70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gerçekten de azmetmişsin ama sanki biraz az gibi geldi yediklerin yorgun düşme de canım..

hogeldin canım azmedince oluyor başarmış birisin sonuna kadar desteğiz

çok güzel ve hafif bir menü tebrikler

KLAVUZCUUMMM

Seninki de bence çok sağlıklı ancak akşam yediğin makarnayı yemesen sankki daha iyi olurmuş gibi geldi ne dersin? Ben de 4 kaşık lapa gibi bişi yedim aslında ben de yemesem iyiydi yanii

her işte bi hayır vardır arkadaşım allah kolaylık versinbizde memur olduğumuz için belli aralarla tayin olduğumuz için taşınmanın zorluklarınıbilirim...ayrıca allah saadetini bozmasınnazarlardan saklasın:79:

hayır çok şey istemiyosun tabiki sen üzülme verirsin kiloları merak etme ''kopyala tarzımı yapıştır hayatına''

kız green4 niye arkadaş listemde yoksun sen bakiim aaaaaa
yaa yesşimm bende özel msj ıstıyom :84:trendy21 aynen senın ıcınde gecerlı arkadas lısteme eklemek ısterım sızde ısterseniz
neler denedim neler hep dikkat etmem lazım bu bağırsak sorununa

cok abartı olmamakla birlikte bende de var o sorun 2-3günde benımde genellıkle

KLAVUZCUUMMM

Seninki de bence çok sağlıklı ancak akşam yediğin makarnayı yemesen sankki daha iyi olurmuş gibi geldi ne dersin? Ben de 4 kaşık lapa gibi bişi yedim aslında ben de yemesem iyiydi yanii

canımcım diyom ya bu hafta yeme modundayım keşke dedim sonra ama şeytan işte dürttübende yakında onu dürtcemde ...neyse

gerçekten de azmetmişsin ama sanki biraz az gibi geldi yediklerin yorgun düşme de canım..

merak etme canım bünyem baya alışkınnormalde 1 öğün yerim o da akşam yer yatardım o yüzden baya kilo aldım yediklerim ağır şeylerdi çünkü bi de düşün bişe yemesem ertesi günü bile idare ederdi o derece yanibolda su içiyorum şimdi vericem inş yarında pilatese başlıcam sabahları akşamda yürüyüşümü yapcam azmettim başarıcam

chukulata zayıflarken uyguladığın bir metod var mı?
spor yapıyor musun...
kalorili mi yiyorsun?

çok güzel bir menücanımcım spor ne alemde yazmamışsın hııııı mesajını aldım cevap yazdım bakıp gereğini yaparsan beni mutlu edersin öpüyom :89::89::89:

chukulata zayıflarken uyguladığın bir metod var mı?
spor yapıyor musun...
kalorili mi yiyorsun?

Canım kalorili şeyler yemiyorum...Yani 1,5 ay diyetten sonra bi tane çikolata yedim...Onun haricinde hamurişi, tatlı, çikolata, şekerli hiçbir şey tüketmiyorum...Abur cubur da yok

Bi ara mekik çekiyodum rakibemle beraber birkaç hareket daha yapıyoduk ama geçenlerde bi hastalandım ondan sonra da hiç yapamadım bişey...Zaten havalarda soğuk ondan dışarda da spor yapamıyorum:26:Yani öyle tempolu bi spor olayım yok...Sadece bölgesel fazlalıklarım için arada egzersiz yapmaya çalışıcam artık

Kiloları vereyim de sonra sıkılaşmak için birşeyler şart

seni çok fena seviyom KAPTAAANNNCIM:89::89::89:bana acayip moral oluyon ve gaz veriyon muckssssss

başarısızsan o kiloları kim verdi bacım

saol tşk ederim tatlımm oh keyif yap oğluşunla

menü tam benlikkk öğle yemeğine bayıldım cnmmm tam gaz devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…