aha ekmek aşermek ilginç hatun seni
ahhh canım hemende alıvermiş tarifiiçok teşekkürler bebeqim yalnız küp şekere qerek yok zaten portakal tatlımsı boşuna şeker almıyalım vücudumuza birde dikkatimi çekti ben yemeklerimde kızartmadan yapacaksan halis z.yaqı kullanırım kızartınca zeytinyaqı hem kokuyor hemde özelliqini kaybediyor annen zeytinyaqında soqanları ve havuçları kavurmuş ya kavumadan yapsın yada ayçiçek yaqı kullansın cnm nacizane selamlarımla birlikte iletirsen annene sevinirim hürmetler
Canım bu sefer fırında yaptı kerevizi o da güzel oldu ama üstleri biraz kuru gibime geldi ondan eski tarifi verdim...Tabii ki ben mutfaktaysam şeker attırmıyodumgerçi fırındakine de atmamış bu sefer sağolsun
Zeytinyağı piştikten sonra konulunca daha güzel oluyor diyolar ama soğanları nası kavurcak?? Ayçiçek yağı koyarsa ben yiyemem ama ben zeytinyağının tadını seviyorumYani yağsız pişebilse üstten azcık damlatıcam ama neyse canım bu yemeğe de şükür en azından çok yağlı bişey değil karbonhidratlı değil
bilmiyomkinine nedir bu hal gerçi kocam dünden beri kör kütük grip olmuş yatak döşek yatıyor biraz önce serum taktım adamcaza heralde banada bulaştırdı inş. hastalığı hafif geçiririm yoksa çocuklar yandı
sorma benim böyle garip zevklerim vardırbüyük oğluma hamileyken aynı anda çiğ pırasanın bir tanesini yıkadım önüme aldım yanında salçalı ekmek ve sütlü çikolatayı aynı anda yemiştim ve kendime inanamamıştım annem iğrençsin demişti
bencede söylemeseydin cnm cevizli salata falan deseydin
bnm yediqim çok güzeldi yarın arkadaştan kursta tarifini alır akşam yayınlarım isteyen alıp yapar.. bu arada kilo vetveline bende girdim 1 kilo alın diyoo
oyy o nası aşermek öleee annen haklı mı ne :76: :76: :76:
:81: :81:evde hemşire olunca tabi serum takılır bizde adamcaza anca ıhlamur yapıp ilaç içiririzzgeçmiş olsun
sağol güzelim...mesleğin avantajı işte...çocuklarda mesela kimseye iğne yaptırmaz kan aldırmazlar bende güvenemiyorum zatendoğduklarından beri herşeylerini ben aldım yaptım eeee alıştılar tabiii
bende oğluma kıyamıyorum bebek hemşiresinden başka kimseye aldırmammbazen çok acımsız olan var her meslekte oldugu gibi [/
doğrusun onun için zaten ben yapıyorum herşeylerini
sabah: aç karnına 1 kuru incir ve sıcak su
sabah kahvaltısı: yumurta bol yeşillik domates 2 adet esmer ekmek peynir 2 zeytin
öğle : 2 kase yağsız sütle yulaflı k flakes
öğle akşam arası: az yağlı mercimek köftesi
cnm sabah ara öğün neden yok bide öğlen 2 kase neden yedin ki akşam bişey yememişsin biraz dengesiz beslenme olmuş bence
selam kızlar bugün sizce çokmu yemek yemişim(
sabah:1 sandviç
2 tane biskrem bisküvü
arada form kraker
akşam ekmek arası köfte yedim
3 bardak şekersiz bitki çayı
talişkom bu avatar resmimi değiştirmek istiyorum ama nasıl yapıcambi el atsana yahu:78:
selam kızlar bugün sizce çokmu yemek yemişim(
sabah:1 sandviç
2 tane biskrem bisküvü
arada form kraker
akşam ekmek arası köfte yedim
3 bardak şekersiz bitki çayı
Nerden bakiyoruz kilo cetveline?kilo cetveline bende baktım 8 kilo verin yağ oranımda ise ideal yazdı iyimiyim yani yağ oranıma çok sevindimde kiloyu doru diyor en az 64 olmam lazım:78::78:
sebzen vede kalsiyumun yok karbonhidratın çok aralarınyok su belirsizne acımasızım değilmi ama öyle olmazsa gaza gelemeyiz değilmi şaka bir yanada dengesiz ve karbonhidratlı bir gün olmuş canımcım sebze yok meyve yok süt yoğurt yada ayran yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?