70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar günaydın Konyada kar var bu gün işe zor geldik.Birgün önceki menülerimi yazıyoruz anlamadım ben günlük menümü yazıyorumda.

Kızlar günaydın Konyada kar var bu gün işe zor geldik.Birgün önceki menülerimi yazıyoruz anlamadım ben günlük menümü yazıyorumda.
allah kolaylık versin tüm çalışanlarımıza böyle kötü hava koşullarında ulaşım ve iş konusunda sıkıntı çekiyosunuz.günlük menülerinizi isterseniz gün içinde isterseniz ertesi gün paylaşabilirsiniz sorun değil.kim nezaman fırsat buluyosa ozaman paylaşsın

platese başladım o vücudu baya sıkılaştırıyor sanırım
hocası da çok başarılı
ilk pazartesi günü gittim en unutulmuş kaslarım bile ağrıyor şu anda
bugünde gitcem kesin arkasından da yüzerim diye düşündüm halim kalırsa tabi

Bugün menüm

Sabah
1kk ligt peynir
1 yumurta
2 d. tt ekmek
çay

Ara
1 fincan ligt nescafe
2 adet mavi yeşil

Öğle

Yağsız tost (tam buğday ekmeğiyle
Ayran

Ara
1 adet elma

Akşam

6 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt
salata

2 lt. su ve sınırsız çay gün içerisinde

günaydınnnn çıtırlarrrr bugün geç kalktım malum regl dönemi çökertti beni:84: :84: yeni gelen kızlarrr hoşgeldinizzzzzzz

tünaydııııııınnnnnn kızlarrr bugün geç kalktım valla dün bayağı yorulmuşum oyyyy,,yeni gelen kızlarada hoşgeldiniz geleceğin çıtır hatunları diyorumm

yaaa üzülme tamam seninle nezamandır ilgilenemiyoruz farkındayım ama inan şu dönem başımı kaşıycak vaktim yok ev taşıycazya offf bugünde hava çok kapalı napıcaz yarın güzel olur inşallah,,,
bir kurtulsak şu işlerden başka bişey istemiyorum şimdilik ama

az yemek bol spor maşallah bizde yemiyoz içmiyoz oturuyoruz
uykucular günaydın benim yerimede bol bol uyumuşsunuz maşallah

:98:DÜNKÜ MENÜM:98:
KAHVALTIM

1 d. ekmek
1 domates
3 zeytin
kk peynir
1bardak çay
ilk defa bukadar az yedim hayret

ARA

1 elma
1bardak süt

ÖĞLEN

dünden kalan 1tabak kabak yemeğini 1d. ekmekle kaşıkladım

ARA

1 muz
akşama kadar 1.5 lt suuuuu

akşam

el yapımı(annemden tabi ben yapmadım) tarhana çorbası 1 ç. tabağı
3kaşık sarımsaklı yoğurtlu makarna
bol yeşil salata + 3kaşık yoğut

toplamda 3lt suu içtim
sıfır kaçamak oldu yine bugün çok rahatımmmm

Son düzenleme:
gizem hoşgeldin ama sankş daha öncede gelmiştin ama devam etmemiştin yanılıyormuyum..

ben 5inden beri burdayım canımcım ama bir türlü adapte olamadım yazamıorum çok fazla geç geliorum oyüzden böle dışarıda kaldım yemek düzenimde oturamadı bi.. bnide aranıza alın dedim ya bnide motive edin beraber motive olalım diye dedim yoksa bugn 4.günüm

hoşgeldin gizem
uzun zaman sonra makarna yiyorum canım çekti .normalde pek sevmem aramamda kendisini ama şimdi yiyorum.yanındada yoğurt.makarnayı sadece haşladım süzmek içinde kevgiri kullandım ve peçetenin üzerine koydum böyle dahihane bi şeyi ancak ben düşünebilirdim zaten

günaydın cnm..[/QUOTE]

sizin dediğiniz gibi tüketiyim bakalım ne yulaf ezmesiymiş beee:84: :84:

sizin dediğiniz gibi tüketiyim bakalım ne yulaf ezmesiymiş beee:84: :84:
canım ben aldım bi hevesle tüketemedim.bi ara lapasını yapmayı istiyorum.çok besleyici şifalı bişimiş ozaman kesin beğenmicem ama denicem bakalım nezaman kısmet olur yapmak.

sık sık giremıyorum o yuzden yazamadım tekrar herkeze merhaba .. normalde daha cok kılo verdiğim için bıraz saskınım neyse ıkıncı haftam ve kılomda oynama yok delırıcem her sabah tartılıyorum cok takıldıığım ıcın mı acaba veremıorum boyum 167 kılom 71 200 1.5 yasında kıızm var eskıden 60 kıloydum..

stres yapıyosundur o yüzden ibre oynamıyodur.yada tartıyı iice kontrol et bazen yerinden kaynaklı farklı değerlerde gösterebiliyor.mümkünse seksi tartıl bazı dönemler ödem oluşabiliyor.malum havalar soğuk üşütüyosundur buda sana şişlik olarak hediyesiyle birlikte geliyor.diyetini bozmuyosan sonucu hemen görmesende 1 hafta ile 15 gün içinde göreceksindir üzülme.mümkünsede hergün tartılma psikolojini kötü etkiler.

canım ben aldım bi hevesle tüketemedim.bi ara lapasını yapmayı istiyorum.çok besleyici şifalı bişimiş ozaman kesin beğenmicem ama denicem bakalım nezaman kısmet olur yapmak.

evet çok besleyici faydalıymş ama valla hayatımda bi kereviz bide yulaf ezmesi içimi kaldırdıı:83: :83:

üff hepsini biliyorum gerci .. hamileliğimde aldığım 40 kılonun 30unu verdım gerıye 10 kaldı uzun suredır rejım yapmıodum yenı basladım ıns gerı kısmınıda verrıım yaza kadar hepımız ınş.. yaptığıınız değişik şeyler varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…