- 30 Kasım 2010
- 9.769
- 19.786
- 448
canımbende o mantıkdayım aslında yavas ve kalıcı su an ıcın ıyı gıdıyor oglum yasına gelsın ıstedıgım kıloya ulasamazsam o zaman hızlanıcam sen de pes etme
valla ben oraya yazdım demin bi baktım yoksun geldim burda buldum seni
canım oğluşun kaç aylık...
benimki 7 oldu...
göbek kaldı zaten de...
bugün biri yazmıştı yaşı ilerledi diye kilo veremzsin demiş ya
sen demiş en fazla 65 olursun...
benim bile canım sıkıldı ya...
3 tane çocuk oldu ...
göbek te oldu....
kilolarım 69.3 az önce tartıldım geldim...
ah bi 61 olsam....:18:
kurban keseceğim kızlar....
canım arada hedefler şaşabilir ama er veya gec bence onemlı olan hedefe ulasabılmektır 23 mart olmazda 1 nısan olur meselasen ıyı gıdıyordun sana pesetmek yakısmıyor ben cok zorlanıyorum mesela emzırdıgım ıcın bugun bıle yedıklerımı yazsam burda ne ısın var derler ama yınede vazgecmıyorum bı sekılde ertesı gun dengelerım dıye kendımı avutup yoluma devam etmeye cabalıyorum sen haylihayli başarırsın gitmek yokkkk
sende beni çok motiveliyon gııııı:86::86::86: neyse bugün affettim çünkü bende yapmadımyarın tam gaz devam okeeyyyy
yaaaaaa ama ben barkinim ve seni cok kiskaniyorum yaaaa, benide motive edin benide alin araniza, kilavuzcum dun sana yazdim ama cevaplamamissin, aslinda benim ihtiyacim olan, bir kisinin gozunu benim ustumden ayirmamasi lazim, gectigimiz haftalarda gun boyunca neler yaptigimi neler yedigimi yaziyordum ama baktim bana cevap yazan yok, bir iki gun bekledim durdum, yazan olmayinca cok uzuldum ve yazmayi biraktim sadece cuma gunleri bildirim yapip birakiyorum, dogrusunu soylemek gerekirse, dogru durust yemeyi ve spor yapmayida biraktim gibi birsey, kimse benimle ilgilenmeyince.... ilk gunlerde esim destek oluyordu ama oda ise gidip geliyor gec geliyor zor goruyoruz birbirimizi, gorustugumuz anlardada baska isler oluyor benim sporumla ugrasmiyoruz, yardddddiiiiimmmmm kizlar birakmayin beni , benide gaza getirinnn lutfennnn....
yaaaaaa ama ben barkinim ve seni cok kiskaniyorum yaaaa, benide motive edin benide alin araniza, kilavuzcum dun sana yazdim ama cevaplamamissin, aslinda benim ihtiyacim olan, bir kisinin gozunu benim ustumden ayirmamasi lazim, gectigimiz haftalarda gun boyunca neler yaptigimi neler yedigimi yaziyordum ama baktim bana cevap yazan yok, bir iki gun bekledim durdum, yazan olmayinca cok uzuldum ve yazmayi biraktim sadece cuma gunleri bildirim yapip birakiyorum, dogrusunu soylemek gerekirse, dogru durust yemeyi ve spor yapmayida biraktim gibi birsey, kimse benimle ilgilenmeyince.... ilk gunlerde esim destek oluyordu ama oda ise gidip geliyor gec geliyor zor goruyoruz birbirimizi, gorustugumuz anlardada baska isler oluyor benim sporumla ugrasmiyoruz, yardddddiiiiimmmmm kizlar birakmayin beni , benide gaza getirinnn lutfennnn....
tek yiyemiyen ben değilim demekki
tatlişkolarım profilime resim ekledim normal ve kilomun fevkaladenin fevkinde olduğu dönemleri görebilirsiniz byyyCanım ben hedefimi 60 yazdım ama aslında benim olmam gereken kilo en fazla 55Ben 60'ı hedefe çok uzak durduğum için hemen vazgeçmiyeyim diye yazdım şimdilik...Ya ben 23 martta 60 kilo olmak istiyorum ama imkansız gibi duruyo di mi
Canım ben hedefimi 60 yazdım ama aslında benim olmam gereken kilo en fazla 55Ben 60'ı hedefe çok uzak durduğum için hemen vazgeçmiyeyim diye yazdım şimdilik...Ya ben 23 martta 60 kilo olmak istiyorum ama imkansız gibi duruyo di mi
Bende bende isterim.....
tatlişkolarım profilime resim ekledim normal ve kilomun fevkaladenin fevkinde olduğu dönemleri görebilirsiniz byyy
Canım baya b, fark var arada ve 60 kilo haline dönmen lazım hemencecikmotivasyonu düşürmek yok aynen devam
Canım ben hedefimi 60 yazdım ama aslında benim olmam gereken kilo en fazla 55Ben 60'ı hedefe çok uzak durduğum için hemen vazgeçmiyeyim diye yazdım şimdilik...Ya ben 23 martta 60 kilo olmak istiyorum ama imkansız gibi duruyo di mi
Canım baya b, fark var arada ve 60 kilo haline dönmen lazım hemencecikmotivasyonu düşürmek yok aynen devam
ben göremedim resimleri ya ama ya niye niye niye
gel kuşum aa ne demekkkk hemen tam gaz motivasyonnnmesaj attım özele bak
wawwwww kilavuzcum gercekten cok fark var yaa, birsey soracagim 60 kilo iken kac yasindasin simdi kac????
gördünmü be rakibem canımcım gerçi şu an 71.5 im o kilolu halimde 86 kiloydumşimdi görenler vaaayy bayağı zayıflamışsın diyorlar 69 u gördüğümde foto koycam gene
yok canim ask olsun estafirullah, masallahin var...ozaman 2009 du yani 37 idim kilolu halimki geçen yazdı memlekette 38 dim şu an 39 un içindeyimkartlamışım demiiii:78:
bitanesin tatlım çok sağol dönücem inş.arkadaşlık yolladım kabul ettinki gördün değilmi...ben bu pc konusunda biraz cahilim :78: daha kusuruma bakmazsınız
vayyyy one çıtırlık valla süperr azimle o kiloları tekrar görcennn tatlişkommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?