70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de çok içiyodum günde bir pakete çıkmıştı özellikle yazın istanbuldayken. ama kardeşim saolsun çok karşıdır sigaraya,bana bırakmam için yemin ettirdi. "abla beraber geçecek zamanımızı çalıyosun sigarayla " dedi. tabi ben de kardeşime çok düşkünüm bunu mu bırakamıycam ben de bu irade varken dedim. kilo sorunum içinde aynısını diyorum ben nelerden vazgeçmedim ki bunu mu bırakamıycam diye

çok geçmiş olsun sakın moralini bozma maalesef biz kadınların böyle bir şansızlığı var bu dönemlerde oluabiliyo ama yenilmek ve pes etmek yok keşke sende sigarayı bırakabilsen neler kaybetmişsin şimdiye kadar anlıycaksın..inş bigün başarırsın ..:Saruboceq:

kesinlikle katılııyorum sana bende 4 yıl önce bıraktım bıraktım dedim ve bıraktım hiç uzatmadım şimdi kilo için aynı motivasyonu oluşturdum kendime ne kadar aç olursam olayım kıvamında bırakıyorum geçen haftaki hüsrandan sonra şimdilik iyi gidiyo ...ama ..

ne kadar güzel azmine bayıldım.Ama ben yapamam heralde,kendimi bildim bileli kiloyum ve bildim bileli bir gün zayıflıcam diyorum ama o gün bir türlü gelmiyor :))
Şimdi ayın 17 sinden beri rejimdeyim ama bu sefer daha azimliyim,inşallah böyle devam eder.
Ben normalde çok geç kalkarım ve evde hareketsizim çalışmıyorum ve çocuğumda yok,şimdi uzakta fırından ekmek alıyorum 2 günde bir yürümeye çalışıyorum her zaman çıkamasam da üşenmemeye çalışıyorum.
Önüme gelen tabakların hepsini yemiyorum,yemiş gibi sayıyorum kandime,
çok su içmeye çalışıyorum ama metebolizmam düzeldi gibi çünkü bende çok kabızlık var.
Ara sıra yeşil çay içiyorum bu sirkeli sudan içmiyorum.
Yemeklerimde az yağ kullanmaya başladım, hepsinden az az yiyorum.
Artık liste yapmak istemiyorum çünkü eninde sonunda bırakıyorum.
Şimdilik kendim de bir hafifleme hissediyorum az az kilo veriyorum bu kilo verme olayı durduğu zaman heralde günlük aldığımız kalori miktarını daha da düşürüp yürüyüş olayını da arttırmamız gerekecek.
O zaman nasıl yapacağım hiç bilmiyorum.

kızlarrrr ne yapıyorsunuz hiç ilgilenemedim sizlerle...biraz sorunlarım vardı...iştahım yoktu pek gerçekten oldukça zayıfladım bu sabah bir tartıldım 69.5 kiloyum...bu beni inanılmaz sevindirdi...
haftasonunuz nasıl geçiyor...diyet nasıl geçmişi okuyorum 2 saattir..kaçırmışım tüm konuşmaları ama herkes birbirini iyi motive ediyor çok başarılı bence....

yokrumuzfalan ve kuusuum teşekkürler arkadaşlar hamileliğimde bırakmıştım 1,5 sene kadar ama sonra yine başladım inş. ikinci hamileliğimde tamamen bırakırım desteğiniz için tşkrler arkadaşlar öpüyorum sizleri

ilk ben yazayim 75.5 olmusum en son 77 dim cok verememisim bu hafta ustelikte cok istahsizdim artik diger hafta daha cok olur insallah

ay benim devreler yandi galiba kizlar bugun pazarmis pazartesi diye unuttum kilomu bildirdim gaztelere bakinca farkettim

günaydın kızlar,

nasılsınız...

korkumdan tartılamıyorum,eğer gram dahi veremediysem moralim bozulacak diye ,en iyisi yarın tartılmak :)
sabah kahvaltısında kaçırdım biraz,sabah alışveriş yaparken çok nefis tahıllı simit gördüm çeyrek ondan yedim yanında yarım kibrit kutusu beyaz peynir ve yağsız küçük karışık tost yanındada 2 bardak adaçayı
birazdan temizlik yapmam lazım yediklerimin bir kısmı gider inşallah
istanbul da güneşli bir sabah,hava serin ama çok güzel...
yoğun bir haftadan sonra sonra evde olmak çok güzel.

bütün hafta su iç, her gün 1 saat yürü, 6 öğün ye, 3 gün elma sirkeli ballı su iç, sonunda 500 gr fazla çık tartıda, bu benim ne acayip kaderim

kızlar adetim bugün olması gerekiyordu, onun şişkinliği olabilir mi sizce? morale ihtiyacım var

misszorro adettendir bak adet ol birkac gunde 2kilo ya yakin vermis bile olursun siskinligin var simdi sakin kafaya takma duzenini bozma kader degil hepimiz heray ayni seyi yasiyoruz

günaydınlar,pardon üzüntüden günaydın bile dememişim

teşekkür ederim, keyfim yerine geldi, bozmuycam düzenimikaydirigubbakcemile5

bence kaçırmamışsın latte...normal birden yemeden içmeden kesemezsin ya kendini...öyle üzülme..

slm kızlar napıonuz bakıym nasıl gidiyoo yarın bıldırıcez kıloları ama benm moralım çok bozuk neyse yarın sölıyım kılomu

iyiyiz svlkbr geziniyorum topiklerde
ben bu hafta listeye yazılmamıştım da kilo bildirimi yapmama da gerek yok:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…