70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımbende o mantıkdayım aslında yavas ve kalıcı su an ıcın ıyı gıdıyor oglum yasına gelsın ıstedıgım kıloya ulasamazsam o zaman hızlanıcam sen de pes etme

canım oğluşun kaç aylık...
benimki 7 oldu...

göbek kaldı zaten de...
bugün biri yazmıştı yaşı ilerledi diye kilo veremzsin demiş ya
sen demiş en fazla 65 olursun...

benim bile canım sıkıldı ya...
3 tane çocuk oldu ...
göbek te oldu....
kilolarım 69.3 az önce tartıldım geldim...

ah bi 61 olsam....:18:
kurban keseceğim kızlar....

3 cocukla bu kıloda olabılmek gayet ıyı basarıhıc uzulme onuda olursun benım ılk bebegım 10 aylık senınkınden de buyuk sen daha yenı ek gıdaya gecmıs sayılırsın cok takma bence

Sağol canım elimden geleni yapıcam zaten 23 marta kadar ama umarım o sabah istediğim kiloyu görürüm tartıdaÇünkü gerçekten boğazımı falan tutuyorum resmen 2 ay olacak nerdeyse o tarihteArtık 60'ı göreyim ki mayısa kadar da 55 olabileyimBu yaza hiç olmadığım kadar ince girmek istiyorum:26:

sende beni çok motiveliyon gııııı:86::86::86: neyse bugün affettim çünkü bende yapmadım yarın tam gaz devam okeeyyyy

yaaaaaa ama ben barkinim ve seni cok kiskaniyorum yaaaa, benide motive edin benide alin araniza, kilavuzcum dun sana yazdim ama cevaplamamissin, aslinda benim ihtiyacim olan, bir kisinin gozunu benim ustumden ayirmamasi lazim, gectigimiz haftalarda gun boyunca neler yaptigimi neler yedigimi yaziyordum ama baktim bana cevap yazan yok, bir iki gun bekledim durdum, yazan olmayinca cok uzuldum ve yazmayi biraktim sadece cuma gunleri bildirim yapip birakiyorum, dogrusunu soylemek gerekirse, dogru durust yemeyi ve spor yapmayida biraktim gibi birsey, kimse benimle ilgilenmeyince.... ilk gunlerde esim destek oluyordu ama oda ise gidip geliyor gec geliyor zor goruyoruz birbirimizi, gorustugumuz anlardada baska isler oluyor benim sporumla ugrasmiyoruz, yardddddiiiiimmmmm kizlar birakmayin beni , benide gaza getirinnn lutfennnn....

canııımmmben seni geçen hafta yazdıklarını okumuştum ama moralman bozuktum çok yazmadım hatta hiç cevap vermedim ama yazdığını görmedim(bana olan)tabiki motivasyon çok önemli...bundan sonra senide takibe alıyorum birbirimizi gazlayalım çünkü bende yavaşladım hadi bakalım arkadaşlık yolluyom kabul et biraz önce zayıf ve en kilolu olduğum fotolarımı koydum bakarsın okey

gel kuşum aa ne demekkkk hemen tam gaz motivasyonnn mesaj attım özele bak

tek yiyemiyen ben değilim demekki

tatlişkolarım profilime resim ekledim normal ve kilomun fevkaladenin fevkinde olduğu dönemleri görebilirsiniz byyy

Bende bende isterim.....

çok güzel ara gazı verilirde gece 23 ten sonra değil hafta içi....çünkü ertesi gün mesai var:89:haftasonu 01 den sonra kapalıyım canım ada engeç

Canım baya b, fark var arada ve 60 kilo haline dönmen lazım hemencecikmotivasyonu düşürmek yok aynen devam

bitanesin tatlım çok sağol dönücem inş.arkadaşlık yolladım kabul ettinki gördün değilmi...ben bu pc konusunda biraz cahilim :78:daha kusuruma bakmazsınız

wawwwww kilavuzcum gercekten cok fark var yaa, birsey soracagim 60 kilo iken kac yasindasin simdi kac????

ben göremedim resimleri ya ama ya niye niye niye

gördünmü be rakibem canımcım gerçi şu an 71.5 im o kilolu halimde 86 kiloydum şimdi görenler vaaayy bayağı zayıflamışsın diyorlar 69 u gördüğümde foto koycam gene

wawwwww kilavuzcum gercekten cok fark var yaa, birsey soracagim 60 kilo iken kac yasindasin simdi kac????

ozaman 2009 du yani 37 idim kilolu halimki geçen yazdı memlekette 38 dim şu an 39 un içindeyimkartlamışım demiiii:78:

vayyyy one çıtırlık valla süperr azimle o kiloları tekrar görcennn tatlişkommm

dimi dimi çıtırmışım dimiolcem inş. çünkü hamileliklerimde bile o kiloda değildim hayatımın ilk ve son kilolu dönemimdi inş. kurtuluyomda biraz durakladım bu arada bitanem sende çok güzel bi hatunsun demin facedeki fotolarına baktımda maşallah çok güzelsin oğluşunuda allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…