seher hala burdamısın sen hadi bakalım yatma saatiiiherkese iyigeceler tatlı rüyalar kızlarr inşallah sabah görüşürüz :79:
kızlar demin kkda bu yazıyı okudum çatlıyorum gülmekten biraz siz çatlayınn
Başka hikayelerdede anlattığım gibi ben çok sakar biriyim...
En son sakarlığımda banyodaki fırçalığı kırdım
Çamaşır makinesinin üstünde sepetim var kremlerim herbirşeylerim onun içinde..
Haliyle macunu ve fırçaları koyucagım yer olmadığından onlarıda sedpete attım ...
Eşim dişlerini fırçalamak için banyoyo girmiş bi ögürtü geldi bööööhhttttt diye ben yine kadınlar külübünde sörfteyim tabeeşim mutfaga yanıma geldi bidaha macunları ordan kaldırma dedi nedenki? diye sorduğumda korkunç gerçekle yüzleştim macun yerine eline ilk gelen tüy dökücü kremle dişlerini fırçalamaya kalkmış akıllı kocam gözümden yaş gelene kadar güldüm bugün sabaha kadar bekliycem ölmez inşallah...(İNSAN BİR ÜSTÜNE BAKAR AMA DEĞİLME YA BÖYLELİKLE AGIZA BAKMADAN HERŞEYİN SOKULMIYCAGINI ÖGRENMİŞ OLDU )
senacım hamileyken nasıl rejim yapılır bilgin varmı???
ay valla çatladım kocişide çatlattım gülmekten ne bu ya valla akşam akşam katıldık güle gülekızlar demin kkda bu yazıyı okudum çatlıyorum gülmekten biraz siz çatlayınn
Başka hikayelerdede anlattığım gibi ben çok sakar biriyim...
En son sakarlığımda banyodaki fırçalığı kırdım
Çamaşır makinesinin üstünde sepetim var kremlerim herbirşeylerim onun içinde..
Haliyle macunu ve fırçaları koyucagım yer olmadığından onlarıda sedpete attım ...
Eşim dişlerini fırçalamak için banyoyo girmiş bi ögürtü geldi bööööhhttttt diye ben yine kadınlar külübünde sörfteyim tabeeşim mutfaga yanıma geldi bidaha macunları ordan kaldırma dedi nedenki? diye sorduğumda korkunç gerçekle yüzleştim macun yerine eline ilk gelen tüy dökücü kremle dişlerini fırçalamaya kalkmış akıllı kocam gözümden yaş gelene kadar güldüm bugün sabaha kadar bekliycem ölmez inşallah...(İNSAN BİR ÜSTÜNE BAKAR AMA DEĞİLME YA BÖYLELİKLE AGIZA BAKMADAN HERŞEYİN SOKULMIYCAGINI ÖGRENMİŞ OLDU )
hoşgeldin canım merak etme burada kesin sağlıklı bir şekilde kilo verirsin azimli ol yeterah bi yapabilsembilmiyorum yapmayı
sabahları genellikle bir yumurta yıyorm baska yemem bazen iki yediğm olur
bi bardak sütsüz şekersiz kahve
aralarda elime ne gecerse(gıda firmasında calişiorm malesef:18:)
öğlen iş yerinde ne cıkarsa ama cok ac oluyorum kontrol edemıyorm ben
ikindin falan pek acıkmıorm yada calısmaktan aklıma gelmio
aksam da baya ac oluyorm genellke bi kase corbayla doyarm ekmeksiz ama sevdgm yemekler olunca gözüm kapalı yıyorm anlıcan ben diyette deilim cnm suanda ve iştahımı kontrol edemıyorm12 saat hareket halindeym ama fazla yıyorm işte bana yardmcı olun yaa umutsuz vaka gibiyim
aynen bende bu taktikle bitiriyorum bardakla hesabı karıştırıyorum hemcanım 500miliqramlık şişelerden alsana arada arada yudum yudum içersin şiseden içmek daha kolay bende bardaktan içemiyorum 3 tane 500lük şişem var hepsini 2şer defa doldurunca 3 litre ediyor..
menün güzel valla benimde regl olmama 2gün var inşallah zamanında olurum şimdiden iştahımda artma başladı benimde ve tatlı krizini atlattım neysekihu huuuu kızlar ben geldim
hemen menümü yazayım
sabah:
yarım sade poça ve bir kupa şekersiz ıhlamur
ara:
bir portakal
Öğlen:
1 porsiyon ekmeği ve pilavı yenmeyen bol yeşillikli ve bir bardak ayranla adana
ara:
yok
akşam:
bir bardak sütle meyveli nesfit
gün boyu 2.5 lt. su
SPOR:58 dk. 7.0 da yürüyüş,25 dk kemer,50 tane mekik,20şer tane yan bacak hareketi
şuandada duş aldım elimde koca bardak su ile sörfteyim kuşlar
yalnız ayın 12 sinde regl olacağım için ufak ufak şişkinlik ve iştah artışı başladıumarım bu dönemi kazasız belasız atlatırım yorumları bekliyom
hayırdır kız gerçekten bende burda motive oluyorum sayenizde sanki canciğer kuzu sarması olduk birlikteHEPİNİZİ ÇOK SEVİYOM KIZLAAAAARRRRRbak mutlu oldum yaaaa
tanışmasan hayrına olur benceolsn yınede tskr ederm kaptanm ben yenıyım pek bilmiorm..green4 le de tanscam inş
ben boğa burcuyum külliyen yalaaaaaaaaaaannnnnnnnnn ben öyle biri değilim bikaç özellik doğru çıktı sadeceHangi Ayda Doğdunuz?
Ocak
...Hırslı ve ciddi kişilik
Öğrenmeyi ve öğretmeyi sever
İnsanların zaaflarını ortaya çıkarmayı sever
Çok eleştirir
Akıllı ve planlı programlıdır
Çok çalışır ve üretkendir
Duyarlı ve derin hisleri olan biridir
İnsani nasıl mutlu edeceğini bilir
Aşırı dikkatlidir
Bünyesi kuvvetlidir
Zor heyecanlanır
Romantiktir ama aşkını ifade etmekte zorlanır
Çocukları sever
Evcil ve sadık bir eş olur
Kolayca kıskanır
Sosyal yönden zayıftır
Şubat
Somut şeylere önem verir
Değişkendir
Sessiz utangaç ve ağırkanlıdır
Kendine güveni pek yoktur
Dürüsttür
Özgürlüğüne düşkündür
Bazen saldırganlaşır
Kesin olmayan işlerden hoşlanmaz
İnatçıdır
Hayallerinin peşinden gider
Batıl inançlara eğilimlidir
Mart
Çekici kişilik
Utangaç ve tutucu
Esrarengiz
Cömert ve sempatik
Rahatına düşkün
Duyarlı
Hizmet etmekten zevk alır
Kolay sinirlenmez
Güvenilir
Nezakete önem verir
İyi bir gözlemcidir
İntikamcıdır
Seyahat etmeyi sever
Dikkat çekmeyi sever
Dekorasyona meraklıdır
Tempolu müzikleri sever
Çok değişkendir
Nisan
Aktif ve enerji doludur
Çabuk karar verip çabuk pişman olur
Şefkatlidir
Mantığını dinler
Diplomatiktir
İnsanları teselli etmeyi sever
Dostlarının sorunlarıyla yakından ilgilenir
Cesurdur
Maceraperesttir
Sevgisini ve ilgisini belli eder
Hafızası güçlüdür
Baş ve göğüs hastalıklarına eğilimlidir
Mayıs
Sert yapılı
Kolay sinirlenir
Kolay ilgi çeker
Fiziksel güzelliğe önem verir
Motivasyona ihtiyacı yoktur
Sistematik çalışır
Hayal kurmayı sever
İleri görüşlüdür
Kolay sakinleştirilir
Anlayışlıdır
Kulak ve boyun bölgesi hassastır
Edebiyat ve sanatla ilgilidir
Evde oturmayi sevmez
Çocukları pek sevmez
Haziran
Aynı anda birden fazla şey düşünür
Nazik ve tatlı dillidir
Hassastır
Kararsızdır
Komik ve eğlencelidir
Konuşkandır
Kolay arkadaş edinir
Kolay incinir
Gribe yatkın bünyesi vardır
Çok inatcıdır
Temmuz
İyi bir sırdaştır
Anlaşılması güç biridir
Aşırı gururlu
Başkalarının düşüncelerine aşırı önem verir
Sokulgandır
Kin tutmaz
Sempatiktir
Yanlız olmayı sever
Kolay öğrenir
Arkadaş sıkıntısı çekmez
Mide sorunları olabilir
Zor ikna olur
Ağır işleri sever
Ağustos
Şakalaşmayı sever
Duyarlı ve ilgilidir
Korkusuzdur
Liderlik özellikleri vardır
Ruhbilimle ilgilenir
Kolay provoke edilir
Dikkatli ve tedbirlidir
Bağımsızlığına düşkündür
Yol göstermeyi sever
Romantiktir
Eylül
İnsanların hatalarını yüzüne vurmayı sever
Detaylarla uğraşır
İyi bir konuşmacıdır
Sadık ve güvenilirdir
Sorumluluk almayı sever
Bilgi ve kültüre önem verir
Spor ve seyahati sever
İlişkilerinde seçicidir
Hislerini kendine saklar
Ekim
Herkesle sohbet etmeyi sever
İlgi odağı olmak ister
Yalancılığı yapmacıklığı sevmez
Arkadaşlarına çok önem verir
Çabuk kırılıp cabuk toparlanır
Kararsızdır
Duygusaldır
Kendine kolay güvenmez
Etrafından çabuk etkilenir
Kasım
Eğlenceli kişilik
İnsanları kolay etkiler
Çalışkan ve sorumluluk sahibi
Kontrolu ele almayı sever
Enerjik ve çevresini motive eden biridir
İyi bir liderdir
İçten ve yardımseverdir
Adil davranır
Sürprizleri sever
Hataları affetmez
İradesi güçlüdür
Derin duygularla sever
Herkesi oldugu gibi kabul eder
Sır saklamayı bilir
Aralık
Sadık ve cömert
Sabırsız
Birlikte vakit geçirmesi eğlenceli kişilik
Azimli
Sosyal yönü kuvvetli
Dostlarını kendinden fazla düşünür
Kızgınlığı uzun sürmez
Sevildiğini hissetmek ister
Espri anlayışı gelişmiştir
Bende bende isterim.....ondan değilde nasıl olsa vaktim var yaparım bugün olmasa yarın diyorsun heralde ondandır yoksa azimli birisin anladığım kadarıylada benim gibi sporda seni gaza getirecek biri lazımhadi bakalım sana bir teklif her akşam sorucam barkinimim bugün nekadar spor yaptın diye...belki gazlarım seni varmısın hııı
ay valla çatladım kocişide çatlattım gülmekten ne bu ya valla akşam akşam katıldık güle gülezavallıcık benimki olsa beni amuda kaldırırdı heralde
hoşgeldin canım merak etme burada kesin sağlıklı bir şekilde kilo verirsin azimli ol yeter
aynen bende bu taktikle bitiriyorum bardakla hesabı karıştırıyorum hem
menün güzel valla benimde regl olmama 2gün var inşallah zamanında olurum şimdiden iştahımda artma başladı benimde ve tatlı krizini atlattım neyseki
hayırdır kız gerçekten bende burda motive oluyorum sayenizde sanki canciğer kuzu sarması olduk birlikte
tanışmasan hayrına olur bence
ben boğa burcuyum külliyen yalaaaaaaaaaaannnnnnnnnn ben öyle biri değilim bikaç özellik doğru çıktı sadece
BU ARADA KIZLAR BİZİM BURAYA KAR YAĞMAYA BAŞLADI FELAKET SOĞUK EVİ TAŞICAKTIK TAMDA BİKAÇ GÜN ERTELEDİK ZOR OLCAK ÇÜNKÜ HADEN HEP BİRLİKTE BANA GELİNDE TAŞIYAK ŞU EVİ YAAAAAAAAAAAAAA
kıss Allah hayrını verisn emiisporumu yaptım geldim
30-35 dk grupla beraber plates 10 dk eliptik bisiklet
kızlar bişi sorcam
spordan geldik eşim portakal suyu sıkmış birazda grip olcam gibi iyi gelir diye düşünmüş
meyvemi yemedim portakal suyu içtim 1 bardak bişi olur mu ki
ev işinin aksaması kötü olmuş cnm yaa herşeyi toplamışsındır bişey lazım olur çıkarmak orunda kalırsın 1 güne bakar ei taşımak keşke tehir etmeseydiniz :44:ay valla çatladım kocişide çatlattım gülmekten ne bu ya valla akşam akşam katıldık güle gülezavallıcık benimki olsa beni amuda kaldırırdı heralde
hoşgeldin canım merak etme burada kesin sağlıklı bir şekilde kilo verirsin azimli ol yeter
aynen bende bu taktikle bitiriyorum bardakla hesabı karıştırıyorum hem
menün güzel valla benimde regl olmama 2gün var inşallah zamanında olurum şimdiden iştahımda artma başladı benimde ve tatlı krizini atlattım neyseki
hayırdır kız gerçekten bende burda motive oluyorum sayenizde sanki canciğer kuzu sarması olduk birlikte
tanışmasan hayrına olur bence
ben boğa burcuyum külliyen yalaaaaaaaaaaannnnnnnnnn ben öyle biri değilim bikaç özellik doğru çıktı sadece
BU ARADA KIZLAR BİZİM BURAYA KAR YAĞMAYA BAŞLADI FELAKET SOĞUK EVİ TAŞICAKTIK TAMDA BİKAÇ GÜN ERTELEDİK ZOR OLCAK ÇÜNKÜ HADEN HEP BİRLİKTE BANA GELİNDE TAŞIYAK ŞU EVİ YAAAAAAAAAAAAAA
kalbimizde herkese yer var cnm bu sevgi olmasa burda süreklilik saqlayamazdık bu arad menün çok güzel öqrendin artık nasıl besleneceqini evini bir taşıda burdakini görevine dön cnm çizelge yapamayanlar varBUGÜNKÜ MENÜM
KAHVALTI
2d. ekmekle
salçalı yumurta yedim
2kk peynir
3zeytin
1bardak çay
ARA
1 elma
ÖĞLEN
1kase çorba içtim+salata+yoğurt
ARA
1 muz
AKŞAM
kara mercimek çorbası(6kaşık)
kabak yemeği(5kaşık)
bol yeşil salata
2kaşık yoğurt
1saat sonra yeşil çay içtim
yatana kadar toplam 3litre su 0.5litre pet şişem kaldı
yatarkende süt içip yatıcam ii geceler:79:
bugün sıfır kaçamak
SİZLERİ BENDE ÇOOOOOOOKKKKK SEVİYORUM KIZLARRRR KENDİNİZE CİCİ BAKIN
haa hahah ben ocak dogumluyum ama hersey tutarda sosyal yonu zayif benim icin degil heralde
her persembe aksami turkiyedeyken cuma idi burada cluplara giderim belki arada bir iki defa gitmemisimdir...evli olmama ragmen vazgecmedigim huylarimdan biri istanbuldayken ablamlar ve arkadaslarimla...buradayken esimle arkadaslarimla surekli gideris.mekan sahipleri bile taniyor artik...sonra efenim bebegimiz niye olmuyor diye dusunuyorus cocuk goruyor oradan gercekleri gelmiyor
he nispet yapar gibi olmayimda buradada t'shirtle geziyorum baya sicakk hani hava:82::82::82:
yeni gelen arkadaşların yapması gerekenler
1-kilo çizelgesi yapılacak
2-günde 2.5-3 litre su içilecek
3-kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. Yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-eqer pilav makarna dolam gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-ara öqün tekrar yapılacak
7-akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
bol iradelerrr
kaptan senaa
[/quote]hulk arakadaşımız izinlino|isim|bşlngıç|gçn hafta|bu hafta|giden|tplmda giden|hedef
1|barkinim|71.3|68|66.4|1.600|4.900|60
2| green4 |78|65|63.6|1.400| 14.400 |60
3|esraersoy|75|75|73.7|1.300|1.300|63
4|nidah|72.4|67.8|66.8|1.000|5.600|60
5|dunedain|79.5|78.6|77.6|1.000|1.900|60
6|triendy21|79.8|74.7|73.8|900|6.000|65
7| jasminnnnn |96|76.3|75.4|900| 20.600 |65
8|arcak81|74|71|70.3|700|3.700|62
9|nigdelim|78|74.9|74.2|700|3.800|68
10| erginsena |90|69.6|69|600| 21.000 |60
11|fangolino|79|75.9|75.3|600|3.700|60
12|durusuuuu|79.3|75.9|75.4|500|3.900|69
13|chukuleta|73|66.2|65.8|400|7.200|60
14| kılavuz |86|71.9|71.5|400| 15.600 |60
15|sudem34|77.6|73.2|73.1|100|4.500|68
16| aysebahar |90|69.3|69.2|100| 21.700 |bil.yok
17|fdm|77|72|71.9|100|5.100|60
18|alaca|82.5|72.7|72.7|0|9.800|60
19|sempatik|79.6|78.4|78.4|0|1.200|60
20|shryvz|80|70.2|70.4|artı200|9.600|65
mektupp arkadaşımız izinli
onlymine arkadaşımız izinli
seker_portakali arkadaşımız bildirim yaparak haftaya listeye girmeye hak kazanmıştır
ismi kırmızı ile yazılan arkadaşlar 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir
ismi mavi ile yazılanlar 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir
kilo veren arkadaşlarımızı tebrik eder başarılarının devamını dilerim
kilo veremeyen arkadaşlara 150 mekik ceza
haftaya daha güzel bir tabloda görüşmek ümidiyle kaptan senaa
geçmişe bakınmaktayım.gözlerim acıyo yeni uyandığım için.işe aldınya beni erkenden kalktım iş başınaAşkım günaydın nasılsın hayatım
geçmişe bakınmaktayım.gözlerim acıyo yeni uyandığım için.işe aldınya beni erkenden kalktım iş başınagece 3te uyudum.bugün böyle yarı uykulu yarı uykusuz dolanacağım gibi görünüyor sen nasılsın epey kaynatmışsınız akşam
işte geldim burdayım tanış benleolsn yınede tskr ederm kaptanm ben yenıyım pek bilmiorm..green4 le de tanscam inş
aha bu benmiyim neyimHangi Ayda Doğdunuz?
Aralık
Sadık ve cömert
Sabırsız
Birlikte vakit geçirmesi eğlenceli kişilik
Azimli
Sosyal yönü kuvvetli
Dostlarını kendinden fazla düşünür
Kızgınlığı uzun sürmez
Sevildiğini hissetmek ister
Espri anlayışı gelişmiştir
evet burdada kar var ama sadece çatılarda o yüzden bendeki yarım sevinç oluyor.akşam aslında epey bi uykum vardı yatağa girdiğimdeçok iyiyim yeşimcim bugün içimde sebepsiz bir sevinç var belki kar yaqdıqı içindir içim içime sıqmıyor çok mutluyum sen neden geç yattım cnm olmayan çocukmu uyutmadı
işte geldim burdayım tanış benle
aha bu benmiyim neyim
evet burdada kar var ama sadece çatılarda o yüzden bendeki yarım sevinç oluyor.akşam aslında epey bi uykum vardı yatağa girdiğimdeyattımmı uyuyamam ben bi süredir böyle bi sorunum var mini bi pc miz var ona dizi atıyorum dizi izleyerek sızıp kalıyorum neyin normaldiki uykun olsun diceksin evet haklısın buda normal değil.diziye takıldır bi türlü uyuyamadım en son eşim artık uyuyalım deyip pcyi almıştı önümden o ara uyku moduna geçmişim ama eşimin yatağa girdiğini hiç anımsamıyorum .sabah uyandığımda yanımda olduğunu gördüm okadar
ooo sosyal günlerinden biri daha.bende öğleden sonra çıkıcam dışarı büyük ihtimalle.aha aklıma gelmişken itirafta bulunmak istiyorum.dün akşam gaflete düzerek büyük çapta tatlı tüketimi yapmış bulunmaktayım.vatana millete hayırlı olakıss burda daha havadan görünüyor kar ama bnmki tam sevinçbirazdan dışrı çıkıcam karda yürümek istiyorum kursa malzemeci gelecekti bişeyler almam gerekiyor öqleden sonrada arkadaşa gidicem akşamda koçişle sinemayaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?