yeni başlayanlar ve kendini tutamayanlara biraz tölaranslı davranmak lazım.birden kesip atmak herşeyi kolay değil.arcak dayanamıyor dolayısıyla dayanacağı şekilde bi diyet yapmalı.yeni arkadaşımız ekmek seviyo gibi görünüyo onada önce azaltabileceği kadar azaltmasını tavsiye etmem lazım elbette.diretmeler ve yasaklarla diyet yapmak pekte kolay sayılmaz.zamanla zaten kendileri az şeylede doyduklarını anlayıp isteselerde çok yememeyi öğrenecekler.iyi ye baklım nasılsa sen yediqinde kilo alan ben deqilim
oqluşunla bu güzel havanın tadını çıkarın cnm iyi gezmeler
asumanzeynep hoşgeldin cnm
Canım menün hiç olmamış akşama kadar her öqünde 2 dilim ekmeqin var 6 dilim ediyor ve ayrıca yine unlu qıdalardan bisküi ile ara öqün yapmışsın pırasa yoqurt ve yumurtanının dışında son derece saqlıksız bir menü olmuş sen green4 e bakma o her menüyü beqenir kendi yer yer kilo almaz herkesi kendi gibi sanıyor kanalın delisi o sakın aldanıyım deme
yuhhh artık yeşim kıza akşama kadar simit yedir sonrada 1 ay sonra gel ölçecem deçok mükemmel tavsiyelerin var cnm tebrikler
ehh yeşim bu menüyüde beqendin ya
çok sevindim cnm biran önce taşın ve yerleş üstünden yükü kalkar hiç olmazsa rahatlarsın taşınma bahanesiylede bahar temizliqin ortadan çıkar kolay gelsin tatlımaa
gözünaydın barkinim tebriklerrgünaydınn çıtırlar bugün süper bi günnn
kadınlar gününüz kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ve kar yağdııı bembeyazzzzzz ama benim alışveriş yapmam lazımmmm niden nidennn
öğretmenliğe tekrar başlıyorummmm bugün sabah aradılar kadınlar günündeeeeoğlumla aynı sınıfta olcam muhteşem iş çıkışıda spor salonuna gitcem bekle beniiii güzel günlerrrr geceleri görüşürüz artıkkkk
Günaydın herkese
Öncelikle yine kilo bildiriminde bulunmadım geçen haftaYine değişmedi hala 70 kg yum... Sanırım vücudum direnç gösteriyor ama ben o direnci kırıcam azimliyim tabii ki bu sizlerele olacak... Beni unutmayın... Motivasyonumun kırılmak üzere olduğu günleri yaşıyorum... 3 haftadır kilomda tık yok çünkü...
ay ne biliyim portakal da şeker var ya onun için dedim aceba bişiş oalr mı ki diyekıss Allah hayrını verisn emiiadamcaz tutup üşenmeden portakal suyu sıkmış iyi gelir diye sende bişey olurmu diyosun bişiiiicikler olmaz hayatım iç doya doya
Günaydın herkese
Öncelikle yine kilo bildiriminde bulunmadım geçen haftaYine değişmedi hala 70 kg yum... Sanırım vücudum direnç gösteriyor ama ben o direnci kırıcam azimliyim tabii ki bu sizlerele olacak... Beni unutmayın... Motivasyonumun kırılmak üzere olduğu günleri yaşıyorum... 3 haftadır kilomda tık yok çünkü...
gözünaydın barkinim tebriklerr
günaydınn çıtırlar bugün süper bi günnn
kadınlar gününüz kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ve kar yağdııı bembeyazzzzzz ama benim alışveriş yapmam lazımmmm niden nidennn
öğretmenliğe tekrar başlıyorummmm bugün sabah aradılar kadınlar günündeeeeoğlumla aynı sınıfta olcam muhteşem iş çıkışıda spor salonuna gitcem bekle beniiii güzel günlerrrr geceleri görüşürüz artıkkkk
Canım kilo veremediğin içinmi bildirim yapmadın?
gözün aydın valla sevindim tam gününde güzel armağan olmuştur sana inşallah olur kadınlar günü uğurlu gelmiş sana baksana bide bana bakgünaydınn çıtırlar bugün süper bi günnn
hadi güzn aydın
güzel bi günde güzel bi haber olmuş senin için
çalışmak çok güzel bişey ya
insanın güveni geliyo kendine
deneme bakalım olmuşmu
gözün aydın valla sevindim tam gününde güzel armağan olmuştur sana inşallah olur kadınlar günü uğurlu gelmiş sana baksana bide bana bak
saol cnm teşekkrler aaaa bugün bizim günümzzzz keyifsizlik yok deme öle deme deme öle
fatmagülün abisibayılıyorum adamın laflara
yaa demiyeyimde çatlıyim evin hali savaş alanı gibi heryer her yer ben ağlımiyimde kim ağlasın fatmagül
Günaydınlar Canlarımmmmmmmmmmmm
8 Mart Dünya Kadınlar Günümü Kutlu Olsun Hanımlarrrrrrrrrrrrrr
Ve İstanbulda kar yaqışı başladı oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
akşam koçişle kadınlar günüme özel sinemaya gidiyoruz kızlarrrr ne mutlu birgünnnn :124::124::124:
Hayır canım o gün çalışıyordum( Ama sanırım biraz da utanıyorum kilo veremiyorum bozmadım da rejimimi ama sanırım motivasyonum gittikçe yani 1 kilo bari verseydim diyorum... İyice rejimi bırakmaktan da korkuyorum...
tamam tamam olmuş güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?