70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaslar
hafta basindaki is gorusmem olumlu sonuclandi.
yarindan itibaren is basi yapiyorum.
bu haftanin listesini hazirliyacam ama sonraki haftalara icini bunu yapacak baska bir gonullu arkadas lazim

Kim yapmak ister?
Sevgiler

mrb cnm cok sevındım iş başvurunun olumlu olmasını ınş senın için hayırlısıdır bende bu hafta ıkı yerden cagrıldım ama oglusumdan dolayı redetmek zorunda kaldım yanı butun gunum evde gecıyor ben yapabılırım detaylarıyla bılgı verırsen yaparım

gonulluyummm.........

merhaba arkadaslar ,
iyi dilekleriniz ve tebrikleriniz icin tesekkur ederim.
hossum daha once teklif ettigi icin gorevi ona devrediyorum
1. liste pazartesi den pazatesiye kilosunu bildiren herkesin kilosunu bir liste halinde tutmak, bu liste bir onceki haftanin bildirilen kilosunu da icerecek aradaki farkta yazilacak(boylece kimlerin ne kadar kilo verdigini gorecegiz ve en fazls kilo verenleri kupa ile odullendiriyoruz:hooray:
2.liste bir onceki pazartesi yarismaya katilamayip o hafta kilosunu bildirmis olmasi sartiyla yarismaya katilmak isteyenlerinde yarisma listesine eklenmesinden ibaret

Herkese iyi dilekleri icin bir kez daha tesekkur ederim
sevgiler

Son düzenleme:
kimsecikler kalmamış bu çorbanın tarifi sitede vardı ama ben kendm göz kararı yaptım kızlar...

beyaz lahana ben yarısını koymuştum annem büyük almış lahanayı...göz kararı koyun yani
2-3 domates
3-4 soğan
yarım demet maydanoz
yarım demet deroltu
tuz,karabiber,kırmızı biber
2 limonun suyu
bir kaşık salça
2.5 bardak su
2 dolmalık biber

hepsini düdüklüye koyuyorum,pişiriyorum,sonrada blendırdan geçiriyorum...
bu kadar ben akşamları yedim okula gittiğim için 3 öğün 2 hafta yiyeceksiniz...8 kilo verenler oldu

çorbanın tadı güzel değil...midesi kalkıyor insanın ama işte etkili...ben iki gün sadece akşam yememe rağmen 1 kilo kadar vermiştim..

ama devamlı yiyip 14 gün uygulayanların iyi sonuç aldığını okumuştum...bu sitede okudum sanırım diyet yöntemlerimi neydi orda bi yerde yazıyordu..ararsanız bulursunuz...

inşallah faydasını görürsünüz...
öpüyorum hepinizi iyi geceler

teşekkür ederim canım. Yarın hemen başlayacam. İnşallah veririm.

merhabalar. lahana çorbasını yarın yapayım bakiim. inşallah işe yarar. bu hafta diyete başlayalı tam bir ay olacak.sabah tartılayım kaç kilo olmuşum yazarım.ama 7 kilodan sonra vücut dirence geçiyoya sanırım zor geçecek bu hafta.ama şubat ayına göre güzel 6 kilo verdim.mart ayı daha iyi geçer inşallah. bu arada merci74 işe başlamana çok sevindim. hayırlı olur inşallah :Saruboceq:

arkadasim hayirli olsun ise basliyacakmisin yeni isin sana hayir ugur getirsin arkasindanda minicik mavi bir bikiniye sigacak kadar zayifla

bugun sabah 2yumurta 2fincan sekersiz cay ictim,oglen 1ince dilim kepekli sekersiz kek 1dilim kiymali patatesli borek yedim iki kibrit kutusu kadar resmen mikroskopla yakindan bakinca anliyordunuz borek oldugunu 1bardak sekersiz cay aksamda somon izgara yedim 150gr sadece tuzsuz az sonra bir cay icerim kocacigimin elinden diyetteyim ya adamcik ayagima kadar getiriyor cikolata yemis paketin yarisi kalmis eve getirmemis yazik canim ceker diye kiyamam ya emziriyorum diye vallahi super destekci yesilliklerimi kontrol ediyor bitmismi diye beni motive eden tek insan kilo vericeksem onun sayesinde gerci haytimin ilk ve tek diyeti eskiden 1.73 boyum 57kilo bir insandim offff ya el kadar kotlarim vardi hap kadar bikinilerle gezerdim bu dogum beni asti ama olsun kizim icin deger

günaydın kızlar benden haberler kötü özel günümdeyim dıyette pek yapamadım hatta aldım gibi:mymeka: neyse üzülmek yok zafer benımsırnaşık şey 2 gün oldu sıgarayı azıma vurmadım:teytey: işaşallahda elıme sıgaraya surmucem bakalım bikacgunu daha atlatayım düzenlı dıyetımıde yapıcam hepinizi cok seviyor ve öpüyorum hadi artık kızlar haberlerini bekliyorum şampiyon kim merak ediyorum :jeyyar:hepınıze bol sanslar Şeniza.s.

günaydın kızlarrr,

800 gr vermişim,sevinsemmi üzülsemmi bilemedim,bunada şükür hiç yoktan iyidir değil mi yerimseniben
sabah hiç iştahım yoktu moralimin bozulmasından dolayı sanırım,3 zeytin yarım dilim tahıllı ekmek ve 1 tane cherry domates yedim.İlaçlarımıda aldım ,hasta gibiyim boğazım acıyor.

öpüyorum hepinizi

sigarayı bırakmış olman çok güzel bir haber,çok sevindim canım benim.

gunaydın kızlar benım kılom 78.4 yıne gecen haftadan berı hıcbır degısıklık yok,pek dıyet de yapamadım zaten ,kılo almadıgıma sukredıyorum,bu hafta daha sıkı yapcam dıyetımı ve sporumu aksatmayacagım ıns.nolur bırbırımıze destek olalım,takıp edelım
kaydirigubbakcemilekılo veren herkesı tebrık edıyorum

Gülçiçek cim Haziran a çok var,üzme kendini,sağlık problemin yoksa,diyete devam ve biraz sporu artırmakla 3 ayda istediğin kiloya ulaşırsın,moral bozmak yok kaydirigubbakcemile5

Ya Bennu cum kulağa çok hoş geliyor bu tarif,ama bana lahana yasak benneyaptımki:1no2:

merhaba arkadaslar
hafta basindaki is gorusmem olumlu sonuclandi.
yarindan itibaren is basi yapiyorum.
bu haftanin listesini hazirliyacam ama sonraki haftalara icini bunu yapacak baska bir gonullu arkadas lazim

Kim yapmak ister?
Sevgiler

çok sevindim canımmm,tebrik ederim,yeni işin hayırlı uğurlu olsun.

Üzülme canım,nedense 3. haftadan sonra böyle bir duraksama oluyor,önümüzdeki hafta kilo vereceğine ben eminim :teselli:

günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum
bende bir değişiklik yok perşembe 68 çıkarken bugün 69 çıktım nasıl birşey bu yaaa ((
bu hafta biraz dikkat etmek lazım artık kredi kartım kesilsinde termal şort alayım
sabah bir gevrek biraz peynir 2 adet açık çay içtim esmer tek şeker ile :))

bu arada merci74 canım bu işe kabul edileceğine hepimiz inanmıştık süpriz olmadı valla bu grup arkandan çok dua etti hayırlısı olsun yeni işinhihoyyyt
hoşşum seninde yeni görevin hayırlı olsunkaydirigubbakcemile3

sagol latte cıgım destegın ıcın.sen ıyı vermıssın bu hafta.kılolarımızda yakın gibi,neler yıyorsun,spor yapıyormusun,kopya cekeyım senden bırazyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…