artık umutluyum canım hırs yaptığımda veriyorum bi ara 57 kiloya düşmüştüm 78 kilodan şimdi yine hırs yaptım hedefim 55 kilo olmakinş herkes istediği kiloyla girer yaza kadar
bugünkü menüm
sabah
maydanoz peynir yumurta 1 dilim kızarmış kepek ekmeği yeşil çay
ara
yeşil çay
öğle
2 kase mercimek çorbası
akşam
1 ayva yarım portakal
hogeldin canımartık umutluyum canım hırs yaptığımda veriyorum bi ara 57 kiloya düşmüştüm 78 kilodan şimdi yine hırs yaptım hedefim 55 kilo olmakinş herkes istediği kiloyla girer yaza kadar
bugünkü menüm
sabah
maydanoz peynir yumurta 1 dilim kızarmış kepek ekmeği yeşil çay
ara
yeşil çay
öğle
2 kase mercimek çorbası
akşam
1 ayva yarım portakal
gerçekten de azmetmişsin ama sanki biraz az gibi geldi yediklerin yorgun düşme de canım..
çok güzel ve hafif bir menü tebriklerSabah
sıcak su
1 adet kuru incir
kahvaltı
domates maydanoz salatalık
1 kk b.peynir
2 adet esmer ekmek
şekersiz çay
yumurta
ara
nescafe (az krema ve şekersiz)
öğle
bol brokoli kanıbahar ve lahana haşlaması (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile)
yoğurt
yarım simit
akşam
bol yeşil salata
3-4 yemek kaşığı yağsız pilav (lapa gibi)
kadınlar gününüz kutlu olsun bakalım hatunlar
hemen menümü yazayım
sabah:
2 dilim ekmek,1 kıvırcık,7-8-dal maydanoz,2 dilim domates,1 haşlanmış yumurta,5 zeytin,1 kupa ıhlamur şekersiz
ara:
bir kupa ıhlamur şekersiz
öğlen:
bir kase tavuk çorbası
bir pors.zeytinyağlı kereviz
bir dilim kepek ekm.
ara:
1 tane tadımca bar(şu kuruyemişli falan barlardan)
akşam:
fırın poşetinde pişmiş 1 tavuk but
4 kaşık makarna
bir kase yoğurt
1 baş kuru soğan(nasılım ama)
gün boyu 2 lt. su
SPOR:
sabah işyerimde çok fazla merdiven inip çıktım yaklaşık bir saat oyüzden akşam yürümedim yani bugün nazara geldim spor offff durumda
bu hafta yaklaşık reglime 6-7 gün kaldığı için kısıtlama sorunu yaşıyorum bana biraz kızııııınnnnnn yukardanda belli değilmi
canım bende tanıtıyım önce kendimi sana:44:
bende 22 yaşındayım evliyim 2 bebişim var,,oğlum 20aylık,kızım 8 aylık daha çalışmıyorum evde geçiyo günlerim
hayatıma gelince hayatım neşeli mutlu geçiyor tabiki mutlu bir evliliğim ve pırlanta gibi 2 yavrum var onlarla vakit geçiriyorum burda sohbet ediyorum genelde burda geçiyo zamanım bırakmıyolarki ev işi yapiyim
Ama şimdiki hayatımı sorma gitsinev taşıycaz eşyaları topladık tam taşıncaktıkki havalar bozdu bikaç gün erteledik kar yağışı başladı burda lodos heryeri yıkıp savuruyo keske geçen pazar taşınsaydık hava günlük güneşlikti ama yapıcak bişey yok ozaman tam toplanmamıştık bugüne kaldı ee bugünde hava bozdu bekliyoruz ev savaş alanına döndü her yer her yer o yüzden bugünlerde hayatımı kopyalayıp yapıştırmasan ii olacak canım
doğal yağlar önemli.özellikle sebzelerdeki vitaminleri açığa çıkarması adına yağ kullanman gerekli.özelden msj attım.istediğin zaman bana ulaşabilirsin.elimden geldiğince yardım ve destek olmaya çalışır
yaa yesşimm bende özel msj ıstıyomhayır çok şey istemiyosun tabiki sen üzülme verirsin kiloları merak etme ''kopyala tarzımı yapıştır hayatına''
kız green4 niye arkadaş listemde yoksun sen bakiim aaaaaa
neler denedim neler hep dikkat etmem lazım bu bağırsak sorununa
KLAVUZCUUMMM
Seninki de bence çok sağlıklı ancak akşam yediğin makarnayı yemesen sankki daha iyi olurmuş gibi geldi ne dersin? Ben de 4 kaşık lapa gibi bişi yedim aslında ben de yemesem iyiydi yanii
gerçekten de azmetmişsin ama sanki biraz az gibi geldi yediklerin yorgun düşme de canım..
hogeldin canımazmedince oluyor başarmış birisin sonuna kadar desteğiz
çıtırlar menüm
3 gün kurusu sıcak su uyanınca
sabah
yarım simit
1 çorba kaşığı lor peynir
zeytin domates biber
ara
2 ceviz içi
öğlen
fırında mantar
bi kase light yoğurt
ara
kuru incir
akşam
çorba
söğüş salata
gece
bi avuç beyaz leblebi
yeşil çay form çay su devam
chukulata zayıflarken uyguladığın bir metod var mı?
spor yapıyor musun...
kalorili mi yiyorsun?
çok güzel bir menücanımcım spor ne alemde yazmamışsın hııııı mesajını aldım cevap yazdım bakıp gereğini yaparsan beni mutlu edersin öpüyom :89::89::89:
Canım bak ben okadar kilo verdim şunu bilir şunu söylerim bu kilolar tek başına gerçekten çok zor veriliyor ben buraya takılmasam cuma günleri bilirim yapma zorunluluqu olmasa bende gevşerim özellikle nasıl beslenmemiz gerektiqini öqreninceye kadar birbirimizin desteqine ihtiyacımız var kopma burdan menülerini paylaş önerilerimizi kulak arkası etme haftalık bildirimlerini mutlaka yap yoksa 2 hafta listeye grmek için beklersin bu hafta sana tolerans tanıyalım ekleyelim listeye ama tekrar kopma kendini bırakma bizler hanımlar olarak azimli varlıklarız istersek yaparız bunu hepimiz biliyoruz kolay deqil tabiki ama zorda deqil sistemi rayına oturtunca yeminle çorap söküqü gibi geliyor gerisi sende başaracaksın bizden ne eksiqin var biraz önce lc waikikiye uqradım çok deqil bikaç ay önce aynı yerde bana göre ne var diye bakınırken şimdi ben beqenmiyorum ve hepsinin içine çok rahat girebiliyorum ve yine geçen yıl bu zamanalar 90 kiloydum diyet yapmak aklımdan bile geçmezdi defalarca denedim olmadı artık denemek istemiyordum birgün buraya rastladım ve kilo veren büyüklerimin tavsiyelerini harfiyen uygulayarak bu kiloları verdim sanki yeniden doqdum azimli ol çok deqil bikaç ay sonra bunları sen yazacaksın ve inşallah her birimiz başarı hikayelerimizi yazıcaz inş.
spor yokkkmesajı aldım geregini yapıcam cnm
Kızlar bugun yazamadımöğlene doğru ablama gectım sonra esimi bekledım gelıp alması ıcın aksama dogru geldık eve bugun ve yarın bize tatiloğlusumlayım
Muazzez işin hayırlı olsun canım
yeşimm ben dayanamıyorum demii :84::84: başarısız diyetçi arzu
Kızlar bugun yazamadımöğlene doğru ablama gectım sonra esimi bekledım gelıp alması ıcın aksama dogru geldık eve bugun ve yarın bize tatiloğlusumlayım
Muazzez işin hayırlı olsun canım
yeşimm ben dayanamıyorum demii :84::84: başarısız diyetçi arzu
sende beni çok motiveliyon gııııı:86::86::86: neyse bugün affettim çünkü bende yapmadımyarın tam gaz devam okeeyyyy
Sabah
sıcak su
1 adet kuru incir
kahvaltı
domates maydanoz salatalık
1 kk b.peynir
2 adet esmer ekmek
şekersiz çay
yumurta
ara
nescafe (az krema ve şekersiz)
öğle
bol brokoli kanıbahar ve lahana haşlaması (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile)
yoğurt
yarım simit
akşam
bol yeşil salata
3-4 yemek kaşığı yağsız pilav (lapa gibi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?