ekmekler dışında menün gayet iyiKızlar bugünkü menümü yazayım bende
Sabah
Menemen
2 dilim tt ekmek
Ara 1 fincan nescafe
1 tane tutku maalesef
Öğle
Çorba
2 dilim ekmek
Ara
1 portakal
Akşam
Ispanak kavurma
Yoğurt
2 dilim tt ekmek
Ben biraz fazlamı ekmek tüketiyorum
ekmekler dışında menün gayet iyidaha önce sana söylemiştim sanırım yine aynı şeyi söylicem sena bu deli dicek ama bende size kıyamıyorum.dayanabilecek olsanız zaten yemezsiniz akşam öğününde yememeye çalışırsan ekmeği çok iyi olcak yada her öğünde yediğin 2 dilim ekmeği 1 dilim olarak her öğünde tüket bi seçim yap.ekmek yiyerekte kilo verirsin veremezsin diye bişey yok.sadece sonuca daha yavaş ulaşırsın.
bu topicte bu soruyu en son soracaın ve örnek alacağın kişi benim canımgreen 14 kiloyu nekadar zamanda verdin canm?
geçmiş olsun tam hastalık zamanları zaten
ben bikaç gündür genele göre baya kalorisi yüksek şeyler yiyodum hatta pazartesi günü 2 tabak sütlaç 2 parmak büyüklüğünde en az 6-7 tan eelmalı kurabiye yedimdi sonraki günlerde kızarma falanmerak ettim bugün tartıldım sonuç korktuğum gibi değildi hakikaten bende bi venüslü olma durumu var
kaçamak yapıyorum deyip bu kadın nasıl kilo veriyo bizimi uyutuyo yadediğinizi duyar gibi oluyorum.hemen bunada bi açıklık getireyim.böyle ağır kaçamaklarımı akşam 5 ten önce yapmış bitirmiş olmaya gayret ediyorum.en son lokmamı uyumadan en az 3 saat önce yemiş olmaya dikkat ediyorum.akşam ve sabah kahvaltım arasında epey bi zaman oynuyo bu sürede aldığım kalorileri yakmış oluyorum sanırım.üst üste 2 öğün çok yemiyorum.öğünlerimi herzaman dediğim gibi 1yada 2 kaseyi dolduracak geçmeyecek şekilde abartmadan yemeye çalışıyorum.yani az az sık sık benim yaptığım diyet bu.:26:
ekmek bazıları için vazgeçilmezdir bazen bu vazgeçilmezleri bırakmadanda zayıflanabilinir.ben ekmek çok severim bayılırım kuru ekmek yemeye.abartısız 1 ekemk yerim 2 . ye bile başlarımSağol canım 1 dilimle sınırlayacağım artık
hani bi söz var hata 1 kere yapılır 2 cisi alışkanlık yapar.bu diyet içinde aynıdır.1 hatadır telafisi hemen olur ama 2 hata hata olmaktan çıkar alışkanlığa doğru sürükler sizikesinlikle dogru soyluyon cunku bende baslarda herseyi yiyordum ama sat 17de yeme olayini bitiriyordum sadece cay iciyordum aksamlari super gidiyordu kilolar ama simdi dikat edemiyom diye vermiyom .....
bu topicte bu soruyu en son soracaın ve örnek alacağın kişi benim canım1 ay sonra 3 ay olcak.aslında sayısal olarak düşündüğünde öyle abartılı bi kilo kaybı olmuyor aslında aylık ortalama 5 kilo diyebiliriz.ama ilk hafta 3 kilo verip ödem attığımı düşünürsek.ayda 4 er kilo veriyor gibiyim.1 ay sonra diyetimi sonlandırmayı planlıyorum.yavaş yavaşta normal beslenmeye başladım zaten.hedefim 3-4 kilo daha verebilmek sizinle beraber
beni al kendine örnek hayatını yaşaYok yok ben seni örnek alayım çok sabırlı olduğum söylenemez . Daha önce yazmıştım son 1 yıldır bu kilodayım hamilelikte 25 kilo aldım 7 gitti 18 kaldı bana biran önce eski kıyafetlerime girmem lazım üstelik temmuzda kayınbiraderimin düğünü var yetişmem lazım.Bu arada bu kilaları ekmek sayesinde aldım başta mide bulantısını gidermek için sonlarda da reflüyü bastırmak günde 2 ekmek yediğim günler oldu şiştim.
beni al kendine örnek hayatını yaşaben abur cubur dılında çok yemek yemeyen biriyim.genel olarakta öğünlerim hafif bu yüzden hızlı kilo veriyorum.senin menülerin gayet iyi ekmeği kestinmi eski formuna dönersin.birazda egzersiz kısa sürede toparlarsın merak etme.düzenli olmak düzenli yaşamak işin sırrı düzeni bozdunmu sıfıra sıfır elde var sıfır oluyo
diyetisyenin yada bizim yapabilicemiz şey seni sadece hırslandırmak olabilir.onun dışında herşey kendi iradenle ve metabolizmanın çalışmasıyla alakalı.herşeyde olduğu gibi başarıya ulaşmak için emek verilmeli ve emek verilen hiçbişey karşılıksız kalmazÖyle yapacağım artık diyetisyenide bırakmayı düşünüyorum sizlerle devam ederek sonuca varacağıma inanıyorum
menün iyievet sadece ekmekler fazla o da aksamdakını kessen yeter yaniKızlar bugünkü menümü yazayım bende
Sabah
Menemen
2 dilim tt ekmek
Ara 1 fincan nescafe
1 tane tutku maalesef
Öğle
Çorba
2 dilim ekmek
Ara
1 portakal
Akşam
Ispanak kavurma
Yoğurt
2 dilim tt ekmek
Ben biraz fazlamı ekmek tüketiyorum
bu topicte bu soruyu en son soracaın ve örnek alacağın kişi benim canım1 ay sonra 3 ay olcak.aslında sayısal olarak düşündüğünde öyle abartılı bi kilo kaybı olmuyor aslında aylık ortalama 5 kilo diyebiliriz.ama ilk hafta 3 kilo verip ödem attığımı düşünürsek.ayda 4 er kilo veriyor gibiyim.1 ay sonra diyetimi sonlandırmayı planlıyorum.yavaş yavaşta normal beslenmeye başladım zaten.hedefim 3-4 kilo daha verebilmek sizinle beraber
gözümden kaçtı sanam nerdesin ne kaçamaklar yaptında yandan yandan görünüp kaçıyosunmenün iyievet sadece ekmekler fazla o da aksamdakını kessen yeter yani
yaa gitmeee
gözümden kaçtı sanam nerdesin ne kaçamaklar yaptında yandan yandan görünüp kaçıyosungitmem zeballah gibi başınızda beklerim
ayy sorma kacamakdemıyımde evde oldugum ıcın düzenlibeslenemedım bu hafta
geçmiş olsun tam hastalık zamanları zaten
ben bikaç gündür genele göre baya kalorisi yüksek şeyler yiyodum hatta pazartesi günü 2 tabak sütlaç 2 parmak büyüklüğünde en az 6-7 tan eelmalı kurabiye yedimdi sonraki günlerde kızarma falanmerak ettim bugün tartıldım sonuç korktuğum gibi değildi hakikaten bende bi venüslü olma durumu var
kaçamak yapıyorum deyip bu kadın nasıl kilo veriyo bizimi uyutuyo yadediğinizi duyar gibi oluyorum.hemen bunada bi açıklık getireyim.böyle ağır kaçamaklarımı akşam 5 ten önce yapmış bitirmiş olmaya gayret ediyorum.en son lokmamı uyumadan en az 3 saat önce yemiş olmaya dikkat ediyorum.akşam ve sabah kahvaltım arasında epey bi zaman oynuyo bu sürede aldığım kalorileri yakmış oluyorum sanırım.üst üste 2 öğün çok yemiyorum.öğünlerimi herzaman dediğim gibi 1yada 2 kaseyi dolduracak geçmeyecek şekilde abartmadan yemeye çalışıyorum.yani az az sık sık benim yaptığım diyet bu.:26:
iyi kilo veririsin işte her şerde bi hayır varzaten regl var tartıda yarın uyuz olcammm bide hastalık üstüne sos oldu
sonrasında acıkmazsan sorun olmaz sütlü tatlı sindirimi kolaykızlarr öğlen yemek yemedim sadece bi puding yesem olurmu size sormadan yiyemedim hazır küçük paket pudinglerden çok mu fazla kaçamak olur
132 kaloriymiş nesfit de ysem nerdeyse aynı kaloriii
sonrasında acıkmazsan sorun olmaz sütlü tatlı sindirimi kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?