70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

acıkmam ya hastalıktan cnm istemiyo akşamada ıspanak yemeği yicem hafif zaten yada ıspanklı yumurtamı yesemmm
gripsin desteklemek adına yumurtalı yesen daha iyi olur ama keyfine göre canın ne isterse onu ye ben bu hafta okadar cozuttumki hergün yememeyi planladığım şeyleri yedim bugün artık kaçamak gibi bişi yapmak istemiyorum ama akşam ne yiyeceğim konusunda hiç bir fikrim yok.akşam başsağlığına gidicez çay may ikram ederler yanında bişiler olur diye tahminim var haberli gittiğimşiz için böyle bi karşılama beklemekteyim.kendimi hazırlamam lazım

ya ben şuna inanıyorum aslında
yeme içme kısmı tamam az az sık sık yemek lazım
ama iş birazda psikolojik
kafana takmazsan
ay bunu yedim diye suçalamazsan kendini çok sorun olmuyo
ama hem yiyip hem de kendi kendine dert edersen o zaman çok kilo alıyosun yada veremiyosun

dün ıspanak aldık yapmazsam kötü olcak bizimkilere yemeğini banada yumurtalı yapıyım oğluşumla kocam yumurtalı yemiyo çünkü giderken bol bol su içsin miden şişsin akrnın aacıkmaz canında istemesinnn

stres bazılarına ters tepebiliyor.şimdi ben kendi yöntemimle veririm sen veremezsin diğeri belki verir belki vermrez.aslında burda esas olan kişinin kendini bilmesi hatalarını doğrularını keşfetmesiyle alakalı.karakter farklılığı gibi beden ve metabolizma farklı herkes için.en doğru kendi seçtiğin yoldur herzaman.seni kendi seçimlerinden başka bi seçim mutlu etmez değilmi

bitene bolero yedim şimdi ara mahiyetinde yemek yediğimde saat 12 idi şimdi 2 ara yapacak saat gelmiş. canım bişi çekmiyo benimde sonra acıkıyorum yine canım bişi istemiyo ama sonra sağa sola ne bulursam yiyorum.dün aynen böyle oldu kendimi zor zapt ettim.çok yesemde 5 ten sonra yemedim.akşam yarım saat kadar yürüdüm.erken uyudum falan dengelemiş oldum.bugünde aynı şey olsun istemiyorum.en kötü ihtimal yine çay demlerim kahvaltı yaparım.zaten başka şeylerlede doygun hissetmiyorum

kızlarr öğlen yemek yemedim sadece bi puding yesem olurmu size sormadan yiyemedim hazır küçük paket pudinglerden çok mu fazla kaçamak olur

132 kaloriymiş nesfit de ysem nerdeyse aynı kaloriii

canım çok takma kafana bence hem onu hem de yemek yiyebilirsin.. ben öğlelerde en az 300 kalori alıyom valla.. şimdi sadece tatlı yersen kan şekeri hızla inip çıkar çok yemek istersin

bolero nasıl güzel mi ben daha tadına bakamadım eşim ülkerde çalışıyo bi yiyemedimmm ara niyetine bi taneden bişey olmaz

bolero nasıl güzel mi ben daha tadına bakamadım eşim ülkerde çalışıyo bi yiyemedimmm ara niyetine bi taneden bişey olmaz
bende meraktan yedim aslında açlıktan değil.dün akşam aldık eşim denedi yarısınıda bana bıraktı paketin.çok ii niyetli bu adam neyse konumuza dönersek fena sayılmaz eti hoşbeşe benziyo lezzeti çok az aroma farklılığı var hoşbeşte daha yoğun bi koku var sanrım bunda yok pek anlayamadım.şimdi hoşbeşi 1 paket yerken bunu 1 tane yedim farkı farketmem zor bu durumda ama aynısı diyebilirim.

güzel bi teşhiş hoşbeşe karşılık çıkardılr boleroyu ondanda bi paket ye aromsının farkına varırsınnn eşm hastasın akşama baklava getiriyim diyo canın ister saçmalama yarın cuma dedim hay senin dediiiii

fazla iyiyler ama işin komik tarafı hastalık ve baklava ne alaka nebilim meyve olur çorba olur nebilim yemek yapma dışardan getirim olur. bu ne şimdi baklava

fazla iyiyler ama işin komik tarafı hastalık ve baklava ne alaka nebilim meyve olur çorba olur nebilim yemek yapma dışardan getirim olur. bu ne şimdi baklava

hasta olunca yemek yiyemem ben o yüzden hep tatlı yerim lokma tulumba baklavaaaa adamcağız düşündü ama çok kalorili onlarrrr

kızlar dün komşum geldi bu aralar görüşememiştikk kız nası zayıfladın dedii o an içimden yuppi bi diye ses haykırdım ama sonra kız gibi olmuşun didi ben önceden karımıydım yaaa

seviyorum komşum seniiii

banada bi tanıdık zayıflamışsın dedi.bende bi dönem hastaydım biraz o dönem birazda tatlıyı kestim verdim dedim.söylesene o nasıl hastalık bizde olalım dedilerdi

çıtırlar menüm beraber seçtik bugünkü menümü

uyanınca
2 kupa yeşil çay

sabah
2 dilim light ekmek
25 gr kaşarla tost
domates
zeytin

ara
2 ceviz içi

öğlen
puding

ara
kuru incir

akşam
ıspanaklı yumurta
belki yoğurt yerim yanına

gece
muhtemelen leblebiii

su devam

allahım yarın cuma..sen bu tombiş hatunların hepsinden bol bol kilo al

kızlar bugünkü menüm

sabah
1 bardak süt+klasik diyet kahvaltı

ara
1 elma

öğleyin
yarım kase yoğurt çorbası+1,5 dilim çavdarlı ekmek+salata+1 bardak ayran

ara
1 elma

akşam (bu muhtemel daha yemedim)
salata+1 bardak meyve suyu+fırında çipura+1 dilim ekmek

yatmadan önce süt

bugün toplam 40 dk yürümüş olcam ama çok tempolu olmadı.. heryer buz..yinede hızlı yürümeye açlıştım..

aç karnına: kuru incir - sıcak su
sabah: domates-yeşillik-beyaz peynir-2 zeytin-çay
ara- 1 kase yağsız sütle k-flakesli yulaf
öğle: 1 tabak sebze yemeği-2 kaşık yoğurt-1 dilim esmer ekmek
ara: yeşil çay
akşam-tavuk-yeşil salata
bol su içmeye de çalışıyorum daha ne yapayım???

cnm bence akşam menün güzel ekmek yeme daha iyi balıktan daha fazla ye sorun olmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…