70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aha ekmek aşermek ilginç hatun seni

sorma benim böyle garip zevklerim vardırbüyük oğluma hamileyken aynı anda çiğ pırasanın bir tanesini yıkadım önüme aldım yanında salçalı ekmek ve sütlü çikolatayı aynı anda yemiştim ve kendime inanamamıştım annem iğrençsin demişti

:81: :81:evde hemşire olunca tabi serum takılır bizde adamcaza anca ıhlamur yapıp ilaç içiririzz geçmiş olsun

oyy o nası aşermek öleee annen haklı mı ne :76: :76: :76:

bencede söylemeseydin cnm cevizli salata falan deseydin

bnm yediqim çok güzeldi yarın arkadaştan kursta tarifini alır akşam yayınlarım isteyen alıp yapar.. bu arada kilo vetveline bende girdim 1 kilo alın diyoo

kilo cetveline bende baktım 8 kilo verin yağ oranımda ise ideal yazdı iyimiyim yani yağ oranıma çok sevindimde kiloyu doru diyor en az 64 olmam lazım:78::78:

:81: :81:evde hemşire olunca tabi serum takılır bizde adamcaza anca ıhlamur yapıp ilaç içiririzz geçmiş olsun

sağol güzelim...mesleğin avantajı işte...çocuklarda mesela kimseye iğne yaptırmaz kan aldırmazlar bende güvenemiyorum zaten doğduklarından beri herşeylerini ben aldım yaptım eeee alıştılar tabiii

sağol güzelim...mesleğin avantajı işte...çocuklarda mesela kimseye iğne yaptırmaz kan aldırmazlar bende güvenemiyorum zaten doğduklarından beri herşeylerini ben aldım yaptım eeee alıştılar tabiii

bende oğluma kıyamıyorum bebek hemşiresinden başka kimseye aldırmamm bazen çok acımsız olan var her meslekte oldugu gibi

sabah: aç karnına 1 kuru incir ve sıcak su
sabah kahvaltısı: yumurta bol yeşillik domates 2 adet esmer ekmek peynir 2 zeytin

öğle : 2 kase yağsız sütle yulaflı k flakes

öğle akşam arası: az yağlı mercimek köftesi

cnm sabah ara öğün neden yok bide öğlen 2 kase neden yedin ki akşam bişey yememişsin biraz dengesiz beslenme olmuş bence

cnm sabah ara öğün neden yok bide öğlen 2 kase neden yedin ki akşam bişey yememişsin biraz dengesiz beslenme olmuş bence

talişkom bu avatar resmimi değiştirmek istiyorum ama nasıl yapıcam bi el atsana yahu:78:

selam kızlar bugün sizce çokmu yemek yemişim (
sabah:1 sandviç
2 tane biskrem bisküvü
arada form kraker
akşam ekmek arası köfte yedim
3 bardak şekersiz bitki çayı

2 tane biskrem bisküvü
arada form kraker

sebzen vede kalsiyumun yok karbonhidratın çok aralarınyok su belirsizne acımasızım değilmiama öyle olmazsa gaza gelemeyiz değilmişaka bir yanada dengesiz ve karbonhidratlı bir gün olmuş canımcım sebze yok meyve yok süt yoğurt yada ayran yok

2 tane biskrem bisküvü
arada form kraker

cnmcım evet dengesiz olmuş sabah sandviç e bide bisküvi e bide form kraker ara öğünler nerde ekmek arası yerine porsiyon köfte yesen ekmek yemek zorunda kalmayacaktın köfte ayran süper olurdu

Son düzenleme:
kızlar ya moralim bozulmaya başladı bugün regl olmam gerekiyordu ama olmadım sena abla beni çok etkiledi bende korkmaya başladım offf yaaaaa

sena abla ya spiralin bi etkisi varmı ki daha ilk ayım gecikme olabilirmi acep cevap verirsen çok rahatlıycammmmmmmmmm

1 bardak ayran ve 2 şekerli çayda vardı unuttum( çok aşırımı olmuş sebzede sandviçin içinde vardı domates ,peynir,biber,salatalık,ve salam az miktarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…