70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar günaydın
kötü bir haber tartım bozukdu cumartesi akşam çıkmıştım en son 1200 gr vermiştim o kilo üzerinden yazıyorum bu hafta hemen yeni bir tartı alacağım öpüyorum hepinizi...

günaydınlar herkeze çok yorgunum cumartesi mevlüt vardı kayınpederimin 60-70 arası misafir vardı sayamadık artık cuma akşamından başladık hazırlığa 3 gündür spor yapamadım çok güzel yemekler vardı yüksük çorbası mantının değişik türü karışık dolma lahmacun ayran tavuklu pilav salata ama ben fırsat bile bulamadım yemeye salata bir tanede lahmacun yedim uzun süredir görüşemediklerim nasıl zayıfladığımı sırrını sordular iyi moral oldu banahihoyyyt dünde ancak temizlik çamaşır çocukla ilgilendim düzensiz yedim ama akşam sadece salata elma yedim spor yapamadım çok yorgundum pilim bitmişti bugün regl olacam sanırım çok belim karnım ağrıyor çok şişim kilom aynı çıktı 74kg aslında geçen hafta çok dikkat ettim ama neyse moral bozmaya gerek yok kg değişmesede sıkılaşıyorum sıcaklar başlasada daha çok ter atsak o zaman takır takır inecek bu kilolar tartıda hihoyyyt
sıcak limonlu suyumu içtim 2 etimek bir domates bir parça peynir zorla yedim onuda regl olacam diye hiç iştahım yok

sagol latte cıgım destegın ıcın.sen ıyı vermıssın bu hafta.kılolarımızda yakın gibi,neler yıyorsun,spor yapıyormusun,kopya cekeyım senden bırazyerimseniben

tabi tatlım,yalnız benim özel bir durumum var,hipotrioid ve hipoglisemi hastasıyım endokrinoloji doktoru gözetiminde diyet yapıyorum,daha önce yazmıştım (312. sayfada canım) görünce şaşırma liste epey kabarık :))) ama veriliyor işte kilolar..Şu ana kadar sporsuz 22 günde 3 kilo 800 gr verdim.
Bu hafta spor salonuna yazıldım,hafta içi başlayacağım,hafta içi 3 gün yüzmeyi hafta sonlarıda yüzme+firness yapmayı planladım,umarım önümüzdeki haftalar daha hızlı kilo verebieceğim.

sigarayı bırakmış olman çok güzel bir haber,çok sevindim canım benim.
çok tesekkür ederim canım martın bası benım yeni dogusum oldu dilerim isteyen herkez bırakır beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır :CüvCüv:
bencede canım almamıs olan guzel bak benım gıbı degılsın ben almasım ama sıze söylemıyorum hem zaten hastayımda belkıde su tutmustur umudedıyorum yola devamkaydirigubbakcemile5
olur canım böyle seyler hemen 1 kılo almıs degılsın kesın su tutmustur 1 kıloyu almak için 7000 kalori almak lazımmıs düsünsene yok canım almamısındır için rahat olsun yola devamkaydirigubbakcemile5:teselli:
günaydın 2,200 kilo vermişim yeni kilom 70
maşallah süpersin tebrik edrim sampiyon sensin galiba tahminen:hooray:a.s.a.s.a.s. haftaya şampıyon ben olucam bu yazımı hatırlatın kızlar bana sositososito:lepi:
kızlar günaydın
kötü bir haber tartım bozukdu cumartesi akşam çıkmıştım en son 1200 gr vermiştim o kilo üzerinden yazıyorum bu hafta hemen yeni bir tartı alacağım öpüyorum hepinizi...
olsun canım vermısın ya cok güzel nasılca haftaya sonucun daha iyi olur tebrikler canım a.s.a.s.

merhaba arkadaslar , ben bu hafta yine aynı kilodayım senağlama
ama en azından almadım, diye avutuyorum kendimi
kilom 74.5..
sevgiyle

gunaydin kizlar dun ptesi diye kilomu bildirmistim 75,5 di dun pek bir sey yiyemedim kosturdum kizim iyice emmeye sardi sabah tartildim 75,1 olmusum dunden beri bu haftaki kilom iki haftadir sizinleyim 3.9 kilo vermisim umarim onumuzdeki haftada bu sekilde gider bu sabah meyva salatasi yedim ananas elma portakal kivi kizlar biliyormusunuz ananas acayip bir yag yakici hele gobekte muthis sonuclar veriyor sezaryandan sonraki gobegimi sayesinde indirdim diyebilirim meyve olarak tercih edin sonuclari inanilmaz.bunada sukur kilom 75,1:teytey: sevgilerimle

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar , ben bu hafta yine aynı kilodayım senağlama
ama en azından almadım, diye avutuyorum kendimi
kilom 74.5..
sevgiyle
ahhh canım benım sen üzülme bizde haftaya veririz:teselli:kaydirigubbakcemile5:1hug:
canım tebrik ederim yanlız karıstırırlar gecen pazartesı basladıgın kılonuda yaz senın kılo gözükmüyorya hatırlatayaım dedım süper sin tebrikler a.s.

tebrik ediyorum canım maşallah :))) başka söz bulamıyorum vallaa

sevilcan teşekkür ederim canım biraz olsun içim rahatladı acayip bir şişlik var zaten göbeğim çıktı iyice :)))laelaelaelaelae:1no2:

Merhaba arkadaşlar ben bu hafta aynıyım değişiklik yok 70,4.ama bugünden itibaren sıkı bir diyete spora ve lahana çorbasına başlıyorum. İnşallah verecez şu kiloları.

soyle gecen ptesi 77.0 basladim bu sabah itibari ile 75.1 olmusum listede vardi diye gormustum neyse iyi sayilir haftaya insallah daha iyi olur

bana verdiğiniz kupa için teşekkürler arkadaşlar ama keşke almasaydım soruyorsunuz ya nasıl verdiğimi 2,200 karşılığında 4 yıllık nişanlımı verdim

merhaba bayanlar bayağıdır yazmıyordum sizlere ben bugun itibariyle 70kgyum 78 ile başlamıştım ama aranıza 75 kg ile katılmıştım ...kızlar 7 kg kaldı bende onuda verdimmi alllaahhhhhhhhhhhhhhhhihoyyytkaydirigubbakcemile3

tebrik ediyorum canım maşallah :))) başka söz bulamıyorum vallaa

sevilcan teşekkür ederim canım biraz olsun içim rahatladı acayip bir şişlik var zaten göbeğim çıktı iyice :)))laelaelaelaelae:1no2:

sagol canim benim daha iyi rakamlar size kismet olur insallah

tebrik ederim nasıl ve ne kadar zamanda verdin 5 kg paylaşırsan sevinirim

bana verdiğiniz kupa için teşekkürler arkadaşlar ama keşke almasaydım soruyorsunuz ya nasıl verdiğimi 2,200 karşılığında 4 yıllık nişanlımı verdim

ayyy cnm yaa inan çok üzüldüm allah gönlüne göre versin hakkında hayırlısı olsun
kafana takmamaya çalış....:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…