70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saat 3 olmuş benim 4 gibi bişiler yemem lazım ama ama ama nee
bluemoon26 menün gayet iyi sen doyduktan sonra bizim için sorun yok
fdm menün çok iyi ama bencede akşam boşver ekmeği ekmeği herzaman yersin ama balık mevsimi bitiyor hazır taze bulmuşsun balık ye bol bol

teşekkür ederim greencim doymak zorundayım yarın tartının başına geçicem çünkü...

fdm içtiğin meyve suyu umarım taze sıkılmış falandır... Diğerlerini tercih etme derim ben..

teşekkür ederim greencim doymak zorundayım yarın tartının başına geçicem çünkü...

fdm içtiğin meyve suyu umarım taze sıkılmış falandır... Diğerlerini tercih etme derim ben..
ben her perşembe acayip iştahlı oluyorum bugün henüz iştahım açılmadı ama açılırsa pir açılacak bugün tartıyla bi görüşme yaptım korka korka ama kısa zamanda kaynaştık aramız iyi görüşme sonunda yarın için sözleştik bi sorun olmazsa yüzümü güldürecek yarın

kızlar bunlardan kullanan varmı hangisini almalıyımm

canım bn spor merkezine gidiyorum ve sol taraftakini kullanıyorum 15 dakika da yaklaşık 200 kalori yakıo ve tabi senin hızına da baglı daha fazla da olabilir..bacak kaslarını ve karnını aynı anda calıştıroyor..ben çok memnunum...koşu bandı ve bisiklete göre fazla iyi

sağ taraftakinden annem de var kalçaları için almıştı ama dizlerini çok zorlamış doktor yasakladı
ben çok faydalı olacağını sanmıyorum ama sen bilirsin yine de

tşk ederim kızlarrr biraz daha bakıyım karar vericem

arkadaşımda var ama amortisörü çok sert olduğu için çok yavaş hareket ediyor internetten almıştı ve kullanamadı belki kullansaydı açılırmıydı bilmiyorum...

banada bi tanıdık zayıflamışsın dedi.bende bi dönem hastaydım biraz o dönem birazda tatlıyı kestim verdim dedim.söylesene o nasıl hastalık bizde olalım dedilerdi
benide kim gorse ne guzel zayiflamisin diyorlar tabi benimde agzim kulaklarima......
menun genel olark guzel ama aksama ekmegi yemesen daha iyi ..

menun gayet guzel .....

kizlar buda benim menum
sabah limoonlu sicak su
kavalti sucuklu yumurta
yarimsar domates salatalik
1 kucuk hindiba (sebze)
3 zeytin
yarim kase yogurt

oglen
yogurlu kabak 1 kase
1 parca kirmizi et

ara 1 form cay
1 elma

aksam
1 kase yogurlu kabak (tabi esime ve kardesime dmts biber patlican kizartim canimda gidiyor ama yemiyecem)

yatana kadar 1 form cay 3 litre su
umarim cok olmamistir...

slm senacim seni gordum asagidasin hist buraya bak........

hoşgeldin cm..
ben sana diyom den normal deqilsin diye

çok geçmiş olsun cnm durumu iyi idare etmişsin brawoo

hımm.. anladım canım.. bende seydişehirliyim..

kardeşim de orda...
önemli bir görevde...
mesleğini söylersem kimliğini ifşa etmiş olurum

günaydın kızlar...
bugün bomba gibiyim dünkü k-barın etkisi beni 1 hafta
idare eder
senacım o k-bar ilk kaçamağım....
1 aydır yememiştim...
damağımda bıraktığı tadı bile hoş :26::26:

bu arada zayıfladığımı hissediyorum...
göbiş az gitmiş..
bugün plates yapmadım..
benimkilerin 3 ü de başımda

benim hedefim de bildirim yazmıştım kaptanım..
unutulmuş sanırım...
hedefim: 62 idi...
ama 61 yazdım çizelgeme....

cuma 62 yapacağım....

sabah bitki çayı...
güzel light bir kahvaltı...
herşey light....

ara için elma portakal yada....

akşama et yaptım lahana ve yaprak sarma

öğlen yayla çorbası var..
sıfır yağ[/QUOTE]
Canım çizelgen yoktu göremedim bildirimindede yoktu çok iyi hatırlıyorum tekrar tekrar bakmıştım neyse bu hafta düzeltiriz...
günaydın kızlar regl üstüne bide hasta oldum boğazım şiş heryerim ağrıyorrr biriniz bi çorba yapında içiyimm yaa
çok geçmiş olsun cnm tavuk çarbası yaptım içermisin
..

Sanırım bu kadar ekmeqi diyetisyen verdi sana kahvaltı dışında ekmek yemezsen daha rahat kilo verirsin tatlım..

bugün tartıldım dedimya sonuçtan memnunum kotuma giremiyo olsam dahi bi kaçamak yapıp boleronun bolünün tadına baksammı diyorum.gelen oylara göre son çayımı öyle içmeyi planlıyorum
ehh yeşim bari bugün söyleme kaçamak yapıcam diye canalrı isticek kızların tutp onlarda yicek
slm senacim seni gordum asagidasin hist buraya bak........

skm cnm ancak okudum geçmişi laptopun şarjı yapılmış eşim getircek birazdan belim ve sırtım kotu burdan yazmaktan şimdi çıkıyım az dinleneyim koçiş gelsin laptoptan bol bol muhabbet ederiz cnm..

bahaneye bak bundan öncede işteyimya düzenli beslenemiyorum diyodun
asuman neden başka topiclerde bakim hesap ver ne o yoksa bendenmi kaçıyor zayıflatırım diye

aaa dogru oyle dıyodum demii unuttum calıstıgım ıcın aksam yemek duzenı olmuyo dıyodum hahah ablam 90 üstündekiler topiğinde canım ben oldugum ıcın arada gelıp bakıyor o kadar

birde yeşim cok komiğim sen bolerodan bahsetmişsin ya ben onu su üste giyilen bolero sandımmmcunku öncesinde kot pantolonundan bahsetmişssin ya ondan h,çaklıma gelmemiş gofret olabileceği diğer msjında anladımm

selaaaaaaammmm

menümü yaziim bende:)

sabah:1dl ekmek,1yum,peynir,zeytn

ara:1dilim ayva,az leblebi

öğle:5-6kş haşlama makarna,çorba,yoğurt,salata

ara:yarım ayva,az leblebi
ara:yarım muz

akşam:taze fasulye,2kş bulg pilavı,yoğurt,salata

ara:az leblebi veya meyve

Canım çizelgen yoktu göremedim bildirimindede yoktu çok iyi hatırlıyorum tekrar tekrar bakmıştım neyse bu hafta düzeltiriz...

çok geçmiş olsun cnm tavuk çarbası yaptım içermisin
..

Sanırım bu kadar ekmeqi diyetisyen verdi sana kahvaltı dışında ekmek yemezsen daha rahat kilo verirsin tatlım..

ehh yeşim bari bugün söyleme kaçamak yapıcam diye canalrı isticek kızların tutp onlarda yicek

skm cnm ancak okudum geçmişi laptopun şarjı yapılmış eşim getircek birazdan belim ve sırtım kotu burdan yazmaktan şimdi çıkıyım az dinleneyim koçiş gelsin laptoptan bol bol muhabbet ederiz cnm..[/QUOTE]

allah sonunda kavusturdu sarjina muhabetin hic bitmesin canim.....

zayıfladın dıyecek bır komsum bılem yok yaa işyerindekiler dıyo ama
banada bi tanıdık zayıflamışsın dedi.bende bi dönem hastaydım biraz o dönem birazda tatlıyı kestim verdim dedim.söylesene o nasıl hastalık bizde olalım dedilerdi
bu da güzelmişş
daha yapacak bıseyın yok bekle kıloların gıtmesını o kadar

aferin gökcen bravooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…