70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyiyim bennucum sen napıyosun?

bende iyiym else...69.5 kiloyum unutmadan sana söyleyimde yarın okulda olurum giremem sen benim yerime bildirirsen sevinirim

bugün evdeydim iki gündür dinleniyorum,bir ara kuaföre gidip geldim...birazdan arkadaşımı kahve içmeye çağıracağım...
senin günün nasıl geçti?özledim seniii

olurmu else yapmak zorundasın banane banane sen yapmassan bende yapmam :) bennucum nasıl ii olıym cnm ya hıc kılo veremedım çok kotuym çokkk

olurmu else yapmak zorundasın banane banane sen yapmassan bende yapmam :) bennucum nasıl ii olıym cnm ya hıc kılo veremedım çok kotuym çokkk

aaa ama kilo veremedim diye bu kadar çok üzülünürmü duraklama dönemindesindir...kilo vermeyip kilo aladabilirsin...herşey mümkün...öyle üzülüp kahrolmak yok..darısı bu haftaya...inşallah bu hafta daha güzel kilocuklar veririz...:1hug:

evet bennucum aynen öle kıloda akabılıyorum vermeyı bırak :)ama yanı suan almadım tabıkıde aynıyım değişen bişi yok neden veremıyom ya uzuluyom ama o kadar ac kalıyom barı verıyım en azından dımı :)

yarini iple cekiyorum gecen hafta 70 den 69 gösteriyordu.bakalim yarin kac olcak.sirkeli suya devam ettim ve aksam yemegini yediden önce yedim ögleyide meyveyle gecistirdim.valla beyim tabagima yemek koyuyor o tabakdan en fazla 4 yada 5 kasik yiyebiliyorum.hemen tokluk oluyor.

merhaba arkadaslar
hafta basindaki is gorusmem olumlu sonuclandi.
yarindan itibaren is basi yapiyorum.
bu haftanin listesini hazirliyacam ama sonraki haftalara icini bunu yapacak baska bir gonullu arkadas lazim

Kim yapmak ister?
Sevgiler

Merci 74 arkadaşım hayırlı uğurlu olsun diyorum.eğer diğer arkadaşklarda okeylerse ben kabul etmek isterim .bu arada adasu arkadaşımın kullandığı mekikaletini kullanıyorum kızlar çok memnunum göbek için çok ideal ama ben adasu gibi günde 700 kere falan yapamıyorum ancak 100 oluyo ama yinede memnunum kızlar ....

Merhaba arkadaşlar sizce 12 marta kadar 6 kilo verilebilir mi? Eşimle iddiaya girmiştim 65 olacam diye ama kaybediyorum galiba. Bugün adetim bitti onun şişkinliğide vardı zaten PKOS olduğum için de veremiyorum. Ne yapabilirim hızlı kilo vermek için lütfen yardım edinnn!!

lahana çorbası diyeti....hemen yap verirsin 10 günde 5 kilo felan...

merhaba arkadaslar
hafta basindaki is gorusmem olumlu sonuclandi.
yarindan itibaren is basi yapiyorum.
bu haftanin listesini hazirliyacam ama sonraki haftalara icini bunu yapacak baska bir gonullu arkadas lazim

Kim yapmak ister?
Sevgiler

tebrikler merci....çok sevindim senin için dua etmiştim ve inanıyordum olacağına...oleyyy..

yok kıslar ben zayıflayamayacagım her gun bı mısafır hergun pasta borek bır gun yemesem ıkıncı gun mutlaka can cekıyorya off sınır oldum tartıya cıktım bugun 73 gosterdı ıkı 3 kılo vermısım ya cok moralım bozukkkk kıslar zayıflayamayacakmıyım hergun sporumuda yapıyorum dıkkat eıdyorum yedıklerıme tabıı arada kacırsamda motıvem sıfır moral sıfır hazırana hatta mayısa kadar en az 6o falan olmam lazım kıslar destegınıze ıhtıyacım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…