70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben yeni bir hesap aldım ugraşamadım ama yonetime iyi bir gerekçe ile yazarsan değiştiriyorlar mış diye de duydum [/QUOTE]
Tamam canim sagol...

Aramızda leslie yapanlar vardı kım hatırlamıyom da ablam netten hepsini indirememiş.Sizin indirdiğiniz güvenilir ve güzel bi site varsa link atarmısınız?
canım ben yapıyodum mazidesen de zayıfla dan indirdim tatlım.
bende sabah duş almıştım petekler yndıqı hlde üstümdede çuval gibi bir kazak olduqu halde üşüyorum hstamı oluyorum yinee :44:
amman dikkat kaptan sen bize lazımsınnn.
çok lezzetli oluyo bence.özelliklede ekşi şeyleri seviyosan meze gibi bişey oluyor.bende ıyyy kerevizmi diye yemezdim ama birgün nasıl denediysem anımsmaıyorum çok hoşuma gitti.denk geldikçe alır yaparım
yaaa canım çok çektii.yarın kesin alıcam heee

bencede söylemeseydin cnm cevizli salata falan deseydin

bnm yediqim çok güzeldi yarın arkadaştan kursta tarifini alır akşam yayınlarım isteyen alıp yapar.. bu arada kilo vetveline bende girdim 1 kilo alın diyoo
ben emziriyorum yaaa.
valla çözdü beni adam fazla yemeyin egzersiz yapın yazıyodu bide balık etli dolgun yazıyodu anam basıldımmmı ne oldu tanıyo bu beni kesin

kıss seher bitiremedinmi geçmişi gel bakimm yamacıma :94:
bitmedi tatlım yaaaa.bi yerde bebiş biyerde kociş.bebiş ağlar kamyona bindir sür beni kociş bağıırır maça gidicem switim nerde.şapkamı bulamıyorum.çıldırıcaaaaaaammmmmmmmm.4 te başladım yeni bitti geçmiş
yeşim varya diqer topiklerden bu listeyi alıp kopy yapmışlar polemik konusu oldu her sabah börek yenicek diye anlamışlar

kızlar hade ben kaçar şimdi koçiş gelir laptopun şarjını deqişecek 1-2 saate kadar laptoptan kafamı uzatıp geyiqe tam gaz devam ederiz yoksa 70-79 topiqinin geyik versiyonu diye linkmi atsak
bekliyorum seniiiii:90:

teşekkürlerrrr

çok güzel ve ben çok severimde bitürlü ayarını tutturamıyorumo yüzden işte öğlen yemeğini yediğim lokantada çıktığı gün kaçarı yok tek geçiyorum ve çok güzel yapıyorlar:128: bak canım istedi yaaaaa

ahhh canım hemende alıvermiş tarifii çok teşekkürler bebeqim yalnız küp şekere qerek yok zaten portakal tatlımsı boşuna şeker almıyalım vücudumuza birde dikkatimi çekti ben yemeklerimde kızartmadan yapacaksan halis z.yaqı kullanırım kızartınca zeytinyaqı hem kokuyor hemde özelliqini kaybediyor annen zeytinyaqında soqanları ve havuçları kavurmuş ya kavumadan yapsın yada ayçiçek yaqı kullansın cnm nacizane selamlarımla birlikte iletirsen annene sevinirim hürmetler

ahh canım bnmm canınmı çekti :26: koçişine söyle maçtan dönerken kerevizle porti alsın hemen yapıpta ye cnm yanımda olsan ben sna yapardım ayy üzüldüm şimdi ya nolur kusura bakma

kızlarr off yaaa eşim biakç yere bakmış laptopun orijinal şarjını bulamamış aldıqımız yer 6da kapandı kaldım yine masaüstünee:84::84: sanki orijinali olmasa nolurki şarj etsin yeter bana kızlarr baksanıza az aslında varya koçiş süper bi koçiş bence düşünsenize evde 2 tane pc var takinin şarj aleti arızalandı diye adam işten çıkmış şarj aleti arıyo hemde bu soqukta :26: ve evde 2. bir bilgisayar varken walla bigün benim kaprislerimden bıkıp beni kapının önüne koyucak yeşimm kapının önünde kalınca size gelmemin bi sakıncası varmııı

hayatım sayemizde canı istemeyen tek kişi bile kalmadı

gel ama şarzı olmayan pcyide al gel şarj uydururuz biz ona bu arada orjinal olmayan şarj aletleri pcnin bataryasını zamanla bozuyor.garantisi bittimi ne oldu durduk yere bu arada turkcellte notebookla aylık 4 gb internet peketi vardı 49 tl ye .ilgilenenlere duyururlur.bizim beyde tutturdu alim sana diye pc kavgası yapmaktansa ayda 50 lira bayılırım diyo adam.ama kabul etmedim tabi borç harç içinde yüzüyoruz bidahaki kampanyada değerlendiririz dedim

Kızlar okudum da yazamadım bugun evdeydım ya Ankarada yarında okullar ve kamudakı hamıle emzıren(ben oluyorum) bayanlara ıdarı tatıl ohh

yeşim sen bırdaha yürüyüş yapma bence ters tepmiş baksana yemege saldırmıssın ama hakketen spor acıktırır.Bu hafta benden umut yok evdeyım ya düzenim bozuldu iyice yerimde saycam sanırım neyse hayırlısı bende hedefımı degıstırıp once yakın zamana koyucam hedef adım adım ılerlıycem yanı mayısa kadar beklemeyım:97:

değişik bir tarif bende balık hastasıyım en kısa zamanda deniycem sağol canım

aynen cnm büyük balık somon aldık koydum poşetee ohh içine soğan defne yaprağıda mis gibi oldu yanınada bi salata kalorisizz oldu akşam yemeğiii

Son düzenleme:

datlum besleyici görünüyor ama biraz az değilmisonra hasta olmayasın

canım mmm yaaaa bak kar kış demem gelirim heeee anacııımmm pek bi canımçekti.zaten çok acıktım.gündüz nefsime yenildim annemlerde akşam ceza yemek yemedim açıııımmmmm süt içicem artıkın.
kıssss eziyet hee bu kocişe.amaaa olsun bizim nazımızı çekmicekler de kimin kini çekicekler.bak benimkine kuruyemiş istedim hem almamış(gerçi beni düşündü şimdi bu gece ece yer kilo alır diye),hem de sakatlanıp gelmiş.Allah ıııımmmmm kaderim kara soyka der bizim büyükler

kızlaaarrr heralde hasta oluyorum
burnum tıkalı gözlerimden ateş çıkıyor başım ağırlaştı galiba ateşimde var:44:
neyse menümü yazayım
sabah:
1 poğça,1 kupa ıhlamur
ara:yok
öğlen:
az tavuk çorbası bol pulbiberli
az pors.zeytinyağlı taze fasülye
ara:
bir kupa ıhlamur limonlu
akşam:
çocuklar istediği için bol kurusoğan kavurdum pul biber ve kekikli
ondan otlandım iki fincan çay ve 4 tane zeytın iki dilim ekmek 3 kaşık yoğurt
ayyyy akşam iğrenç olmuşşşş
gün boyu 2 lt. su
ara:
bir bardak süt ve bir şişe limonlu soda olacak tabiki aralıklı içicem yoksa oda iğrenç olur

geçmiş olsun aman ha tikat e kendine kız sabah ne pogaçasııı oldumu akşam da 2 dilim ne yaptın yavrummm

kız bu aralar iştah gitti ama akşama balık yedimmm bolca şiştimmm hattaa bitki çayı içiyorummm sindiriyim diye

neyse balıkla desteklemişsin folik asit ve e vitaminiiyi efferin spor unuttum sandın demi bende bugünde yok senle o günkü muhabbetten sonra nazar oldum bu hafta tık yok gerçi galiba hastalanıyorum....bugün çok tatsızdım hadi hayırlısı

geçmiş olsun aman ha tikat e kendine kız sabah ne pogaçasııı oldumu akşam da 2 dilim ne yaptın yavrummm

diyorum ya bu hafta regl olucam ya ekmek krizim tuttu bende tatlı krizi olmaz komik ama ekmek aşeririm ondandır:78::78:

spor gene yok şu sporda bi gaza gelemiyommm :84: :84: :84: vucudun halsiz düştü tabii

spor gene yok şu sporda bi gaza gelemiyommm :84: :84: :84: vucudun halsiz düştü tabii

bilmiyomkinine nedir bu hal gerçi kocam dünden beri kör kütük grip olmuş yatak döşek yatıyor biraz önce serum taktım adamcaza heralde banada bulaştırdı inş. hastalığı hafif geçiririm yoksa çocuklar yandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…