70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

senin kadar değil canım...
63 kilo oldun...:84::84::84:
daha 1 ay önce aynı kulvardaydık...
estin geçtin beni...

süper olan sensin canım...
sendin dimi benle rakip olmak isteyen demiştim olma diye geleceği görmüşüm son zamanlarda eski düzenimde olmasamda yinede iyiyim.sanırım vucut bu düzen ealıştı ister istemez kilo kaybı oluyor ama çokta dikkat ediyorum kaçamaklara ve sonrasına öğünlerimi ona göre seçiyorum.mesela dün akşam sayısını tam anımsayamadığım 2 yada 3 tane poğaça ve sütlü irmik tatlısı yedim henüz kahvaltı yapmadım.kahvaltıda ekmek tüketmeyip hafif geçiştirmeyi planlamaktayım.nekadar uygularım onu kestiremiyorum ama planım bu bu haftaki kaçamaklarımı bundan önceki 2 ayda hiç yapmamıştım

sen yine iyi yerinde saymışsın ben 600gr almışım
bu işten hiç bişey anlamadım ben
eskiye göre daha çok dikkat ediyorum üstüne bi de spor yapıyorum ona rağmen kilo almışım
kendime bakınca daraldım gibi geliyo ama gramlar aynı şeyi söylemiyo
çok canım sıkıldı sabah sabah

neyse kilomu yazayım büyük bi üzüntüyle
başlangıç:79.6
geçen hafta :78.4
bu hafta:79

kilo veren arkadaşlara imrenerek onları tebrik ediyorum

yavaşlamam ben merak etme çok merak ettim bildirim ben sana ozaman
geçen hafta 63.6
bu hafta 62.8
fark. 800
toplam giden 15.2

özel dönemin yakınmı belki ondandır.aç karnına tartıldın dimi bide çıplak tartılman gerekiyor farkı anlayabilmen için.

özel dönemin yakınmı belki ondandır.aç karnına tartıldın dimi bide çıplak tartılman gerekiyor farkı anlayabilmen için.

20si gibi olmam lazım var daha yani
öyle şişlikte hissetmiyorum hiç
sabah işe gelirken giyinmeden tartılıyorum canım
hatta mümkünse tuvalete falan da çıkmış oluyorum

az önce msnden eşimle konuşuyorum dedim kilo almışım
yazık garibim o da bana moral olsun diye kasların sıkışmış ya daartmıştır kilo almamışsındır diyo
ama benim moralim yine de yerine gelmedi

ah bu kocişler
moralini bozma bazen günlük değişimler olabiliyor.bu yüzden 1-2 gün sonra tekrar bi tartıl bakalım moralini bozma.bazen sonuçlar hemen kendini göstermeyebiliyor sonra birden bire rakamsal değişim oluyor.sen kendinde kıyafetlerinde bi değişiklik hissediyosan önemli olan o sayılara takılma

Kızlar tartıldım sabah 69.8 falan yani...
2 haftadır kilo bildiriminde bulunmuyordum o ara 71 e kadar çıkmıştım, bu hafta artık bundan eminim ki forumda sürekli olarak kalmak beni motive ediyor... 1 kilo kadar verdim. Ama bunu cetvele yansıtmadığım için 70 ten 69.8 e düşerek 200 gr vermiş sayıyorum kendimi bu hafta... Ama sizlerden ayrı kadığım zamanlarda bu kadar dikkat etmediğimi anlamış bulunuyorum... Öpüyorum hepinizi...

kilo bildirmi olfff

başlangıç 71.3
geçen hafta 66.4
bu hafta 66.0
giden 400
toplam giden 5.300
hedef 60

şu regl bi bitsin bune ya genede almadım ya buda iyi bişey

selam herkese
baş:77.6
gecen h:73.1
bu h:72.3
bu hfta giden:800gram
toplam gıden:5 kilo 300 gram

yeşimcim kusura bakmayasın yıne tam 1 kılo olmadı 200 gram eksıgım var

Son düzenleme:

görüntü olarak farklılık var bence
benim bölgesel zaten direk göbek ve simitler bariz belli oluyo
onların küçüldüğünü görüyorum
dediğin gibi 1-2 gün sonra tekrar tartılayım bakayım
bu haftalık cezamı alaıp oturayım

tebrikler canım toparlanmış silkenmiş kendine gelmişsin.bundan sonra peşindeyim gitçek o fazlalıklar (nerdeyse işte ben görmedim ama neyse )

kilo bildirmi olfff

başlangıç 71.3
geçen hafta 66.4
bu hafta 66.0
giden 400
toplam giden 5.300
hedef 60

şu regl bi bitsin bune ya genede almadım ya buda iyi bişey
oh oh maşallah bikaç gün sonra bi bukadar fark daha olur haftaya yeşil sahalara dönersin

selam herkese
baş:77.6
gecen h:73.1
bu h:72.3
bu hfta giden:800gram
toplam gıden:5 kilo 300 gram
oooo tebrik ediyorum hep böyle devam eder inşallah

oturmak yok koşcaz daha diyetinin 2 . haftası sanırım.şöyle 1 ay geçsin bak ondan sonra düzenli şekilde gittiğini görceksin.şimdi ilk zamanlar böyle farklı değerler çıkabilir.hala vucut bu değişime alışma çabasında.sende bu çabasında onun direncini kıracaksın merak etme

1 hafta boyunca akşamları salata yemeyi düşünüyorum bakalım nasıl fark edecek
akşam 5 e kadar abartmadan istediklerimi yiyip akşam salata ve hafif şeyler yiyeyim

sizce nasıl olur kızlar akşamları sadece çorba salata sağlıksız olur mu ?

ayy sağol tatlım iyi moral oldu bunlar
sen kadar olsam yeter zaten bana 60ları görsem iyice motive olurum
yaza süper girerim

sağlıksız olmazda sıkılırsın kısa zamanda ama denemekte yarar var.ben çorbayı seviyorum ve yaptımmı çok abartılı olarak tüketebiliyorum bu yüzden sık sık yapmıyorum
bende bi türlü yürüyüşe başlayamadım.bu hafta dışarı çıktım ama sistemli düzenli spor mahiyetinde bişi değildi.ama yinede tempoluydu.ama düzenli yürümedikten sonra çok fazla yararı olmuyo tabiki

kilo veren çıtırlar tebrik ediyorummm maşallah yeşim dediği gibi yeşil sahalara dönüp

önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

ayy sağol tatlım iyi moral oldu bunlar
sen kadar olsam yeter zaten bana 60ları görsem iyice motive olurum
yaza süper girerim
sayılara takılmamak lazım diyorumya.şimdi sayısal olarak iyi bi kilodayım ama görsel olarak öyle değil.bi arkadaşımız vardı uzun zamandır görünmüyo kendisi bize 75 kilo oldğu halinin resimleri gösterdi ve ben şuan 63 kiloyla ondan daha iriyim aynı boyda olmamıza rağmen sayısal açıdan benden kilolu am agörsel olarak daha zayıf.bu yüzden kedini rahat hissedeceğin ordan burdan pörtleyen yağın olmadığı kiloda olman yeterli.ben o arkadaşı gördükten sonra sayısal değerlerin hiçbir önemi olmadığını anladım

kilo veren çıtırlar tebrik ediyorummm maşallah yeşim dediği gibi yeşil sahalara dönüp

önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
1 ay daha diyet psikolojisiyle yaşamayı planlıyorum artık sahalarda karşımıza neler çıkar ofsaytamı düzerim gol mü atarım bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…