tamam bugün bağışla beniii yütfen yütfennnmotivasyon tam gazzzzz ama bende bu hafta kilo zor gitcek regl oldum uyuz oldum tartıyaaa
Canım kalorili şeyler yemiyorum...Yani 1,5 ay diyetten sonra bi tane çikolata yedim...Onun haricinde hamurişi, tatlı, çikolata, şekerli hiçbir şey tüketmiyorum...Abur cubur da yok
Bi ara mekik çekiyodum rakibemle beraber birkaç hareket daha yapıyoduk ama geçenlerde bi hastalandım ondan sonra da hiç yapamadım bişey...Zaten havalarda soğuk ondan dışarda da spor yapamıyorum:26:Yani öyle tempolu bi spor olayım yok...Sadece bölgesel fazlalıklarım için arada egzersiz yapmaya çalışıcam artık
Kiloları vereyim de sonra sıkılaşmak için birşeyler şart
başarısızsan o kiloları kim verdi bacım
Canım kalorili şeyler yemiyorum...Yani 1,5 ay diyetten sonra bi tane çikolata yedim...Onun haricinde hamurişi, tatlı, çikolata, şekerli hiçbir şey tüketmiyorum...Abur cubur da yok
Bi ara mekik çekiyodum rakibemle beraber birkaç hareket daha yapıyoduk ama geçenlerde bi hastalandım ondan sonra da hiç yapamadım bişey...Zaten havalarda soğuk ondan dışarda da spor yapamıyorum:26:Yani öyle tempolu bi spor olayım yok...Sadece bölgesel fazlalıklarım için arada egzersiz yapmaya çalışıcam artık
Kiloları vereyim de sonra sıkılaşmak için birşeyler şart
kızlar yulaf ezmesi yiyen var mı ben sevemedim sütle yaptım değişik şekilde tüketen var mı
kızlar yulaf ezmesi yiyen var mı ben sevemedim sütle yaptım değişik şekilde tüketen var mı
canım ben senin menülerini cok begenıyordum istikrarlı ve kacamaksız zaten güzel de kılo verıyordun noldukı veremıyormusun artık oyl ebıle olsa metabolızman duraklamıstır şaşırt onu farklı bişeyler yeyip sakın vazgecme motıvasyonun düşmesin vazgecsem ben gecerdım sen zaten süper kılo vermıssın hedefıne az kalmıs durmakyok yola devam örnek menülerinle
Canım piyasada müsli olarak satılanlardan tüketiyorum ben arasında kur meyve de oluyor çok seviyorum benyağsız sütle güzel oluyor
bir kere aldım o oldu kepek gibi naparsan yap iğrenç yenmiyor takılıyor resmen
Canım ben hedefimi 60 yazdım ama aslında benim olmam gereken kilo en fazla 55Ben 60'ı hedefe çok uzak durduğum için hemen vazgeçmiyeyim diye yazdım şimdilik...Ya ben 23 martta 60 kilo olmak istiyorum ama imkansız gibi duruyo di mi
kaplumbağa hızlı basarıyla diyelim o zaman benım 1.5 ayda verdığim kıloyu sen 1 haftada verdin nabeeeeeeeeeerrr
senin 10 kilo fazlan varsa benim 40 kilo fazlam var naber benim yolum çoooooook uzun sen bu kilonla bile iyisin boyun var
canım ben senin menülerini cok begenıyordum istikrarlı ve kacamaksız zaten güzel de kılo verıyordun noldukı veremıyormusun artık oyl ebıle olsa metabolızman duraklamıstır şaşırt onu farklı bişeyler yeyip sakın vazgecme motıvasyonun düşmesin vazgecsem ben gecerdım sen zaten süper kılo vermıssın hedefıne az kalmıs durmakyok yola devam örnek menülerinle
Canım ben hedefimi 60 yazdım ama aslında benim olmam gereken kilo en fazla 55Ben 60'ı hedefe çok uzak durduğum için hemen vazgeçmiyeyim diye yazdım şimdilik...Ya ben 23 martta 60 kilo olmak istiyorum ama imkansız gibi duruyo di mi
canım arada hedefler şaşabilir ama er veya gec bence onemlı olan hedefe ulasabılmektır 23 mart olmazda 1 nısan olur meselasen ıyı gıdıyordun sana pesetmek yakısmıyor ben cok zorlanıyorum mesela emzırdıgım ıcın bugun bıle yedıklerımı yazsam burda ne ısın var derler ama yınede vazgecmıyorum bı sekılde ertesı gun dengelerım dıye kendımı avutup yoluma devam etmeye cabalıyorum sen haylihayli başarırsın gitmek yokkkk
senin 10 kilo fazlan varsa benim 40 kilo fazlam var naber benim yolum çoooooook uzun sen bu kilonla bile iyisin boyun var
canım o değil ben pes etmek üzereyimmmm
sen var ya sen şeker...
50 de olursun bu hırsla
emziriyoruz diye önümüze geleni yedik...
takıldım kaldım bakalım...
amannnnnnnnn yavaş vereyim de kalıcı ossunnn
saol ablacım iltifatın da ben oraya gidiyom sen buraya geliyon kovalamaca oynuyoz kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?