70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam bugün bağışla beniii yütfen yütfennn motivasyon tam gazzzzz ama bende bu hafta kilo zor gitcek regl oldum uyuz oldum tartıyaaa

haftayada ben olcam ben şimdiden tartıya uyuz olmaya başladım merak etme canımcım

sağol canım..

bende çocuklar var ya arada yiyorum ben...
bugün çikolata 2-3 şeker...
aldım ben kalorileri yine

canım ben senin menülerini cok begenıyordum istikrarlı ve kacamaksız zaten güzel de kılo verıyordun noldukı veremıyormusun artık oyl ebıle olsa metabolızman duraklamıstır şaşırt onu farklı bişeyler yeyip sakın vazgecme motıvasyonun düşmesin vazgecsem ben gecerdım sen zaten süper kılo vermıssın hedefıne az kalmıs durmakyok yola devam örnek menülerinle

canlarım önce hepiniziiin kadınlar günü kutlu olsuunn öpüorum sizi
bugünkü menüm yine kalabalık bi türlü napmam gerektiğini anlamadım boğazımıda tutamıorumm
kahvaltım 3 dilim krempeynrli ekmek 6 dlm salam 3 dlm kaşar 1 domatez 3zeytin
ara 3adet diyet limonlu büsküvi
öğlen 1 porsiyn tavuk saç kavurma 3 kaşık pilav 3 kaşık salata ayran
ara 1 tabak ballı kornfleks 1 adet muz
akşam 1,5kase kuru fasulye 4kaşık pilav 5 kaşık salata ayran...

günün sonunda yine mutsuzum bakıorum çok yemişim ama yerken çok gelmio nası düzene sokucam kendimi yardımcı olurmusunuz... bnm karın guruldama sorunum var bidee midemi boş bırakıncca başlıo ötmeye sessiz ortamdayım akşam 5e kadar olmuo anlıcanız habire atıştırma filan... tok tutamıorum kendimi kilo veremicem sanırım

Aramızda leslie yapanlar vardı kım hatırlamıyom da ablam netten hepsini indirememiş.Sizin indirdiğiniz güvenilir ve güzel bi site varsa link atarmısınız?

Canım ben hedefimi 60 yazdım ama aslında benim olmam gereken kilo en fazla 55Ben 60'ı hedefe çok uzak durduğum için hemen vazgeçmiyeyim diye yazdım şimdilik...Ya ben 23 martta 60 kilo olmak istiyorum ama imkansız gibi duruyo di mi

canım arada hedefler şaşabilir ama er veya gec bence onemlı olan hedefe ulasabılmektır 23 mart olmazda 1 nısan olur meselasen ıyı gıdıyordun sana pesetmek yakısmıyor ben cok zorlanıyorum mesela emzırdıgım ıcın bugun bıle yedıklerımı yazsam burda ne ısın var derler ama yınede vazgecmıyorum bı sekılde ertesı gun dengelerım dıye kendımı avutup yoluma devam etmeye cabalıyorum sen haylihayli başarırsın gitmek yokkkk

Arasıra hepimizin motiveye ihtiyacı var sanırım bize bizden başka kimseden hayır yok kızlar... Yaza doğru hepimiz fıstık gibi olucaz di miii

canım o değil ben pes etmek üzereyimmmm

sen var ya sen şeker...
50 de olursun bu hırsla

emziriyoruz diye önümüze geleni yedik...
takıldım kaldım bakalım...
amannnnnnnnn yavaş vereyim de kalıcı ossunnn

canımbende o mantıkdayım aslında yavas ve kalıcı su an ıcın ıyı gıdıyor oglum yasına gelsın ıstedıgım kıloya ulasamazsam o zaman hızlanıcam sen de pes etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…