allah kolaylık versin tüm çalışanlarımıza böyle kötü hava koşullarında ulaşım ve iş konusunda sıkıntı çekiyosunuz.günlük menülerinizi isterseniz gün içinde isterseniz ertesi gün paylaşabilirsiniz sorun değil.kim nezaman fırsat buluyosa ozaman paylaşsınKızlar günaydın Konyada kar var bu gün işe zor geldik.Birgün önceki menülerimi yazıyoruz anlamadım ben günlük menümü yazıyorumda.
düzenli diyete başladıktan 3-4 hafta sonra daha hızlı kilo verildiğini gözlemledim ben bu sefer.bende ilk başlarda çok veremedim ve sonrasında hareketsizde olsam daha fazla kilo verdim.bu yüzden erken pes etmemek lazım.1,5 kiloda az değil.zaten kilo kaybı değil incelme olması önemli olan.bazı bünyelerde kilo olarak kayıp olmasada gözle görülür bi incelme oluyor.bu yüzden hiç sayılara takılma ve sağlıklı olmak adına kendine dikkat et
hangi marka form çayı içiyorsun cnm sadesinimi içiyosun..
günaydın:
Dogadan form cayi limonlu( karisik bitki cayi)
Ben bunu iciyorum tado fena degil.dedigim gibi fazla icince acayip tuvalete cikariyo,
hangi marka form çayı içiyorsun cnm sadesinimi içiyosun..
günaydın:
Dogadan form cayi limonlu( karisik bitki cayi)
Ben bunu iciyorum tado fena degil.dedigim gibi fazla icince acayip tuvalete cikariyo,
cnm istersen kayısılısıı dene bide oda hoş bi tadı var bende bağırsak problemini çözdüm sonunda form çayla
yaaa üzülme tamam seninle nezamandır ilgilenemiyoruz farkındayım ama inan şu dönem başımı kaşıycak vaktim yok ev taşıycazya offf bugünde hava çok kapalı napıcaz yarın güzel olur inşallah,,,yaaaaaa ama ben barkinim ve seni cok kiskaniyorum yaaaa, benide motive edin benide alin araniza, kilavuzcum dun sana yazdim ama cevaplamamissin, aslinda benim ihtiyacim olan, bir kisinin gozunu benim ustumden ayirmamasi lazim, gectigimiz haftalarda gun boyunca neler yaptigimi neler yedigimi yaziyordum ama baktim bana cevap yazan yok, bir iki gun bekledim durdum, yazan olmayinca cok uzuldum ve yazmayi biraktim sadece cuma gunleri bildirim yapip birakiyorum, dogrusunu soylemek gerekirse, dogru durust yemeyi ve spor yapmayida biraktim gibi birsey, kimse benimle ilgilenmeyince.... ilk gunlerde esim destek oluyordu ama oda ise gidip geliyor gec geliyor zor goruyoruz birbirimizi, gorustugumuz anlardada baska isler oluyor benim sporumla ugrasmiyoruz, yardddddiiiiimmmmm kizlar birakmayin beni , benide gaza getirinnn lutfennnn....
az yemek bol spor maşallahplatese başladım o vücudu baya sıkılaştırıyor sanırım
hocası da çok başarılı
ilk pazartesi günü gittim en unutulmuş kaslarım bile ağrıyor şu anda
bugünde gitcem kesin arkasından da yüzerim diye düşündüm halim kalırsa tabi
özel mesajmıözel olarak ilgilenim ben senle bekle beni
ben sütle yemeyi denedimdi bidaha denemedimçok kötüydü bana göre.ben peyniri çok seviyorum bu yüzden yulafla peyniri karıştırıp yiyodum bi ara bide kuru meyveli kurabiyesini yapıyorum süper bişi oluyor tavsiye ederim
2 haftada 60 kiloya ulaşırsan 3. hafta 70 e ulaşma olasılığında varşuanki kilon zaten çok güzel bundan sonra aceleci olmana hiç gerek yok.1 er 2 şer hedefi geçer ilerlersin bile merak etme
maşallah hiç yaşını göstermiyosun.onun yanında aşırı kilolu olduğun dönemde bile okadar iri durmuyosun.benden yapısıyla alkalı kilo üst bedende toplanmış bacaklar incecikbenim şimdi bile okadar ince bacaklarım yok ama ama olmaz ama aaa
hoşgeldin.sağlıkçı olduğun için bizden daha iyi biliyosundur yararlı ve zararlı besinleri.yararlı besinlerle düzenli beslenir aşırıya kaçmazsan kısa zamanda forma girersin.kalorili besinler bile olsa porsiyonunu küçülterek yemeye devam edersen dahi vucudunda değişmeler olur.
günaydın cnm..[/QUOTE]hangi marka form çayı içiyorsun cnm sadesinimi içiyosun..
hoşgeldin cnm.
teşekküler cnm bende sizleri çok seviyorum..
müsliyel yarı yaroya karıştırıp yersen sorun olmaz..
bende öyle yapıyorum cnm...
gizem hoşgeldin ama sankş daha öncede gelmiştin ama devam etmemiştin yanılıyormuyum..
hoşgeldin cnm..
günaydın
canım ben aldım bi hevesle tüketemedim.bi ara lapasını yapmayı istiyorum.çok besleyici şifalı bişimiş ozaman kesin beğenmicem amasizin dediğiniz gibi tüketiyim bakalım ne yulaf ezmesiymiş beee:84: :84:
canım zaten 1 haftada olması gereken kadar kilo vermişsin tebrik ediyorum senizaten 2-3 kilo daha verdinmiydi oldukça fit olacaksın sonra zaten zamanla yavaş yavaş istediğin kiloya inmeyi başaracaksın kendini biraz daha tanıtırsan sana daha farklı yorumlardada bulunabiliriz istersen
günaydınnnn çıtırlarrrr bugün geç kalktım malum regl dönemi çökertti beni:84: :84: yeni gelen kızlarrr hoşgeldinizzzzzzz
stres yapıyosundur o yüzden ibre oynamıyodur.yada tartıyı iice kontrol et bazen yerinden kaynaklı farklı değerlerde gösterebiliyor.mümkünse seksi tartılsık sık giremıyorum o yuzden yazamadım tekrar herkeze merhaba .. normalde daha cok kılo verdiğim için bıraz saskınım neyse ıkıncı haftam ve kılomda oynama yok delırıcem her sabah tartılıyorum cok takıldıığım ıcın mı acaba veremıorum boyum 167 kılom 71 200 1.5 yasında kıızm var eskıden 60 kıloydum..
canım ben aldım bi hevesle tüketemedim.bi ara lapasını yapmayı istiyorum.çok besleyici şifalı bişimiş ozaman kesin beğenmicem amadenicem bakalım nezaman kısmet olur yapmak.
bende her yerim ağrıyor....:89:
stres yapıyosundur o yüzden ibre oynamıyodur.yada tartıyı iice kontrol et bazen yerinden kaynaklı farklı değerlerde gösterebiliyor.mümkünse seksi tartılbazı dönemler ödem oluşabiliyor.malum havalar soğuk üşütüyosundur buda sana şişlik olarak hediyesiyle birlikte geliyor.diyetini bozmuyosan sonucu hemen görmesende 1 hafta ile 15 gün içinde göreceksindir üzülme.mümkünsede hergün tartılma psikolojini kötü etkiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?