ben her perşembe acayip iştahlı oluyorum bugün henüz iştahım açılmadı ama açılırsa pir açılacakteşekkür ederim greencim doymak zorundayım yarın tartının başına geçicem çünkü...
fdm içtiğin meyve suyu umarım taze sıkılmış falandır... Diğerlerini tercih etme derim ben..
kızlar bunlardan kullanan varmı hangisini almalıyımm
kızlar bunlardan kullanan varmı hangisini almalıyımm
sağ taraftakinden annem de var kalçaları için almıştı ama dizlerini çok zorlamış doktor yasakladı
ben çok faydalı olacağını sanmıyorum ama sen bilirsin yine de
canım bn spor merkezine gidiyorum ve sol taraftakini kullanıyorum 15 dakika da yaklaşık 200 kalori yakıo ve tabi senin hızına da baglı daha fazla da olabilir..bacak kaslarını ve karnını aynı anda calıştıroyor..ben çok memnunum...koşu bandı ve bisiklete göre fazla iyi
elif çizelgen olmadığı için bu iyi habermi kötü habermi anlayamadımen azından şukadar aldım verdim dersen bizde sevinç yada üzüntünü paylaşırız
çizelgem var ama nasıl güncelleyeceğimi bilemiyorum siz göremiyormusunuz?
kızlar dün komşum geldi bu aralar görüşememiştikk kız nası zayıfladın dedii o an içimden yuppi bi diye ses haykırdım ama sonra kız gibi olmuşun didi ben önceden karımıydım yaaa
seviyorum komşum seniiii
benide kim gorse ne guzel zayiflamisin diyorlar tabi benimde agzim kulaklarima......banada bi tanıdık zayıflamışsın dedi.bende bi dönem hastaydım biraz o dönem birazda tatlıyı kestim verdim dedim.söylesene o nasıl hastalık bizde olalım dedilerdi
menun genel olark guzel ama aksama ekmegi yemesen daha iyi ..allahım yarın cuma..sen bu tombiş hatunların hepsinden bol bol kilo al
kızlar bugünkü menüm
sabah
1 bardak süt+klasik diyet kahvaltı
ara
1 elma
öğleyin
yarım kase yoğurt çorbası+1,5 dilim çavdarlı ekmek+salata+1 bardak ayran
ara
1 elma
akşam (bu muhtemel daha yemedim)
salata+1 bardak meyve suyu+fırında çipura+1 dilim ekmek
yatmadan önce süt
bugün toplam 40 dk yürümüş olcam ama çok tempolu olmadı.. heryer buz..yinede hızlı yürümeye açlıştım..
aç karnına: kuru incir - sıcak su
sabah: domates-yeşillik-beyaz peynir-2 zeytin-çay
ara- 1 kase yağsız sütle k-flakesli yulaf
öğle: 1 tabak sebze yemeği-2 kaşık yoğurt-1 dilim esmer ekmek
ara: yeşil çay
akşam-tavuk-yeşil salata
bol su içmeye de çalışıyorum daha ne yapayım???
hoşgeldin cm..herkese selam.düğümden sonraki 10 ayda 12 kg alıp 78kg olarak aranıza bugün katılmak istiyorum.
en başlarda 52kg idim son 3 sende 78 kg ya kadar ulaştım.3 haftadır dikkat ediyorum ancak daha pek gelişme yok.sizinle bu işi başarabileceğimi düşünüyorum.
öncelikle sormak istediğim şu kg çizelgesini nerden yapıyoruz?bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim.
ben sana diyom den normal deqilsin diyegünaydın çekirge
2 ayda çok sağlıklı bi kilo kaybın olmuş bi süre yerinde saymanda güzel.vucut iice o kiloya alışıp sıkılaşıp toparlanmıştırhafta sonu şöyle güzel bi kaçamak yapar yeni bi diyet dönemine başlarsın.zaten sorun edeceğin fazla kilolardan kurtulmuşsun bundan sonra ilk adım olarak 5 kilo daha verip yine 1-2 hafta dinlenip tekrar diyete başlarsan kısa zamanda incecik bi hanım olursun
şimdi bulunduğum oda sapsarı ama nedense iştahımı açmadı hatta uykumu getirdi.taşların bulunduğun ortamın psikolojik durumun vs herşey vucut kimyasını etkiliyor bu bi gerçek.yakında baharın etkileri başlayacak ozaman moral ve motivasyonumuz biraz düşücek kanaatindeyim bu yüzden böyle önlemler almak gerekebilir
çok geçmiş olsun cnm durumu iyi idare etmişsin brawoogunaydin bayanlar
sabah sabah arabayi arkadan gomuyordum valla direge zor siyirdim...birde arabada ustalar vardi sef gormedinmi diyorlar....yigitlige cok surdurmeyen benaaa ne munasebet gordum tabi diyip bir kez kadinlarin araba kullanislarinin adini temize cikardirm :)))
nese sabah sabah bu ufak skandaldan sonra dunku menumu yazayim dedim .
sabah
50 gr kflakes +100 az yagli sut
1 lt su
oglen
1 kase corba
az et
aksam
az corba
2 adet ince birber dolma
1 dilim kasarli borek yedin cok guzeldi valla
bu aralar bogurtlen koku suyu iciyorum
900 ml su
hımm.. anladım canım.. bende seydişehirliyim..
çok geçmiş olsun cnm tavuk çarbası yaptım içermisingünaydın kızlar regl üstüne bide hasta oldum boğazım şiş heryerim ağrıyorrr biriniz bi çorba yapında içiyimm yaa
Sanırım bu kadar ekmeqi diyetisyen verdi sana kahvaltı dışında ekmek yemezsen daha rahat kilo verirsin tatlım..Kızlar bugünkü menümü yazayım bende
Sabah
Menemen
2 dilim tt ekmek
Ara 1 fincan nescafe
1 tane tutku maalesef
Öğle
Çorba
2 dilim ekmek
Ara
1 portakal
Akşam
Ispanak kavurma
Yoğurt
2 dilim tt ekmek
Ben biraz fazlamı ekmek tüketiyorum
ehh yeşim bari bugün söyleme kaçamak yapıcam diye canalrı isticek kızların tutp onlarda yicekbugün tartıldım dedimya sonuçtan memnunum kotuma giremiyo olsam dahibi kaçamak yapıp boleronun bolünün tadına baksammı diyorum.gelen oylara göre son çayımı öyle içmeyi planlıyorum
slm senacim seni gordum asagidasin hist buraya bak........
Cok gecmis olsun canim yakin olsaydim mutlaka corba yapar getirirdim sana....günaydın kızlar regl üstüne bide hasta oldum boğazım şiş heryerim ağrıyorrr biriniz bi çorba yapında içiyimm yaa
bahaneye bak bundan öncede işteyimya düzenli beslenemiyorum diyodun
asuman neden başka topiclerde bakim hesap ver ne o yoksa bendenmi kaçıyor zayıflatırım diye
Canım çizelgen yoktu göremedim bildirimindede yoktu çok iyi hatırlıyorum tekrar tekrar bakmıştım neyse bu hafta düzeltiriz...hoşgeldin cm..
ben sana diyom den normal deqilsin diye
çok geçmiş olsun cnm durumu iyi idare etmişsin brawoo
kardeşim de orda...
önemli bir görevde...
mesleğini söylersem kimliğini ifşa etmiş olurum
günaydın kızlar...
bugün bomba gibiyim dünkü k-barın etkisi beni 1 hafta
idare eder
senacım o k-bar ilk kaçamağım....
1 aydır yememiştim...
damağımda bıraktığı tadı bile hoş :26::26:
bu arada zayıfladığımı hissediyorum...
göbiş az gitmiş..
bugün plates yapmadım..
benimkilerin 3 ü de başımda
benim hedefim de bildirim yazmıştım kaptanım..
unutulmuş sanırım...
hedefim: 62 idi...
ama 61 yazdım çizelgeme....
cuma 62 yapacağım....
sabah bitki çayı...
güzel light bir kahvaltı...
herşey light....
ara için elma portakal yada....
akşama et yaptım lahana ve yaprak sarma
öğlen yayla çorbası var..
sıfır yağ
zayıfladın dıyecek bır komsum bılem yok yaakızlar dün komşum geldi bu aralar görüşememiştikk kız nası zayıfladın dedii o an içimden yuppi bi diye ses haykırdım ama sonra kız gibi olmuşun didi ben önceden karımıydım yaaa
seviyorum komşum seniiii
bu da güzelmişşbanada bi tanıdık zayıflamışsın dedi.bende bi dönem hastaydım biraz o dönem birazda tatlıyı kestim verdim dedim.söylesene o nasıl hastalık bizde olalım dedilerdi
daha yapacak bıseyın yok bekle kıloların gıtmesını o kadaraç karnına: kuru incir - sıcak su
sabah: domates-yeşillik-beyaz peynir-2 zeytin-çay
ara- 1 kase yağsız sütle k-flakesli yulaf
öğle: 1 tabak sebze yemeği-2 kaşık yoğurt-1 dilim esmer ekmek
ara: yeşil çay
akşam-tavuk-yeşil salata
bol su içmeye de çalışıyorum daha ne yapayım???
selaaaaaaammmm
menümü yaziim bende:)
sabah:1dl ekmek,1yum,peynir,zeytn
ara:1dilim ayva,az leblebi
öğle:5-6kş haşlama makarna,çorba,yoğurt,salata
ara:yarım ayva,az leblebi
ara:yarım muz
akşam:taze fasulye,2kş bulg pilavı,yoğurt,salata
ara:az leblebi veya meyve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?