kaptanım özelden bildirimim geldimi becermişmiyim:44:eğer olmamışsa sayfada aynısı var
yat bacımm daha pazar sınavın var hehetamamdır cnmkızlar çok yorqunum uyumak istiyorumm sabah listeyi hazırlar yapıştırırım yeşim arkadaşlarıyla gezicek bu akşam enerjisini son damlasına kadar eqlenmek için harcayıp eve gelincede yatıp uyucak hiç boşuna beklemeyinn bu akşamda aklı başında muahbbetler edin öyle her akşam gülünmezz gidiyorum kızlar herkese iyigecelerrr :79:
khoşgeldın de kımse kalmamış nerde bu millet anaaaa beni görünce kaçtılar heralde öcüüüselam kızlar ben geldim tickerimide düzeltim:)) ama 3 gün çok iyi verdim 2 günde 500 grm vernişim
hoşgeldin
Merhaba arkadaşlar bende 74 kiloyum hedefim yaza kadar 65 kilo olmak boyum 1.74 yaşım 22 kilo vermeyi çok istiyorum aranıza benide alın lütfen:)
profilden iyiyim canım yanlara yelkenliyorum ben.bi ara yelkenli resimde yayınlarımKızıııııımm süpersin belin incecik o kadar abarttıgın kadar yok bend egozumde nası canlandırıyordum senı
incelmek yada incelmemek işte bütün mesele buçok şekersin yaaa:78::78:değilmi olmak yada olmamak...bütün mesele bu
aramızda kilo farkı olsa daha popo farkımız yok yani hala benden daha ince olma şansına sahipsinbenimde aynı bılıyon mu yeşim 1 metre 2 cm süperryaa sen shovmen ol kız
akşam okadar çok şey yedimki kendimi tutmasam hala ne yesem diye düşünü yemeye eğilimim vardı.ama tuttum kendimi ve dün akşam tam 2 saat yürüdümtamamdır cnmkızlar çok yorqunum uyumak istiyorumm sabah listeyi hazırlar yapıştırırım yeşim arkadaşlarıyla gezicek bu akşam enerjisini son damlasına kadar eqlenmek için harcayıp eve gelincede yatıp uyucak hiç boşuna beklemeyinn bu akşamda aklı başında muahbbetler edin öyle her akşam gülünmezz gidiyorum kızlar herkese iyigecelerrr :79:
günaydıngunaydin kizlarrrrrr
hoşgeldin aramıza.aşağıda neler yapman gerektiği hakkında bikaç bilgi var bunlardan yararlanarak diyetine sağlıklı bi şekilde devam edebilirsiniyi geceler arkadaşlar ben 168 boyunda 73 kiloyum hedefim 66 şuuan itibarıyla diyete başladım aranıza katılabilirmiyim
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolam gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA
iyi geceler arkadaşlar ben 168 boyunda 73 kiloyum hedefim 66 şuuan itibarıyla diyete başladım aranıza katılabilirmiyim[/QUO
6aramiza hosgeldin canim azimle baslarsan verirsin kilolari
tabiki katılabilirsin cnm hoşgeldin aramızaiyi geceler arkadaşlar ben 168 boyunda 73 kiloyum hedefim 66 şuuan itibarıyla diyete başladım aranıza katılabilirmiyim
gunaydin kizlarrrrrr
tabiki katılabilirsin cnm hoşgeldin aramıza
günaydın cnm anlaşıldı herkes ben gibi tatil keyfi yapıyoruyanıp kimse gelememiş senden başka yeşimi sorarsan akşamamı uyanır yoksa direk yarın sabahmı kalkar bilinmez
akşamdan beri yatıyom kıssstabi ben burada calisim dimi herkes totoyu diksin yatsin....yarebbim nasilda bir sicak var anlatamam nese dinlensin kuzucuklar eee okadar haftanin yukunu cektiler....sen niye bu mubarek tatil gunu buralardasin gidip yatsana bacimmmm
günaydın fıstıkkgünaydın çıtırlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım googledan leslie indir yaz ordan çıkar sanırım..slm kızlar...
inanın merhaba demeden geçemiyorum...
sabah sıkı bir kahvaltı yaptım...
öğlen ve akşamı hafif geçirmeyi planlıyorum...
kızlar leslie programını indirebileceğim bir site var mı?
akşamdan beri yatıyom kıssszaten yeni kalkmıştım daha
günaydın fıstıkkseni öbür topikte sobeledim ama görmedin
canım googledan leslie indir yaz ordan çıkar sanırım..
kızlar koçişle bime gidip gelicez sonrasında burdayım listeyi yapıcam bende merak ediyorum kim birinci kim sonuncu oldu
görmedim kız bi arkadaşım o topiğe katılcaktı ona baktım tühh sobeeee
yeşiimmmmmmmm uyan artık akşam oluyoo :84::84:
akşamdan beri yatıyom kıssszaten yeni kalkmıştım daha
günaydın fıstıkkseni öbür topikte sobeledim ama görmedin
canım googledan leslie indir yaz ordan çıkar sanırım..
kızlar koçişle bime gidip gelicez sonrasında burdayım listeyi yapıcam bende merak ediyorum kim birinci kim sonuncu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?