70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeşim gezmeye gitti daha gündüzden akşam kii ikramları yememek için plan yapıyoduu

kızılı bende istiyorum dahada seçemedim biraz daha düşünüyümm

amaaaan dayanamam ben çatlarım tok karnına tartıldım sabah aç karnınada tartılcam bakalım kaç çıkıcak
altın karamelde yakışır sana yüzün güzel maşallah karamelde ısrarcıyım ama
tok karnına tartılma cnm boşu boşuna moralin bozulur açla tok arası 1-2 kilo farkediyor ...
yeşim gezmeye gitti daha gündüzden akşam kii ikramları yememek için plan yapıyoduu

kızılı bende istiyorum dahada seçemedim biraz daha düşünüyümm

yeşim kesin yemiştir yemeden durmaz zaten hedefinede azcık kaldı rahat rahat yer gelincede hepisni yedim diye buralarda sörf yapar

500 qram çok iyi bir sonu yarın sabah wcden sonra aç karnına tartılıp bildirimini yaparsan haftaya listeye eklerim seni ben yaırn 500qr verdiqimi görsem şapkamı havaya atarım gerçi şapkamda yok ama

75.5 çıktım yrn bildirimimi yaparım aç karnına tartılıyım da bi

Uykum geldi sabahta direksiyon tekrarı yaptıracaklar kursa gidip gelicem pazar günü direksiyondan sınavımız var Allahım yardım et...

Son düzenleme:
kızlar ben kaçanze sizede iyigecelerzense yarın tartıda kiloları gitmiş olarak görmek dileğiyleee

saba tümerim başlıcakkkk

Günaydın arkadaşlarrrr bu güzel cuma gününün hepimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum birazdan son çalışma için kursa gidicem kayret yeşimim kalkammış akşam geç geldiler sanırım :26: ilk kilo bilirimini yapmak bana nasip oldu

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 69
bu hafta 68.7
giden 300
toplamda giden 21.300
hedef 60

kızlar kilo bildirimlerinizi bu sıraya göre ve özelden yapmayı unutmayınız hepinizi öpüyorum kurstan gelir gelemz burada olucam görüşürüz fıstıklarımm

teşekkür ederim greencim doymak zorundayım yarın tartının başına geçicem çünkü...

fdm içtiğin meyve suyu umarım taze sıkılmış falandır... Diğerlerini tercih etme derim ben..

evet canım taze sıkılmış tüketiyorum.. yoksa diğrelerinin içineki şekerin haddi hesabı yok

cnm bence akşam menün güzel ekmek yeme daha iyi balıktan daha fazla ye sorun olmazz

dün akşam hiç ekmek yemedim kızlarrr

ben bakır tarçına boyadım geçen hafta kızıl gibi oldu fena bi renk değil ama ne bilim eşim beğendi rengini.bana kalsa yine sarı tonlarında bişey yapardım.ben açık tenliyim bu yüzden çok koyu renkler dışında hepsi iyi olur demişti kuaför.bence koyu tenlerde kızıl tonları hep hoş görünür bence değişiklik olması adına en çılgın hangisi geliyosa onu dene

bensiz olamıyosun dimi.kendimi sigara kola kahve gibi kötü alışkanlıklara benzetmeye başladım.tiryakilik modunda tüketesiniz geliyo beni dimi

valla yedim peynirli poğaça yapmışlar bide sütlü irmik tatlısı bide kek.ben kek hariç diğerlerini hüplettim bugün kendimi aç bırakmam lazım

günaydın günaydın fıstıklar... geçen hafta 71.9dum.. bu hafta 70.6 olmuşum.. yaneee 1.3 gitmiş.. oley oley mutuluyum.....hemen çizelgemi değiştiriyim.. en zevkli tarafı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…