70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkürler canım.. asıl tebrik edilmesi gerekn sensin. hedefine çok çok az kalmış..

eskisi gibi disiplinli devam edemesemde hedefe az kaldı.1-2 kilo çok farketmesede işte takıntı varya illa sayısal olarak bişi görmemiz lazım.42 beden kıyafete 38 bendne ibaresini yapıştırsalar o bizim için 38 dir kimse 42 beden diye inandıramazya o hesap benimkide.1 ay daha diyette kalmayı planlıyorum bakalım kısmet kaç kilo oluruz ne veririz

tebrikler çok iyi ilerliyosun.hiç düzenini bozmaz böyle sağlıkla kilo verip sağlıkla yaşamına devam edersin
teşekkürler
inşş böyle devam ederim.isteğim mayıs ayına kadar 6 lı rakamları görmek,aslında hedefim 65 ama 69u bi göreyim..
sen çok iyi kilo vermişsin bende seni tebrik edeyim..

Son düzenleme:
inşş böyle devam ederim.mayıs ayına kadar 6 lı rakamları görmek,aslında hedefim 65 ama 69u bi göreyim
zor olan kısmını geçtiğinin her geçen gün daha rahat olduğunun farkındasındır.bundan sonra 6 lı rakamla gelmek bi hayal değil sadece zaman meselesi

teşekkürler
inşş böyle devam ederim.isteğim mayıs ayına kadar 6 lı rakamları görmek,aslında hedefim 65 ama 69u bi göreyim..
sen çok iyi kilo vermişsin bende seni tebrik edeyim..
teşekkürler darısı senin ve diğer arkadaşların başına.

kızlar günaydın ilk kilo bildirimim
Başlangıç 78.200
geçen hafta 78.200
bu hafta76.900
giden 1.300
toplam giden 1.300
hedef 60

ilk haftama göre azmı ne ?

kızlar günaydın ilk kilo bildirimim
Başlangıç 78.200
geçen hafta 78.200
bu hafta76.900
giden 1.300
toplam giden 1.300
hedef 60

ilk haftama göre azmı ne ?
gayet iyi canım tebrikler ilk hafta 3 kiloya yakın verildiği falan söylenir ama bu vucudunda ödem varsa olabilecek bi durum.demekki sen normal beslenerek kilo almışsın vucudunda gereksiz şişlik ve ödem oluşturmamışsın.buda senin sağlıklı beslendiğini gösterir.bundan sonraki haftalardada bu düzeninde vevam edersen sorunsuz bi şekilde kilo kaybı yaşarsın

Sağol green inşallah öyle olur.

Sağol green inşallah öyle olur.
herşey senin elinde zaman zaman dikkat edemeyeceğin durumlar koşullarda oluşsa bunu bi sonraki öğününde yada sonraki günkü menülerinle dengelersen hiçbir sorun yaşamazsın.bugün kaçırdım koyver gitsin deme.dünde söylemiştim bugün yineleyeyim.1 kere yaparsanız hatadır ama 2 cisi alışkanlık olur.bu yüzden 1 kere abartmak sefanız olsun 2 cisini yapıp cefa cekmeyin derim ben

Kızlar maalesef soyledıgımgıbı yerımde saydım bu hafta

başlangıc:74
gecen hafta:70.3
bu hafta:70.3
giden/gelen:yok
toplamdagiden:3.7 kg
hedef:62

şimdiden kılo veren tüm arkadasları tebrık edıyorummm darısı basıma ınsallah haftaya

bukadar bahaneden sonra yerinde sayman büyük başarı olmuş hem sen zaten emziriyosunya ayda 2 kilo vermen yeterliydi sen zaten fazlasını önceden verdiydin havalar güzellşmeye başlasın ozaman boyunun ölçüsünü alcam ben senin bunlar iyi günlerin

günaydın kızlar
ben bu hafta kilo bildirimi yapmıcam
inş haftaya cuma yaparım...
dün sabah tartıldığımda 73.1 çıkmıştım
adetliyim zaten karnım çok şiş
bu sabah tartılmadım fazla çıkarsam moralim bozulur...

menüm
sabah 1 bardak süt içtim
karnım aç değil bişi yiyemiorum
evi toplucam şimdi bayağı işim var yarım saat sonra falan
form çayı içerim 1 kupa bardakla
arayı öğleni falanda yedikce yazarım... :80:

dün 73 sen haftaya adette bitmiş olr falan baya bi farklı çıkarsın tartıda hadi bakalım benle senle haftayı iple çekecem

Günaydın kızlar....

Nasılsınız?

hala kahvaltı sofrası ortada valla
benimkiler yemiyor

neyse kilo bildirimini vereyim kaçayım ben

kilo bildirimi
başlangıç : 90 kg
geçen hafta : 69.2 kg
bu hafta 68.2 kg
giden 1 kg
toplam 21.800 kg
hedef 62 kg

dün 73 sen haftaya adette bitmiş olr falan baya bi farklı çıkarsın tartıda hadi bakalım benle senle haftayı iple çekecem

inşallah canım
komşumla yarışa girdik hangimiz daha çabuk zayıflıcaz die
onun koşu bandı var
benimde var
ama o her gün yürüyüş yapıo ben yapmıorum tembelim yaa:18:
bende şimdi ev işlerini yaparken belime basenime falan poşet bağlıcam terletsin diye
mayısa kadar 10 kg vermezsem çatlarımm
yaza formda girmem lazımm tatile giderken fit olcammmm

Son düzenleme:
Kızlar şu saatten sonra naapsam yarın tartıda az çıkarım acep diye düşünmeye başladım acayip bi pişmanlık var içimde:26:O içimdeki hain ses diyo ki bi haftayı daha boşa geçirdin

aynen bende oyle düsünüyorum bu haftam bosa gectı allahtan kılo barım almadım

yeşimmm hedefimi daha once bır tarıhe koydum goruyorsan ıns ulasırım yanı bu ayın sonuna kadar cok yavasım farkındayım sen ne alemdesın hani kılo bıldırımı

maşallah süpersin

oooo hedef büyütmüşsün.böyle hırs yapma bak her seferinde bi engel çıkıyor üzülüyosun.kilo kaybı değil bedenen incelmen önemli olan.bu yüzden düzenli beslenmen lazım.kendini sadece düzenli beslenip elinden geldiğince fiziksel hareket yapacağın konusunda şartlandır.5 kilo 10 kilo deme.

yok benim bildirimim falan kalmadı bitirdim hedefin belli inşallah o gün geldiğinde istediğin kiloya inmiş olursun.ama sen yinede daha çok var deyip sukoyuverme.sayılı gün gelir geçer

yok benim bildirimim falan kalmadı bitirdim hedefin belli inşallah o gün geldiğinde istediğin kiloya inmiş olursun.ama sen yinede daha çok var deyip sukoyuverme.sayılı gün gelir geçer

ayy insallah bundan sonra ırademe hakım olucam

öyle deme bitirdim diye kılo veremedın dıyeyse bak ben de kılo veremedım o kadar vermıssın az bısey kalmıs yavaslaman normal zaten metabolızman durur bırde ınsan dıyet yapmaktan yorulur yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…