slm kızlarr nasılsınız ben perşembeden beri gripten kırılıyom canım bişi yemek istemiyo kahvaltımı 13,30 da yaptımo zamandan beri az bi kepek ekmeğine peynir ve yeşil zeytin koyup yedim grip beni halsiz bıraktı sizlerde dikkat edin bu aralar salgın dün portakalla limon sıkıp içtim bu günde aynısı yapıcam beni biraz kendime getirdi pazartesiden sonra adet olucam şişim yine zaten geçen haftada kilo verememiştim bu şişlikle yine aynı olursam moral sıfır olucak yokrumuz falan tebrik ederim arkadaşım sigarayı bırakmışsın benim eşim içmiyo bana bırak diyo ama olmuyo çok tiryaki değilim ama içmedende olmuyo 1 paket 1,5 gün gidiyo napım çok oldu arkadaşlar sizleri öpüyorum kendinize iyi bakın a.s.
slm kızlarr nasılsınız ben perşembeden beri gripten kırılıyom canım bişi yemek istemiyo kahvaltımı 13,30 da yaptımo zamandan beri az bi kepek ekmeğine peynir ve yeşil zeytin koyup yedim grip beni halsiz bıraktı sizlerde dikkat edin bu aralar salgın dün portakalla limon sıkıp içtim bu günde aynısı yapıcam beni biraz kendime getirdi pazartesiden sonra adet olucam şişim yine zaten geçen haftada kilo verememiştim bu şişlikle yine aynı olursam moral sıfır olucak yokrumuz falan tebrik ederim arkadaşım sigarayı bırakmışsın benim eşim içmiyo bana bırak diyo ama olmuyo çok tiryaki değilim ama içmedende olmuyo 1 paket 1,5 gün gidiyo napım çok oldu arkadaşlar sizleri öpüyorum kendinize iyi bakın a.s.
ben de çok içiyodum günde bir pakete çıkmıştı özellikle yazın istanbuldayken. ama kardeşim saolsun çok karşıdır sigaraya,bana bırakmam için yemin ettirdi. "abla beraber geçecek zamanımızı çalıyosun sigarayla " dedi. tabi ben de kardeşime çok düşkünüm bunu mu bırakamıycam ben de bu irade varken dedim. kilo sorunum içinde aynısını diyorum ben nelerden vazgeçmedim ki bunu mu bırakamıycam diye
günaydın kızlar,
nasılsınız...
korkumdan tartılamıyorum,eğer gram dahi veremediysem moralim bozulacak diye ,en iyisi yarın tartılmak :)
sabah kahvaltısında kaçırdım biraz,sabah alışveriş yaparken çok nefis tahıllı simit gördüm çeyrek ondan yedim yanında yarım kibrit kutusu beyaz peynir ve yağsız küçük karışık tost yanındada 2 bardak adaçayı
birazdan temizlik yapmam lazım yediklerimin bir kısmı gider inşallah
istanbul da güneşli bir sabah,hava serin ama çok güzel...
yoğun bir haftadan sonra sonra evde olmak çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?