gripsin desteklemek adına yumurtalı yesen daha iyi olur ama keyfine göre canın ne isterse onu yeacıkmam ya hastalıktan cnm istemiyo akşamada ıspanak yemeği yicem hafif zaten yada ıspanklı yumurtamı yesemmm
ben bikaç gündür genele göre baya kalorisi yüksek şeyler yiyodum hatta pazartesi günü 2 tabak sütlaç 2 parmak büyüklüğünde en az 6-7 tan eelmalı kurabiye yedimdi sonraki günlerde kızarma falanmerak ettim bugün tartıldım sonuç korktuğum gibi değildi hakikaten bende bi venüslü olma durumu var
kaçamak yapıyorum deyip bu kadın nasıl kilo veriyo bizimi uyutuyo yadediğinizi duyar gibi oluyorum.hemen bunada bi açıklık getireyim.böyle ağır kaçamaklarımı akşam 5 ten önce yapmış bitirmiş olmaya gayret ediyorum.en son lokmamı uyumadan en az 3 saat önce yemiş olmaya dikkat ediyorum.akşam ve sabah kahvaltım arasında epey bi zaman oynuyo bu sürede aldığım kalorileri yakmış oluyorum sanırım.üst üste 2 öğün çok yemiyorum.öğünlerimi herzaman dediğim gibi 1yada 2 kaseyi dolduracak geçmeyecek şekilde abartmadan yemeye çalışıyorum.yani az az sık sık benim yaptığım diyet bu.:26:
gripsin desteklemek adına yumurtalı yesen daha iyi olur ama keyfine göre canın ne isterse onu yeben bu hafta okadar cozuttumki hergün yememeyi planladığım şeyleri yedim bugün artık kaçamak gibi bişi yapmak istemiyorum ama akşam ne yiyeceğim konusunda hiç bir fikrim yok.akşam başsağlığına gidicez çay may ikram ederler yanında bişiler olur diye tahminim var haberli gittiğimşiz için böyle bi karşılama beklemekteyim.kendimi hazırlamam lazım
stres bazılarına ters tepebiliyor.şimdi ben kendi yöntemimle veririm sen veremezsin diğeri belki verir belki vermrez.aslında burda esas olan kişinin kendini bilmesi hatalarını doğrularını keşfetmesiyle alakalı.karakter farklılığı gibi beden ve metabolizma farklı herkes için.en doğru kendi seçtiğin yoldur herzaman.seni kendi seçimlerinden başka bi seçim mutlu etmez değilmiya ben şuna inanıyorum aslında
yeme içme kısmı tamam az az sık sık yemek lazım
ama iş birazda psikolojik
kafana takmazsan
ay bunu yedim diye suçalamazsan kendini çok sorun olmuyo
ama hem yiyip hem de kendi kendine dert edersen o zaman çok kilo alıyosun yada veremiyosun
bitene bolero yedim şimdi ara mahiyetinde yemek yediğimde saat 12 idi şimdi 2 ara yapacak saat gelmiş.dün ıspanak aldık yapmazsam kötü olcak bizimkilere yemeğini banada yumurtalı yapıyım oğluşumla kocam yumurtalı yemiyo çünkü giderken bol bol su içsin miden şişsin akrnın aacıkmaz canında istemesinnn
kızlarr öğlen yemek yemedim sadece bi puding yesem olurmu size sormadan yiyemedim hazır küçük paket pudinglerden çok mu fazla kaçamak olur
132 kaloriymiş nesfit de ysem nerdeyse aynı kaloriii
elif çizelgen olmadığı için bu iyi habermi kötü habermi anlayamadımBugün 78,90 olmuşum...
stres bazılarına ters tepebiliyor.şimdi ben kendi yöntemimle veririm sen veremezsin diğeri belki verir belki vermrez.aslında burda esas olan kişinin kendini bilmesi hatalarını doğrularını keşfetmesiyle alakalı.karakter farklılığı gibi beden ve metabolizma farklı herkes için.en doğru kendi seçtiğin yoldur herzaman.seni kendi seçimlerinden başka bi seçim mutlu etmez değilmi
bitene bolero yedim şimdi ara mahiyetinde yemek yediğimde saat 12 idi şimdi 2 ara yapacak saat gelmiş.canım bişi çekmiyo benimde sonra acıkıyorum yine canım bişi istemiyo ama sonra sağa sola ne bulursam yiyorum.dün aynen böyle oldu kendimi zor zapt ettim.çok yesemde 5 ten sonra yemedim.akşam yarım saat kadar yürüdüm.erken uyudum falan dengelemiş oldum.bugünde aynı şey olsun istemiyorum.en kötü ihtimal yine çay demlerim kahvaltı yaparım.zaten başka şeylerlede doygun hissetmiyorum
canım çok takma kafana bence hem onu hem de yemek yiyebilirsin.. ben öğlelerde en az 300 kalori alıyom valla.. şimdi sadece tatlı yersen kan şekeri hızla inip çıkar çok yemek istersin
bende meraktan yedim aslında açlıktan değil.dün akşam aldık eşim denedi yarısınıda bana bıraktı paketin.çok ii niyetli bu adambolero nasıl güzel mi ben daha tadına bakamadım eşim ülkerde çalışıyo bi yiyemedimmmara niyetine bi taneden bişey olmaz
bende meraktan yedim aslında açlıktan değil.dün akşam aldık eşim denedi yarısınıda bana bıraktı paketin.çok ii niyetli bu adamneyse konumuza dönersek fena sayılmaz eti hoşbeşe benziyo lezzeti çok az aroma farklılığı var hoşbeşte daha yoğun bi koku var sanrım bunda yok pek anlayamadım.şimdi hoşbeşi 1 paket yerken bunu 1 tane yedim farkı farketmem zor bu durumda ama aynısı diyebilirim.
fazla iyiylergüzel bi teşhiş hoşbeşe karşılık çıkardılr boleroyu ondanda bi paket ye aromsının farkına varırsınnn eşm hastasın akşama baklava getiriyim diyo canın ister saçmalama yarın cuma dedim hay senin dediiiii
fazla iyiylerama işin komik tarafı hastalık ve baklava ne alaka nebilim meyve olur çorba olur nebilim yemek yapma dışardan getirim olur. bu ne şimdi baklava
benimkide bana ekler alim önerisinde bulunmuştuhasta olunca yemek yiyemem ben o yüzden hep tatlı yerim lokma tulumba baklavaaaa adamcağız düşündü ama çok kalorili onlarrrr
kızlar dün komşum geldi bu aralar görüşememiştikk kız nası zayıfladın dedii o an içimden yuppi bi diye ses haykırdım ama sonra kız gibi olmuşun didi ben önceden karımıydım yaaa
seviyorum komşum seniiii
allahım yarın cuma..sen bu tombiş hatunların hepsinden bol bol kilo al
kızlar bugünkü menüm
sabah
1 bardak süt+klasik diyet kahvaltı
ara
1 elma
öğleyin
yarım kase yoğurt çorbası+1,5 dilim çavdarlı ekmek+salata+1 bardak ayran
ara
1 elma
akşam (bu muhtemel daha yemedim)
salata+1 bardak meyve suyu+fırında çipura+1 dilim ekmek
yatmadan önce süt
bugün toplam 40 dk yürümüş olcam ama çok tempolu olmadı.. heryer buz..yinede hızlı yürümeye açlıştım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?