastladım ve kilo veren büyüklerimin tavsiyelerini harfiyen uygulayarak bu kiloları verdim sanki yeniden doqdum azimli ol çok deqil bikaç ay sonra bunları sen yazacaksın ve inşallah her birimiz başarı hikayelerimizi yazıcaz inş.
Daha önce diyetisyene gideceğimi yazmıştım gecikmelide olsa gittim ama tavsiyeler üzerine gittiğim diyetisyen öyle moralimi bozduki anlatamam. Hedefim 60 kilo dediğimde mümkün değil 65 olursanız çok iyi dedi. Yaşım 38 ve ben hamilelik öncesi 60 kiloydum yani sadece 1 yıldır kilolarım var. Bu ikinci çocuğum. Yaşım itibariyle ve 2 hamilelik nedniyle 60 kiloya düşemezmişim başlamadan hüsran. Deneyimli arkadaşlar sizce veremezmiyim eskisi gibi olamazmıyım ? Şimdi çok kararsızım devam etsemmi diyetisyene bilemiyorum?
hem böyle kalori hesabıyla biyere varamasın kendin üzülürsün valla az az sık sık ve sağlıklı şeyler ye kaçamak yapma tatlılardan uzak dur yasaklı ürün yeme yanarsın valla
kız böyle menümü olur sabah öğle akşam belli değil aralar belli değil yokk yok çok işin var senin
20 kilo vermiş biri olarak önerilerini kesinlikle göz önünde bulunduracağım canım çok teşekkür ederim...benmde amacım 20 kilo :26: nasıl gidecek bilmiyorum ama hazirana kadar gitmesi gerekiyor :44:Canım kalori olarak deqerler normal görünsede bu şekilde yiyerek kilo veremezsin kuru üzüm lokum eticin dondurma nescafe bunlar hep yasaklı ve şekerli ürünler kalori deqerleri düşük olsada karbonları ve gi deqerleri çok fazla sabah yediqin poça evde yapıldıysa sorun yok ama dışardan aldıysan inanlımaz kilo yapıyor bunlara dikkat et cnm olurmu
Günaydın herkese
Öncelikle yine kilo bildiriminde bulunmadım geçen haftaYine değişmedi hala 70 kg yum... Sanırım vücudum direnç gösteriyor ama ben o direnci kırıcam azimliyim tabii ki bu sizlerele olacak... Beni unutmayın... Motivasyonumun kırılmak üzere olduğu günleri yaşıyorum... 3 haftadır kilomda tık yok çünkü...
hiç güleceğim yoktu ya.daha ne istiyosun diyetisyen sana gayet olumlu yaklaşmış hedef küçültmüş.öncelikle buna üzülmen değil sevinmen lazım.hem rakamsal olarak kiloya takılmamanı tavsiye ederim.öncelik kilo vermedeki amacımız sağlıklı ve enerjik olmak bunu unutma.ve diyetisyenin sna uygun gördüğü diyeti kendi yaşam tarzına uyarla ve uygulamaya geç.öncelikle yakın hedeflere vardıktan sonra uzak hedeflere taarruza geçersin.eskisinden dahada iyi olursun ama önce yakın hedefe doğru sağlıkla ilerleyelim değilmiDaha önce diyetisyene gideceğimi yazmıştım gecikmelide olsa gittim ama tavsiyeler üzerine gittiğim diyetisyen öyle moralimi bozduki anlatamam. Hedefim 60 kilo dediğimde mümkün değil 65 olursanız çok iyi dedi. Yaşım 38 ve ben hamilelik öncesi 60 kiloydum yani sadece 1 yıldır kilolarım var. Bu ikinci çocuğum. Yaşım itibariyle ve 2 hamilelik nedniyle 60 kiloya düşemezmişim başlamadan hüsran. Deneyimli arkadaşlar sizce veremezmiyim eskisi gibi olamazmıyım ? Şimdi çok kararsızım devam etsemmi diyetisyene bilemiyorum?
Daha önce diyetisyene gideceğimi yazmıştım gecikmelide olsa gittim ama tavsiyeler üzerine gittiğim diyetisyen öyle moralimi bozduki anlatamam. Hedefim 60 kilo dediğimde mümkün değil 65 olursanız çok iyi dedi. Yaşım 38 ve ben hamilelik öncesi 60 kiloydum yani sadece 1 yıldır kilolarım var. Bu ikinci çocuğum. Yaşım itibariyle ve 2 hamilelik nedniyle 60 kiloya düşemezmişim başlamadan hüsran. Deneyimli arkadaşlar sizce veremezmiyim eskisi gibi olamazmıyım ? Şimdi çok kararsızım devam etsemmi diyetisyene bilemiyorum?
niye olamıycakmışsın ne saçma ya bakma sen onlara onların motive etmesi gereken yerde moral bozuyorlar sena ablanın dediği gibi para tuzağı hepsi boşver üzülme verirsin fıstık gibide olursun bu arada isim ne acep ona göre hitab edelimDaha önce diyetisyene gideceğimi yazmıştım gecikmelide olsa gittim ama tavsiyeler üzerine gittiğim diyetisyen öyle moralimi bozduki anlatamam. Hedefim 60 kilo dediğimde mümkün değil 65 olursanız çok iyi dedi. Yaşım 38 ve ben hamilelik öncesi 60 kiloydum yani sadece 1 yıldır kilolarım var. Bu ikinci çocuğum. Yaşım itibariyle ve 2 hamilelik nedniyle 60 kiloya düşemezmişim başlamadan hüsran. Deneyimli arkadaşlar sizce veremezmiyim eskisi gibi olamazmıyım ? Şimdi çok kararsızım devam etsemmi diyetisyene bilemiyorum?
canım biraz kendinden bahsedermisin yaşın falanufff yhaa yarı öğrenci yarı öğretmen olunca böle sorun oluyor işte...zaman sorunu yiyecek sorunu çok oluyor napcam ben bilemiyorum yhaaa:44: yardımlarınız devamını beklıyorum inş. yardımlarınız sayesinde nasıl yemek yemem gerektiğini öğrencem inş:26:
canım biraz kendinden bahsedermisin yaşın falan
aralara boşluk koymustum yazarken ama bi daha ki sefere daha acık yazarım menulerimiara öğun çok yapamıyorum ama şimdi ay basındayım düzenli alışveriş yaparsam bu sorunu cözebilirim belki diye düşünüyorum
20 kilo vermiş biri olarak önerilerini kesinlikle göz önünde bulunduracağım canım çok teşekkür ederim...benmde amacım 20 kilo :26: nasıl gidecek bilmiyorum ama hazirana kadar gitmesi gerekiyor :44:
barkinimm tebrik edemedim senialıntı yapamamışım ya bu msjda bi eksik var diyom bi türlü bulamıyorum ne seni görünce anımsadım işe tekrar başlayacak olmana çok sevindim herşey dilediğin gibi olur inşallah
Yarencim bak ben daha önce karbonhidrat topiqindeydim orda selin diye bir ablam vardı bnm yaşım 36 selinde 38-39 yaşlarındaydı ve 4 ayda tam 26 kilo verdi öncesindede kilo vermek için herşeyi yapmış ama başaramamış diyetisyenleri kötülemek istemiyorum ama hepsi para tuzaqı senin oraya tekrar tekrar gitmeni saqlamak için durmadan liste deqiştirirler ve o listeleri bir görün içinde yok yok kısa vadede zayıflatmazlar nedeni sizin saqlıqınızı düşünmeleri deqil sürekli onlara gitmenizi saqlamaktır dün kanal d ye çıkan doktor hn aşırı kilolu bir beyi 1 ayda 16 kilo zayıflatmış yani bu şu demek doqru beslendikten sonra ayda 1 kilo vermiş 10 kilo vermiş önemli deqil önemli olan saqlıklı beslenip doqru gıdaları yemek bak cnmbnm yaşımda sana çok yakın ve bnmde 2 çocuqum var 90la başladım haziranın 14ünde şimdi 69um ve bayramdan sonra 3 ay diyetime ara verdiqim halde 69um demekki devam etseydim şimdi 60larda olacaktım hiç moralini bozma canım azmin elinden bişey kaçmaz hayatım ben seninde bu işi başaracaqından eminim[/QUOT
Moral oldunuz bana gaza geldim şimdi . Ben 4-5 ayda verebileceğime inanıyorum sizinle devam etmek istiyorum ama çalıştığım için çok aktif olamayabilirim .
işte geldim burdayım canımGreencim iyi ki varsın ipin ucunu koparmadan yine aranıza döndüm...:)
niye olamıycakmışsın ne saçma ya bakma sen onlara onların motive etmesi gereken yerde moral bozuyorlar sena ablanın dediği gibi para tuzağı hepsi boşver üzülme verirsin fıstık gibide olursun bu arada isim ne acep ona göre hitab edelim
Sağol canım adım Fevziye bu arada
Bu yazın beni şimdiden çok motive etti, ekibimizin başı beni böyle yönlendirsin ben daha ne isteyim... Kilolar gidecek bu sefer azimliyim:) İyi ki varsınız siz olmadan yapamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?