70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kursa gidip geldim kızlar hava inanılmaz rüzgarlı uçuruyor resmen şuanda öyle bir güneş açtıki evin içi altın sarısına boyandı sanırım kar topluyor neyseki öqleden sonra gideceqim arkadaşım çok yakında oturuyor duş alıp çıkmıştım dışarı hafiften tatlı tatlı bir uyku hali var üzerimde belki biraz şekerleme yaparım yeşimm canım nerdesin yaa erkenmi çıktın evden naptın msndede yoksun

yeni başlayanlar ve kendini tutamayanlara biraz tölaranslı davranmak lazım.birden kesip atmak herşeyi kolay değil.arcak dayanamıyor dolayısıyla dayanacağı şekilde bi diyet yapmalı.yeni arkadaşımız ekmek seviyo gibi görünüyo onada önce azaltabileceği kadar azaltmasını tavsiye etmem lazım elbette.diretmeler ve yasaklarla diyet yapmak pekte kolay sayılmaz.zamanla zaten kendileri az şeylede doyduklarını anlayıp isteselerde çok yememeyi öğrenecekler.

Günaydın herkese

Öncelikle yine kilo bildiriminde bulunmadım geçen hafta Yine değişmedi hala 70 kg yum... Sanırım vücudum direnç gösteriyor ama ben o direnci kırıcam azimliyim tabii ki bu sizlerele olacak... Beni unutmayın... Motivasyonumun kırılmak üzere olduğu günleri yaşıyorum... 3 haftadır kilomda tık yok çünkü...

gözünaydın barkinim tebriklerr

Canım kilo veremediğin içinmi bildirim yapmadın?

kıss Allah hayrını verisn emii adamcaz tutup üşenmeden portakal suyu sıkmış iyi gelir diye sende bişey olurmu diyosun bişiiiicikler olmaz hayatım iç doya doya
ay ne biliyim portakal da şeker var ya onun için dedim aceba bişiş oalr mı ki diye
çok severim bi ben
sorun değilse içerim hep

ayy benim de öyle bozma moralini
bi iniyo bi çıkıyo hassas terazi gibi

hadi güzn aydın
güzel bi günde güzel bi haber olmuş senin için
çalışmak çok güzel bişey ya
insanın güveni geliyo kendine

Canım kilo veremediğin içinmi bildirim yapmadın?

Hayır canım o gün çalışıyordum ( Ama sanırım biraz da utanıyorum kilo veremiyorum bozmadım da rejimimi ama sanırım motivasyonum gittikçe yani 1 kilo bari verseydim diyorum... İyice rejimi bırakmaktan da korkuyorum...

gözün aydın valla sevindim tam gününde güzel armağan olmuştur sana inşallah olur kadınlar günü uğurlu gelmiş sana baksana bide bana bak

hadi güzn aydın
güzel bi günde güzel bi haber olmuş senin için
çalışmak çok güzel bişey ya
insanın güveni geliyo kendine

evet cnm çalışmak kesinlikle güven duygusu ama malum iş şartları bazen yoruyodu ama özledim çocuklarımı ben bi kreşle anlaştık inş hayırlısı olur

gözün aydın valla sevindim tam gününde güzel armağan olmuştur sana inşallah olur kadınlar günü uğurlu gelmiş sana baksana bide bana bak

saol cnm teşekkrler aaaa bugün bizim günümzzzz keyifsizlik yok deme öle deme deme öle

fatmagülün abisi bayılıyorum adamın laflara

saol cnm teşekkrler aaaa bugün bizim günümzzzz keyifsizlik yok deme öle deme deme öle

fatmagülün abisi bayılıyorum adamın laflara

yaa demiyeyimde çatlıyim evin hali savaş alanı gibi heryer her yer ben ağlımiyimde kim ağlasın fatmagül

seninde kutlu olsun canim yaa bana istanbul cok soguk dedilerya ben anlamadim simdi bende normalde istanbulda yasiyordum ay sonuda 1 haftaligina tekrar gelicem bende kara kara simdi kazak falan nerde bulucam diye dusunuyordum...hicte sevmem sogugu

Canım bak ben okadar kilo verdim şunu bilir şunu söylerim bu kilolar tek başına gerçekten çok zor veriliyor ben buraya takılmasam cuma günleri bilirim yapma zorunluluqu olmasa bende gevşerim özellikle nasıl beslenmemiz gerektiqini öqreninceye kadar birbirimizin desteqine ihtiyacımız var kopma burdan menülerini paylaş önerilerimizi kulak arkası etme haftalık bildirimlerini mutlaka yap yoksa 2 hafta listeye grmek için beklersin bu hafta sana tolerans tanıyalım ekleyelim listeye ama tekrar kopma kendini bırakma bizler hanımlar olarak azimli varlıklarız istersek yaparız bunu hepimiz biliyoruz kolay deqil tabiki ama zorda deqil sistemi rayına oturtunca yeminle çorap söküqü gibi geliyor gerisi sende başaracaksın bizden ne eksiqin var biraz önce lc waikikiye uqradım çok deqil bikaç ay önce aynı yerde bana göre ne var diye bakınırken şimdi ben beqenmiyorum ve hepsinin içine çok rahat girebiliyorum ve yine geçen yıl bu zamanalar 90 kiloydum diyet yapmak aklımdan bile geçmezdi defalarca denedim olmadı artık denemek istemiyordum birgün buraya rastladım ve kilo veren büyüklerimin tavsiyelerini harfiyen uygulayarak bu kiloları verdim sanki yeniden doqdum azimli ol çok deqil bikaç ay sonra bunları sen yazacaksın ve inşallah her birimiz başarı hikayelerimizi yazıcaz inş.

kızlar dün menumu yazamadın nette sorun vardı bugun yazıyorum...

sabah :
1 poğaça :180kal
1 fincan neskafe: 80kal

1 tabak salata 50kal
1 activia çilekli yoğurt 104kal
5-6 lokum 50kal
1 adet eti cin 60kal
1 yemek kaşığı kuru üzüm 25kal

2 yemek kaşığı pilav 160kal
1 tavuk şiş 150kal
1/4 porsiyon salata 15kal
1 porsiyon dondurma 278kal

toplam : 1152kal
yorumlarınızı beklıyorum:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…