70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

duraklama da olsa biz ilerltcez onuuu saol cnm teşekkür ederimmmm

kizlar simdi cikmam lazim markete gidecegim sonrada cocuklari almaya dersaneye gidecegim, yarin insallah cok duzenli bir gun geciririm sizinlede paylasirim.. sizde beni gaza getirirsiniz :)) gorusmek uzere kendinize iyi bakinnn...

kızarr ne güzel motive edioosunuz birbirinizi anlaşıosunuz öle ben giremiorum akşama kadar ,geç vakit yazıorum çok dışta kaldım hissediorum bnide aranıza alın bende motive olmalıyım kendime özgüvenimi kazanmalıyım yer var mı... oof of mayısa kadar zayıflamalıyımm....

kizlar simdi cikmam lazim markete gidecegim sonrada cocuklari almaya dersaneye gidecegim, yarin insallah cok duzenli bir gun geciririm sizinlede paylasirim.. sizde beni gaza getirirsiniz :)) gorusmek uzere kendinize iyi bakinnn...

tamam cnm görüşürüzzzzzzz tam gaz bas gaza bas gaza kim tutar seni bas gazaaa

var tabi gel kuzum bende sadece iş gelişi girebiliyom gel tatlımcım

hopp kuşum dışta kalmak ne ölee aaaaaa cıs cıss gel sende bas bakalım gaza kuşumm hepimiz birimiz için

kızlar faceden arkadaş olmak isteyen olursa muazzez kesikoğlu şentürk diye ekleyebilirrr

Son düzenleme:
sağol tatlımm:81::81: takip edebildikçe bişeler öğrenip buranınn hızınıza yetişebilirim inşallah:90:

hedefimiz aynı ben sadece senden yarım kilo fazlayım şu an hadi bakalım hangimiz önce ulaşıcaz bakalım...ama sağlıklı olarak

ben kaçıyorum kızlarçocuklar uykularında coştular mıkırdanıp duruyorlar byyyy

sağol tatlımm:81::81: takip edebildikçe bişeler öğrenip buranınn hızınıza yetişebilirim inşallah:90:

Canım bence hedeflerini daha kısa süreli koyarsan ulaşman daha kolay olur ve motivasyonu da daha güzel sağlarsın gibime geliyor...Yani 10 nisan değil de mesela öncelikle 20 ya da 25 martta şu kiloda olucam diye hedef koy sonra o tarihte hedefe ulaştığını gör ve o anki sevinci aynen böyle yaşa Sonraki hedefini 10 nisana koy ve o tarih için de başka bi hedef kilo belirle vs...Hedeflere ulaştığını görmek insanı motive ediyor ve demek ki başarabiliyorum diye düşünmeye başlıyorsun bu sırada olumsuz düşünceyi de üstünden attığın için kilo vermen de daha hızlı oluyor Yani bunu ben bi öneri olarak getiriyorum tabii ki yapıp yapmamak senin elinde

hedefimiz aynı ben sadece senden yarım kilo fazlayım şu an hadi bakalım hangimiz önce ulaşıcaz bakalım...ama sağlıklı olarak

eet sağlıklı olarak verelimkii bidaha almayalım canım bakalım kim önce ulaşıcak bu güzel tatlı bi rekabet olsunn motive etsinn

eet soyut ve mantıklı bişey buu.. hedefe ulaştıkça daha çok motive daha çok motive derken bi bakmışızz zayıflamışız ozmannn ilk işim kısa bi hedef belirliyeyim vee ulaşim yani ulaşmaya çalışim be arada sen benden daha deneyimlii tecrübelisinn bu yüzdenn önerilerini tavsiyelerini dikate alırım elbette cnmm:86:

2 mil leslie yaptım ohhh sefam olsun,
kılolarım gitsin ,düşmanlarım çatlasın ohh

eet soyut ve mantıklı bişey buu.. hedefe ulaştıkça daha çok motive daha çok motive derken bi bakmışızz zayıflamışız ozmannn ilk işim kısa bi hedef belirliyeyim vee ulaşim yani ulaşmaya çalışim be arada sen benden daha deneyimlii tecrübelisinn bu yüzdenn önerilerini tavsiyelerini dikate alırım elbette cnmm:86:[/QUOTE]

Canım sen şu an 71 kilo musun:26:

slm kizlar anca nette girebildim menumu yazayim
sabah limonlu sicak su
kavalti
2 dilim tam bugday ek
1 zeytin
4 dilim sucuk
2 catal peynir
1 cay kasigigi bal
yarim domates

oglen
1 dilim tb ekmegi
3 kacik kiymali patetes
2 ser dal nane maydanos
bir badak portakal suyu

ara 1 nescafe

aksam
2 yk pilav
bol tavuk salata
cay
1.5 l su

selam kızlar cidden süper motive ediyorsunuz birbirinizi.benmde ekimde düğünüm var acilen zayıflamam lazım 75 kiloyum enaz 60a düşmem gerek.Ama bazı sorunlarım var Ben hemşireyim çalışma saatlerim çok düzensiz nöbelerim oluyor ve yoğun bakımda çalışıyorum bütün gün neredeyse ayaktayım oyüzden spor yapabilme imkanım yok fazla.ikinciside çok yemek seçiyorum.Sebze yemekleri yiyemiyorum.Makarnaya çok düşkün bbirisiyim vs.Bana bir öneriniz var mı nasıl olur nasıl zayıflayabilirim

hayır çok şey istemiyosun tabiki sen üzülme verirsin kiloları merak etme ''kopyala tarzımı yapıştır hayatına''

kız green4 niye arkadaş listemde yoksun sen bakiim aaaaaa
niye yokum

kilolarından kurtulmak için doğru yerdesin.moral ve motivasyonunu her ne olursa olsun düşürmezsen kısa zamanda forma gireceksin sıkıntı etme

bu hafta yiyorum ne yalan söylim.tatlılar kızartmalar havada uçuşuyo elimden geldiğince az az yemeye çalışıyorum.

hoşbulduk canla ama asıl 70leri görebilirsem öyle geleyim aranıza şimdilik hayal gibi
görürsün görürsün.bende bidaha bu kiloya inemem diye düşünüyoken 67 olsam iyidir diyorken.şimdi 63 çok 60 olayım diyorum insanız işte arsızlık yapıp daha fazlasını istiyoruz bu yüzden olmaz işim çok zor yapamam edeme deme aramızda 20 kiloyu aşkın kilo veren arkadaşlarımız var diğer topiclerde 30-40 kilo verenler var.onlar başarabiliyosa sende başarırısın başarmalısında

monarosa nerde hakikaten okadar hızlı kilo veriyoduki eridi gittimi kız ne oldu

ya kızlar harikasınız bende size katılmak istiyorum 76 kiloyum yaza kadar vermek istiyorum 2 gündür diyetteyim yürüme bandında yürüyorum 1 saat hırs yaptım bacaklarımı eritcem
hoşgeldin inşallah bizimle forma kavuşacaksın

evet dayanamıyosun sen ama mazeretin var mazeretin bitince bakalım hangi bahanelerin arkasın asaklanacaksın dayanamadığını sen söyledin yoksa ben nerden bilicem.fakat buna rağmen 4 kilo vermiş olman büyük başarı demekki bizden gizli saklı bi yerlerde spor yapıyosun az az sık sık yemeye devam iştah patlamalarına son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…