70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar napıyonuz bakıyım
yaaaa hava ne kadan soğukkkkkk

değişik bir tarif bende balık hastasıyım en kısa zamanda deniycem sağol canım
mutlaka dene cnm yaqla tavayla uqraşma hem çokta saqlıklı sıfır yaq
aynen cnm büyük balık somon aldık koydum poşetee ohh içine soğan defne yaprağıda mis gibi oldu yanınada bi salata kalorisizz oldu akşam yemeğiii
off süper olmuş afiyet olsun
çok geçmiş olsun cnm...
canım hemen vitamin al nane limon falan iç ilerlemesin..
dur dur durrr sakin ol tatlım :87: spral düzensizlik yapar özellikle ilk aylarda sen daha dur dün 1 bugün 2 spral taktırmadan önceki reql gününü geç bikere aynı gün olması mümkün deqil bikaç ay sonra rayına oturu sabırlı ol içini ferah tut ..
selam kızlar napıyonuz bakıyım
yaaaa hava ne kadan soğukkkkkk

pişşttt

sağol canım yapıyorum hemen öptüm seni:2::2::2:

sağol canım yapıyorum hemen öptüm seni:2::2::2:

bende öptüm balım seni kızlar bnm koçiş oturma odasına yatak yapmış tv izliyor banada hade gell diyoo gittim ben herkese bayyy bu arada yarın sakın kaçamak yapmayın cuma bildirim yapıcaz cısssssssssssss

estagfurullahhh lahana yağı varmış sürüyosun inceltiyomuş ama kimisi spor yapın diyo kimisi sürüp yatın karıştı kafam yapan varsa bilgilendirsin bizi

sanki bi topikte gezerken gözüme çarptı senin dediğin gibi sorunlu bölgeye sürüp streç sarıyormuş ister yatın ister sporda uygulayın diyordu bölgesel olarak bayağı farkettmiş diye yazıyordu hatta kocişinin göbeğine uygulamışlar sonuç pozitif olmuş şimdi hatırladım:92::92:

canim aslinda menun fena sayilmaz sadece aksamki ekmek fazla olmus...
aha ekmek aşermek ilginç hatun seni
ya sorma benimde regl donemine yakin canim ck ekmek ve tatli ceker ...
canim aksam kofte agir olmus keske daha hafif biseyler yeseydin
selam kızlar bugün sizce çokmu yemek yemişim (
sabah:1 sandviç
2 tane biskrem bisküvü
arada form kraker
akşam ekmek arası köfte yedim
3 bardak şekersiz bitki çayı
karbon hitrat patlamasi yapmisin ....

bende öptüm balım seni kızlar bnm koçiş oturma odasına yatak yapmış tv izliyor banada hade gell diyoo gittim ben herkese bayyy bu arada yarın sakın kaçamak yapmayın cuma bildirim yapıcaz cısssssssssssss

canım senin üyesi olduğun diğer topiğide aynı anda takip ediyorum...sen kimseyi takma elbette başarılı ve uzman olan sensin sana bikez daha hayran oldum çok bilinçli ve bilerek sağlığını bozmayarak iyi yönlendirerek bize deneyimlerini aktarıyorsun okilolardan bu kiloya inmek bilinçli olmayı istikrarı gerektirir sonuna kadar destekçinim canım öptüm seni profum benim

bende merak ediyorum işe yarar mı diye

canim bu tur durumlarda oluyor vucut yabanci bir madeye alismaya calisiyor yeni oldugu icin gecikmede olabiliyor hata araliksiz uzun sure kanamada olabiliyor vucutt hic kabul etmiyor olabiliyor yani anlayacagin telas etme biraz bekle ....

ya kizlar ben de bu aksam regl oldum cuma icin daha bir korktum bide kizlar ben 20 gunde bir regl oluyorum...

bugünkü menüm de kaçamağım:
1/2 küçük tulumba
1 parça çikolata
k-bar

kızlar benden bukadar:92::92: hepinize tatlı rüyalar:89::89::89::89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…