- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
Nerden bakiyoruz kilo cetveline?
Nerden bakiyoruz kilo cetveline?
İdeal Kilo Hesaplama - HESAPLAMA.NET
ben burdan baktım
mutlaka dene cnm yaqla tavayla uqraşma hem çokta saqlıklı sıfır yaqdeğişik bir tarif bende balık hastasıyım en kısa zamanda deniycemsağol canım
off süper olmuş afiyet olsunaynen cnm büyük balık somon aldık koydum poşetee ohh içine soğan defne yaprağıda mis gibi oldu yanınada bi salata kalorisizz oldu akşam yemeğiii
çok geçmiş olsun cnm...canım mmm yaaaa bak kar kış demem gelirim heeee anacııımmm pek bi canımçekti.zaten çok acıktım.gündüz nefsime yenildim annemlerde akşam ceza yemek yemedim açıııımmmmm süt içicem artıkın.
kıssss eziyet hee bu kocişe.amaaa olsun bizim nazımızı çekmicekler de kimin kini çekicekler.bak benimkine kuruyemiş istedim hem almamış(gerçi beni düşündü şimdi bu gece ece yer kilo alır diye),hem de sakatlanıp gelmiş.Allah ıııımmmmm kaderim kara soyka der bizim büyükler
canım hemen vitamin al nane limon falan iç ilerlemesin..kızlaaarrr heralde hasta oluyorum
burnum tıkalı gözlerimden ateş çıkıyor başım ağırlaştı galiba ateşimde var:44:
neyse menümü yazayım
sabah:
1 poğça,1 kupa ıhlamur
ara:yok
öğlen:
az tavuk çorbası bol pulbiberli
az pors.zeytinyağlı taze fasülye
ara:
bir kupa ıhlamur limonlu
akşam:
çocuklar istediği için bol kurusoğan kavurdum pul biber ve kekikli
ondan otlandım iki fincan çay ve 4 tane zeytın iki dilim ekmek 3 kaşık yoğurt
ayyyy akşam iğrenç olmuşşşş
gün boyu 2 lt. su
ara:
bir bardak süt ve bir şişe limonlu soda olacak tabiki aralıklı içicem yoksa oda iğrenç olur
dur dur durrrkızlar ya moralim bozulmaya başladı bugün regl olmam gerekiyordu ama olmadım sena abla beni çok etkiledi bende korkmaya başladım offf yaaaaa
sena abla ya spiralin bi etkisi varmı ki daha ilk ayım gecikme olabilirmi acep cevap verirsen çok rahatlıycammmmmmmmmm
selam kızlar napıyonuz bakıyım
yaaaa hava ne kadan soğukkkkkk
mutlaka dene cnm yaqla tavayla uqraşma hem çokta saqlıklı sıfır yaq
off süper olmuş afiyet olsun
çok geçmiş olsun cnm...
canım hemen vitamin al nane limon falan iç ilerlemesin..
dur dur durrrsakin ol tatlım :87: spral düzensizlik yapar özellikle ilk aylarda sen daha dur dün 1 bugün 2 spral taktırmadan önceki reql gününü geç bikere aynı gün olması mümkün deqil bikaç ay sonra rayına oturu sabırlı ol içini ferah tut ..
pişşttt
çıtırlar lahana yağı kullanan oldumu hiç
kız sende durup durup bişey söylüyon valla kendimi kara cahil hissediyom oda ne
sağol canım yapıyorum hemen öptüm seni:2::2::2:
estagfurullahhhlahana yağı varmış sürüyosun inceltiyomuş ama kimisi spor yapın diyo kimisi sürüp yatın karıştı kafam yapan varsa bilgilendirsin bizi
canim aslinda menun fena sayilmaz sadece aksamki ekmek fazla olmus...kızlaaarrr heralde hasta oluyorum
burnum tıkalı gözlerimden ateş çıkıyor başım ağırlaştı galiba ateşimde var:44:
neyse menümü yazayım
sabah:
1 poğça,1 kupa ıhlamur
ara:yok
öğlen:
az tavuk çorbası bol pulbiberli
az pors.zeytinyağlı taze fasülye
ara:
bir kupa ıhlamur limonlu
akşam:
çocuklar istediği için bol kurusoğan kavurdum pul biber ve kekikli
ondan otlandım iki fincan çay ve 4 tane zeytın iki dilim ekmek 3 kaşık yoğurt
ayyyy akşam iğrenç olmuşşşş
gün boyu 2 lt. su
ara:
bir bardak süt ve bir şişe limonlu soda olacak tabiki aralıklı içicem yoksa oda iğrenç olur
ya sorma benimde regl donemine yakin canim ck ekmek ve tatli ceker ...aha ekmek aşermek ilginç hatun seni
canim aksam kofte agir olmus keske daha hafif biseyler yeseydinsabah: aç karnına 1 kuru incir ve sıcak su
sabah kahvaltısı: yumurta bol yeşillik domates 2 adet esmer ekmek peynir 2 zeytin
öğle : 2 kase yağsız sütle yulaflı k flakes
öğle akşam arası: az yağlı mercimek köftesi
karbon hitrat patlamasi yapmisin ....selam kızlar bugün sizce çokmu yemek yemişim(
sabah:1 sandviç
2 tane biskrem bisküvü
arada form kraker
akşam ekmek arası köfte yedim
3 bardak şekersiz bitki çayı
kızlar ya moralim bozulmaya başladı bugün regl olmam gerekiyordu ama olmadım sena abla beni çok etkiledi bende korkmaya başladım offf yaaaaa
canim cevremde cok rasladim kimisi hic hasta olmuyor diye gidip tekrar cikartiyordu kimiside cok oluyor diye cikariyordu vucut alisana kadar bekle ama hasta olmasan dokturuna danis....
sena abla ya spiralin bi etkisi varmı ki daha ilk ayım gecikme olabilirmi acep cevap verirsen çok rahatlıycammmmmmmmmm
bende öptüm balım seni kızlar bnm koçiş oturma odasına yatak yapmış tv izliyor banada hade gell diyoo gittim ben herkese bayyybu arada yarın sakın kaçamak yapmayın cuma bildirim yapıcaz cısssssssssssss
sanki bi topikte gezerken gözüme çarptı senin dediğin gibi sorunlu bölgeye sürüp streç sarıyormuş ister yatın ister sporda uygulayın diyordu bölgesel olarak bayağı farkettmiş diye yazıyordu hatta kocişinin göbeğine uygulamışlar sonuç pozitif olmuş şimdi hatırladım:92::92:
kızlar ya moralim bozulmaya başladı bugün regl olmam gerekiyordu ama olmadım sena abla beni çok etkiledi bende korkmaya başladım offf yaaaaa
bende öptüm balım seni kızlar bnm koçiş oturma odasına yatak yapmış tv izliyor banada hade gell diyoo gittim ben herkese bayyybu arada yarın sakın kaçamak yapmayın cuma bildirim yapıcaz cısssssssssssss
Sagol canim baktim baktim bakmaz olaydim, fici gibisin dedi bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?