sendin dimi benle rakip olmak isteyensenin kadar değil canım...
63 kilo oldun...:84::84::84:
daha 1 ay önce aynı kulvardaydık...
estin geçtin beni...
süper olan sensin canım...
Kızlar maalesef soyledıgımgıbı yerımde saydım bu hafta
başlangıc:74
gecen hafta:70.3
bu hafta:70.3
giden/gelen:yok
toplamdagiden:3.7 kg
hedef:62
şimdiden kılo veren tüm arkadasları tebrık edıyorummmdarısı basıma ınsallah haftaya
yavaşlamam ben merak etmeayy insallah bundan sonra ırademe hakım olucam
öyle deme bitirdim diyekılo veremedın dıyeyse bak ben de kılo veremedım o kadar vermıssın az bısey kalmıs yavaslaman normal zaten metabolızman durur bırde ınsan dıyet yapmaktan yorulur yaa
özel dönemin yakınmı belki ondandır.aç karnına tartıldın dimisen yine iyi yerinde saymışsın ben 600gr almışım
bu işten hiç bişey anlamadım ben
eskiye göre daha çok dikkat ediyorum üstüne bi de spor yapıyorum ona rağmen kilo almışım
kendime bakınca daraldım gibi geliyo ama gramlar aynı şeyi söylemiyo
çok canım sıkıldı sabah sabah
neyse kilomu yazayım büyük bi üzüntüyle
başlangıç:79.6
geçen hafta :78.4
bu hafta:79
kilo veren arkadaşlara imrenerek onları tebrik ediyorum
özel dönemin yakınmı belki ondandır.aç karnına tartıldın dimibide çıplak tartılman gerekiyor farkı anlayabilmen için.
20si gibi olmam lazım var daha yani
öyle şişlikte hissetmiyorum hiç
sabah işe gelirken giyinmeden tartılıyorum canım
hatta mümkünse tuvalete falan da çıkmış oluyorum
az önce msnden eşimle konuşuyorum dedim kilo almışım
yazık garibim o da bana moral olsun diye kasların sıkışmış ya daartmıştır kilo almamışsındır diyo
ama benim moralim yine de yerine gelmedi
ah bu kocişler
moralini bozma bazen günlük değişimler olabiliyor.bu yüzden 1-2 gün sonra tekrar bi tartıl bakalım moralini bozma.bazen sonuçlar hemen kendini göstermeyebiliyor sonra birden bire rakamsal değişim oluyor.sen kendinde kıyafetlerinde bi değişiklik hissediyosan önemli olan o sayılara takılma
tebrikler canım toparlanmış silkenmiş kendine gelmişsin.bundan sonra peşindeyimKızlar tartıldım sabah 69.8 falan yani...
2 haftadır kilo bildiriminde bulunmuyordum o ara 71 e kadar çıkmıştım, bu hafta artık bundan eminim ki forumda sürekli olarak kalmak beni motive ediyor... 1 kilo kadar verdim. Ama bunu cetvele yansıtmadığım için 70 ten 69.8 e düşerek 200 gr vermiş sayıyorum kendimi bu hafta... Ama sizlerden ayrı kadığım zamanlarda bu kadar dikkat etmediğimi anlamış bulunuyorum... Öpüyorum hepinizi...
oh oh maşallah bikaç gün sonra bi bukadar fark daha olur haftaya yeşil sahalara dönersinkilo bildirmi olfff
başlangıç 71.3
geçen hafta 66.4
bu hafta 66.0
giden 400
toplam giden 5.300
hedef 60
şu regl bi bitsin bune ya genede almadım ya buda iyi bişey
oooo tebrik ediyorum hep böyle devam eder inşallahselam herkese
baş:77.6
gecen h:73.1
bu h:72.3
bu hfta giden:800gram
toplam gıden:5 kilo 300 gram
oturmak yok koşcazgörüntü olarak farklılık var bence
benim bölgesel zaten direk göbek ve simitler bariz belli oluyo
onların küçüldüğünü görüyorum
dediğin gibi 1-2 gün sonra tekrar tartılayım bakayım
bu haftalık cezamı alaıp oturayım
oturmak yok koşcazdaha diyetinin 2 . haftası sanırım.şöyle 1 ay geçsin bak ondan sonra düzenli şekilde gittiğini görceksin.şimdi ilk zamanlar böyle farklı değerler çıkabilir.hala vucut bu değişime alışma çabasında.sende bu çabasında onun direncini kıracaksın merak etme
sağlıksız olmazda sıkılırsın kısa zamanda ama denemekte yarar var.ben çorbayı seviyorum ve yaptımmı çok abartılı olarak tüketebiliyorum bu yüzden sık sık yapmıyorum1 hafta boyunca akşamları salata yemeyi düşünüyorum bakalım nasıl fark edecek
akşam 5 e kadar abartmadan istediklerimi yiyip akşam salata ve hafif şeyler yiyeyim
sizce nasıl olur kızlar akşamları sadece çorba salata sağlıksız olur mu ?
sayılara takılmamak lazım diyorumya.şimdi sayısal olarak iyi bi kilodayım ama görsel olarak öyle değil.bi arkadaşımız vardı uzun zamandır görünmüyoayy sağol tatlım iyi moral oldu bunlar
sen kadar olsam yeter zaten bana 60ları görsem iyice motive olurum
yaza süper girerim
1 ay daha diyet psikolojisiyle yaşamayı planlıyorum artık sahalarda karşımıza neler çıkar ofsaytamı düzerim gol mü atarım bilmem.kilo veren çıtırlar tebrik ediyorummm maşallahyeşim dediği gibi yeşil sahalara dönüp
önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
kolay gelsin hayırlı işlerBugün çalışıcam hepinizi öpüyorum herkese kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?