70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım boşver üzülme; sen moralini yüksek tut..

arkadaşlar bu hafta 1.9 kg vermişim arkadaşlar 100 gr daha olsa 2 kg olacaktı ama olmadı. 17 şubatta başlamıştım geçen hafta perşembeden beri 700 gr vermiştim. toplam 2600 gr oldu.ama bu haftaya duracak dimi?

whitehall ne desek boş belki ama hakkında hayırlısı olur canım umarım herşeyde bir hayır vardır demişler bu kadar sıkma canını

arkadaşıma yemeğe gidiyorum öğlen arası pırasa ve salata yiyeceğiz üstünede birer türk kahvesi kaydirigubbakcemile2 afiyet olsun hepinize arkadaşlarkaydirigubbakcemile5

bu sabah 72,8 kg geldim.halbuki hafta içi 72,1 leri görmüştüm ama olsun.bu haftayıda yiyerek geçirseydim kesin kilo almış olurdum.
whitehall,çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim.Nişanlı meselesine gelince herşeyde bir hayır vardır diyorum üzme kendini tatlım.

bebişlerim seni de tebrik etmek lazım gerçekten sen de çok iyi kilo vermişsin.Bütün kilo veren arkadaşlarıda kutluyorum.

gunaydın kızlar ben hala aynıyım ya senağlamagecen hafta 69,500 dum hala öleyım neden hıc veremedım anlamaım duraklama donemım heralde cunku iki haftadır guel kılo vermıstım neyse durmak yokkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bu kilo çizelgesinde değişiklik yapmak için bütün ayarları yeniden mi yapıyoruz.Sadece yeni kilomuzu yazıp düzelteceğimiz bir yer var da ben mi bulamadım acaba:)

arkadaslar ben gram tik yok
76 yim

aksam 10 da listeleri bildirip , hossum arkadasima devredecem bayragi hadi bakalim bekliyirum kilo bildirimlerinizi:)))
sevgilerimle

ha bu arada kızlar ya ben sekersız cay ıcemıyorum o yuzden cayı bıraktım ya:1no2: bişiler varmı seker yerıne kullanabılcegım yardım dın cay içmek istiyorum bennnsenağlama

@whitehall
uzulme canim, kalbi sendeyse senden vazgecmez, ama sende biraz alttan al... bunca yillik iliski
kac yildir birliktesiniz bir de 4 yil nisan ........ uzulme hayatim, inan ki, kalbiniz birbirinize aitse
her sey yoluna girer bazen hayat adil degil, her seyi birarada vermiyor, ama inaki kul daralmayinca hizir yetismiyor..........
Hersey yoluna girecek, acini kalbimde hissediyorum. Biz esimle nisandan donmustuk, 3.5 yil cikmistik. sonra ayrildik, 5 ay ayri kalabildik simdi cok sukur beraberligimiz 9.cu yilini kutluyoruz. Cok uzun suren iliskilerde sona varilmadan yipranma daha fazla oluyor maalesef....
Uzulme birtanem her sey gececek, oyle veya boyle bunun acisi da , dilerim ki hersey gonlunce ve hayirli bir sekilde olur:1hug:

Sevgiler

ha bu arada kızlar ya ben sekersız cay ıcemıyorum o yuzden cayı bıraktım ya:1no2: bişiler varmı seker yerıne kullanabılcegım yardım dın cay içmek istiyorum bennnsenağlama

bence çayına ufak bir tarçın at tadı hem hoş hem de hafif şekerli.zaten şekersize alıştın mı imkansız şekerli içemezsin

selam kızlar bende 71 çıktım yerine sayıklayanlardanım yani ...maalesef ama regl dönemimdeyim ....amanya ...bende kilo vermemi kolaylaştırcak bişeyler araştırcam ...

canım sakarinde atabilirsin ....ben öyle yapıyodum şimdi şekersiz içiyorum ...

arkadaşlar bu kilo çizelgesinde değişiklik yapmak için bütün ayarları yeniden mi yapıyoruz.Sadece yeni kilomuzu yazıp düzelteceğimiz bir yer var da ben mi bulamadım acaba:)

canım bütün ayarları yeniden yapman gerekiyo benim bildiğim kadarıyla ..

whitehall
canım hakkına hayırlısı olsun.üzülme ne olur.nişanlın seni kaybettiği için bırak o üzülsün tatlım.

kilo cizelgesini nasil yapcam buldum sayfadan yapiyorum benim burdan cikmiyor kizlarrrr yardimmm

canım bütün ayarları yaptıktan sonra eklemen için bir link çıkıyo hani ilk kutu o kutudaki ikinci sırayı kopyalıyosun hepsini değil ..ozaman çıkıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…