70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ekmekler dışında menün gayet iyi daha önce sana söylemiştim sanırım yine aynı şeyi söylicem sena bu deli dicek ama bende size kıyamıyorum.dayanabilecek olsanız zaten yemezsiniz akşam öğününde yememeye çalışırsan ekmeği çok iyi olcak yada her öğünde yediğin 2 dilim ekmeği 1 dilim olarak her öğünde tüket bi seçim yap.ekmek yiyerekte kilo verirsin veremezsin diye bişey yok.sadece sonuca daha yavaş ulaşırsın.

Sağol canım 1 dilimle sınırlayacağım artık

green 14 kiloyu nekadar zamanda verdin canm?
bu topicte bu soruyu en son soracaın ve örnek alacağın kişi benim canım 1 ay sonra 3 ay olcak.aslında sayısal olarak düşündüğünde öyle abartılı bi kilo kaybı olmuyor aslında aylık ortalama 5 kilo diyebiliriz.ama ilk hafta 3 kilo verip ödem attığımı düşünürsek.ayda 4 er kilo veriyor gibiyim.1 ay sonra diyetimi sonlandırmayı planlıyorum.yavaş yavaşta normal beslenmeye başladım zaten.hedefim 3-4 kilo daha verebilmek sizinle beraber

kesinlikle dogru soyluyon cunku bende baslarda herseyi yiyordum ama sat 17de yeme olayini bitiriyordum sadece cay iciyordum aksamlari super gidiyordu kilolar ama simdi dikat edemiyom diye vermiyom .....

Sağol canım 1 dilimle sınırlayacağım artık
ekmek bazıları için vazgeçilmezdir bazen bu vazgeçilmezleri bırakmadanda zayıflanabilinir.ben ekmek çok severim bayılırım kuru ekmek yemeye.abartısız 1 ekemk yerim 2 . ye bile başlarım ama zamanla anladımki ben ekmekle yemek yediğimde doymuyorum mayalı şeyler beni daha acıktırıyor yedikçe yiyesim geliyor bu yüzden ekmeği genelde sabah öğünlerinde 1 tane yiyorum.bazen yemediğim günd eoluyor pek aramıyorum.çok canım istediğindede yiyorum yapacak bişi yok.çünkü metabolizmanın bi kırılma noktası oluyor bi patlama yaşıyosunuz ve ne gelirse önünüze yiyosunuz bunu çok sefer yaşadım ve bu sefer öyle olsun istemediğim için çok dayanamadıysam o an kafi miktarlarda istediğimi yedim .dayanabiliyosam ertesi gün bi öğün olarak değerlendirdim canımın istediğini.diyetteyiz diye haşlanmış yasız tuzsuz sevmediğimiz şeyleri yemeye zorlamayın kendinizi.canınızın istediğini küçük porsiyonlar halinde yavaş yavaş tüketmenizi tavsiye ediyorum

kesinlikle dogru soyluyon cunku bende baslarda herseyi yiyordum ama sat 17de yeme olayini bitiriyordum sadece cay iciyordum aksamlari super gidiyordu kilolar ama simdi dikat edemiyom diye vermiyom .....
hani bi söz var hata 1 kere yapılır 2 cisi alışkanlık yapar.bu diyet içinde aynıdır.1 hatadır telafisi hemen olur ama 2 hata hata olmaktan çıkar alışkanlığa doğru sürükler sizi

Yok yok ben seni örnek alayım çok sabırlı olduğum söylenemez . Daha önce yazmıştım son 1 yıldır bu kilodayım hamilelikte 25 kilo aldım 7 gitti 18 kaldı bana biran önce eski kıyafetlerime girmem lazım üstelik temmuzda kayınbiraderimin düğünü var yetişmem lazım.Bu arada bu kilaları ekmek sayesinde aldım başta mide bulantısını gidermek için sonlarda da reflüyü bastırmak günde 2 ekmek yediğim günler oldu şiştim.

beni al kendine örnek hayatını yaşa ben abur cubur dılında çok yemek yemeyen biriyim.genel olarakta öğünlerim hafif bu yüzden hızlı kilo veriyorum.senin menülerin gayet iyi ekmeği kestinmi eski formuna dönersin.birazda egzersiz kısa sürede toparlarsın merak etme.düzenli olmak düzenli yaşamak işin sırrı düzeni bozdunmu sıfıra sıfır elde var sıfır oluyo

Öyle yapacağım artık diyetisyenide bırakmayı düşünüyorum sizlerle devam ederek sonuca varacağıma inanıyorum

Öyle yapacağım artık diyetisyenide bırakmayı düşünüyorum sizlerle devam ederek sonuca varacağıma inanıyorum
diyetisyenin yada bizim yapabilicemiz şey seni sadece hırslandırmak olabilir.onun dışında herşey kendi iradenle ve metabolizmanın çalışmasıyla alakalı.herşeyde olduğu gibi başarıya ulaşmak için emek verilmeli ve emek verilen hiçbişey karşılıksız kalmaz

menün iyievet sadece ekmekler fazla o da aksamdakını kessen yeter yani

yaa gitmeee

ayy sorma kacamakdemıyımde evde oldugum ıcın düzenlibeslenemedım bu hafta
bahaneye bak bundan öncede işteyimya düzenli beslenemiyorum diyodun
asuman neden başka topiclerde bakim hesap ver ne o yoksa bendenmi kaçıyor zayıflatırım diye

bugün tartıldım dedimya sonuçtan memnunum kotuma giremiyo olsam dahi bi kaçamak yapıp boleronun bolünün tadına baksammı diyorum.gelen oylara göre son çayımı öyle içmeyi planlıyorum

zaten regl var tartıda yarın uyuz olcammm bide hastalık üstüne sos oldu

kızlarr öğlen yemek yemedim sadece bi puding yesem olurmu size sormadan yiyemedim hazır küçük paket pudinglerden çok mu fazla kaçamak olur

132 kaloriymiş nesfit de ysem nerdeyse aynı kaloriii

Son düzenleme:
kızlarr öğlen yemek yemedim sadece bi puding yesem olurmu size sormadan yiyemedim hazır küçük paket pudinglerden çok mu fazla kaçamak olur

132 kaloriymiş nesfit de ysem nerdeyse aynı kaloriii
sonrasında acıkmazsan sorun olmaz sütlü tatlı sindirimi kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…