arkadaşlar selamlar, 74 kiloyum, geçen sene 66ya kadar düşmüştüm yine aldım kiloları geri:/ her sabah 1 saat yürüyüş yapıyorum yürüme bandında, 6 öğün yiyorum, bol su içiyorum, figurin kullanıyorum ama hiçbiri bi fayda etmiyor
burada bi sürü kilo veren arkadaş gördüm nedir bu işin sırrı allah aşkına
aynı kilodayız ben 77,5 düştüm 74 de yavaş veriyorum metabolizmayı hızlandıracak ne varsa yapıyorum bol su içiyorum düzenli yiyorum zararlı hiçbir şey yemiyorum bisiklet çeviriyorum termal şortla beraber ama biraz sabır geçen bir arkadaşım havalar soğuk olduğu için vucüt yağları tutarmış üşüdüğü için sanırım havalar biraz daha ısınırsa o zaman daha çabuk veririz.:lepi:
aynı kilodayız ben 77,5 düştüm 74 de yavaş veriyorum metabolizmayı hızlandıracak ne varsa yapıyorum bol su içiyorum düzenli yiyorum zararlı hiçbir şey yemiyorum bisiklet çeviriyorum termal şortla beraber ama biraz sabır geçen bir arkadaşım havalar soğuk olduğu için vucüt yağları tutarmış üşüdüğü için sanırım havalar biraz daha ısınırsa o zaman daha çabuk veririz.:lepi:
inşallah güzelim yapıştı kaldı bu kilolar gitmiyolaryasakkelime
bi de ben çok üşüyorum ondan benim vücut yağları bırakmıyor galibakaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
arkadaşlar ya birde kansızlıkda kilo vermekte sorun yaratıyor sanırım vücutta yeterli oksijen dağılmıomuş geçen bir yazı okudum kansızlıkla ee bide kansız olan üşür kilo vermek çok zor oluor o zaman yağlar bırakmıo bizi bende sütlü nescafe içip 9kat yedim dayanamıyorum napiymm
offf kızlar yaaaa eşim akşama mantı istiyor bende çok severim nolcak bilmiom yaaaaaaaa gitmesin emeklerim istiom ben bütün gün cnmın istediklerini zayıflayım die yemiyorum eşim mantı dio napacam kızlar yardım edin banaaaaa mantıyı görünce dayanamam ben(((
oo grupta catlak sesler var yilmak yok kizlar unutmayin kas sizde goz sizde guzellik sizde 3-5kilo mu yildiracak pes etmek yok vucut direnise gecti anlayin artik cok normal ona karsi savasin birakmayin vermesenizde almayin 38-40beden super guzel bir gece kiyafeti aldim 4ay sonra evlilik yildonumu hergun o elbiseye gidip bakiyorum inatla bu elbiseyi o gece giyicem baska yolu yok ..................................oglen 5izgara kofte 1domates yarim dilimden az kepekli ekmek bol bol su aksamada salata yaparim yagsiz sadece sirkeli yeter
ya elsecim sanırım o yüzden mazeret arıoz işte :))))))
ama vericez kiloları yılmak yokkkk vermesekte almayalım bare olanı koruyalım :)))
günaydın kızlar hepinize iyi sabahlar hayırlı cumalar nasılsınız bugün
plazmiq kusura bakma dün pc kapandı voltaj yüzünden bidahada açmadım :)))
valla merak ettim o elbiseyi bi resim koyda görelim :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?