özel mesajmıyaa yesşimm bende özel msj ıstıyom:84:trendy21 aynen senın ıcınde gecerlı arkadas lısteme eklemek ısterım sızde ısterseniz
cok abartı olmamakla birlikte bende de var o sorun 2-3günde benımde genellıkle
ben sütle yemeyi denedimdi bidaha denemedimkızlar yulaf ezmesi yiyen var mı ben sevemedim sütle yaptım değişik şekilde tüketen var mı
2 haftada 60 kiloya ulaşırsan 3. hafta 70 e ulaşma olasılığında varCanım ben hedefimi 60 yazdım ama aslında benim olmam gereken kilo en fazla 55Ben 60'ı hedefe çok uzak durduğum için hemen vazgeçmiyeyim diye yazdım şimdilik...Ya ben 23 martta 60 kilo olmak istiyorum ama imkansız gibi duruyo di mi
maşallah hiç yaşını göstermiyosun.onun yanında aşırı kilolu olduğun dönemde bile okadar iri durmuyosun.benden yapısıyla alkalı kilo üst bedende toplanmış bacaklar incecikbitanesin tatlım çok sağol dönücem inş.arkadaşlık yolladım kabul ettinki gördün değilmi...ben bu pc konusunda biraz cahilim :78: daha kusuruma bakmazsınız
hoşgeldin.sağlıkçı olduğun için bizden daha iyi biliyosundur yararlı ve zararlı besinleri.yararlı besinlerle düzenli beslenir aşırıya kaçmazsan kısa zamanda forma girersin.kalorili besinler bile olsa porsiyonunu küçülterek yemeye devam edersen dahi vucudunda değişmeler olur.selam kızlar cidden süper motive ediyorsunuz birbirinizi.benmde ekimde düğünüm var acilen zayıflamam lazım 75 kiloyum enaz 60a düşmem gerek.Ama bazı sorunlarım var Ben hemşireyim çalışma saatlerim çok düzensiz nöbelerim oluyor ve yoğun bakımda çalışıyorum bütün gün neredeyse ayaktayım oyüzden spor yapabilme imkanım yok fazla.ikinciside çok yemek seçiyorum.Sebze yemekleri yiyemiyorum.Makarnaya çok düşkün bbirisiyim vs.Bana bir öneriniz var mı nasıl olur nasıl zayıflayabilirim
yeni gelen arkadaşların yapması gerekenler
1-kilo çizelgesi yapılacak
2-günde 2.5-3 litre su içilecek
3-kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. Yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-eqer pilav makarna dolam gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-ara öqün tekrar yapılacak
7-akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
bol iradelerrr
kaptan senaa
[/quote]hulk arakadaşımız izinlino|isim|bşlngıç|gçn hafta|bu hafta|giden|tplmda giden|hedef
1|barkinim|71.3|68|66.4|1.600|4.900|60
2| green4 |78|65|63.6|1.400| 14.400 |60
3|esraersoy|75|75|73.7|1.300|1.300|63
4|nidah|72.4|67.8|66.8|1.000|5.600|60
5|dunedain|79.5|78.6|77.6|1.000|1.900|60
6|triendy21|79.8|74.7|73.8|900|6.000|65
7| jasminnnnn |96|76.3|75.4|900| 20.600 |65
8|arcak81|74|71|70.3|700|3.700|62
9|nigdelim|78|74.9|74.2|700|3.800|68
10| erginsena |90|69.6|69|600| 21.000 |60
11|fangolino|79|75.9|75.3|600|3.700|60
12|durusuuuu|79.3|75.9|75.4|500|3.900|69
13|chukuleta|73|66.2|65.8|400|7.200|60
14| kılavuz |86|71.9|71.5|400| 15.600 |60
15|sudem34|77.6|73.2|73.1|100|4.500|68
16| aysebahar |90|69.3|69.2|100| 21.700 |bil.yok
17|fdm|77|72|71.9|100|5.100|60
18|alaca|82.5|72.7|72.7|0|9.800|60
19|sempatik|79.6|78.4|78.4|0|1.200|60
20|shryvz|80|70.2|70.4|artı200|9.600|65
mektupp arkadaşımız izinli
onlymine arkadaşımız izinli
seker_portakali arkadaşımız bildirim yaparak haftaya listeye girmeye hak kazanmıştır
ismi kırmızı ile yazılan arkadaşlar 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir
ismi mavi ile yazılanlar 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir
kilo veren arkadaşlarımızı tebrik eder başarılarının devamını dilerim
kilo veremeyen arkadaşlara 150 mekik ceza
haftaya daha güzel bir tabloda görüşmek ümidiyle kaptan senaa
hangi marka form çayı içiyorsun cnm sadesinimi içiyosun..Merhabalar
Sizleri takip ediyorum ama yazamiorum malesef
Dun benden olculerime baktim 3cm belden 2cm basenden incelmisimancak basen problemim oldugu icin bacaklar icin extra egzersiz yapmam lazim
Ama plates yada yuruyus yapamiorum,havalar azcik duzelsin duzenli yapcam ins
Birde kizlar bagarsak icin form cayi iciyorum gunde 1 tane.fazla icince acayip yapiyohergun duzenli cikiorum.tavsiye ederim
hoşgeldin cnm.ya kızlar harikasınız bende size katılmak istiyorum 76 kiloyum yaza kadar vermek istiyorum 2 gündür diyetteyim yürüme bandında yürüyorum 1 saat hırs yaptım bacaklarımı eritcem
teşekküler cnm bende sizleri çok seviyorum..seni çok fena seviyom KAPTAAANNNCIM:89::89::89:bana acayip moral oluyon ve gaz veriyon muckssssss
müsliyel yarı yaroya karıştırıp yersen sorun olmaz..kızlar yulaf ezmesi yiyen var mı ben sevemedim sütle yaptım değişik şekilde tüketen var mı
bende öyle yapıyorum cnm...Canım piyasada müsli olarak satılanlardan tüketiyorum ben arasında kur meyve de oluyor çok seviyorum benyağsız sütle güzel oluyor
gizem hoşgeldin ama sankş daha öncede gelmiştin ama devam etmemiştin yanılıyormuyum..kızarr ne güzel motive edioosunuz birbirinizi anlaşıosunuz öleben giremiorum akşama kadar ,geç vakit yazıorum çok dışta kaldım hissediorum bnide aranıza alın bende motive olmalıyım kendime özgüvenimi kazanmalıyım yer var mı... oof of mayısa kadar zayıflamalıyımm....
hoşgeldin cnm..selam kızlar cidden süper motive ediyorsunuz birbirinizi.benmde ekimde düğünüm var acilen zayıflamam lazım 75 kiloyum enaz 60a düşmem gerek.Ama bazı sorunlarım var Ben hemşireyim çalışma saatlerim çok düzensiz nöbelerim oluyor ve yoğun bakımda çalışıyorum bütün gün neredeyse ayaktayım oyüzden spor yapabilme imkanım yok fazla.ikinciside çok yemek seçiyorum.Sebze yemekleri yiyemiyorum.Makarnaya çok düşkün bbirisiyim vs.Bana bir öneriniz var mı nasıl olur nasıl zayıflayabilirim
bir günmü kaldıGünaydın çıtırlarımmakşam çok yoqundum giremedim özür ya off laptop kullanıyortum ama şarjında bi temassızlık var 10 dakikam kaldı bitiyor masa üstündeki pcden yazmayıda hiç sevmiyorum onun için çıkmam gerekecek arada masa üstünden girip napıyosunuz diye bakarım kızlar işi sıkı tutun cumaya sadece 1 günümüz kaldı hadi bakalım motivasyona devamm korkun bizden kilolar sizden kurtulucazzzzzzzzz
çizelgende kilonu belirtmemişsin elifece.kilomu verdin ne yaptın anlamadımevet kızlar 79,00 koş elifcede koş...
sena mazeretmi kabul ettigünaydın arkadaşlar
Geçen hafta yoktum ,izinliydim evdede internet yok ,yeni taşındık bu yüzden yuazamadım,zaten geçen hafta adam akıllı kilo da veremedim listeme uyamadım :18::18:
bu hafta sena sağolsun mazeretimi kabul etmiş yazmaya başlıyayım
sabah
1 domates
2 dilim light ekmek
1 kk light peynir
uyanır uyanmaz 2 fincan yeşil çay
ara
neskafe
4 ad. altınbaşak
öğlen
yoğurt+karnabahar haşlaması
ara
elmasütlü neskafe
akşam
tavuk ızgara
salata
ayran
ara
türk kahvesi 1 küçük bitter
öğlen 1 saat yürüyeceğim
ayrıca 2 -2.5 lt su
hepinize sevgiler
bide aranızda avukat olan varmı
sena mazeretmi kabul ettiduyda inanma buna
hayırdır kuzum avukatla ne işin var.
güle güle oturun kendi evinizde sağlıkla huzurla inşallahEtti valla
Ahh ahhh şekerim sorma,kiradaydık kendi evimize taşındık,ev sahibi olacak heriften depozitomuzu alamıyoruz,mahkemeye verdik
delirtti bizi
güle güle oturun kendi evinizde sağlıkla huzurla inşallahbu zamanda ev sahipleri çok kötü kimse artık ömürlük kiracı aramıyor artık.paraya bakıyo hepsi elinizde belgeleriniz varsa söke söke alırsınız paranızı merak etmeyin Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.para önemli olmasada sana yapılan haksızlığa katlanamıyor insan
hayırlısı olsun.mal canın yongası ama çok şükür kendi evinizdesiniz huzurunuz var. belgelerde bazen işe yaramıyo bu ülkede ama sonuçta görülmeyen bi gerçek varki haketmeyerek kazandığın her para senden misli misli çıkar.bu yüzden üzülmesi gereken taraf karşı taraf.siz gönlünüzü ferah tutun.huzurunuzu bozmayın bunun için.canım teşekkürler güzel dileklerin için:98::98:inanırmısın taşındığımızdan beri tadımızı tuzumuzu kaçırdı,ayrıca paramızı istiyoruz diye bi de tehdit etti,elimizdeki tek belge ,kontrat
Kira kontratında depozitoyu belirtiyor,ve alındığınıda yazıp imzalamış,neyse hayırlısı bakalım
bekleyip göreceğiz..
sabah şeriflerin hayırlı olagunaydin kizlarrrr
bugun bir kac saat isi sallayip ohhh misler gibi uyudummm sonra kalktim guzel bir banyo yaptim ruhum dinlendi valla sonra tartildim 77.7 hala koruyorum ona sevindim....
K flaksimi yedim yesil cayimida ictim suyumuda iciyorum.......uzun zamandir bu kadar kendimle vakit gecirmemistim....istedigim muzikleride dinliyorum keyifli..neyse isteyim simdi ama enerji depolamis sekilde hos geldin huzur.......
dondurma diyetimi yapıyosungünaydın hanımlarr
dün ki menümü yazarak günüme başlayayım
kahvaltı
1 simit
1 kk peynir
5-6 zeytin
1 küçük domates
şekersiz çay
arada
1 nescafe
öğlen
1 kase çorba
3 yk makarna
3 köfte
1 bardak ayran
arada
1 elma
akşam
1 kase çorba
3 yk patates oturtma
1 dilim ekmek
salata
yatmadan
2 top sade dondurma
dondurma diyetimi yapıyosunyatmadan önce hemde 2 top genel olarak güzel bi menü akşam ekmek yemen ve toptoptop dondurma dışında
diyetteki en zor süreç akşam 5 ten sonraki zaman.5 ten sonrayı en az hasarla atlattıkmıydı gerisi geliyor.bende akşam acayip acıktım ki akşam yemeğinde kızartma yedimdayanamadım akşam ya
biliyorum olmadı ama
yemekte ki 1 dilim ekmek te ekmeğin kabuğu çok 1 dilim sayılmaz gibi
yemesem daha iyiydi tani
diyetteki en zor süreç akşam 5 ten sonraki zaman.5 ten sonrayı en az hasarla atlattıkmıydı gerisi geliyor.bende akşam acayip acıktım ki akşam yemeğinde kızartma yedimaçlığımı bastırmak için biraz kaşar vi bi yarım havuç yedim.sende açlığını bastırmak için böyle çiğ sebze yada meyve yemeyi deneyebilirsin.çizelgeni görmediğim için bi yorumda bulunamıyorum am adiyete başlayalı kısa bi süre olduysa bu tür kaçamaklar oluyor.diyetini tamamen bozmadıkça sorun olmaz zamanla seninde canın istememeye yada kendine hakim olmaya başlıyosun
düzenli diyete başladıktan 3-4 hafta sonra daha hızlı kilo verildiğini gözlemledim ben bu sefer.bende ilk başlarda çok veremedim ve sonrasında hareketsizde olsam daha fazla kilo verdim.bu yüzden erken pes etmemek lazım.1,5 kiloda az değil.zaten kilo kaybı değil incelme olması önemli olan.bazı bünyelerde kilo olarak kayıp olmasada gözle görülür bi incelme oluyor.bu yüzden hiç sayılara takılma ve sağlıklı olmak adına kendine dikkat etişte burayla birlikte başladım diyete
önceleri de düzenli yemeye çalışıyordum ama çok dikkat etmeden yapıyordum
3 hafta mı ne oldu buraya gireli
1,5 kilo kadar verdim ben
çok veremiyorum troid problemim ve şeker sorunum olduğu için
şimdi spora başladım
düzenli gidersem biraz daha veririm sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?