70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok sıkalım açlıktan ölelim demiyorum ama mesela kendimden örnek vereyim öğlen yemeği niyetine supangle yemiştim bigün sonrada çok hareket ettim diye kendimi kandırdım,ve herkes destek oldu burda
kim ne yese olsun bir kereden bişey olmaz tavrına giriyoruz,kaçamakları cazip hale getiriyoruz sanki
bence yaptırım uygularsak herkes daha dikkat etnek zorunda kalır
tabi bu benim fikrim

günaydın kıslar hiç heveslenmeyin bu haftanın birincisi benim çünkü 2 gündür boğazımdan sodadan başka bişey geçmedi çok kötüyüm yesemde midem kabul etmiyo

elsecım kesınlıkle cok haklısın zayıflamak istiyorlarsa her zman bzıımle beraber olsunlar bence sadece pazartesı gunlerı degil böle olmayanlarıda cıkaralımkaydirigubbakcemile3gercekten cok salıyoruz kendımızı else bızı kendımıze getrdın :1hug:

gunaydin citir kizlar ingiltere de yine kapkara bir sabah insanin ici karariyor sogukta Allahtan ogleden sonra kizlarla bulusup kahve partisi yapicaz gelenekselir bizde........bu sabah pek istahim yok biktim ayni seylerden dun gece esim kek istedi ona kek yaptim kendimede yagsiz kepekli undan light toz sekerli bir kek yaptim azicik sekersiz yavan ama olsun simdi minicik dilim onu yiyorum cayla iki isirik tikadi bile sizde durumlar nasil istahlariniz kontol altinda mi vallahi ben egittim o istahi o istesede ben vermiyorum

günaydın kıslar hiç heveslenmeyin bu haftanın birincisi benim çünkü 2 gündür boğazımdan sodadan başka bişey geçmedi çok kötüyüm yesemde midem kabul etmiyo

canım böle yapma ama mıdenı kusturrursen dahada kotu olur ye bişiler hem diyetisyenlerde demıyomu ac kalarak zayıflanmaz dıyee klava:

canim kocam bana dun hediye almis evde Nintendo muz vardi oyun oynamak cok zevkli hele tenis oyunu acayip ter attiriyor gercek gibi dun bana fitness oyunu ve oyunun yer tablasini almis diyete basladin kizla spor olmaz diye ayagimin dibinden ayrilmiyor kucuk cadi neyse dun kizi yatirdiktan sonra yaptim eglenceli ama bir o kadar zormus surundurdu resmen calismadik kas kalmadi vallhi tavsiye ederim haftada 3 yetiyormus simdilik sporu eve getirdim umarim bikmam

kızlar bencede bişiler yapalım ben elseye katılıyorum yoksa hepimiz birşeylerden kaçamak yapa yapa alacaz kiloları bana kalırsa herkes yediklerini yaptıgı sporu yazsın
yazdıkları içersinde uygun olmayan yada yapılması yanlış olanlar varsa uyaralım
yada bir diyet lisetesi oluşturalım hepimize uyacak şekilde uymayanı o hafta kilo bildirimine almayalım
ne dersiniz kızlar bence herkez fikrini yazsın paylaşıp ortak bir kara verelim....

melankoli ortak diyet listesi yapabilir miyiz bilmiyorum
çalışan kişiler var aramızda,benim için çok zor listeye uymak mesela
herkes yediklerini yazmayı ihmal etmesin bence
herkes birbirini denetlesin ama
2 hafta kilo vermeyene 1 hafta ceza uygulaması nasıl sizce?

valla elsecim bana uyar arkadaşlar için sorun olmazsa ben varım
bu arada ögle yemeginde kıymalı pide varmış sabah kaçırdığım için öglen salata ve ayran içtimm sanırım telafi edicem akşama kadar....hihoyyyt

bence de haklısınız kızlar ben de varım
bu sabah bir muz yedim, öğlen de bir porsiyon karışık bakliyat haşlaması yedim bol su içmeye çalışıyorum

Kilo listesine uyulacağını pek düşünmüyorum ben.En azından kendi adıma böyle.Çünkü sabit diyet listelerinden bıktım artık.Evimde ne yemek pişerse ondan yiyorum ben.sadece ekmek günde 2 dilim onuda sabah tüketiyorum zaten.yemekte yağı bayağı azalttım,nerdeyse yok denecek kadar.dün haşlanmış makarna yedim mesela.
Canım çok tatlı çektiği içinde 2 elma rendeledim.Biraz tarçın ve süt ilave ettim.Birkaç tatlandırıcıyla vicdan azabı duymadan yiyeceğim bir tatlı yemiş oldum.
benim kahvaltım hep aynı,2 dlm ekmek,5 zeytin bir parça peynir ve kahvaltılık salça (bundan vazgeçemiyorum)

Pardon kiloyla kafayı bozduğum için cümlemin başında "kilo listesi demişim" diyet listesi diycektim.tekrar pardon

2 hafta kilo vermeyene 1 hafta ceza uygulaması da bence çok doğru değil.Çünkü burda bulunma amacımız motivasyon.Kilo verme sadece kaçamaklar yüzünden durmuyor,ne kadar dikkat edilse de takılı kalabiliyor ve insanın böyle zamanlarda daha çok desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.Bu dönemlerde destek yerine ceza verilmesi yanlış olur gibi geldi bana.
Ama yediklerimizi olduğu gibi eksiksiz paylaşalım.Yanlış gördüklerimizi uyaralım,Birbirimiz için daha yapıcı olacağına inanıyorum.
Şunu farkettim ben mesela yediklerimi hep yazmaya çalıştım düne kadar.yazdıklarımız havada kalıyor.bu şekilde evde bir deftere de not alabilirim.Buraya yazma amacımız başka.İstikrarlı gidiyorsak destek almak ve vermek,motivasyonumuz düşüyorsa yükseltemek,yemememiz gerekenleri yiyorsak uyarılmak ve uyarmak.yoksa buraya ne yediğimizi yazmanın ne anlamı var.Ben 3-4 gün yazdım.ben yazdım ben okudum.olumlu olumsuz bir tepki almadım.sanki burada kendi kendime takılıyormuşum gibi geldi.
Bence de bundan sonra birbirimizi takip edelim.Uyaralım veya takdir edip biraz gaz verelim buna ihtiyacımız var en azından benim için öyle.

Arkadaşım 2 aydır diyetisyene gidiyor ve 13 kilo vermiş 2 haftada bir yeni diyet veriyormuş diyetisyen bende ilk haftaki diyet listesini aldım günlük 1300 kalori alıyormuş.ilk hafta 2.5 kilo vermiş.

SABAHLARI KALKTIGINDA;

3KAYISı
8FıNDIK
KİBRİT KUTUSU PEYNİR
1DİLİM KEPEK EKMEGİ
SINIRSIZ DOAMTES SALATALIK

Saat 11 GİBİ 1 MEYVE
4 KAŞIK salata

Akşam

3KÖFTE SALATA
YADA 2 GÖGÜS
YADA SEBZE YEMEGİ
YARIM BARDAK YOGURT

Ve hiç ek olarak spor yapmıyormuş.doktor aç kalarak kilo veremiceni sölemiş vücüda çok az miktarda besin girdiğinde vücüd bir daha besin alamıcanı düşünüp yağ yakmayı durduyormuş

kızlar sabahın acısını çıkardım valla öğlen 1 porsiyon yeşillik salatası ne yag ne limon ne sirke var içersinde 2 bardakta ayran içtim bol bol su içtim hala onlarla duruyorum akşam yemege davetliyiz umarım orda da fazla yemem bu hafta 1. ben olmak istiyorum öpüyorum sizleri....

günaydın hanımlar. ben de sabah yarım dilim ekmekle beyaz peynir, iki zeytin , iki çatal yumurta yedim. sonra bol bol çiğ sebze. ben de karnımı biber ve havuçla dolduruyorum ne yapiim. biraz sonra da patlıcan salatası yapıcam közde.biraz yoğurt bir patlıcan biraz da tuz atıyorum içine. patlıcanda sadece nikotin varmışya heralde ondan çok seviyorum bu yeöeği. sigarayı bırakınca bünye hala nikotin istiyo. ama eylül ayından beri içmiyorum . böyle de devam eder inşallah.

kızlar herkese kocaman öpücükler bayadır giremiyodum ...geçmişi okuyamadım moraller iyidir inş ..diyetlerde öyle ..ben geçen sene seninle dergisi amıştım bi eki vardı onu buldum ...3 haftada 5 jkilo diyeti var ...murat topoğlu hazırlamış ...
şöyle belki ilginizi çeker.

pazartesi perşembe arası
kahvaltı
1 dilim kepek,yulaf veya çavdar ekmeği
2 dilim yarım yağlı beyaz peynir
3 tatlı kaşığı light reçel
1 adet domates ve ya salatalık.

öğle ve akşam
sınırsız salata ve yoğurt.salatanın içne az miktarda limon,tuz,sirke veya nar ekşisi koyabilirsiniz.
akşam yiyeceğiniz salataya 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koyabilirsiniz.isterseniz salatanızı tuz karabiber gibi baharatlarla tatlandırabilirsiniz.
notazartesi-perşembe arası yapacağınız bu diyette günde 3 değişik meyve tüketebilirsiniz.
2,5-3 litre su veya şekersiz bitki çayı içmelisiniz.

perşembe-pazar arası

1 dilim kepe,yulaf,çavdar ekmeği
2 dilim yarım yağlı beyazpeynir
3 tatlı kaşığı light reçel 1 adet domates ve ya salatalık

öğle e ya akşam
aşağıdaki 4 seçenekten birini yiyebilirsiniz.
1.)150 gr dana eti yada 5 köfte(ekmeksiz)ve ya biftek
2.)200 gr balık (15 adet sardalye veya hamsi yada 1 adet levrek )
3.)150 gr derisi soyuulmuş tavuk eti (2 but veya yarım göğüs yada 5 kanat)
4.)2 adet yumurta(rafadan,katı pişmiş ve ya teflon tavada menemen ve ya omlet şeklinde )

noterşembe-pazar arası uyguluyacağınız bu diyette hiç bir şekilde meyve yenmiycek...

slm kızlarr nasılsınız ben perşembeden beri gripten kırılıyom canım bişi yemek istemiyo kahvaltımı 13,30 da yaptım o zamandan beri az bi kepek ekmeğine peynir ve yeşil zeytin koyup yedim grip beni halsiz bıraktı sizlerde dikkat edin bu aralar salgın dün portakalla limon sıkıp içtim bu günde aynısı yapıcam beni biraz kendime getirdi pazartesiden sonra adet olucam şişim yine zaten geçen haftada kilo verememiştim bu şişlikle yine aynı olursam moral sıfır olucak yokrumuz falan tebrik ederim arkadaşım sigarayı bırakmışsın benim eşim içmiyo bana bırak diyo ama olmuyo çok tiryaki değilim ama içmedende olmuyo 1 paket 1,5 gün gidiyo napım çok oldu arkadaşlar sizleri öpüyorum kendinize iyi bakın a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…