yavaşlamam ben merak etmeçok merak ettim bildirim ben sana ozaman
geçen hafta 63.6
bu hafta 62.8
fark. 800
toplam giden 15.2
1 hafta boyunca akşamları salata yemeyi düşünüyorum bakalım nasıl fark edecek
akşam 5 e kadar abartmadan istediklerimi yiyip akşam salata ve hafif şeyler yiyeyim
sizce nasıl olur kızlar akşamları sadece çorba salata sağlıksız olur mu ?
1 ay daha diyet psikolojisiyle yaşamayı planlıyorum artık sahalarda karşımıza neler çıkar ofsaytamı düzerim gol mü atarım bilmem.
insan bi kıskanır bi hırs yapar ama nerdeeegıcık kılo verdıgı halde gec yazıyor bıldırımı cızelgeyı de hemen degıstırmıyor tabı hanımefendı doymus kılo vermeye normal karsılıyor
tebrık ederımcanım
ben elimden geleni yapçam hakem taraf tutarsa yapacak bişey yokyeşil sahalarda penaltı olmasın aman haaaaa
yavaşlamam ben merak etmeçok merak ettim bildirim ben sana ozaman
geçen hafta 63.6
bu hafta 62.8
fark. 800
toplam giden 15.2
sayılara takılmamak lazım diyorumya.şimdi sayısal olarak iyi bi kilodayım ama görsel olarak öyle değil.bi arkadaşımız vardı uzun zamandır görünmüyokendisi bize 75 kilo oldğu halinin resimleri gösterdi ve ben şuan 63 kiloyla ondan daha iriyim aynı boyda olmamıza rağmen sayısal açıdan benden kilolu am agörsel olarak daha zayıf.bu yüzden kedini rahat hissedeceğin ordan burdan pörtleyen yağın olmadığı kiloda olman yeterli.ben o arkadaşı gördükten sonra sayısal değerlerin hiçbir önemi olmadığını anladım
ben elimden geleni yapçam hakem taraf tutarsa yapacak bişey yok
şu beyaz pantolonlu resimi olan sendin değilmi.bi ara geçmişe bakarken gördüydüm. o olduğunu var sayarak söylüyorum.üst bedenin iri duruyodu ama bacaklar falan incecik benimde tam tersi toto maşallahboyum uzun oldugu halde aynı durumları bende yasıyorum yeşim yalnız deılsınırı kemıklıyım zayıflsam da dedıgın gıbı tam bır cıtır olamam yanı kalıplıyım ben
kız asıl sana maşşallah 15 kıloyu nasıl verdın öle lafın belını kırıyon ama dıyetı de ıyı tuutyon galıba süpersın kalmış 2 kılo maşştebrikler canım toparlanmış silkenmiş kendine gelmişsin.bundan sonra peşindeyimgitçek o fazlalıklar (nerdeyse işte ben görmedim ama neyse )
oh oh maşallah bikaç gün sonra bi bukadar fark daha olur haftaya yeşil sahalara dönersin
oooo tebrik ediyorum hep böyle devam eder inşallah
şu beyaz pantolonlu resimi olan sendin değilmi.bi ara geçmişe bakarken gördüydüm. o olduğunu var sayarak söylüyorum.üst bedenin iri duruyodu ama bacaklar falan incecik benimde tam tersi toto maşallahdaha yemek yemedim birazdan kalkimde mezuramla ölçeyim kendimi baştan aşağıya
insan bi kıskanır bi hırs yapar ama nerdeee
üşeniyorum yazmaya hemde biraz utanıyorumnispet yapar gibi olmak istemiyorum.yapsamda tınlayan bi ibret alayımda çabalayayım diyen yok
sağlıksız olmazda sıkılırsın kısa zamanda ama denemekte yarar var.ben çorbayı seviyorum ve yaptımmı çok abartılı olarak tüketebiliyorum bu yüzden sık sık yapmıyorum
bende bi türlü yürüyüşe başlayamadım.bu hafta dışarı çıktım ama sistemli düzenli spor mahiyetinde bişi değildi.ama yinede tempoluydu.ama düzenli yürümedikten sonra çok fazla yararı olmuyo tabiki
sağlıksız olma değil de sıkılma olabilir. zaten akşam ne kadar hafif yersen o kadar çabuk gider bence kilolar.
şu beyaz pantolonlu resimi olan sendin değilmi.bi ara geçmişe bakarken gördüydüm. o olduğunu var sayarak söylüyorum.üst bedenin iri duruyodu ama bacaklar falan incecik benimde tam tersi toto maşallahdaha yemek yemedim birazdan kalkimde mezuramla ölçeyim kendimi baştan aşağıya
kızlar int grupfoni indirim siteleri var şehir olarak ordan indirip alıp kullanan oldumu hiç
kızlar az önce annemle konuştum bi kür vermişler tv de
adamın adını hatırlayamadı ama sanırım tarifine göre şu seda da çıkan adam var ya uzun boylu kır saçlı yaşlı biri o olması lazım ben de hatırlayamadım adını
15-16 yaprak maydanoz
2 çay kaşığı limon
1 bardak suyu blendardan geçirip her sabah aç karnına içiyosunuz
1 ayda hiç 1-1,5 kilo kadar gidiyormuş
ayrıca karaciğer yağlanmasınacilde ve ödem atmaya iyi geliyormuş 10 gün sonra da yağ yakmaya başlıyormuşsunuz
bu kürü yaparken günde 2 bardak biberiye çayı içerseniz verdiğiniz kilo 2-2,5 olabilirmiş
ben yarından itibaren bi deniycem sonuçta doğal ürünler zararı olmaz sanırım
kıskanıyom da hırs yapamıyom
yok kız sen yaz hepımız kılo vermeye geldık heralde verdınmı yazıcan bundan dogal ne olabılır ne kadar kıskansak dasevınıyoruz da yaniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?