dimi dimi çıtırmışım dimiolcem inş. çünkü hamileliklerimde bile o kiloda değildim hayatımın ilk ve son kilolu dönemimdi inş. kurtuluyomda biraz durakladım bu arada bitanem sende çok güzel bi hatunsun demin facedeki fotolarına baktımda maşallah çok güzelsin oğluşunuda allah bağışlasın
kizlar simdi cikmam lazim markete gidecegim sonrada cocuklari almaya dersaneye gidecegim, yarin insallah cok duzenli bir gun geciririm sizinlede paylasirim.. sizde beni gaza getirirsiniz :)) gorusmek uzere kendinize iyi bakinnn...
kızarr ne güzel motive edioosunuz birbirinizi anlaşıosunuz öleben giremiorum akşama kadar ,geç vakit yazıorum çok dışta kaldım hissediorum bnide aranıza alın bende motive olmalıyım kendime özgüvenimi kazanmalıyım yer var mı... oof of mayısa kadar zayıflamalıyımm....
barkinim seni msn e ekledim ama goremiyorum....
kızarr ne güzel motive edioosunuz birbirinizi anlaşıosunuz öleben giremiorum akşama kadar ,geç vakit yazıorum çok dışta kaldım hissediorum bnide aranıza alın bende motive olmalıyım kendime özgüvenimi kazanmalıyım yer var mı... oof of mayısa kadar zayıflamalıyımm....
var tabi gel kuzum bende sadece iş gelişi girebiliyom gel tatlımcım
sağol tatlımm:81::81: takip edebildikçe bişeler öğrenip buranınn hızınıza yetişebilirim inşallah:90:
sağol tatlımm:81::81: takip edebildikçe bişeler öğrenip buranınn hızınıza yetişebilirim inşallah:90:
hedefimiz aynı ben sadece senden yarım kilo fazlayım şu an hadi bakalım hangimiz önce ulaşıcaz bakalım...ama sağlıklı olarak
Canım bence hedeflerini daha kısa süreli koyarsan ulaşman daha kolay olur ve motivasyonu da daha güzel sağlarsın gibime geliyor...Yani 10 nisan değil de mesela öncelikle 20 ya da 25 martta şu kiloda olucam diye hedef koy sonra o tarihte hedefe ulaştığını gör ve o anki sevinci aynen böyle yaşaSonraki hedefini 10 nisana koy ve o tarih için de başka bi hedef kilo belirle vs...Hedeflere ulaştığını görmek insanı motive ediyor ve demek ki başarabiliyorum diye düşünmeye başlıyorsun bu sırada olumsuz düşünceyi de üstünden attığın için kilo vermen de daha hızlı oluyor Yani bunu ben bi öneri olarak getiriyorum tabii ki yapıp yapmamak senin elinde
niye yokumhayır çok şey istemiyosun tabiki sen üzülme verirsin kiloları merak etme ''kopyala tarzımı yapıştır hayatına''
kız green4 niye arkadaş listemde yoksun sen bakiim aaaaaa
kilolarından kurtulmak için doğru yerdesin.moral ve motivasyonunu her ne olursa olsun düşürmezsen kısa zamanda forma gireceksin sıkıntı etmeteşekkür ederim destekleriniz için...cok iradeliyimdir ve inatçıyımdır inş bu irade ve inadımın faydasını görürüm hedefeime ulaşırım..görsel olarak 42 beden bi insanım millet sana bu kilo yakışıyor desede ben yasıtlarım gibi olmak istiyorum :44: sürekli can simidimi saklamak zorunda kalıyorum kıyafet alırkenartık kilolarımdan kurtulup rahat olmayı istiyorum destekleriniz ile başaracağım inş
merak ettim hayatınızı gercekten çok eğlenceli ve mutlu geçiyor olsa gerek..biraz bahseder misiniz?
bu hafta yiyorum ne yalan söylim.tatlılar kızartmalar havada uçuşuyogünaydınn canımm geç oldu amaaslında erken geldim bu gün okuldan ama gece hiç uyutmadı benim ufaklık sabah 6 da sızdı ben de okula gittim.eee gelince de şekerleme yaptım,yemek yaptım,temizlik yaptım geldiiimmmm offff yorulmuşum.hava çokk soğuukkkkkkk donduummmm
senacım gez bakalım dadlumm ben de gezmedeyim bu günnn ne yapcam ikramları yaaa:18:
yeee yee nasılsa 63 oldunnn fıstıkk rahatlık var demiii seni gidi senii:90:
vay ne güüzel ben de kardeşimi ikna edeyim barime tospa gibi geziyoooo
ayy çok sevindim hadi bakalım hayırlı olsun canım.hayırlı işler bol kazançlar
güle güleben de bitki çayı götüreyim bari.
görürsün görürsün.bende bidaha bu kiloya inemem diye düşünüyoken 67 olsam iyidir diyorken.şimdi 63 çok 60 olayım diyorumhoşbulduk canla ama asıl 70leri görebilirsem öyle geleyim aranıza şimdilik hayal gibi
monarosa nerde hakikaten okadar hızlı kilo veriyoduki eridi gittimi kız ne olduYa benim bi ara bi rakibem vardı monarosa yine kayıp gözükmüyo ortalıklarda umarım kötü bişey olmamıştır:26:
Tabi yokluğunda ben iyice cozuttum galiba resmen tartı gr'larla oynuyor ve ben sinir oluyorum artık bu durumaAcilen 60 kiloyu görmem gerekiyor tartıda...Yoksa motivasyonum da düşmeye başladı....
Peki bu durumda ne mi yapacağım:44:Şimdiden söylüyorum bu hafta cuma yarışmasında en başarılı olan kişiyi kendime bi haftalık rakip seçmeyi düşünüyorum(tabii ki kendisi de kabul ederse )
hoşgeldinya kızlar harikasınız bende size katılmak istiyorum 76 kiloyum yaza kadar vermek istiyorum 2 gündür diyetteyim yürüme bandında yürüyorum 1 saat hırs yaptım bacaklarımı eritcem
evet dayanamıyosun senKızlar bugun yazamadımöğlene doğru ablama gectım sonra esimi bekledım gelıp alması ıcın aksama dogru geldık eve bugun ve yarın bize tatiloğlusumlayım
Muazzez işin hayırlı olsun canım
yeşimm ben dayanamıyorum demii :84::84: başarısız diyetçi arzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?