70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun elsecim yaramasın inşallah bir yerde okumuştum salatanın içine yeşil mercimek atın daha doyurucu die sanırım burda da konusu geçmişti bu ara fazlasıyla kaptırdım kendimi sağlıklı yaşam bakım moduna hayırlısı bakalım :))) bende ot çöp yedim ama kesmedi bir dilim çemenli ekmek birazcıkda şokellaaaa adetim bitti şimdi niye tatlı krizindeyim 1 saat sonra taze sıkılmış meyve suyu içtim elma,portakal,havuç şimdide 20 dk yürüdüm 10 dk daha yürücem yeter bugün çok yorgunum :)))
plazmiq canım bende bilmiom resim eklemeyi yoksa 2 model var bende eklerdimmm :)) ama benim kıyafetler çözcem bi ara görüşürüzzzdelikafadulden

ben bugün toplam 700 kalori aldım 100 kalori yakacak kadar spor yaptım sonra bi tartındım 78 kiloyum :S anlamadım gitti 1.5 kilo fazla çıktım

85ten 76,5a nasıl düşmüştün?
aynı şekilde düştüysen vücudunun artık buna direnç göstermesi çok normal

hemen hemen bu şekilde düştüm ozamanlar çok az yiyordum spor yapmıyorum .artık hem az yiyip spor yapıyorum buna rağmen veremiyorum :1no2:

kızlar ben işden çıkında kursa gidiyorum eve gelene kadar saat 9 oluyo ve çok acıkıyorum ne yapsam bilmiyorum kendimi tutamıyorum çayı çok seviyorum yanında birşeyler yemeyi daha çok seviyorum özelliklede leblebi şekerini çaya şeker ,atmıyorum ama nerdeyse bir avuç dolusu leblebi şekeri yiyorum kaydirigubbakcemile3 bune perhiz bu ne lahana turşusu

günaydın kızlar iyi sabahlar :))) bir boyoz yedim birde zeytinli poğaca bugün tatil kahvaltı için :)))))
şimdi çayımı içiyorum :))

KIZLAR GÜNAYDIN
dün mantıdan yarım tabak yedim yemeden önce portakal suyu içtim sonrada koca bir tabak salata yedim ama saat 9:30 gibi çay demledim yanında çekirdek yedim sonra keşke yemeseydim dedim ama napim cnm istedi....
sabah kahvaltıda eşimle yapınca biraz abartıyoruz sosisli kaşarlı omlet çok az yagda 1 dilim ekmek 1 bardak şekersiz çay ama şimdiye kadar halşa bişi yemedim sadece su içtim 4 bardak öglende köfte salata yogurt yicem bakalım öpüyorum sizleri:))))

kızlar biz hepimiz fazla kaçamaklar yapıyoruz bence
biraz kendimizi kısıtlıyalım
yiyipte pişman oluyoruz sürekli bunun yerine birazcık sabredelim ve grubumuz çok başarılı olsun
var mısınız?

mesela şey yapalım bizde
2 hafta üstüste kilo veremeyen 1 hafta yarışmaya katılamasın
eğer o hafta kilo verirse tekrar katılmaya hak kazansın
bir de herkes gelip burda paylaşımda bulunsun
sadece pazartesi gelip ben ...kiloyum diyen kişiler var

elsecim günaydın haklısın valla çok fazla kaçamaklar sporu arttırmak lazım biraz yemek için ben öyle sıkamıyorum kendimi ama dikkat etmeye çalışıyorum yediklerimizi yazalım bencede zamanla azaltırırz herlade :))cokacimcoookhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…