70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

özel mesajmı özel olarak ilgilenim ben senle bekle beni

kızlar yulaf ezmesi yiyen var mı ben sevemedim sütle yaptım değişik şekilde tüketen var mı
ben sütle yemeyi denedimdi bidaha denemedim çok kötüydü bana göre.ben peyniri çok seviyorum bu yüzden yulafla peyniri karıştırıp yiyodum bi ara bide kuru meyveli kurabiyesini yapıyorum süper bişi oluyor tavsiye ederim

2 haftada 60 kiloya ulaşırsan 3. hafta 70 e ulaşma olasılığında var şuanki kilon zaten çok güzel bundan sonra aceleci olmana hiç gerek yok.1 er 2 şer hedefi geçer ilerlersin bile merak etme

bitanesin tatlım çok sağol dönücem inş.arkadaşlık yolladım kabul ettinki gördün değilmi...ben bu pc konusunda biraz cahilim :78:daha kusuruma bakmazsınız
maşallah hiç yaşını göstermiyosun.onun yanında aşırı kilolu olduğun dönemde bile okadar iri durmuyosun.benden yapısıyla alkalı kilo üst bedende toplanmış bacaklar incecik benim şimdi bile okadar ince bacaklarım yok ama ama olmaz ama aaa

hoşgeldin.sağlıkçı olduğun için bizden daha iyi biliyosundur yararlı ve zararlı besinleri.yararlı besinlerle düzenli beslenir aşırıya kaçmazsan kısa zamanda forma girersin.kalorili besinler bile olsa porsiyonunu küçülterek yemeye devam edersen dahi vucudunda değişmeler olur.

[/quote]

günaydın

hangi marka form çayı içiyorsun cnm sadesinimi içiyosun..
ya kızlar harikasınız bende size katılmak istiyorum 76 kiloyum yaza kadar vermek istiyorum 2 gündür diyetteyim yürüme bandında yürüyorum 1 saat hırs yaptım bacaklarımı eritcem
hoşgeldin cnm.
seni çok fena seviyom KAPTAAANNNCIM:89::89::89:bana acayip moral oluyon ve gaz veriyon muckssssss
teşekküler cnm bende sizleri çok seviyorum..
kızlar yulaf ezmesi yiyen var mı ben sevemedim sütle yaptım değişik şekilde tüketen var mı
müsliyel yarı yaroya karıştırıp yersen sorun olmaz..
Canım piyasada müsli olarak satılanlardan tüketiyorum ben arasında kur meyve de oluyor çok seviyorum ben yağsız sütle güzel oluyor
bende öyle yapıyorum cnm...
gizem hoşgeldin ama sankş daha öncede gelmiştin ama devam etmemiştin yanılıyormuyum..
hoşgeldin cnm..

günaydın [/QUOTE]
günaydın cnm..

Günaydın çıtırlarımm akşam çok yoqundum giremedim özür ya off laptop kullanıyorum ama şarjında bi temassızlık var 10 dakikam kaldı bitiyor masa üstündeki pcden yazmayıda hiç sevmiyorum onun için çıkmam gerekecek arada masa üstünden girip napıyosunuz diye bakarım kızlar işi sıkı tutun cumaya sadece 1 günümüz kaldı hadi bakalım motivasyona devamm korkun bizden kilolar sizden kurtulucazzzzzzzzz

Son düzenleme:
bir günmü kaldı ya ama ama ben hazırlanmadım daha bu arada büyük haber sena ben kahvaltı yapıyorum bu saatte tabi sabahın 5 inde uyandığımı varsayarsak yine baya bi geciktim yemek yemek için

günaydın arkadaşlar
Geçen hafta yoktum ,izinliydim evdede internet yok ,yeni taşındık bu yüzden yuazamadım,zaten geçen hafta adam akıllı kilo da veremedim listeme uyamadım :18::18:
bu hafta sena sağolsun mazeretimi kabul etmiş yazmaya başlıyayım
sabah
1 domates
2 dilim light ekmek
1 kk light peynir
uyanır uyanmaz 2 fincan yeşil çay

ara
neskafe
4 ad. altınbaşak
öğlen
yoğurt+karnabahar haşlaması
ara
elmasütlü neskafe
akşam
tavuk ızgara
salata
ayran
ara
türk kahvesi 1 küçük bitter
öğlen 1 saat yürüyeceğim
ayrıca 2 -2.5 lt su
hepinize sevgiler
bide aranızda avukat olan varmı

sena mazeretmi kabul etti duyda inanma buna
hayırdır kuzum avukatla ne işin var.

Etti valla
Ahh ahhh şekerim sorma,kiradaydık kendi evimize taşındık,ev sahibi olacak heriften depozitomuzu alamıyoruz,mahkemeye verdik
delirtti bizi
güle güle oturun kendi evinizde sağlıkla huzurla inşallah bu zamanda ev sahipleri çok kötü kimse artık ömürlük kiracı aramıyor artık.paraya bakıyo hepsi elinizde belgeleriniz varsa söke söke alırsınız paranızı merak etmeyin Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.para önemli olmasada sana yapılan haksızlığa katlanamıyor insan

canım teşekkürler güzel dileklerin için:98::98:inanırmısın taşındığımızdan beri tadımızı tuzumuzu kaçırdı,ayrıca paramızı istiyoruz diye bi de tehdit etti,elimizdeki tek belge ,kontrat
Kira kontratında depozitoyu belirtiyor,ve alındığınıda yazıp imzalamış,neyse hayırlısı bakalım
bekleyip göreceğiz..

gunaydin kizlarrrr

bugun bir kac saat isi sallayip ohhh misler gibi uyudummm sonra kalktim guzel bir banyo yaptim ruhum dinlendi valla sonra tartildim 77.7 hala koruyorum ona sevindim....
K flaksimi yedim yesil cayimida ictim suyumuda iciyorum.......uzun zamandir bu kadar kendimle vakit gecirmemistim....istedigim muzikleride dinliyorum keyifli..neyse isteyim simdi ama enerji depolamis sekilde hos geldin huzur.......

hayırlısı olsun.mal canın yongası ama çok şükür kendi evinizdesiniz huzurunuz var. belgelerde bazen işe yaramıyo bu ülkede ama sonuçta görülmeyen bi gerçek varki haketmeyerek kazandığın her para senden misli misli çıkar.bu yüzden üzülmesi gereken taraf karşı taraf.siz gönlünüzü ferah tutun.huzurunuzu bozmayın bunun için.

sabah şeriflerin hayırlı ola hergün böyle enerjik başlarsın yeni gün ve yeni hayatına

günaydın hanımlarr

dün ki menümü yazarak günüme başlayayım

kahvaltı

1 simit
1 kk peynir
5-6 zeytin
1 küçük domates
şekersiz çay

arada
1 nescafe

öğlen
1 kase çorba
3 yk makarna
3 köfte
1 bardak ayran

arada
1 elma

akşam
1 kase çorba
3 yk patates oturtma
1 dilim ekmek
salata

yatmadan
2 top sade dondurma

dondurma diyetimi yapıyosun yatmadan önce hemde 2 top genel olarak güzel bi menü akşam ekmek yemen ve toptoptop dondurma dışında

dondurma diyetimi yapıyosun yatmadan önce hemde 2 top genel olarak güzel bi menü akşam ekmek yemen ve toptoptop dondurma dışında

dayanamadım akşam ya
biliyorum olmadı ama
yemekte ki 1 dilim ekmek te ekmeğin kabuğu çok 1 dilim sayılmaz gibi
yemesem daha iyiydi tani

dayanamadım akşam ya
biliyorum olmadı ama
yemekte ki 1 dilim ekmek te ekmeğin kabuğu çok 1 dilim sayılmaz gibi
yemesem daha iyiydi tani
diyetteki en zor süreç akşam 5 ten sonraki zaman.5 ten sonrayı en az hasarla atlattıkmıydı gerisi geliyor.bende akşam acayip acıktım ki akşam yemeğinde kızartma yedim açlığımı bastırmak için biraz kaşar vi bi yarım havuç yedim.sende açlığını bastırmak için böyle çiğ sebze yada meyve yemeyi deneyebilirsin.çizelgeni görmediğim için bi yorumda bulunamıyorum am adiyete başlayalı kısa bi süre olduysa bu tür kaçamaklar oluyor.diyetini tamamen bozmadıkça sorun olmaz zamanla seninde canın istememeye yada kendine hakim olmaya başlıyosun

işte burayla birlikte başladım diyete
önceleri de düzenli yemeye çalışıyordum ama çok dikkat etmeden yapıyordum
3 hafta mı ne oldu buraya gireli
1,5 kilo kadar verdim ben
çok veremiyorum troid problemim ve şeker sorunum olduğu için
şimdi spora başladım
düzenli gidersem biraz daha veririm sanırım

düzenli diyete başladıktan 3-4 hafta sonra daha hızlı kilo verildiğini gözlemledim ben bu sefer.bende ilk başlarda çok veremedim ve sonrasında hareketsizde olsam daha fazla kilo verdim.bu yüzden erken pes etmemek lazım.1,5 kiloda az değil.zaten kilo kaybı değil incelme olması önemli olan.bazı bünyelerde kilo olarak kayıp olmasada gözle görülür bi incelme oluyor.bu yüzden hiç sayılara takılma ve sağlıklı olmak adına kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…