70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yavaşlamam ben merak etme çok merak ettim bildirim ben sana ozaman
geçen hafta 63.6
bu hafta 62.8
fark. 800
toplam giden 15.2

gıcık kılo verdıgı halde gec yazıyor bıldırımı cızelgeyı de hemen degıstırmıyor tabı hanımefendı doymus kılo vermeye normal karsılıyor

tebrık ederımcanım

sağlıksız olma değil de sıkılma olabilir. zaten akşam ne kadar hafif yersen o kadar çabuk gider bence kilolar.

gıcık kılo verdıgı halde gec yazıyor bıldırımı cızelgeyı de hemen degıstırmıyor tabı hanımefendı doymus kılo vermeye normal karsılıyor

tebrık ederımcanım
insan bi kıskanır bi hırs yapar ama nerdeee
üşeniyorum yazmaya hemde biraz utanıyorum nispet yapar gibi olmak istemiyorum.yapsamda tınlayan bi ibret alayımda çabalayayım diyen yok

Son düzenleme:
yavaşlamam ben merak etme çok merak ettim bildirim ben sana ozaman
geçen hafta 63.6
bu hafta 62.8
fark. 800
toplam giden 15.2

boyum uzun oldugu halde aynı durumları bende yasıyorum yeşim yalnız deılsın ırı kemıklıyım zayıflsam da dedıgın gıbı tam bır cıtır olamam yanı kalıplıyım ben

boyum uzun oldugu halde aynı durumları bende yasıyorum yeşim yalnız deılsın ırı kemıklıyım zayıflsam da dedıgın gıbı tam bır cıtır olamam yanı kalıplıyım ben
şu beyaz pantolonlu resimi olan sendin değilmi.bi ara geçmişe bakarken gördüydüm. o olduğunu var sayarak söylüyorum.üst bedenin iri duruyodu ama bacaklar falan incecik benimde tam tersi toto maşallah daha yemek yemedim birazdan kalkimde mezuramla ölçeyim kendimi baştan aşağıya

Kızlar eger olursa bır ıs degısıklıgı yapmam ıstıyorum haftayada sınavım var daha once gırdıgım bır sınav ıyı almıstım ama tekrar edıp bılgılerı hatırlamam lazım ve calısmadım daha ben calısayım en ıyısı bu arada ankda bana yıne tatıl emzırmenın faydaları ıdarı ızın yuppi

kız asıl sana maşşallah 15 kıloyu nasıl verdın öle lafın belını kırıyon ama dıyetı de ıyı tuutyon galıba süpersın kalmış 2 kılo maşş

evet o bendım

insan bi kıskanır bi hırs yapar ama nerdeee
üşeniyorum yazmaya hemde biraz utanıyorum nispet yapar gibi olmak istemiyorum.yapsamda tınlayan bi ibret alayımda çabalayayım diyen yok

kıskanıyom da hırs yapamıyom
yok kız sen yaz hepımız kılo vermeye geldık heralde verdınmı yazıcan bundan dogal ne olabılır ne kadar kıskansak dasevınıyoruz da yaniiiii

1 haftada sıkılmam heralde de uzun vadeli dediğin gibi sıkılabilirim

bende en çok yürüyorum spor yaparken her şeyden daha yararlı gibi geliyo bana

benimde bacaklar ince yaa
38 bedene girdiğimi biliyorum bacak kısmında tabi ki
ama bel 42-44

kızlar az önce annemle konuştum bi kür vermişler tv de
adamın adını hatırlayamadı ama sanırım tarifine göre şu seda da çıkan adam var ya uzun boylu kır saçlı yaşlı biri o olması lazım ben de hatırlayamadım adını

15-16 yaprak maydanoz
2 çay kaşığı limon
1 bardak suyu blendardan geçirip her sabah aç karnına içiyosunuz
1 ayda hiç 1-1,5 kilo kadar gidiyormuş
ayrıca karaciğer yağlanmasınacilde ve ödem atmaya iyi geliyormuş 10 gün sonra da yağ yakmaya başlıyormuşsunuz
bu kürü yaparken günde 2 bardak biberiye çayı içerseniz verdiğiniz kilo 2-2,5 olabilirmiş
ben yarından itibaren bi deniycem sonuçta doğal ürünler zararı olmaz sanırım

kızlar int grupfoni indirim siteleri var şehir olarak ordan indirip alıp kullanan oldumu hiç

ben kullandım canım
cilt bakımına gittim
ayrıda kadınlar kulubünde bi çok kişi kullanmış bu kavitasyon vb şeylerle zayıflama indirimlerini
güvenilir yer ben birebir kullandım
uygun şeyler oldukçada alıyorum hala

cnm tansiyonun düşükse dikkat et bende daha çok düşürmüştü maydonoz suyu

kıskanıyom da hırs yapamıyom
yok kız sen yaz hepımız kılo vermeye geldık heralde verdınmı yazıcan bundan dogal ne olabılır ne kadar kıskansak dasevınıyoruz da yaniiiii

bende özeniyorum ya insanların azmine
ama dediğin gibi bende de hırs yok
aslında koç burcuyum çok hırlı olmam lazım ama tık yok bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…