merhaba arkadaslar
hafta basindaki is gorusmem olumlu sonuclandi.
yarindan itibaren is basi yapiyorum.
bu haftanin listesini hazirliyacam ama sonraki haftalara icini bunu yapacak baska bir gonullu arkadas lazim
Kim yapmak ister?
Sevgiler
kimsecikler kalmamış bu çorbanın tarifi sitede vardı ama ben kendm göz kararı yaptım kızlar...
beyaz lahana ben yarısını koymuştum annem büyük almış lahanayı...göz kararı koyun yani
2-3 domates
3-4 soğan
yarım demet maydanoz
yarım demet deroltu
tuz,karabiber,kırmızı biber
2 limonun suyu
bir kaşık salça
2.5 bardak su
2 dolmalık biber
hepsini düdüklüye koyuyorum,pişiriyorum,sonrada blendırdan geçiriyorum...
bu kadar ben akşamları yedim okula gittiğim için 3 öğün 2 hafta yiyeceksiniz...8 kilo verenler oldu
çorbanın tadı güzel değil...midesi kalkıyor insanın ama işte etkili...ben iki gün sadece akşam yememe rağmen 1 kilo kadar vermiştim..
ama devamlı yiyip 14 gün uygulayanların iyi sonuç aldığını okumuştum...bu sitede okudum sanırım diyet yöntemlerimi neydi orda bi yerde yazıyordu..ararsanız bulursunuz...
inşallah faydasını görürsünüz...
öpüyorum hepinizi iyi geceler
günaydın kızlar benden haberler kötü özel günümdeyim dıyette pek yapamadım hatta aldım gibi:mymeka: neyse üzülmek yok zafer benımsırnaşık şey 2 gün oldu sıgarayı azıma vurmadım:teytey: işaşallahda elıme sıgaraya surmucem bakalım bikacgunu daha atlatayım düzenlı dıyetımıde yapıcamhepinizi cok seviyor ve öpüyorum hadi artık kızlar haberlerini bekliyorum şampiyon kim merak ediyorum :jeyyar:hepınıze bol sanslar Şeniza.s.
yok kıslar ben zayıflayamayacagım her gun bı mısafır hergun pasta borek bır gun yemesem ıkıncı gun mutlaka can cekıyorya off sınır oldum tartıya cıktım bugun 73 gosterdı ıkı 3 kılo vermısım ya cok moralım bozukkkk kıslar zayıflayamayacakmıyım hergun sporumuda yapıyorum dıkkat eıdyorum yedıklerıme tabıı arada kacırsamda motıvem sıfır moral sıfır hazırana hatta mayısa kadar en az 6o falan olmam lazım kıslar destegınıze ıhtıyacım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kimsecikler kalmamış bu çorbanın tarifi sitede vardı ama ben kendm göz kararı yaptım kızlar...
beyaz lahana ben yarısını koymuştum annem büyük almış lahanayı...göz kararı koyun yani
2-3 domates
3-4 soğan
yarım demet maydanoz
yarım demet deroltu
tuz,karabiber,kırmızı biber
2 limonun suyu
bir kaşık salça
2.5 bardak su
2 dolmalık biber
hepsini düdüklüye koyuyorum,pişiriyorum,sonrada blendırdan geçiriyorum...
bu kadar ben akşamları yedim okula gittiğim için 3 öğün 2 hafta yiyeceksiniz...8 kilo verenler oldu
çorbanın tadı güzel değil...midesi kalkıyor insanın ama işte etkili...ben iki gün sadece akşam yememe rağmen 1 kilo kadar vermiştim..
ama devamlı yiyip 14 gün uygulayanların iyi sonuç aldığını okumuştum...bu sitede okudum sanırım diyet yöntemlerimi neydi orda bi yerde yazıyordu..ararsanız bulursunuz...
inşallah faydasını görürsünüz...
öpüyorum hepinizi iyi geceler
merhaba arkadaslar
hafta basindaki is gorusmem olumlu sonuclandi.
yarindan itibaren is basi yapiyorum.
bu haftanin listesini hazirliyacam ama sonraki haftalara icini bunu yapacak baska bir gonullu arkadas lazim
Kim yapmak ister?
Sevgiler
bence kaçırmamışsın latte...normal birden yemeden içmeden kesemezsin ya kendini...öyle üzülme..
gunaydın kızlar benım kılom 78.4 yıne gecen haftadan berı hıcbır degısıklık yok,pek dıyet de yapamadım zaten ,kılo almadıgıma sukredıyorum,bu hafta daha sıkı yapcam dıyetımı ve sporumu aksatmayacagım ıns.nolur bırbırımıze destek olalım,takıp edelım
kaydirigubbakcemilekılo veren herkesı tebrık edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?