günaydın 2,200 kilo vermişim yeni kilom 70
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum
bende bir değişiklik yok perşembe 68 çıkarken bugün 69 çıktım nasıl birşey bu yaaa((
bu hafta biraz dikkat etmek lazım artık kredi kartım kesilsinde termal şort alayım
sabah bir gevrek biraz peynir 2 adet açık çay içtim esmer tek şeker ile :))
sagol latte cıgım destegın ıcın.sen ıyı vermıssın bu hafta.kılolarımızda yakın gibi,neler yıyorsun,spor yapıyormusun,kopya cekeyım senden bırazyerimseniben
günaydın kızlarrr,
800 gr vermişim,sevinsemmi üzülsemmi bilemedim,bunada şükür hiç yoktan iyidir değil mi yerimseniben
sabah hiç iştahım yoktu moralimin bozulmasından dolayı sanırım,3 zeytin yarım dilim tahıllı ekmek ve 1 tane cherry domates yedim.İlaçlarımıda aldım ,hasta gibiyim boğazım acıyor.
evet canım bunada şükür hiç azımsamnacak bı rakam degıl böle gidersen 2 ayda 8 kılo garantı atarsın zaten sındıre sındıre atmak en iyisi tebrikler canıma.s.
öpüyorum hepinizi
çok tesekkür ederim canım martın bası benım yeni dogusum oldu dilerim isteyen herkez bırakır beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır :CüvCüv:sigarayı bırakmış olman çok güzel bir haber,çok sevindim canım benim.
bencede canım almamıs olan guzel bak benım gıbı degılsın ben almasım ama sıze söylemıyorum hem zaten hastayımda belkıde su tutmustur umudedıyorum yola devamkaydirigubbakcemile5gunaydın kızlar benım kılom 78.4 yıne gecen haftadan berı hıcbır degısıklık yok,pek dıyet de yapamadım zaten ,kılo almadıgıma sukredıyorum,bu hafta daha sıkı yapcam dıyetımı ve sporumu aksatmayacagım ıns.nolur bırbırımıze destek olalım,takıp edelım
kaydirigubbakcemilekılo veren herkesı tebrık edıyorum
olur canım böyle seyler hemen 1 kılo almıs degılsın kesın su tutmustur 1 kıloyu almak için 7000 kalori almak lazımmıs düsünsene yok canım almamısındır için rahat olsun yola devamkaydirigubbakcemile5:teselli:günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum
bende bir değişiklik yok perşembe 68 çıkarken bugün 69 çıktım nasıl birşey bu yaaa((
bu hafta biraz dikkat etmek lazım artık kredi kartım kesilsinde termal şort alayım
sabah bir gevrek biraz peynir 2 adet açık çay içtim esmer tek şeker ile :))
maşallahgünaydın 2,200 kilo vermişim yeni kilom 70
olsun canım vermısın ya cok güzel nasılca haftaya sonucun daha iyi olur tebrikler canım a.s.a.s.kızlar günaydın
kötü bir haber tartım bozukdu cumartesi akşam çıkmıştım en son 1200 gr vermiştim o kilo üzerinden yazıyorum bu hafta hemen yeni bir tartı alacağım öpüyorum hepinizi...
ahhh canım benım sen üzülme bizde haftaya veririz:teselli:kaydirigubbakcemile5:1hug:merhaba arkadaslar , ben bu hafta yine aynı kilodayım senağlama
ama en azından almadım, diye avutuyorum kendimi
kilom 74.5..
sevgiyle
canım tebrik ederim yanlız karıstırırlar gecen pazartesı basladıgın kılonuda yaz senın kılo gözükmüyorya hatırlatayaım dedım süper sin tebrikler a.s.gunaydin kizlar dun ptesi diye kilomu bildirmistim 75,5 di dun pek bir sey yiyemedim kosturdum kizim iyice emmeye sardi sabah tartildim 75,1 olmusum dunden beri bu haftaki kilom iki haftadir sizinleyim 3.9 kilo vermisim umarim onumuzdeki haftada bu sekilde gider bu sabah meyva salatasi yedim ananas elma portakal kivi kizlar biliyormusunuz ananas acayip bir yag yakici hele gobekte muthis sonuclar veriyor sezaryandan sonraki gobegimi sayesinde indirdim diyebilirim meyve olarak tercih edin sonuclari inanilmaz.bunada sukur kilom 75,1:teytey: sevgilerimle
gunaydin kizlar dun ptesi diye kilomu bildirmistim 75,5 di dun pek bir sey yiyemedim kosturdum kizim iyice emmeye sardi sabah tartildim 75,1 olmusum dunden beri bu haftaki kilom iki haftadir sizinleyim 3.9 kilo vermisim umarim onumuzdeki haftada bu sekilde gider bu sabah meyva salatasi yedim ananas elma portakal kivi kizlar biliyormusunuz ananas acayip bir yag yakici hele gobekte muthis sonuclar veriyor sezaryandan sonraki gobegimi sayesinde indirdim diyebilirim meyve olarak tercih edin sonuclari inanilmaz.bunada sukur kilom 75,1:teytey: sevgilerimle
ahhh canım benım sen üzülme bizde haftaya veririz:teselli:kaydirigubbakcemile5:1hug:
canım tebrik ederim yanlız karıstırırlar gecen pazartesı basladıgın kılonuda yaz senın kılo gözükmüyorya hatırlatayaım dedım süper sin tebrikler a.s.
tebrik ediyorum canım maşallah :))) başka söz bulamıyorum vallaa
sevilcan teşekkür ederim canım biraz olsun içim rahatladı acayip bir şişlik var zaten göbeğim çıktı iyice :)))laelaelaelaelae:1no2:
bana verdiğiniz kupa için teşekkürler arkadaşlar ama keşke almasaydım soruyorsunuz ya nasıl verdiğimi 2,200 karşılığında 4 yıllık nişanlımı verdim
merhaba bayanlar bayağıdır yazmıyordum sizlere ben bugun itibariyle 70kgyum 78 ile başlamıştım ama aranıza 75 kg ile katılmıştım ...kızlar 7 kg kaldı bende onuda verdimmi alllaahhhhhhhhhhhhhhhhihoyyytkaydirigubbakcemile3
bana verdiğiniz kupa için teşekkürler arkadaşlar ama keşke almasaydım soruyorsunuz ya nasıl verdiğimi 2,200 karşılığında 4 yıllık nişanlımı verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?