70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

seher hala burdamısın sen hadi bakalım yatma saatiii herkese iyigeceler tatlı rüyalar kızlarr inşallah sabah görüşürüz :79:

hahaha cok guldum ya heralde benim kocis olsaydi gelimligimi giydirir babamin evine yolardi... tabi bende ona arada giy damatligini babanin evine git derim ya...

senacım hamileyken nasıl rejim yapılır bilgin varmı???

aman diyim hamile iken kesinlikle diyet kelimesi bile yasak.. ama zararlı şeylerden kaçınmak gerek tabi.. ben de gebelik şekeri çıktığında doktor tam 2400 kalorilik diyet vermişti.. fil diyeti

ama o kadar kalori aldığım halde kilo almamıştım son zamanlarda

sporumu yaptım geldim
30-35 dk grupla beraber plates 10 dk eliptik bisiklet

kızlar bişi sorcam
spordan geldik eşim portakal suyu sıkmış birazda grip olcam gibi iyi gelir diye düşünmüş
meyvemi yemedim portakal suyu içtim 1 bardak bişi olur mu ki

ay valla çatladım kocişide çatlattım gülmekten ne bu ya valla akşam akşam katıldık güle güle zavallıcık benimki olsa beni amuda kaldırırdı heralde
hoşgeldin canım merak etme burada kesin sağlıklı bir şekilde kilo verirsin azimli ol yeter
canım 500miliqramlık şişelerden alsana arada arada yudum yudum içersin şiseden içmek daha kolay bende bardaktan içemiyorum 3 tane 500lük şişem var hepsini 2şer defa doldurunca 3 litre ediyor..
aynen bende bu taktikle bitiriyorum bardakla hesabı karıştırıyorum hem
menün güzel valla benimde regl olmama 2gün var inşallah zamanında olurum şimdiden iştahımda artma başladı benimde ve tatlı krizini atlattım neyseki
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYOM KIZLAAAAARRRRRbak mutlu oldum yaaaa
hayırdır kız gerçekten bende burda motive oluyorum sayenizde sanki canciğer kuzu sarması olduk birlikte
olsn yınede tskr ederm kaptanm ben yenıyım pek bilmiorm..green4 le de tanscam inş
tanışmasan hayrına olur bence
ben boğa burcuyum külliyen yalaaaaaaaaaaannnnnnnnnn ben öyle biri değilim bikaç özellik doğru çıktı sadece

BU ARADA KIZLAR BİZİM BURAYA KAR YAĞMAYA BAŞLADI FELAKET SOĞUK EVİ TAŞICAKTIK TAMDA BİKAÇ GÜN ERTELEDİK ZOR OLCAK ÇÜNKÜ HADEN HEP BİRLİKTE BANA GELİNDE TAŞIYAK ŞU EVİ YAAAAAAAAAAAAAA

BUGÜNKÜ MENÜM

KAHVALTI

2d. ekmekle
salçalı yumurta yedim
2kk peynir
3zeytin
1bardak çay

ARA

1 elma

ÖĞLEN
1kase çorba içtim+salata+yoğurt

ARA

1 muz

AKŞAM

kara mercimek çorbası(6kaşık)
kabak yemeği(5kaşık)
bol yeşil salata
2kaşık yoğurt

1saat sonra yeşil çay içtim

yatana kadar toplam 3litre su 0.5litre pet şişem kaldı

yatarkende süt içip yatıcam ii geceler:79:

bugün sıfır kaçamak

SİZLERİ BENDE ÇOOOOOOOKKKKK SEVİYORUM KIZLARRRR KENDİNİZE CİCİ BAKIN

Bende bende isterim.....

kilavuzcum tebrik ediyorum seni, masallah cok guzel ilerliyorsun, bende senin gibi spor yapiyordum ama yanliz canim sikiliyor, seni kendime ornek aliyorum, takipcinim...

haa hahah ben ocak dogumluyum ama hersey tutarda sosyal yonu zayif benim icin degil heralde
her persembe aksami turkiyedeyken cuma idi burada cluplara giderim belki arada bir iki defa gitmemisimdir...evli olmama ragmen vazgecmedigim huylarimdan biri istanbuldayken ablamlar ve arkadaslarimla...buradayken esimle arkadaslarimla surekli gideris.mekan sahipleri bile taniyor artik...sonra efenim bebegimiz niye olmuyor diye dusunuyorus cocuk goruyor oradan gercekleri gelmiyor

he nispet yapar gibi olmayimda buradada t'shirtle geziyorum baya sicakk hani hava :82::82::82:

kıss Allah hayrını verisn emii adamcaz tutup üşenmeden portakal suyu sıkmış iyi gelir diye sende bişey olurmu diyosun bişiiiicikler olmaz hayatım iç doya doya
ev işinin aksaması kötü olmuş cnm yaa herşeyi toplamışsındır bişey lazım olur çıkarmak orunda kalırsın 1 güne bakar ei taşımak keşke tehir etmeseydiniz :44:
kalbimizde herkese yer var cnm bu sevgi olmasa burda süreklilik saqlayamazdık bu arad menün çok güzel öqrendin artık nasıl besleneceqini evini bir taşıda burdakini görevine dön cnm çizelge yapamayanlar var

Canım biz kışı özledik ve bu sene hiç kış yaşamadık bu arada ben istanbuldayım burası için söylüyorumzaten 1 ay sonra bahar gelir ve arkasından sıklat sıcaklar ben en çok baharı seviyorum bence en güzeli bahar mevsimi :76:

Günaydınlar Canlarımmmmmmmmmmmm

8 Mart Dünya Kadınlar Günümü Kutlu Olsun Hanımlarrrrrrrrrrrrrr

Ve İstanbulda kar yaqışı başladı oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
akşam koçişle kadınlar günüme özel sinemaya gidiyoruz kızlarrrr ne mutlu birgünnnn :124::124::124:

Son düzenleme:
[/quote]
günaydın

Aşkım günaydın nasılsın hayatım
geçmişe bakınmaktayım.gözlerim acıyo yeni uyandığım için.işe aldınya beni erkenden kalktım iş başına gece 3te uyudum.bugün böyle yarı uykulu yarı uykusuz dolanacağım gibi görünüyor sen nasılsın epey kaynatmışsınız akşam

çok iyiyim yeşimcim bugün içimde sebepsiz bir sevinç var belki kar yaqdıqı içindir içim içime sıqmıyor çok mutluyum sen neden geç yattım cnm olmayan çocukmu uyutmadı

Son düzenleme:
olsn yınede tskr ederm kaptanm ben yenıyım pek bilmiorm..green4 le de tanscam inş
işte geldim burdayım tanış benle

aha bu benmiyim neyim
çok iyiyim yeşimcim bugün içimde sebepsiz bir sevinç var belki kar yaqdıqı içindir içim içime sıqmıyor çok mutluyum sen neden geç yattım cnm olmayan çocukmu uyutmadı
evet burdada kar var ama sadece çatılarda o yüzden bendeki yarım sevinç oluyor.akşam aslında epey bi uykum vardı yatağa girdiğimde yattımmı uyuyamam ben bi süredir böyle bi sorunum var mini bi pc miz var ona dizi atıyorum dizi izleyerek sızıp kalıyorum neyin normaldiki uykun olsun diceksin evet haklısın buda normal değil.diziye takıldır bi türlü uyuyamadım en son eşim artık uyuyalım deyip pcyi almıştı önümden o ara uyku moduna geçmişim ama eşimin yatağa girdiğini hiç anımsamıyorum .sabah uyandığımda yanımda olduğunu gördüm okadar

kıss burda daha havadan görünüyor kar ama bnmki tam sevinç birazdan dışrı çıkıcam karda yürümek istiyorum kursa malzemeci gelecekti bişeyler almam gerekiyor öqleden sonrada arkadaşa gidicem akşamda koçişle sinemayaa

ooo sosyal günlerinden biri daha.bende öğleden sonra çıkıcam dışarı büyük ihtimalle.aha aklıma gelmişken itirafta bulunmak istiyorum.dün akşam gaflete düzerek büyük çapta tatlı tüketimi yapmış bulunmaktayım.vatana millete hayırlı ola

hepinizin gunu aydin olsun citir kizlar bende giyinip cikacam hava burda cok guze,l bu kis ck soguktu yeni yeni isiniyor bahar geldi galiba buraya guzel havaya hasret kalmistik hepinizi optum oglenden snra gorusuruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…