70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaptanım özelden bildirimim geldimi becermişmiyim:44:eğer olmamışsa sayfada aynısı var

tamamdır cnm kızlar çok yorqunum uyumak istiyorumm sabah listeyi hazırlar yapıştırırım yeşim arkadaşlarıyla gezicek bu akşam enerjisini son damlasına kadar eqlenmek için harcayıp eve gelincede yatıp uyucak hiç boşuna beklemeyinn bu akşamda aklı başında muahbbetler edin öyle her akşam gülünmezz gidiyorum kızlar herkese iyigecelerrr :79:

selam kızlar ben geldim tickerimide düzeltim:)) ama 3 gün çok iyi verdim 2 günde 500 grm vernişim

yat bacımm daha pazar sınavın var hehe

selam kızlar ben geldim tickerimide düzeltim:)) ama 3 gün çok iyi verdim 2 günde 500 grm vernişim
khoşgeldın de kımse kalmamış nerde bu millet anaaaa beni görünce kaçtılar heralde öcüüü

Kizlaarrr yuppi busefer 1 kilo gitti nasil oldu anlamadim, insallah geri gelmez hemen bildirim yapiyorum,
baş:78
gecen:74.2
bu hft:73.2
bu hft gıden:1000 gram
toplam gıden:4.8 kılo

iyi geceler arkadaşlar ben 168 boyunda 73 kiloyum hedefim 66 şuuan itibarıyla diyete başladım aranıza katılabilirmiyim

Merhaba arkadaşlar bende 74 kiloyum hedefim yaza kadar 65 kilo olmak boyum 1.74 yaşım 22 kilo vermeyi çok istiyorum aranıza benide alın lütfen:)
hoşgeldin

Kızıııııımm süpersin belin incecik o kadar abarttıgın kadar yok bend egozumde nası canlandırıyordum senı
profilden iyiyim canım yanlara yelkenliyorum ben.bi ara yelkenli resimde yayınlarım

çok şekersin yaaa:78::78:değilmi olmak yada olmamak...bütün mesele bu
incelmek yada incelmemek işte bütün mesele bu

benimde aynı bılıyon mu yeşim 1 metre 2 cm süperryaa sen shovmen ol kız
aramızda kilo farkı olsa daha popo farkımız yok yani hala benden daha ince olma şansına sahipsin

akşam okadar çok şey yedimki kendimi tutmasam hala ne yesem diye düşünü yemeye eğilimim vardı.ama tuttum kendimi ve dün akşam tam 2 saat yürüdüm eve geldim kendimi yatağa attım saat 11 olmamıştı uykuya daldım.iyi oldu okadar yemenin üzerine yürüyüş

gunaydin kizlarrrrrr
günaydın

iyi geceler arkadaşlar ben 168 boyunda 73 kiloyum hedefim 66 şuuan itibarıyla diyete başladım aranıza katılabilirmiyim
hoşgeldin aramıza.aşağıda neler yapman gerektiği hakkında bikaç bilgi var bunlardan yararlanarak diyetine sağlıklı bi şekilde devam edebilirsin

tabiki katılabilirsin cnm hoşgeldin aramıza

gunaydin kizlarrrrrr

günaydın cnm anlaşıldı herkes ben gibi tatil keyfi yapıyor uyanıp kimse gelememiş senden başka yeşimi sorarsan akşamamı uyanır yoksa direk yarın sabahmı kalkar bilinmez

Son düzenleme:

tabi ben burada calisim dimi herkes totoyu diksin yatsin....yarebbim nasilda bir sicak var anlatamam nese dinlensin kuzucuklar eee okadar haftanin yukunu cektiler....sen niye bu mubarek tatil gunu buralardasin gidip yatsana bacimmmm

slm kızlar...
inanın merhaba demeden geçemiyorum...
sabah sıkı bir kahvaltı yaptım...
öğlen ve akşamı hafif geçirmeyi planlıyorum...

kızlar leslie programını indirebileceğim bir site var mı?

tabi ben burada calisim dimi herkes totoyu diksin yatsin....yarebbim nasilda bir sicak var anlatamam nese dinlensin kuzucuklar eee okadar haftanin yukunu cektiler....sen niye bu mubarek tatil gunu buralardasin gidip yatsana bacimmmm
akşamdan beri yatıyom kısss zaten yeni kalkmıştım daha
günaydın çıtırlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın fıstıkk seni öbür topikte sobeledim ama görmedin
slm kızlar...
inanın merhaba demeden geçemiyorum...
sabah sıkı bir kahvaltı yaptım...
öğlen ve akşamı hafif geçirmeyi planlıyorum...

kızlar leslie programını indirebileceğim bir site var mı?
canım googledan leslie indir yaz ordan çıkar sanırım..

kızlar koçişle bime gidip gelicez sonrasında burdayım listeyi yapıcam bende merak ediyorum kim birinci kim sonuncu oldu

görmedim kız bi arkadaşım o topiğe katılcaktı ona baktım tühh sobeeee

tamam canım virüsten çekiniyorum güvenli bir site bulsaydım iyi gelecekti...
neyse adamım gelsin bi söyleyeyim...

bu arada merakla listeyi bekliyoruz senacım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…